Είχα παει Φολέγανδρο με φίλους για μερικές μέρες κάμπινγκ. Εκεί γνώρισα μια καλή κυριουλα που θα συνέχιζε στην Ικαρία τις διακοπές της. Οι δικοί μου είχαν φρικαρει που τους είπα που βρέθηκα. Ευτυχώς με στείλανε λεφτά με το ταχυδρομείο αλλιώς μπορεί να εμένα και σωγαμπρος εκεί κάτω.kataramenos5 έγραψε:Ειχαν παρει οι μαναδες μας τηλεφωνο στα μισα καμπινγκ των κυκλαδων για να μας βρουν.Ευτυχως τοτε εδιναν και προσωπικες πληροφοριες δεν ειχε GDPR.
Διακοπές
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Διακοπές
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Moi aussi.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θα άντεχε κάτι τέτοιο η καρδιά μου ως γονέα.kataramenos5 έγραψε:Ειχαν παρει οι μαναδες μας τηλεφωνο στα μισα καμπινγκ των κυκλαδων για να μας βρουν.Ευτυχως τοτε εδιναν και προσωπικες πληροφοριες δεν ειχε GDPR.
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Ουτε εμενα.Τωρα αργει μια ωρα ο μικρος και τρεχουμε στα gps.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θα άντεχε κάτι τέτοιο η καρδιά μου ως γονέα.kataramenos5 έγραψε:Ειχαν παρει οι μαναδες μας τηλεφωνο στα μισα καμπινγκ των κυκλαδων για να μας βρουν.Ευτυχως τοτε εδιναν και προσωπικες πληροφοριες δεν ειχε GDPR.
Αλλα ημασταν κι αλλα παιδια δε περνουσε το κακο απ το μυαλο μας.
Τωρα τα δασκαλευεις για το καθε τι.Αλλες εποχες.
ΥΓ Κλειδια δε κουβαλουσε κανενας.Ενα υπηρχε και σε περιμενε παντα κατω απ το χαλακι της εξώπορτα.
ΥΓ 2 Εξι ωρες μπαν κι ο kat
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Gen X βρε,Special 4 έγραψε:Boomers
Ωραια περνουσατε τοτε
Χαχαχαχα! Όντως, τα χάιλάιτ μουkataramenos5 έγραψε:Σε συνεχεια του ποστ τουfree ξεκινήσαμε ποδαρατα απο Βουρβουρου για Σαρτη δυο 17χρονα και τελικα μας πήραν με οτοστοπ .Δεν υπήρχαν βανακια τοτε..
Ξεκινουσες για Παρο και κατεληγες Ιο,Σαντορινη ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ γιατι πετυχες κατι ΠΑΟΚτσακια στο καραβι και σου πάνε ελα.
Χωρις κινητα,χωρις να ξερει η μανα σου που εισαι.
1) Μετά από Μύκονο - Ίο - Σαντορίνη, με στέλνει φίλος με καταγωγή Σάμο να πάω (σημ: εμείς οι νέρντουλες Ηλ Μηχκοί είχαμε email από ένα βρωμιάρη σέρβερ 486 τον vergina.auth.gr από τα παλιά κ ως νέρντουλας μπήκα κ από Σαντορίνη).
Καράβι ανταπόκριση στην Πάρο, καθυστέρηση 1,5 ώρες, πλησιάζουμε Παροικιά κ να το βλέπω κ το άλλο για Σάμο να μπαίνει κ εκείνο, Ευτυχώς μπήκαμε 1οι κ από μπουκαπόρτα σε μπουκαπόρτα.
2) Ίος 1997, Παρασκευή βράδυ σπάει το ένα τζάμι από τα γυαλιά στο Irish. Καταστροφή διακοπές.
Περιμένω να ανοίξουν μαγαζιά να ρωτήσω ντόπιους ¨που πάτε για γυαλιά¨, μου λένε Νάξο κ δίνουν τηλ.
Παίρνω από τηλεκάρτα (εννοείται) ευτυχώς ως νέρντουλας είχα τη συνταγή μου λέει ¨έχω ένα τζάμι 0,25 παραπλήσιο¨. δε γαμεί παίρνω το 1ο για Νάξο κ τον παρακαλώ να μην το κλείσει το μαγαζί (Σάββατο είχε να πάει σε γάμο). Με παίρνει από το λιμάνι, το βάζι το νέο τζάμι, φεύγω για λιμάνι που σε μισή ώρα έφευγε για 'Ιο αυτό που ξεκινούσε απο Πειραιά 7:30.
Την παρέα τη πέτυχα Μυλοπότα μόλις φρεσκοξυπνημένη.
Εννοείται τηλ σπίτι από τους θαλάμους ΟΤΕ ανά 3ήμερο ή τηλεκάρτα.
Ωραία χρόνια.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- iremidynami 4+
Καλημερα σε ολους.
Πρόκειται να ταξιδέψω στο Βερολίνο στις αρχές Απρίλη με τη σύζυγο.
Το ίντερνετ βέβαια βρίθει πληροφοριών αλλα ειναι αλλιως εαν σε ενημερώνει καποιος που έχει πάει ή εχει ζήσει εκεί.
Θα ήθελα κυρίως πληροφορίες για τις μετακινήσεις στην πόλη, και από κ προς αεροδρόμιο Βραδενβουργου με τα ΜΜΜ.
Επισης σημαντικές θα ήταν οι πληροφοριες για την πολιτική του καπνίσματος σε δημόσιους ανοιχτούς ή κλειστούς χωρους καθως διαβάζω ότι στη Γερμανία το τοπίο είναι θολό όσον αφορά το καπνισμα.
Επισης μέρη που θα άξιζε να επισκεφθούμε για φαγητό, ποτό κλπ
Γενικα οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχουμενη και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον φίλο μπει στον κόπο να απαντήσει.
Πρόκειται να ταξιδέψω στο Βερολίνο στις αρχές Απρίλη με τη σύζυγο.
Το ίντερνετ βέβαια βρίθει πληροφοριών αλλα ειναι αλλιως εαν σε ενημερώνει καποιος που έχει πάει ή εχει ζήσει εκεί.
Θα ήθελα κυρίως πληροφορίες για τις μετακινήσεις στην πόλη, και από κ προς αεροδρόμιο Βραδενβουργου με τα ΜΜΜ.
Επισης σημαντικές θα ήταν οι πληροφοριες για την πολιτική του καπνίσματος σε δημόσιους ανοιχτούς ή κλειστούς χωρους καθως διαβάζω ότι στη Γερμανία το τοπίο είναι θολό όσον αφορά το καπνισμα.
Επισης μέρη που θα άξιζε να επισκεφθούμε για φαγητό, ποτό κλπ
Γενικα οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχουμενη και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον φίλο μπει στον κόπο να απαντήσει.