Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι δυνατόν να μην φέρουν αριστερό μπακ!
Δεν είναι δυνατόν!
Αν δεν φέρουν αριστερό μπακ θα είναι πιο ανίκανοι και από τους πιο ανίκανους που υπάρχουν!
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Jean Valjean έγραψε:Υποτίθεται ότι πριν από λίγες μέρες η συζήτηση μεταξύ Ιβάν και Ραζβαν κατέληξε σε εντολή του ίδιου του Ιβάν να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες του Λουτσέσκου στα μεταγραφικά.
Κι εδώ μέσα διαβάζουμε προτροπές να μην διαλέξει ο Λουτσέσκου τους παίκτες που θα έρθουν!!!
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω...... τι νόημα έχει όλο αυτό και που αποσκοπεί;
Τόσα χρόνια διαλέγουν ποδοσφαιριστές οι σκάουτερ, οι εκάστοτε ΤΔ (όποτε υπήρξαν), οι γνωστοί της διοίκησης και η διοίκηση.
Αφήστε μια χρονιά να διαλέξει ο Λουτσέσκου και αν δεν πετύχει τότε του τα χώνετε. Αφήστε τον όμως μια φορά!
Οτιδήποτε άλλο είναι ακατανόητο.

ΥΓ. Κι εγώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε πρώτα αριστερό μπακ κι έπειτα έναν επιθετικό αριστερά στο στυλ του Τάισον.
Αλλά, εάν ο Λουτσέσκου πιστεύει πως χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό, ποιός είμαι γω που θα βγω δεξιά κι αριστερά να τον κράζω επείδή έχει διαφορετικη άποψη από τη δική μου; Διότι αυτό ουσιαστικά συμβαίνει εδώ μέσα.
Νιώθετε καθόλου ή όχι;
Ο προπονητής ζήτησε επιθετικό. Μετά το χθεσινό παιχνίδι αυξήθηκε η πίεση. Αυτό ξέρουμε βάσει ρεπορτάζ. Κι από ότι βλέπουμε, δεν υπάρχει επιθετικός στον ορίζοντα. Να χαμε να λέγαμε λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ας φερουν παιχταρα δεξι μπακ κι ας παιξει ο Οττο αριστερα. Απο το να φορτωθουμε παλι βιαστικα μετριους ή κακους παιχτες καλύτερα να καλυφθουμε αλλιως. Στους φορ εχουμε 4. Ας μεινουμε μ αυτους. Φερτε εναν αριστερο εξτρεμ με @@ κι ολα θα γινουν!
Εγω αυτο θα εκανα. Αριστερο εξτρεμ και δεξι μπακ τωρα. Και θα αφηνα αριστερο μπακ και φορ για καλοκαιρι. Η θα υπεγραφα απο τωρα καποιον π τελειωνει το καλοκαιρι το συμβολαιο. Οχι αλλα πεταμενα λεφτά
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Υπάρχει κάποιος από αυτούς που όντως πρώτοι εδώ δώσανε το ονόματα και φαίνεται ότι γνωρίζουν κάτι παραπάνω, να ξέρουν που κινούμαστε για αριστερό μπακ τώρα που μας έριξε άκυρο ο Τζούρασεκ?
Psagmenos4

Gospi έγραψε:Ας φερουν παιχταρα δεξι μπακ κι ας παιξει ο Οττο αριστερα. Απο το να φορτωθουμε παλι βιαστικα μετριους ή κακους παιχτες καλύτερα να καλυφθουμε αλλιως. Στους φορ εχουμε 4. Ας μεινουμε μ αυτους. Φερτε εναν αριστερο εξτρεμ με @@ κι ολα θα γινουν!
Εγω αυτο θα εκανα. Αριστερο εξτρεμ και δεξι μπακ τωρα. Και θα αφηνα αριστερο μπακ και φορ για καλοκαιρι. Η θα υπεγραφα απο τωρα καποιον π τελειωνει το καλοκαιρι το συμβολαιο. Οχι αλλα πεταμενα λεφτά

Νομίζω ότι η εναλλακτική που έδωσε ο Κολκας ( πριν βγει το τελικό ναυαγιο) σε περίπτωση που χαλούσε του Τζουρασεκ ήταν να πάρουμε δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5, υπάρχει κινητικότητα για το μέλλον του Tissoudali καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και της Αραβίας.

Mέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον σε κρούση και εκεί θα φανεί αν πρώτον «ψήνεται» ο παίκτης και δεύτερον αν ικανοποιούνται τα «θέλω» του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δεν ξερω γιατι αρρωστησα (κυριολεκτικα). Επειδη δεν εφυγε ο μουργκ ή επειδη χαλασε του τζουρασικ παρκ.

