Υπάρχουν εισιτήρια στο viagogo. Κοστίζουν όμως τα τριπλά από τα νορμάλ παιχνίδια της Σοθιεδαδ. 150-200€psykoman έγραψε:Και οι Ισπανοί νομίζω ανακοίνωσαν σολντ άουτ...μέρες τώρα4NIKOS1986 έγραψε:Καλημέρα ξέρει κάποιος κανένα αξιόπιστο σάιτ να πάρω εισιτήριο για το ματς;Σε θύρα Ισπανών εννοείται γτ στη δικιά μας δε βρήκα τπτ
Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4
Re: Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4
Καλημέρα από Μπιλμπάο. Από τη δικιά μας μεριά δύσκολα για εισητηρια προς το παρόν.
Ποιο εύκολα από Ισπανούς.
Άκουσα ότι κάποια παιδιά απευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που μένουν κι είπαν ότι θα τους βοηθήσουν

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποιο εύκολα από Ισπανούς.
Άκουσα ότι κάποια παιδιά απευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που μένουν κι είπαν ότι θα τους βοηθήσουν

Sent from my iPhone using Tapatalk
- PAOKevolution
Ρε πιλότε πόσο σε ζηλεύω ρε φίλε!
Με το καλό! Να το απολαύσετε! Να μας φέρετε το διπλό!
Μα πάνω απ' όλα να γυρίσετε υγιείς!
Με το καλό! Να το απολαύσετε! Να μας φέρετε το διπλό!
Μα πάνω απ' όλα να γυρίσετε υγιείς!
Βρε μπαγάσα τι με θύμησες τώρα ! CASCO VIEXO άντε φέρτε κι το διπλό για αν συνεχίσουμε στάς Ευρώπας 

Εγώ αγοράζω και την ισοπαλία ως αποτέλεσμα
Με Χ Πέμπτη και Άσσο Κυριακή, θα είμαι υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος
- kataramenos5
Πιο ευκολα φτανει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ στο Μπιλμπαο παρα στο Παλατακι.
ΥΓ Χτυπημα κατω απ τη ζωνη και ντρεπομαι μεν (sorry guys)αλλα για τον ΠΑΟΚ και ειδικα τον μπασκετικο....
ΥΓ Χτυπημα κατω απ τη ζωνη και ντρεπομαι μεν (sorry guys)αλλα για τον ΠΑΟΚ και ειδικα τον μπασκετικο....
Εγώ με ήττα μέχρι 3 γκολ διαφορά και άσσο την Κυριακή θα έτρεχα γύρω γύρω από Ομόνοια.Special 4 έγραψε:Εγώ αγοράζω και την ισοπαλία ως αποτέλεσμα

Πίστευα ότι θα ήμουν ο μόνος που θα το έβλεπα έτσι το παιχνίδι μα βλέπω κάνω λάθος.
Ταμπούρι, ροτέισον για ξεκούραση και ό,τι κάτσει… Πολύ σημαντικοί οι ευρωβαθμοί δεν λέω, αλλά τη δεδομένη στιγμή πιο σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής.
Ταμπούρι, ροτέισον για ξεκούραση και ό,τι κάτσει… Πολύ σημαντικοί οι ευρωβαθμοί δεν λέω, αλλά τη δεδομένη στιγμή πιο σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής.
Το Χ βολεύει και τους δύο και η Σοσιεδαδ απ'οτι βλέπω,είναι στα χειρότερα της για την φετινή σεζόν.
- thomas Murg
Σε ανύποπτο χρόνο ο Ράζβαν είπε κάτι που πιθανόν και αυτή την Πέμπτη θα παίξει τον ρόλο του. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι παίκτες το κίνητρο για να παίξουν καλά το βρίσκουν μόνοι τους...
Όνειρο ζωής να πάω στο Μπιλμπάο και στο Σαν Σεμπαστιαν.
Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.
Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.
- loukas karadimos
Παίδες γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα σημείο συνάντησης? Επίσημα ή ανεπίσημα?
Οι ευρωβαθμοι εννοείται πως είναι απαραίτητοι. Δεν συζητιέται αυτό. Τόσα χρόνια ο Doom μας έχει εκπαιδεύσει στο τι σημαίνει έστω και ενας ευρωβαθμος. Το μέχρι 3 γκολ το λέω για μείωση των συνδυασμών των αποτελεσμάτων που μας αφήνουν έξω. Πρώτα από όλα είναι η πρόκριση. Αν δλδ έχει στραβωσει το ματς και είναι 2-0 στο 80, δε χρειάζεται να πάρουμε τρέλα ρίσκα και να κινδυνεύουμε να χαλάσουμε το goal average μας (αν τα υπόλοιπα ματσάκια εξελίσσονται περίεργα).Iznogoud4 έγραψε:Πίστευα ότι θα ήμουν ο μόνος που θα το έβλεπα έτσι το παιχνίδι μα βλέπω κάνω λάθος.
Και εννοείται πως είμαι αισιόδοξος ότι δε θα χάσουμε (για να μη με μαλώσει και ο Doomaros που ελπίζω πως θα εμφανιστεί Πέμπτη βράδυ).
Ένα σβηστό χ το αγοράζω από τώρα με όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση.
Όλα τα λεφτά είναι η Κυριακή.
ΥΓ. Πανέμορφες πόλεις και το Μπιλμπαο και το Σαν με φοβερά pinchos και θαλασσινά το 2ο.
Όλα τα λεφτά είναι η Κυριακή.
ΥΓ. Πανέμορφες πόλεις και το Μπιλμπαο και το Σαν με φοβερά pinchos και θαλασσινά το 2ο.