Με προλαβεςKabamaru11 έγραψε:Και ο Μποτης,ειχε φυγει απο εμας για την Ιντερ,τελικα κατεληξε να ειναι 3-4ος τερματας στον γαυρο.....ενα παραδειγμα δινω.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο που δεν βλέπω να διορθώνεται. Μια ομάδα που έχει τόσο καλές ακαδημίες, να έχει συγχρόνως τόσο μεγάλο μέσο όρο ηλικίας στην α΄ ομάδα.Γερασίμου έγραψε:Πρέπει να βρεθεί επιτέλους ο τρόπος έτσι ώστε οι νεαροί των ακαδημιών μας πρώτα να προσφέρουν αγωνιστικά στην ομάδα και αφού δώσουν και εφόσον υπάρχει προσφορά, να ανοίγουν τα φτερά τους για τα top class πρωταθλήματα.
Δεν τον ξέρω τον Πολιτάκη, αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι καλός για την Τορίνο και το Καμπιονάτο και να μην μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Τζόλης και σήμερα κόντρα σε θηρία έβγαζε μάτια και μελαγχόλησα (τον θυμάμαι παιδαρέλι ακόμα στις 4 και 5/1/14, στο τουρνουά "Γ. Παντελάκης" κόντρα στο Γιουβέντους club στο οποίο αγωνιζόταν ο γιος μου-από τότε φαινόταν) και σε ότι αφορά τον Τζίμα, κινδυνεύουμε να μείνουμε μόνο στις περσινές κλεφτές ματιές.
Το άλλο κακό είναι ότι τα χρήματα από τις πωλήσεις των μικρών δεν πιάνουν τόπο, τουλάχιστον στο αγωνιστικό σκέλος, όταν δίνονται για ηλικίες 32-36 ετών και οι περισσότεροι απ' αυτούς σε μεγάλη πτώση καριέρας.
Μείνετε ον τόπικ μάγκες. Φτάνει με τα άσχετα, πόνεσαν τα μάτια μας.
- sakis_the_fraud
Αφηστε τα πιτσιρίκια και πιαστε τα ροστερ των ομαδων που αποκλειστηκαν σημερα.
Εχουν κανενα 3ο σεντερ φορ;
Κανενα πλαγιο μπακ που περισσεύει;
Εχουν κανενα 3ο σεντερ φορ;
Κανενα πλαγιο μπακ που περισσεύει;
-
Στην ηλικία του Πολιτάκη ο Βρακάς πήγε στην Νάπολη και τώρα δεν παίζει ούτε στον ατρόμητο, ο Μπότης στην Ίντερ, ο Γεωργιαδης στην Σαμπντόρια και τώρα παιζει δεν παίζει στην Β ομάδα της κτλπ κτλπ. Προφανώς δεν είναι κριτήριο αυτό, και κανείς άλλος πέραν του ΠΑΟΚ που τους μεγάλωσε ποδοσφαιρικά δεν ξέρει το τι έχει “στα χέρια του ο ΠΑΟΚ” και τι ταβάνι έχουν, ακόμα και για τον τζημα που μπορεί να πουν κάποιοι δεν μπήκε τυχαία η ρήτρα των 18+2 εκκατομυρίων. Αλλιώς θα έδινε και τον μύθου, και τον Μπαταούλα που είναι τα επόμενα μεγάλα του πρότζεκτ.
Το θέμα είναι να μην παίζουν τα παιδιά μόνο από συγκυρίες και να μην είμαστε διστακτικοί σαν club με αυτά τα παιδιά, πχ βλέπεις τον κόλεϊ να κάνει τσαρούχιες και να κάνει τάκλιν στους συμπαίκτες του, βάλε τον Μπαταούλα, τι θα πάθεις; Δηλαδή ο γαύρος τι έπαθε που έβαλε τον Κωστούλα και δεν έδωσε καθόλου χρόνο στον Γουλιαν που είναι και τεράστιο όνομα.
Η μήπως ο Μπαταούλας είναι χειρότερος από αυτούς; Δεν νομίζω.
Το θέμα είναι να μην παίζουν τα παιδιά μόνο από συγκυρίες και να μην είμαστε διστακτικοί σαν club με αυτά τα παιδιά, πχ βλέπεις τον κόλεϊ να κάνει τσαρούχιες και να κάνει τάκλιν στους συμπαίκτες του, βάλε τον Μπαταούλα, τι θα πάθεις; Δηλαδή ο γαύρος τι έπαθε που έβαλε τον Κωστούλα και δεν έδωσε καθόλου χρόνο στον Γουλιαν που είναι και τεράστιο όνομα.
Η μήπως ο Μπαταούλας είναι χειρότερος από αυτούς; Δεν νομίζω.
Ο Τζόλης προσέφερε αλλά μόνο από τέλους Αυγούστου του '20 μέχρι Φεβρουάριο του '21. Από κει και πέρα σκεπτόταν μόνο την μεταγραφή του και φυσικά ήταν αδύνατο να τον κρατήσουμε.Montrealiotis έγραψε:Τα ίδια λέγαμε για τον Δημητρίου, για τον Σαμπάνη κλπ.