Μια μεταγραφικη περιοδο να πανε οοοοολα καλα ρε παιδια. :lol: :lol:

Παντως ο χειμωνας ηταν θετικος. Δε μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.
Psagmenos4

Αυτό που άκουσα είναι ότι αν φυγει ο Τισουνταλι θα πάμε για φορ. Σε αντίθεση με τον Τόμας ο Μαροκινός έχει απο τα πιο ακριβά συμβόλαια με 1.4 αν το ξεφορτωθουμε θα μπορέσουμε να πάρουμε Φορ και να στείλουμε τον Αλί στην Β ομάδα για 6μηνες.
Το μόνο θετικό ότι το 80% των πάλτων δεν θα μείνουν μετά το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δε ξέρω γιατί στεναχωριομαστε που δεν φεύγει ο Μουργκ...Άστον να έχουμε παίκτες για την προπόνηση,και ποτέ δε ξέρεις...Και πέρυσι υπατμον ήταν και αναστήθηκε..Τώρα αν εννοείτε για το οικονομικό σκέλος ο Ιβάν τα δίνει τα φράγκα,δεν τα δίνουμε εμείς..

Για Τζουρασεκ ,πως τον λένε,ναι ..Δεν τον ήξερα αλλά φαινοταν καλός παίκτης ..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μην ειμαστε αχαριστοι,ηδη εγινε αρκετη δουλεια κ για το καλοκαιρι,εφοσον φυσικα ικανοποιησουν οι 2 δανεικοι κ παραμεινουν.Αν μπορουν να παρουν πλαγιο μπακ (ειτε δεξιο ειτε αριστερο) κ φορ,εφοσον φυγουν 2 απο τους 4,θα ειναι ονειρικη μεταγραφικη περιοδος.

Πιο σημαντικο ειναι η αποσυμφορηση του ροστερ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

panpangr77 έγραψε:Οχι να μην διαλέξει ,γιατι δεν έχει κανει λίγα λαθη κι αυτός και αν η πρόταση του ειναι ο 33 Μακαμπου ,ο 32 Γκαμπιατινι ,ο Τζιοβινκο ,ο Μπρειθγουετ ευχαριστώ δεν θέλω . Ο Τσαλοφ μια χαρα σεντερ φορ ειναι ,ας φέρουν αλλον έναν κανονικό . Η Μπετις δεν τον αφηνει ελευθερο τον Μακαμπου ,δεν θέλει και ίδιος να έρθει. Ο Τζουρασεκ θα μεινει Χοφενχαιμ .
Οι ελευθεροι το 2025
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/53147610
https://www.transfermarkt.co.uk/marvin- ... ler/125103 https://www.transfermarkt.co.uk/luka-jo ... ler/257462 https://www.transfermarkt.co.uk/dejan-j ... ler/336382 https://www.transfermarkt.co.uk/carlos- ... ler/525287 https://www.transfermarkt.co.uk/lukas-n ... ler/314288 https://www.transfermarkt.co.uk/joao-kl ... ler/498862 έναν από αυτούς εδώ στα φορ η τα ελληνάκια Δουβικα/ Κουλούρη που μπροστά σε αυτούς που έχουμε μοιάζουν Van Basten και ενισχύεις και τον αδύναμο ελληνικό κορμό μας.
Για αριστερό μπακ ιδανικά θα ήταν Κυριακόπουλος η Γιαννούλης και υποφερτα Λυκογιάννης που καλύπτει και το αριστερό στόπερ. Άλλη περίπτωση
https://www.transfermarkt.com/bernardo/ ... ler/364258
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Ποιος τσαουσης, πάλι τα ίδια? Τον στείλαμε δανεικό στα χωριά και ήταν στον πάγκο. Άλλος λέει κιτσιου, άλλος σταφυλιδη. Είναι αυτοί παίχτες για τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ? Όσον αφορά τα φορ βλέπω Τισουνταλι και Μπραντον να χαιρετάνε.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Αρχικός στόχος για το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι 1) αποχωρήσεις
2) ποιοι θα είναι οι ποιοτικοί 8 ελληνες για τη λίστα. 2 τερματαδες, Μιχαηλίδης, Πέλκας,ντελιας ,Τζίμας(!). 2-3 θέλουμε .

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Βάσει των όσων βγαίνουν προς τα έξω για επικείμενες προτάσεις για τους Τόμας και Τισσουνταλι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, βλέπω θρίλερ για Μπακ και φορ τις δύο τελευταίες μέρες

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”