9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με 84 γκολ σε 358 αγώνες (22.516') στην καριέρα του, δεν το λες killer τον Zlatan... Ίσως να ήταν killer σε κανένα κυνήγι.
Στον ΠΑΟΚ είχε 20 γκολ σε 89 αγώνες (5917 λεπτά, τα περισσότερα που έπαιξε σε οποιαδήποτε ομάδα).
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Μάλλον το κίλερ όσον αφορά το Μούσλι πήγαινε κάπου αλλού και όχι στην επαφή με τα δίχτυα αφου διψήφιο αριθμό τερμάτων έχει πετύχει μόνο μια χρονιά στη Γ' Ιταλίας και την πρώτη του χρονιά στη Κίνα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Προφανώς και δεν ήταν κιλερ,αν ήταν και κιλερ δεν θα ερχόταν ποτέ να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το γκολ του μέσα στην Fener ποιος από τους σημερινούς φορ μας θα το έβαζε;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Camara :lol: :lol: :lol: :lol:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του μέσα στην Fener ποιος από τους σημερινούς φορ μας θα το έβαζε;
Ο Αλι.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του μέσα στην Fener ποιος από τους σημερινούς φορ μας θα το έβαζε;
Kανενας θα είχανε λιποθυμήσει στο μέσο της απόστασης από το αγχος αν καταφέρναμε να κάνουν κοντρόλ αρχικά. Αρχιδατο γκολ ο μεγάλος Μουσλι έγραψε ιστορία.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν σεντερφορισιο. Από την αρχή τής φάσης έως το τέλος,που πήγε να του κάνει πέναλτι ο άλλος. Πανηγυριστηκε ως πρωταθλήμα. Εμείς οι παλιότεροι ξέρουμε πως αν δεν προκρίνονταν η ομάδα κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ μετά. Από εκεί προσωπικά ξεκίνησαν όλα αυτα που ζούμε μέχρι σήμερα.Δεν νομίζω να έχω νοιώσει έως και σήμερα ακόμη τέτοια κ@@λα σε γκολ.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν σεντερφορισιο. Από την αρχή τής φάσης έως το τέλος,που πήγε να του κάνει πέναλτι ο άλλος. Πανηγυριστηκε ως πρωταθλήμα. Εμείς οι παλιότεροι ξέρουμε πως αν δεν προκρίνονταν η ομάδα κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ μετά. Από εκεί προσωπικά ξεκίνησαν όλα αυτα που ζούμε μέχρι σήμερα.Δεν νομίζω να έχω νοιώσει έως και σήμερα ακόμη τέτοια κ@@λα σε γκολ.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ενημερώνω πως όποτε θα αναφέρει κάτι κάποιος στο φόρουμ για Μουσλίμοβιτς , απλά θα εμφανίζομαι . Είναι το spirit animal μου .
Ο Μούσλι αν δεν είχε τους κοιλιακούς θα άφηνε εποχή και θα ήταν πολύ περισσότερο μαζί μας .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chri5ti9 έγραψε:...Ο Μούσλι αν δεν είχε τους κοιλιακούς θα άφηνε εποχή και θα ήταν πολύ περισσότερο μαζί μας .
Μπορεί και καθόλου.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

shogoon έγραψε:
Kανενας θα είχανε λιποθυμήσει στο μέσο της απόστασης από το αγχος αν καταφέρναμε να κάνουν κοντρόλ αρχικά. Αρχιδατο γκολ ο μεγάλος Μουσλι έγραψε ιστορία.

Ο Μπράντον δεν θα λιποθυμούσε. Πιθανότατα βέβαια να τον έβγαζε εκτός πορείας ο Λουγκάνο.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν σεντερφορισιο. Από την αρχή τής φάσης έως το τέλος,που πήγε να του κάνει πέναλτι ο άλλος. Πανηγυριστηκε ως πρωταθλήμα. Εμείς οι παλιότεροι ξέρουμε πως αν δεν προκρίνονταν η ομάδα κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ μετά. Από εκεί προσωπικά ξεκίνησαν όλα αυτα που ζούμε μέχρι σήμερα.Δεν νομίζω να έχω νοιώσει έως και σήμερα ακόμη τέτοια κ@@λα σε γκολ.
Επίσης θυμήσου το γκολ στην Τούμπα απέναντι στη ζελα. Τι άρρωστο κατέβασμα κάνει κ πώς φεύγει μπροστά μετά.
Τι να λέμε τώρα..
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μου θύμισε ο looper με ένα σατυρικο βιντεακι εκείνον τον "απατεωνα" τον Μαρκαντωνη. Λεω, ας μπω μια στο transfermarkt να δω σε ποιανου χωριου τις κερκίδες βολοδερνει αυτη η ψυχη. Αμ δε, βασικος χαφ στη μεγαλη Σαο Παολο της Βραζιλιας. Ναι, ο ιδιος παίχτης που αδυνατουσε να θυμισει επαγγελματια ποδοσφαιριστη ακομα και με αντιπαλο τον Κομποτιακο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Τόσο χαμηλό το επίπεδο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ? :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”