Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Μήπως ο Μεχμέτ είναι ο Νεφελίμ σκύλος του Νοβίτο που έφαγε ο Ντριμίδης?
Θα το ψάξω...
Θα το ψάξω...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ψαξτο gash γιατι μυριζομαι προβοκατσια...ασε που ο πεθερος του σερβιρε!
τωρα μου ειπε οτι θα ανοιγε παραρτημα στο μαρκοπουλο...
μητσοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

τωρα μου ειπε οτι θα ανοιγε παραρτημα στο μαρκοπουλο...
μητσοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πάλι τα ίδια ρε; Αφού δεν τα σηκώνει τα γιαουρτλού τι τα θέλει; Και την άλλη φορά στη χαμουτζία τα ίδια έπαθε!! Φαίνεται θα έχει ευαισθησία στα γιαουρτλού κεμπάπ...ehemithos 199 έγραψε:ρε τι απαγωγες και ππρς? εναν πονοκοιλο εχει ο ντρημουλης...αντε και λιγο οι αιμοροϊδες του...σπιτι ειναι με αγκαλια το κωλοχαρτο!
ενταξει...φταιω κι εγω...ηρθε κομοτηνη και ηθελε παραδοσιακη ταβερνα!
ε τους παω κι εγω στον μεχμετ με τα καυτερα γιαουρτλου και τα ισκεντερ κεμπαμπ...αυτο ηταν!
του λεω πιες αριανι και θα με θυμηθεις! τιποτα αυτος...
ηπιαμε και τα υποβρυχια το βραδυ...λαλησε!!
Για να τον πάω εγώ μια βόλτα στην "Κυρά των Μεσογείων" με την πολίτικη κουζίνα, για να έρθει στα ίσια του...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
εσενα μικρε επειδη σε συμπαθω, σου ευχομαι να περασεις φοιτητης στη κομοτηνη...gika έγραψε:Eπειδη ασάφειες δεν χωράνε...
Πιαντε υποβρύχια ή την πίνατε στα υποβρύχια??![]()
![]()
θα ερθεις υγειης και θα φυγεις με κολικο του νεφρου και πριαπισμο!!
το τελευταιο ψαξτο στο google...πρεπει να το χει!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ρε δεν σου χω πει να βλεπεις μονο τις ταινιες που προτεινω εγω? ακουσε με και θα υπαρξει μελλον...πρωταθλημα δεν θα υπαρξει... 
- Paokintepo
μελλον θα υπαρξει και ολο αυτο με το 2012 χαζαμαρες ειναι για μενα...μονο κατι σερσεριδες ζαβλαμαδες ρε τα πιστευουν...κατι τετοια δεν ελεγαν και για το 2000 η κανω λαθος?
- ContrerasPablo
ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΓΑΤΟΥΛΕΣ(ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ)

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- ContrerasPablo
παρε μια ανατροπη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
blackterror4
Για ακομα μια μερα ο πρωθυπουργουκος μας δεν εδωσε σημεια ζωης,καθως οι ΝΕΦΕΛΙΜ συνεχιζουν να τον εκρατανε σε ενα μπουδρουμι 3Χ3.Κατηγορουμε την αντιπαλη παραταξη για συμμετοχη στην απαγωγη καθως σας ενημερωνουμε οτι οι απαγωγεις εξωγηινοι ζητουν το ποσο του 10000000000000000000000 τονους τραχανα για να τον απελευθερωσουν,αρχιζουμε λοιπον ερανο για την σωτηρια του ΝΤΡΙΜ,μοιραζοντας κουπονακια για την απελευθερωση του ΝΤΡΙΜ.We must free DREAMWARRIORIDIS and we'll accomplish it.Plz help everybody,DREAMWARRIORIDIS is the hope of our planet and we have to bring him back.
