28.Mateusz Wieteska
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 28.Mateusz Wieteska
Καταρχήν καλώς ήρθες με Υγεία.
Πολωνός = Εγγυηση
Ο Καλύτερος του γηπεδου.
Αν θυμάμαι καλά, επί εποχής Λουτσε, βασικός με 3 είκοσι τετράωρα στην ομάδα, κάνεις δεν έπαιξε.
Μόνο ο Ταισον, που μπήκε στο Κύπελλο ως αλλαγή αρχές του
2023 κ έβαλε κ γκολ, με τα βζλια στην Τούμπα.
Πολωνός = Εγγυηση
Ο Καλύτερος του γηπεδου.
Αν θυμάμαι καλά, επί εποχής Λουτσε, βασικός με 3 είκοσι τετράωρα στην ομάδα, κάνεις δεν έπαιξε.
Μόνο ο Ταισον, που μπήκε στο Κύπελλο ως αλλαγή αρχές του
2023 κ έβαλε κ γκολ, με τα βζλια στην Τούμπα.
- Metagrafakias
Αυτος απο τα μουτρα του φαινεται οτι θα ταιριαξει και οτι ηρθε για να μεινει...βρηκαμε το διδυμο μας στην αμυνα για τα επομενα χρονια made in Poland...
- Metagrafakias
1,5εκ γραφτηκε στα πιο πολλα σαιτς αλλα δεν εχει ειπωθει κατι επισημα,καπου διαβασα και για 2,5εκ....-Paoktzis έγραψε:Πολυ καλος σημερα. Ξερουμε ποση ρητρα εχει;
Ίδιος φίλε, ίδιοςvasgias έγραψε:Πω τον π****η ίδιος ο Στέλιος ο Μαλεζάς είναι από κοντά.
Λες και έπαιζε ο Στελάρας, φαινόταν στο γήπεδο
Μα τόσο ίδιο σουλούπι σώματος..
- loukas karadimos
δεν ξερω ποσες και ποσες φορες εχω γραψει για τον στοπερ που θελει η ομαδα και τα χαρακτηριστικα του
πραγματικα χθες ενιωσα για πρωτη φορα οτι ισως τον βρηκαμε
ελπιζω να εισαι μαζι μας στα 100 μας χρονια, αληταρας, ωραιος, δικο μας παιδι!!
πραγματικα χθες ενιωσα για πρωτη φορα οτι ισως τον βρηκαμε
ελπιζω να εισαι μαζι μας στα 100 μας χρονια, αληταρας, ωραιος, δικο μας παιδι!!
Πέρασε στα ψιλά αλλά ….
Τι άρρωστο κοντρόλ αλά Ρόνι έκανε σε εκείνη την ψηλοκρεμαστή μπαλιά ο τρελός ;;;;
Ενα αλάνι να το κάνει gifaki pls
Τι άρρωστο κοντρόλ αλά Ρόνι έκανε σε εκείνη την ψηλοκρεμαστή μπαλιά ο τρελός ;;;;
Ενα αλάνι να το κάνει gifaki pls
Ε θα ξεκινήσει προσπάθεια η ΠΑΕ να τον αγοράσει από τώρα...Η αρχική προσφορα από μέρος μας θα είναι 50 χιλιάδες ευρω....Πιστεύω κάπου να τα βρούμε....
Ας βιαστώ κ εγώ…
Λοιπόν ο δυναμισμός του είναι κάτι που απουσίαζε σαφέστατα από τα υπόλοιπα αριστερά στόπερ.
Είχα κ έχω ενδοιασμούς καθώς θέλω αριστεροπόδαρο αριστερό στόπερ αλλά ο Μαθιός έδειξε κάτι παραπάνω από άνεση με το αριστερό πόδι.
Κ τέλος από αντίληψη κ ταχύτητα δεν φαίνεται να του λείπει κάτι.
Φτου φτου Μαθιε!
Λοιπόν ο δυναμισμός του είναι κάτι που απουσίαζε σαφέστατα από τα υπόλοιπα αριστερά στόπερ.
Είχα κ έχω ενδοιασμούς καθώς θέλω αριστεροπόδαρο αριστερό στόπερ αλλά ο Μαθιός έδειξε κάτι παραπάνω από άνεση με το αριστερό πόδι.
Κ τέλος από αντίληψη κ ταχύτητα δεν φαίνεται να του λείπει κάτι.
Φτου φτου Μαθιε!
Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσουν τα παζάρια που δεν αξίζουν τον κόπο, για όσους ποδοσφαιριστές αξίζουν τον κόπο να δώσεις χρήματα και να τους κάνεις δικούς σουHayate έγραψε:Ε θα ξεκινήσει προσπάθεια η ΠΑΕ να τον αγοράσει από τώρα...Η αρχική προσφορα από μέρος μας θα είναι 50 χιλιάδες ευρω....Πιστεύω κάπου να τα βρούμε....