9. Fedor Chalov
- Μπαρκαρούτσος
Re: 9. Fedor Chalov
Με 84 γκολ σε 358 αγώνες (22.516') στην καριέρα του, δεν το λες killer τον Zlatan... Ίσως να ήταν killer σε κανένα κυνήγι.
Στον ΠΑΟΚ είχε 20 γκολ σε 89 αγώνες (5917 λεπτά, τα περισσότερα που έπαιξε σε οποιαδήποτε ομάδα).
Στον ΠΑΟΚ είχε 20 γκολ σε 89 αγώνες (5917 λεπτά, τα περισσότερα που έπαιξε σε οποιαδήποτε ομάδα).
-
Μάλλον το κίλερ όσον αφορά το Μούσλι πήγαινε κάπου αλλού και όχι στην επαφή με τα δίχτυα αφου διψήφιο αριθμό τερμάτων έχει πετύχει μόνο μια χρονιά στη Γ' Ιταλίας και την πρώτη του χρονιά στη Κίνα.
Προφανώς και δεν ήταν κιλερ,αν ήταν και κιλερ δεν θα ερχόταν ποτέ να παίξει στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ο Αλι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του μέσα στην Fener ποιος από τους σημερινούς φορ μας θα το έβαζε;
Kανενας θα είχανε λιποθυμήσει στο μέσο της απόστασης από το αγχος αν καταφέρναμε να κάνουν κοντρόλ αρχικά. Αρχιδατο γκολ ο μεγάλος Μουσλι έγραψε ιστορία.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του μέσα στην Fener ποιος από τους σημερινούς φορ μας θα το έβαζε;
-
Το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν σεντερφορισιο. Από την αρχή τής φάσης έως το τέλος,που πήγε να του κάνει πέναλτι ο άλλος. Πανηγυριστηκε ως πρωταθλήμα. Εμείς οι παλιότεροι ξέρουμε πως αν δεν προκρίνονταν η ομάδα κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ μετά. Από εκεί προσωπικά ξεκίνησαν όλα αυτα που ζούμε μέχρι σήμερα.Δεν νομίζω να έχω νοιώσει έως και σήμερα ακόμη τέτοια κ@@λα σε γκολ.
-
Το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν σεντερφορισιο. Από την αρχή τής φάσης έως το τέλος,που πήγε να του κάνει πέναλτι ο άλλος. Πανηγυριστηκε ως πρωταθλήμα. Εμείς οι παλιότεροι ξέρουμε πως αν δεν προκρίνονταν η ομάδα κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ μετά. Από εκεί προσωπικά ξεκίνησαν όλα αυτα που ζούμε μέχρι σήμερα.Δεν νομίζω να έχω νοιώσει έως και σήμερα ακόμη τέτοια κ@@λα σε γκολ.
Ενημερώνω πως όποτε θα αναφέρει κάτι κάποιος στο φόρουμ για Μουσλίμοβιτς , απλά θα εμφανίζομαι . Είναι το spirit animal μου .
Ο Μούσλι αν δεν είχε τους κοιλιακούς θα άφηνε εποχή και θα ήταν πολύ περισσότερο μαζί μας .
Ο Μούσλι αν δεν είχε τους κοιλιακούς θα άφηνε εποχή και θα ήταν πολύ περισσότερο μαζί μας .
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί και καθόλου.chri5ti9 έγραψε:...Ο Μούσλι αν δεν είχε τους κοιλιακούς θα άφηνε εποχή και θα ήταν πολύ περισσότερο μαζί μας .
-
shogoon έγραψε:Kανενας θα είχανε λιποθυμήσει στο μέσο της απόστασης από το αγχος αν καταφέρναμε να κάνουν κοντρόλ αρχικά. Αρχιδατο γκολ ο μεγάλος Μουσλι έγραψε ιστορία.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του μέσα στην Fener ποιος από τους σημερινούς φορ μας θα το έβαζε;
Ο Μπράντον δεν θα λιποθυμούσε. Πιθανότατα βέβαια να τον έβγαζε εκτός πορείας ο Λουγκάνο.
-
Επίσης θυμήσου το γκολ στην Τούμπα απέναντι στη ζελα. Τι άρρωστο κατέβασμα κάνει κ πώς φεύγει μπροστά μετά.PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν σεντερφορισιο. Από την αρχή τής φάσης έως το τέλος,που πήγε να του κάνει πέναλτι ο άλλος. Πανηγυριστηκε ως πρωταθλήμα. Εμείς οι παλιότεροι ξέρουμε πως αν δεν προκρίνονταν η ομάδα κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ μετά. Από εκεί προσωπικά ξεκίνησαν όλα αυτα που ζούμε μέχρι σήμερα.Δεν νομίζω να έχω νοιώσει έως και σήμερα ακόμη τέτοια κ@@λα σε γκολ.
Τι να λέμε τώρα..
Μου θύμισε ο looper με ένα σατυρικο βιντεακι εκείνον τον "απατεωνα" τον Μαρκαντωνη. Λεω, ας μπω μια στο transfermarkt να δω σε ποιανου χωριου τις κερκίδες βολοδερνει αυτη η ψυχη. Αμ δε, βασικος χαφ στη μεγαλη Σαο Παολο της Βραζιλιας. Ναι, ο ιδιος παίχτης που αδυνατουσε να θυμισει επαγγελματια ποδοσφαιριστη ακομα και με αντιπαλο τον Κομποτιακο.