Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
οποιον κι αν βάζει μέσα από τους μεσοεπΙθετικούς ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ
Φερτε ρε ένα κανονικό φορ να μπορεί επιέλους να τη βαζει μέσα τη γαμημένη
Αντε ρεεε
Φερτε ρε ένα κανονικό φορ να μπορεί επιέλους να τη βαζει μέσα τη γαμημένη
Αντε ρεεε
Τερμα ακινδυνη η ομαδα επιθετικα και 2 ταχυτητες κατω απο τα ευρωπαικα δεδομενα.
Ο Ντεσποτοφ για μενα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι αν ερθει προταση. Μιλαμε για μεγαλο χαλι. Οσο τον υποστηριζα τοσο εχω ξενερωσει με την παρτη του. Εχει καλο ποδι αλλα αρνητικο ποδοσφαιρικο IQ.
Ο Μπαμπα αν και πιστευω οτι τα εχει φτυσει και δεν αντεχει αλλο, ωρες ωρες μου δινει την εντυπωση οτι επιτηδες δεν παιζει. Δεν ξερω γιατι, αλλα αυτη την αισθηση μου δινει καποιες φορες.
Ο Ντεσποτοφ για μενα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι αν ερθει προταση. Μιλαμε για μεγαλο χαλι. Οσο τον υποστηριζα τοσο εχω ξενερωσει με την παρτη του. Εχει καλο ποδι αλλα αρνητικο ποδοσφαιρικο IQ.
Ο Μπαμπα αν και πιστευω οτι τα εχει φτυσει και δεν αντεχει αλλο, ωρες ωρες μου δινει την εντυπωση οτι επιτηδες δεν παιζει. Δεν ξερω γιατι, αλλα αυτη την αισθηση μου δινει καποιες φορες.
Εντωμεταξύ αυτή η σκατομαδα η Μάλμε για το ανάθεμα. Θα μου πεις θα περνούσαμε ομίλους όχι αλλά τεσπα. Αύριο όλοι βουντού για Στεαουα. Νίκη την Κυριακή αυτό το ματς κλαιν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μπράβο για την πρόκριση!
Δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με νίκη σήμερα αλλά η αλήθεια είναι ότι οι επόμενοι αντίπαλοι δεν τρομάζουν αν είμαστε σοβαροί
Δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με νίκη σήμερα αλλά η αλήθεια είναι ότι οι επόμενοι αντίπαλοι δεν τρομάζουν αν είμαστε σοβαροί
Ajax και μετά το προφητικό περσινό auf wiedersehen ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παίρνει σάρκα και οστά .
Ααα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι θα ζήσουμε πάλι ! πόσο έχεις μεγαλώσει ( ενώ το κράξιμο στο φορούμε πέφτει βροχή)
Ααα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι θα ζήσουμε πάλι ! πόσο έχεις μεγαλώσει ( ενώ το κράξιμο στο φορούμε πέφτει βροχή)
- hasio_john
Είδατε όμως ρε μάγκες ο φορ τους? Τον έχουν ΜΟΝΟ για γκολ, δεν έκανε κάτι άλλο, ο φορ περιοχής είναι για να σκοράρει μόνο. Εμάς ο προπονητής τον θέλει να πρεσάρει, να γυρνάει στην άμυνα, να δίνει πασουλες, να κάνει υποβοήθηση, να φυλάει τα νότα των κεντρικών, να ρίχνει ματιές στην άμυνα , να, να, να, ... Ρε στο κουτί λέμε για γκολ μόνο! Έλεος δηλαδή.
Μηπως παιζουμε με Μαν Γιου ή Τοτεναμ αν περασουμε; Και οχι με Λυιον/φρανκφουρτη;
Θέλει λίγο αυτοκριτική το πράγμα.
Χαιρόμασταν με τον προημιτελικό στο κονφερενς, πήγε ο γαύρος το πήρε.
Τώρα λέμε μπράβο περάσαμε σαν 22οι και ο γαύρος 7ος περνάει απευθείας έναν γύρο.