Αμα δουμε οτι δεν μαζευεται το ποσο του τραχανα τοτε θα ετοιμασουμε σιγα σιγα τα μπογαλακια μας για τον γαλαξια ΙΜΠΙΡΟΥ που κατοικουν οι ΝΕΦΕΛΙΜ με τα ολοκαινουργια διαστημοπλοια τραχανα που διαθετει το οπλοστασιο μας,για να φερουμε πισω το θαυμα της φυσης DREAMWARRIORIDIS.Ετσι θα ξεσαπσει ο πολεμος των αστρων.
Υ.Γ Οι τζενται ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν τους παντες και τα παντα,α/μ,γατουλι και λοιποι αντιπαλοι δε θα σας περασει.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
Proud member of the OTINANAI parliament and Minister of the OTINANAI republic
Ελπιζω να εγινα σαφης σε αυτους που νομιζουν οτι ειμαι σαφης πως ειμαι ασαφης γιατι ειναι σαφης οτι αυτοι ειναι σαφης πως ειναι ασαφης και οτι η σαφηνεια της ασαφηνειας τους θα φανει συντομα.
Αμα δουμε οτι δεν μαζευεται το ποσο του τραχανα τοτε θα ετοιμασουμε σιγα σιγα τα μπογαλακια μας για τον γαλαξια ΙΜΠΙΡΟΥ που κατοικουν οι ΝΕΦΕΛΙΜ με τα ολοκαινουργια διαστημοπλοια τραχανα που διαθετει το οπλοστασιο μας,για να φερουμε πισω το θαυμα της φυσης DREAMWARRIORIDIS.Ετσι θα ξεσαπσει ο πολεμος των αστρων.
Υ.Γ Οι τζενται ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν τους παντες και τα παντα,α/μ,γατουλι και λοιποι αντιπαλοι δε θα σας περασει.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
Proud member of the OTINANAI parliament and Minister of the OTINANAI republic
Ελπιζω να εγινα σαφης σε αυτους που νομιζουν οτι ειμαι σαφης πως ειμαι ασαφης γιατι ειναι σαφης οτι αυτοι ειναι σαφης πως ειναι ασαφης και οτι η σαφηνεια της ασαφηνειας τους θα φανει συντομα.
-
blackterror4
Ηδη ο γνωστους φημης ηθοποιος ΔΟΝ ΔΑ ΠΙΠΑ,προσφερει 1 κιλο και 232 γραμμαρια τραχανα.
Ως κυβερνηση τον ευχαριστουμε για το λαμπρο παραδειγμα που δινει.
Ελπιζουμε και αλλες διασημοτητες οπως ο ΜΟΥΝΟ ΛΟΥΤΣΟ,ο ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΔΑ ΒΙΔΑ και ο διεθνης φημης πορνοσταρ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ να ακολουθησουν το δρομο του συναδερφου τους.
Ως κυβερνηση τον ευχαριστουμε για το λαμπρο παραδειγμα που δινει.
Ελπιζουμε και αλλες διασημοτητες οπως ο ΜΟΥΝΟ ΛΟΥΤΣΟ,ο ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΔΑ ΒΙΔΑ και ο διεθνης φημης πορνοσταρ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ να ακολουθησουν το δρομο του συναδερφου τους.
DimisK έγραψε:Μ' αυτά που διαβάζει εδώ μέσα, έχει τυλιχτεί με μια μπαλαντέζα και προσπαθεί να... αυτοκτονήσει! Αλλά...δεν βλέπω ούτε αυτό να καταφέρνει!novito έγραψε:μα που ναι αυτός ο πρωθυπΥργος όταν τον χρειάζεσαι???![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εξαιρέσεις τη μπαλαντέζα, δεν είχατε αλλάξει θέμα συζήτησης.... Πάλι για τετράποδα μιλούσατε...aspromauri έγραψε:Για τετράποδα δεν μιλούσαμε τόση ώρα???!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Όπως καταλαβαίνετε στόχος μας πλέον είναι η συγκέντρωση όλων των διαθέσιμων τραχαναδων και η καταστροφή τους, έτσι ώστε οι νεφελιμ να μπορέσουν να συνεχίσουν τα πειράματα τους στον συμπαθέστατο πρωθυπΥργο μας!!