Ο Τζολης δεν πρόσφερε; Ο Κουλιερακης; Ο Ντελιας;
Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που κάνει προταθλητισμο. Οχι κάποια μικρομεσαία της Β Γερμανίας ή της Ιταλίας.
Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας σαφώς και έδωσαν πολλά. Αλλά οι ακαδημίες πρέπει να δουλευτούν περισσότερο, έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό αναπληρωματικό π.χ. για τον Μπάμπα, αντί να δίνουμε 600.000 και λογικά και μεγαλύτερο συμβόλαιο από δικό μας παιδί, για κάποιον Γκόμεζ που ψάχνουμε τώρα να τον δώσουμε. Ή να δίνουμε συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου σε κάτι Κόλλεϋ και Μπακαγιόκο για να ζεσταίνουν πάγκο, κερκίδα και να κάνουν πασαρέλα.
- dragon
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Ποιες συγκυρίες ρε φίλε ? Πιο πολλοί παίχτες από ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα από εμάς τα τελευταία χρόνια στο big 4 δεν υπάρχει. Δλδ αν έβγαινε γουιλιαν κ ολιβειρα θα έπαιζαν οι μικροί? Εδώ δεν είναι συγκυρίες? Ήταν να παίξουν βάσει προγραμματος κ πήγαν κ πήραν κ γουιλιαν κ ολιβειρα?
- Μπαρκαρούτσος
Ο Lucescu πάει στις προπονήσεις των ακαδημιών και κάνει τάκλιν με δυο πόδια στα ταλεντάκια μας!
Πλάκα κάνω. Πάει στο κολλέγιο που πηγαίνουν τα παιδιά και πληρώνει άλλα παιδιά με Fortnite v-bucks να τους κάνουν τάκλιν στη Γυμναστική.
Πλάκα κάνω. Πάει στο κολλέγιο που πηγαίνουν τα παιδιά και πληρώνει άλλα παιδιά με Fortnite v-bucks να τους κάνουν τάκλιν στη Γυμναστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Πέμ 30 Ιαν 2025, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το να ασχολουνται οι ξενες ομαδες με τα μπεμπε μας ειναι καλο. Θεωρω οτι σε γενικες γραμμες ξερουν σε ποια παιδια να πουν δε πας πουθενα. Ως τωρα τουλαχιστον ταλενταρα τσαμπα δεν εφυγε.
Το μονο που (πιστευω εγω) οτι κανουμε λαθος στα μπεμπε μας ειναι οτι και εμεις ανεβαζουμε μονο τις ταλενταρες ενω θα επρεπε στην θεση πολυ μετριων ποδοσφαιριστων να ειναι αυτοι και να δουλευονται. Στο ροτεσιον μας, οχι να ειναι οι βασικοι. Και μπατζετ θα ελευθερωνες ετσι για να φροντιζεις οι ξενοι σου να ειναι ΤΟΠ, και δε θα ειχες ποτε θεματα με τις λιστες, και θα βελτιωνες συνεχεια τις ακαδημιες σου.
φτανει με τα μπεμπε πισω στο τοπικ: ΦΕΡΤΕ ΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΜΑΡΑΚΙ, ΓΙΩΡΓΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΡΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.
Το μονο που (πιστευω εγω) οτι κανουμε λαθος στα μπεμπε μας ειναι οτι και εμεις ανεβαζουμε μονο τις ταλενταρες ενω θα επρεπε στην θεση πολυ μετριων ποδοσφαιριστων να ειναι αυτοι και να δουλευονται. Στο ροτεσιον μας, οχι να ειναι οι βασικοι. Και μπατζετ θα ελευθερωνες ετσι για να φροντιζεις οι ξενοι σου να ειναι ΤΟΠ, και δε θα ειχες ποτε θεματα με τις λιστες, και θα βελτιωνες συνεχεια τις ακαδημιες σου.
φτανει με τα μπεμπε πισω στο τοπικ: ΦΕΡΤΕ ΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΜΑΡΑΚΙ, ΓΙΩΡΓΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΡΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.
- FreeWatcher
- Has thanked: 1 time
Αυτό δεν αναιρεί ότι έπαιξαν από συγκυρίες.dragon έγραψε:Ποιες συγκυρίες ρε φίλε ? Πιο πολλοί παίχτες από ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα από εμάς τα τελευταία χρόνια στο big 4 δεν υπάρχει. Δλδ αν έβγαινε γουιλιαν κ ολιβειρα θα έπαιζαν οι μικροί? Εδώ δεν είναι συγκυρίες? Ήταν να παίξουν βάσει προγραμματος κ πήγαν κ πήραν κ γουιλιαν κ ολιβειρα?
Τον γάβρο γιατί τον αναφέρεις στο παοκμανια?