Θέλει πολύ δουλειά η ομάδα. Θέλουμε παίκτες.
Θέλουμε σοβαρότητα. Τζάμπα το φοβηθήκαμε το σημερινό.
Χαιρόμασταν με τον προημιτελικό στο κονφερενς, πήγε ο γαύρος το πήρε.
Τώρα λέμε μπράβο περάσαμε σαν 22οι και ο γαύρος 7ος περνάει απευθείας έναν γύρο.
Θέλει πολύ δουλειά η ομάδα. Θέλουμε παίκτες.
Θέλουμε σοβαρότητα. Τζάμπα το φοβηθήκαμε το σημερινό.
Η πρόκριση αφήνει γλυκόπικρη γεύση κυρίως για τους ευρωβαθμους. Είναι από τα ματς που θα μπορούσες να έχεις δυο γκολ . Εν τελει δεν έβαλες κανένα .
Δεδομένων των συνθηκών καλά παίξαμε, αν είχε μπει κάποιο γκολ πιστέυω θα το είχαμε χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά το παιχνίδι αλλά δεν έχει νόημα να σκιστείς με την πρόκριση εξασφαλισμένη και με το πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ σε 3 μέρες.
Έχω την αίσθηση ότι αν καταφέρει να ενσωματωθεί σχετικά σύντομα ο Μειτέ η ομάδα θα γίνει πολύ καλύτερη στις επιθετικές μεταβάσεις. Ο Τάισον και ο Ντέλιας κατεβαίνουν πάρα πολύ χαμηλά για να πάρουν την μπάλα με αποτέλεσμα όταν φτάνουν κοντά στην περιοχή να έχει οργανωθεί η άμυνα. Ο Μειτέ θα λύσει αυτό το πρόβλημα και θα απελευθερώσει και τον Καμαρά όταν παίζει δίπλα του.
Τώρα αν θα βάζουμε τα γκολ, δεν ξέρω. Ως τώρα δεν τα βάζουμε αλλά ευκαιρίες κάνουμε.
Έχω την αίσθηση ότι αν καταφέρει να ενσωματωθεί σχετικά σύντομα ο Μειτέ η ομάδα θα γίνει πολύ καλύτερη στις επιθετικές μεταβάσεις. Ο Τάισον και ο Ντέλιας κατεβαίνουν πάρα πολύ χαμηλά για να πάρουν την μπάλα με αποτέλεσμα όταν φτάνουν κοντά στην περιοχή να έχει οργανωθεί η άμυνα. Ο Μειτέ θα λύσει αυτό το πρόβλημα και θα απελευθερώσει και τον Καμαρά όταν παίζει δίπλα του.
Τώρα αν θα βάζουμε τα γκολ, δεν ξέρω. Ως τώρα δεν τα βάζουμε αλλά ευκαιρίες κάνουμε.
Φρανκφουρτη Λυων αδερφεaivas19 έγραψε:Μηπως παιζουμε με Μαν Γιου ή Τοτεναμ αν περασουμε; Και οχι με Λυιον/φρανκφουρτη;
- Kabamaru11
hasio_john Μιλαμε για αυτον τον παικτη ετσι; https://www.transfermarkt.com/orri-oska ... ler/660438
κ για ομαδα που εστω κ στο Transfermarket ειναι στην 4η θεση σε αξια πισω απο Ρεαλ,Μπαρτσα κ Ατλετικο....
κ για ομαδα που εστω κ στο Transfermarket ειναι στην 4η θεση σε αξια πισω απο Ρεαλ,Μπαρτσα κ Ατλετικο....
20 ετών είναι, δεν πιέζει έξω από το κουτί και πολύ. Σε εμάς δε θα έβλεπε ούτε 10λεπτα.Kabamaru11 έγραψε:hasio_john Μιλαμε για αυτον τον παικτη ετσι; https://www.transfermarkt.com/orri-oska ... ler/660438