Έχεις φοβηθεί και έχεις 4 τελικές στο τερμα.gika έγραψε:Μόνο εγώ δεν βλέπω την ομάδα να παίζει καλά; Έχουμε φοβηθεί πολύ το ματς χωρίς λόγο. Μπορούσαμε να τους πατήσουμε στα ίσια. Σιγά την ομάδα.
Ευρώπη παίζεις, οποιος και να ειναι ο αντίπαλος.
Έχεις φοβηθεί και έχεις 4 τελικές στο τερμα.gika έγραψε:Μόνο εγώ δεν βλέπω την ομάδα να παίζει καλά; Έχουμε φοβηθεί πολύ το ματς χωρίς λόγο. Μπορούσαμε να τους πατήσουμε στα ίσια. Σιγά την ομάδα.
Η 5αρα στην Φερεντσβάρος (η οποία προηγείται στο ημίχρονο 3-0 της Αλκμαάρ) θα είναι καθοριστική. Τελικά το όριο βαθμολογίας πήγε αρκετά ψηλά.Kabamaru11 έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Τι γινεται τωρα σε σχεση με τα υπολοιπα; κινδυνευουμε μηπως;
Οχι,στην χειροτερη τερματιζουμε 24οι,αν κερδισει η Πορτο κ η Μπεσικτας.Εχουμε καλο συντελεστη τερματων,αυτο μας σωνει.
Θα περάσεις την Μίντιλαντ. Ρε μλκ μην με αγχώνετε τζάμπαKabamaru11 έγραψε:Kabamaru11 έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Τι γινεται τωρα σε σχεση με τα υπολοιπα; κινδυνευουμε μηπως;
Οχι,στην χειροτερη τερματιζουμε 24οι,αν κερδισει η Πορτο κ η Μπεσικτας.Εχουμε καλο συντελεστη τερματων,αυτο μας σωνει.
Υπαρχει κ η Φενερ βεβαια,που ειμαστε ισοβαθμοι κ ειναι απο κατω μας λογω γκολ,αυτη την στιγμη ειναι ισοπαλοι στο παιχνιδι τους,αν κερδισει η Πορτο,η Μπεσικτας κ η Φενερ τι γινεται;
αυτό τί είναι τώρα; από συνήθεια;;;; φάγαμε γκολ απο αριστερά;;;PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Εχουμε δεχτεί φέτος τα περισσότερα γκολ από την αριστερή πλευρά
Πάρτε χτες αριστερό μπακ ο Μπαμπα είναι χάλι
Πω οντως κι εγω αγχωθηκαDamoN έγραψε:Θα περάσεις την Μίντιλαντ. Ρε μλκ μην με αγχώνετε τζάμπαKabamaru11 έγραψε:Kabamaru11 έγραψε:
Υπαρχει κ η Φενερ βεβαια,που ειμαστε ισοβαθμοι κ ειναι απο κατω μας λογω γκολ,αυτη την στιγμη ειναι ισοπαλοι στο παιχνιδι τους,αν κερδισει η Πορτο,η Μπεσικτας κ η Φενερ τι γινεται;