PAOK RETRO GAME - 1η Αγωνιστική, 9/11/2009
- PRAKTORINOS
Re: PAOK RETRO GAME - 1η Αγωνιστική, 9/11/2009
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, δια την εύρυθμο πορεία τού παιχνιδιού, ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τα off-topics.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 10 Νοέμ 2009, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gash, επειδή είμαι στο σχολείο αυτή τη στιγμή και δεν έχω πρόσβαση στο μέιλ μου, που ανοίγει με outlook, να σου στείλω κατ' εξαίρεση την απάντηση μου με πμ??
ΥΓ:Δεν το είδα χθες ρε γαμώτο και έχασα βαθμούς...
ΥΓ:Δεν το είδα χθες ρε γαμώτο και έχασα βαθμούς...
1) δε μπορεις να μπεις στο mail αλλιώς (π.χ. σελίδα msn,google,κλπ?)
2) στειλτη σε μενα κι αν τη στειλω ποτε στο mail του διαγωνισμου να με χε...
2) στειλτη σε μενα κι αν τη στειλω ποτε στο mail του διαγωνισμου να με χε...

- PRAKTORINOS
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, δια την εύρυθμο πορεία τού παιχνιδιού, ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τα off-topics.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 10 Νοέμ 2009, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PRAKTORINOS
Υπενθυμίζω ότι μπορείτε να απαντάτε καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας στο email
paokretrogame@gmail.com αφήνοντας ψευδώνυμο και απάντηση στην ερώτηση και αν θέλετε και μια απάντηση στο παρόν τόπικ για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.
paokretrogame@gmail.com αφήνοντας ψευδώνυμο και απάντηση στην ερώτηση και αν θέλετε και μια απάντηση στο παρόν τόπικ για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 10 Νοέμ 2009, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aν νομίζετε ότι επειδή μπλοκάρετε τα μέιλ μου ( τα στέλνω Δευτέρα, τα παίρνετε Τρίτη ),
θα σταματήσετε την προέλαση μου προς την ΚΟΡΥΦΗ σας πληροφορώ ότι σας γελάσανε, διότι ΠΑΟΚ είμαι.
Επίσης αν συνεχιστεί η αδικία, ο πιο εύκαιρος από τους διοργανωτές ( δηλ. ο Γκας ) θα πληρώσει τη νύφη,
διότι πάλι ΠΑΟΚ είμαι.
( Πρακτορίνε αυτό δεν είναι οφ-τόπικ ή είναι ; )
θα σταματήσετε την προέλαση μου προς την ΚΟΡΥΦΗ σας πληροφορώ ότι σας γελάσανε, διότι ΠΑΟΚ είμαι.
Επίσης αν συνεχιστεί η αδικία, ο πιο εύκαιρος από τους διοργανωτές ( δηλ. ο Γκας ) θα πληρώσει τη νύφη,
διότι πάλι ΠΑΟΚ είμαι.

( Πρακτορίνε αυτό δεν είναι οφ-τόπικ ή είναι ; )
Ρε περίεργε (σ.σ. για όσους δεν γνωρίζουν, "περίεργος" είναι η κωδική ονομασία του Gash στο λεξιλόγιο της PAOK RETRO παράγκας),
βλέπω στο mailbox ότι έχουν απαντήσει κι άλλοι - να τα ξεμπλοκάρω να περάσουν ή να τα βάλω προσωρινά στο trash όπως κάναμε χτες με του kass4 ?
Ωχ, συγγνώμη...pm ήθελα να στείλω !!!
Είναι στημένο, οεο, είναι στημένο...

βλέπω στο mailbox ότι έχουν απαντήσει κι άλλοι - να τα ξεμπλοκάρω να περάσουν ή να τα βάλω προσωρινά στο trash όπως κάναμε χτες με του kass4 ?
Ωχ, συγγνώμη...pm ήθελα να στείλω !!!

Είναι στημένο, οεο, είναι στημένο...

- nyxteridas
απάντησα κι εγώ (ποια είναι η δειάρκεια του παιχνιδού?)
You can answer in the question within a whole week! But if you don' t post the answer in the first day, you loose some points! The first-one with the right answer, take some points as a gift!
- PRAKTORINOS
Θυμίζω ότι οι απαντήσεις στέλνονται μόνο με e-mail στο paokretrogame@gmail.com.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 11 Νοέμ 2009, 08:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ContrerasPablo
Θυμάσαι που ενώ τα ball boys είχαν κόκκινες μπάλες όλος ο αγώνας έγινε με κίτρινες και δεν τις ξεχωρίζαμε στο χιόνι? μαλάκα διαιτητή...teod1980 έγραψε:Απάντησα μέσα από το email μου. Θα με ενημερώσει κάποιος για το ότι πήγε σωστά;
ΥΓ. Ημουν μέσα σε εκείνο το παιχνίδι και το μόνο που θελω να μου πει καποιος αν θυμαται τι είχε γίνει με τον επόπτη από την μεριά της 5-6. Πολύ γέλιο μιλάμε. Είμασταν δεν είμασταν 7.000 κόσμος