Δεν ασχολείται κανείς με γουιλιαν κ ολιβεϊρα εδώ μεσα.
Μιας κ το ανέφερες βέβαια κ αυτοί από συγκυρίες έπαιξαν.
Προφανώς όμως κ δεν έχουμε σαν πρότυπο το γάβρο.
-
Έτσι το βλέπω εγώ τι να κάνουμε, μέχρι και ο βλάχος που είναι προπονητής της Β ομάδας και τα ξέρει όλα αυτά τα παιδιά το λέει ρε φίλε. Το ότι δεν καθιερώθηκε ο Τζήμας στον ΠΑΟΚ ενώ ήξεραν τις δυνατότητες του και 5 μήνες αργότερα κοστίζει 25 εκκατομυρια εμένα με ανησυχεί. Ολα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι παίζουν μεγάλο ρόλο οι συγκυρίες.dragon έγραψε:Ποιες συγκυρίες ρε φίλε ? Πιο πολλοί παίχτες από ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα από εμάς τα τελευταία χρόνια στο big 4 δεν υπάρχει. Δλδ αν έβγαινε γουιλιαν κ ολιβειρα θα έπαιζαν οι μικροί? Εδώ δεν είναι συγκυρίες? Ήταν να παίξουν βάσει προγραμματος κ πήγαν κ πήραν κ γουιλιαν κ ολιβειρα?
Επίσης δεν μπορώ να βάλω σε σύγκριση τις ακαδημίες των άλλων δύο με του ΠΑΟΚ, είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, ενώ του ΠΑΟΚ μιλάμε ίσως για μια από τις κορυφαίες των Βαλκανίων τα τελευταία χρόνια, βάση αποτελεσμάτων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 30 Ιαν 2025, 00:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- dragon
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Μάλιστα έπαιξαν οι περισσοτεροι από την Ακαδημία στην ομάδα από κάθε άλλη αλλά από συγκυρίες.FreeWatcher έγραψε:Αυτό δεν αναιρεί ότι έπαιξαν από συγκυρίες.dragon έγραψε:Ποιες συγκυρίες ρε φίλε ? Πιο πολλοί παίχτες από ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα από εμάς τα τελευταία χρόνια στο big 4 δεν υπάρχει. Δλδ αν έβγαινε γουιλιαν κ ολιβειρα θα έπαιζαν οι μικροί? Εδώ δεν είναι συγκυρίες? Ήταν να παίξουν βάσει προγραμματος κ πήγαν κ πήραν κ γουιλιαν κ ολιβειρα?
Τον γάβρο γιατί τον αναφέρεις στο παοκμανια?
Δεν ασχολείται κανείς με γουιλιαν κ ολιβεϊρα εδώ μεσα.
Μιας κ το ανέφερες βέβαια κ αυτοί από συγκυρίες έπαιξαν.
Προφανώς όμως κ δεν έχουμε σαν πρότυπο το γάβρο.
Δεν διάβασα στους κανόνες ότι δεν επιτρέπεται να τον αναφέρω το γαύρο αλλά επίσης αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις 2 μηνύματα πιο πάνω θα έβλεπες ότι απαντάω στο Λεονάρντο που έδωσε το παράδειγμα του γαυρου
- FreeWatcher
- Has thanked: 1 time
Πλην του Γιοβιτς συμφωνώ 100%embuji έγραψε:Το να ασχολουνται οι ξενες ομαδες με τα μπεμπε μας ειναι καλο. Θεωρω οτι σε γενικες γραμμες ξερουν σε ποια παιδια να πουν δε πας πουθενα. Ως τωρα τουλαχιστον ταλενταρα τσαμπα δεν εφυγε.

Είναι καλό ότι έχουμε κάνει ονομα για ταλεντα.
Είναι λογικό να μην φτάνουν όλοι τα στάνταρ του ΠΑΟΚ για βασικοί ή και αναπληρωματικοι.
Είναι λογικό κάποιοι να παίζουν απο συγκυρίες.
Είναι παράλογο να έχεις στην 28δα τόση φύρα κ όχι παίχτες της ακαδημιας σου.
Είναι παράλογο κ παρανοϊκό να μην υπάρχει ποτέ ενα προτζεκτ που να προωθείς με μέθοδο κ απο επιλογή 11δα.
Τα έχω γράψει πολλές φορές. Καλές οι μεταγραφές που γουστάρουν οι οπαδοί. Καλή η αγάπη του εκάστοτε προπονητή για έμπειρους παίχτες. Καλή η γκαβλα του Γιώργη να βρισκει παίχτες. Καλό το μάτι του εκάστοτε ΤΔ που θέλει να φέρει δικούς του.
Η πολιτική πρέπει να είναι ΜΙΑ.
Το 30% του ροστερ ακαδημίες.
Απαράβατος κανονας του κλαμπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Πέμ 30 Ιαν 2025, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ που από Ιταλία υποστηρίζω Μίλαν, γιατί δεν έχω σε εκτίμηση τον παίχτη;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk