Δεν χρειάζεται. Ζήτα δουλειά σε καφετέρια και μετά κλέψε τους την καφετιέρα. Άμα σε πουν τίποτα, πες "τεκμαίρεται από το συμβόλαιο".Hunter έγραψε:Τεκμαίρεται από τα λεγόμενα του PAOK_Antarctica.
Δεν χρειάζομαι αποχυμωτή, αν υπάρχει καφετιέρα στα ίδια χρήματα, δεν θα πω όχι.
10. Thomas Murg
- Μπαρκαρούτσος
Re: 10. Thomas Murg
[quote="obanebane"]Παλικάρια, κανένας δεν είπε ότι θέλει πίσω τον Μουργκ ή να μην φύγει τώρα, αυτοί που υπερασπιζομαστε τον παίχτη λέμε ότι γίνεται πολύς ντόρος και βγαίνει πολύ κακία για έναν σχετικά χαμηλομισθο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα πρόσφερε αρκετά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Επίσης, παραγκωνιστηκε για μεγάλο διάστημα με απόφαση της διοίκησης, ο προπονητής διαφωνούσε.
Ας πάμε παρακάτω,δεν έπαθε καμία ιδιαίτερη οικονομική ζημιά ο ΠΑΟΚ από τον παίχτη,μη τρελαθούμε.[/quote

Επίσης, παραγκωνιστηκε για μεγάλο διάστημα με απόφαση της διοίκησης, ο προπονητής διαφωνούσε.
Ας πάμε παρακάτω,δεν έπαθε καμία ιδιαίτερη οικονομική ζημιά ο ΠΑΟΚ από τον παίχτη,μη τρελαθούμε.[/quote

Να σαι καλα βρε αδερφε που εγραψες τα αυτονοητα, μιας και σε αυτη τη χωρα ο,τι αποψη εκφέρεις καταχωρείται αυτοματως στην κατηγορια υπερ/κατα. Λες και το ενδιαμεσο μεταξύ των δυο άκρων δεν υφισταται καν.obanebane έγραψε:Παλικάρια, κανένας δεν είπε ότι θέλει πίσω τον Μουργκ ή να μην φύγει τώρα, αυτοί που υπερασπιζομαστε τον παίχτη λέμε ότι γίνεται πολύς ντόρος και βγαίνει πολύ κακία για έναν σχετικά χαμηλομισθο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα πρόσφερε αρκετά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ας πάμε παρακάτω,δεν έπαθε καμία ιδιαίτερη οικονομική ζημιά ο ΠΑΟΚ από τον παίχτη,μη τρελαθούμε.
- ΑποστόληςΑ
- thomas Murg
ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από την Αλ Καλίτζ ο Μουργκ - «Ο αστέρας με το "99" στην πλάτη!»
Καλή συνέχεια, πουλέν μου!
Καλή συνέχεια, πουλέν μου!
- Kabamaru11
Καλη συνεχεια αλανι,ευχομαι να τα πας καλα κ να αναγκαστουν να σε αγορασουν.Υγεια ψυχικη,σωματικη να εχεις.
- ΑποστόληςΑ
Λόγω δυσκολιών δεν μου είναι και πολύ εύκολο να βλέπω ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Φέτος κατάφερα να έρθω με τον γιο μου στο πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό και ομολογώ πως αυτός που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο Murg . Παντού πήγαινε ο φουστης... Καλή συνέχεια
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος

https://www.instagram.com/p/DFdRVvatBkS/
Τι χαμόγελο είναι αυτό ρε φίλε; Σε σημάδευαν τίποτα τζιχάντια;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κανένας όλοι ακόμα και οι μεταγραφές έχουν δηλωθεί με άλλο νούμερο και δεν επιτρέπονται αλλαγές.Мир έγραψε:Ποιος θα πάρει το 10αρι τώρα;
Άσχετο στην παρουσίαση μου θύμισε αιχμάλωτο πολέμου που τον βάζουν να κάνει βίντεο πώς η χώρα του φταίει για τον πόλεμο, επιτέθηκαν πρώτοι κλπ κλπ
- figurehead4
Γιώργο Δωνη σου έχω ρίξει αρκετό μπινελίκι παλιά, όμως εδώ ήσουν πολύ μάγκας ρε φίλε. Ξηγηθηκες σπαθενια και τον πήρες εκεί. Σαν ψέματα είναι με την πράσινοκίτρινη φανέλα και όχι με το 10 του Κουδα και του Μαγκντί.
Θα ηρεμήσουμε και από τις αναλύσεις των θαυμαστών του, που είναι ικανές να σε τρελάνουν τελείως.
Θα ηρεμήσουμε και από τις αναλύσεις των θαυμαστών του, που είναι ικανές να σε τρελάνουν τελείως.