Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dillinger

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Dillinger »

Μεταγραφική περίοδος και να μας πάνε όλα καλά λίγο δύσκολο. Άρχισε να στραβώνει η τελευταία εβδομάδα αλλά πραγματικά.πιο πολύ με νοιάζει να φύγουν κάποιοι καλοπληρωμένοι τουρίστες παρά να φέρουν κι άλλους
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Λογικά δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή , ή αν γίνει κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι για καλό. Αν πχ για μπακ φέρουν Mario Rui 30+ χρονων χωρίς παιχνίδια και κάναν 34 χρόνο φορ με πτωτική πορεια.
Η μέρα πάντως από το πρωί δεν φάνηκε να πηγαίνει καλά με Μούργκ να χαλάει την συμφωνία, ήρθε το άκυρο του Γιουρασεκ κι ότι και οι 2 που ακούστηκαν για ΦΟΡ δεν κάνει κανένας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι κατάθλα είναι αυτή ρε παιδιά σήμερα;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

aivas19 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Οχι να μην διαλέξει ,γιατι δεν έχει κανει λίγα λαθη κι αυτός και αν η πρόταση του ειναι ο 33 Μακαμπου ,ο 32 Γκαμπιατινι ,ο Τζιοβινκο ,ο Μπρειθγουετ ευχαριστώ δεν θέλω . Ο Τσαλοφ μια χαρα σεντερ φορ ειναι ,ας φέρουν αλλον έναν κανονικό . Η Μπετις δεν τον αφηνει ελευθερο τον Μακαμπου ,δεν θέλει και ίδιος να έρθει. Ο Τζουρασεκ θα μεινει Χοφενχαιμ .
Οι ελευθεροι το 2025
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/53147610
Καλυτερα 31 χρονων Τισουνταλι και 30 χρονων Μπακαγιοκο
Εγω αμφιβάλλω αν ο Τισουνταλι ήρθε ως σεντερ φορ και ο Μπακαγιοκο ήταν ένα ρίσκο όπου δεν ξέρω αν του προτειναν να πάρουν και αλλον χαφ και να προτιμησε να μεινει με 4 ,και ενας απο αυτους να είναι ο Σβαμπ . Που να είναι καλα την προηγουμενη Πεμπτη μας τα έδειξε έστω μια φορά. Η λόγικη να έχει μόνο 4 χαφ το θεωρω λαθος του Λουτσε.
Λοιπον φέρτε Κουλουρη ή τον πρώτο σκορερ του Πολωνικου πρωταθληματος https://www.transfermarkt.co.uk/benjami ... ler/322990
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ακπομ με χίλια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Χίλιες φορές Κουλούρη από Μπακαμπού.

Το ιδανικό είναι επαναπατρισμο Δουβίκα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+1926!!!!
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πρέπει να είναι ένας Τεχνικός Διευθυντής. Δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει πια. Έχουμε γίνει το μαγαζάκι των μάνατζερ, μας πουλάνε τρέλα Σαμάτες και Μουργκιδες. Μεταγραφές κάνουμε είτε επιστροφές, είτε προτάσεις από κοινούς ατζέντηδες. Τεράστια δυσκολία στην εύρεση ομάδων και απομακρύνσης παικτών. Γενικά φαίνεται μια πλήρης προχειρότητα καια έλλειψη σοβαρότητας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πέλκας με τον Μούργκ έχουν τον ίδιο ατζέντη, και η φάση μυρίζει πάρε δώσε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

john4serres έγραψε:Χίλιες φορές Κουλούρη από Μπακαμπού.

Το ιδανικό είναι επαναπατρισμο Δουβίκα.
Τον Δουβικα (που ηδη μας πιστολιασε μια φορα) θα του ελεγα ελα εδω ενα εξαμηνο με οψιον και δες αν παμε Τσουλου. Απο το να καθεσαι στο χωριο το Βιγκο πολυ καλυτερο
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Έχουμε αριθμητική έλλειψη στα center back ( χωρις κολλευ και lovren) και στα πλάγια μπακ.
Ιδανικά φέρνεις κάποιον που να μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για σέντερ φορ ας το αφήσουν για το καλοκαίρι, αρκεί να αρχίσει από τώρα το ψάξιμο.
Για αριστερό μπακ καιγόμαστε και αν έχει όπως λέτε χαθεί ο Γιούρασεκ, ας βρουν μια αξιόπιστη εναλλακτική για να κάνει τα ρεπό του Μπάμπα στα λεγόμενα μικρά ματς. Τον είδαμε όλοι χθες τον Ράχμαν πως περίεφερνε το σώμα του στο γήπεδο και δεν είχε δύναμη και καθαρό μυαλό να δώσει την μπάλα σωστά στα 5 μέτρα.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Υποτίθεται ότι πριν από λίγες μέρες η συζήτηση μεταξύ Ιβάν και Ραζβαν κατέληξε σε εντολή του ίδιου του Ιβάν να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες του Λουτσέσκου στα μεταγραφικά.
Κι εδώ μέσα διαβάζουμε προτροπές να μην διαλέξει ο Λουτσέσκου τους παίκτες που θα έρθουν!!!
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω...... τι νόημα έχει όλο αυτό και που αποσκοπεί;
Τόσα χρόνια διαλέγουν ποδοσφαιριστές οι σκάουτερ, οι εκάστοτε ΤΔ (όποτε υπήρξαν), οι γνωστοί της διοίκησης και η διοίκηση.
Αφήστε μια χρονιά να διαλέξει ο Λουτσέσκου και αν δεν πετύχει τότε του τα χώνετε. Αφήστε τον όμως μια φορά!
Οτιδήποτε άλλο είναι ακατανόητο.

ΥΓ. Κι εγώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε πρώτα αριστερό μπακ κι έπειτα έναν επιθετικό αριστερά στο στυλ του Τάισον.
Αλλά, εάν ο Λουτσέσκου πιστεύει πως χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό, ποιός είμαι γω που θα βγω δεξιά κι αριστερά να τον κράζω επείδή έχει διαφορετικη άποψη από τη δική μου; Διότι αυτό ουσιαστικά συμβαίνει εδώ μέσα.
Νιώθετε καθόλου ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 27 Ιαν 2025, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

blackchaos έγραψε:Έχουμε αριθμητική έλλειψη στα center back ( χωρις κολλευ και lovren) και στα πλάγια μπακ.
Ιδανικά φέρνεις κάποιον που να μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.
Aν δεν ερθει κανονικος ποδοσφαιριστης, καλυπτομαστε με Κωττά (ή κ Λαγωνιδη) κ Τσαουση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Whaaaaaaaaaaaaat?
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Jean Valjean έγραψε:Υποτίθεται ότι πριν από λίγες μέρες η συζήτηση μεταξύ Ιβάν και Ραζβαν κατέληξε σε εντολή του ίδιου του Ιβάν να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες του Λουτσέσκου στα μεταγραφικά.
Κι εδώ μέσα διαβάζουμε προτροπές να μην διαλέξει ο Λουτσέσκου τους παίκτες που θα έρθουν!!!
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω...... τι νόημα έχει όλο αυτό και που αποσκοπεί;
Τόσα χρόνια διαλέγουν ποδοσφαιριστές οι σκάουτερ, οι εκάστοτε ΤΔ (όποτε υπήρξαν), οι γνωστοί της διοίκησης και η διοίκηση.
Αφήστε μια χρονιά να διαλέξει ο Λουτσέσκου και αν δεν πετύχει τότε του τα χώνετε. Αφήστε τον όμως μια φορά!
Οτιδήποτε άλλο είναι ακατανόητο.

ΥΓ. Κι εγώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε πρώτα αριστερό μπακ κι έπειτα έναν επιθετικό αριστερά στο στυλ του Τάισον.
Αλλά, εάν ο Λουτσέσκου πιστεύει πως χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό, ποιός είμαι γω που θα βγω δεξιά κι αριστερά να τον κράζω επείδή έχει διαφορετικη άποψη από τη δική μου; Διότι αυτό ουσιαστικά συμβαίνει εδώ μέσα.
Νιώθετε καθόλου ή όχι;
Ε καλα, ο καθένας με την κωλ....α του. Καθένας και μια άποψη.
Το θέμα είναι να αντιλαμβανόμαστε ότι καλώς ή κακώς, ο προπονητής ξέρει καλύτερα. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”