95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
xrisitsapa

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Demir έγραψε:Συγνώμη φίλε αλλά η διοίκηση θα έκανε αυτά που λες .. ο Λουτς είπε ότι αν φέρετε έναν τόπ και έχω και τομας ο Τζήμας θα ξεκινήσει ως 3ο φορ .. που είναι το παράλογο ;

Ειναι παραλογο. Σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα του πλανητη ο Τζιμας θα ξεκινουσε ως δευτερο φορ, με προοπτικες για πρωτο.
Ραζβανοσκυλο ειμαι, αλλα μην κοροιδευομαστε τωρα...
San4

Δημοσίευση από San4 »

Οσο υπέρμαχος του Λουτσεσκου και να σαι, όπως οι περισσότεροι από εμάς, δεν μπορεί να μην βλέπεις λάθος την όλη προσέγγιση για τον Τζιμα. Το παιδί με τα ίδια ακριβώς αθλητικά , τεχνικά προσόντα που επιδείκνυε πέρσι συν κάποια σωματική και πνευματική προετοιμασία μόλις ενός άντε δύο μηνών από το κλοζε, κάνει πάταγο εκεί που παίζει και εμείς συζητάμε για το αν έπρεπε να ξεκινήσει τη σεζόν ως τρίτος χωρίς εγγυήσεις για το αν θα γίνει έστω δεύτερος στη θέση του πιο μέτριου παίχτη της ενδεκάδας μας; Μετά πως θα λέμε για την χ μπριζ που έχει 5 19χρονα και στην οποία οραματιζόμαστε να μοιάσουμε;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά ένα χρόνο δανεικός πήγε στα 18 του, και από ότι φαίνεται του βγήκε σε καλο. δεν τον έδιωξε κανεις.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Σύμφωνα με το 24, η απόφαση ανήκει στον παίκτη για τον αν θα αποδεχτεί τη πρόταση της Φιορεντίνα. Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν κλείσει φέρε ιβανουσεκ να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Να μην ξεχνάμε ότι η Φιορεντινα είχε αποκτήσει και τον Βλαχοβιτς στα 18 του (νομίζω κλεισμένος από τα 16-17)

Βέβαια τα ποσά τότε ήταν διαφορετικά. Τον απέκτησαν με 3.20 και μετά από τρεις σεζόν τον αγόρασε η Γιουβε με 83.50
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Γιατί να πάρει η Νυρεμβεργη 5 εκατομμύρια; Να πάρει 2-3. Λάθος αν πουληθεί τώρα στα λεφτά που αρνηθήκαμε το καλοκαίρι για τον Ντελια.
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

xrisitsapa έγραψε:
Demir έγραψε:Συγνώμη φίλε αλλά η διοίκηση θα έκανε αυτά που λες .. ο Λουτς είπε ότι αν φέρετε έναν τόπ και έχω και τομας ο Τζήμας θα ξεκινήσει ως 3ο φορ .. που είναι το παράλογο ;

Ειναι παραλογο. Σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα του πλανητη ο Τζιμας θα ξεκινουσε ως δευτερο φορ, με προοπτικες για πρωτο.
Ραζβανοσκυλο ειμαι, αλλα μην κοροιδευομαστε τωρα...
Ραζβανοσκυλο και εδω, εχω μια υποψια οτι ειναι καλυτερα που πηγε δανεικος.. Δυστυχως η ομαδα μας δεν εχει μαθει να παιζει για να κανει νουμερα (η στην περιπτωση του Τζιμα για να βελτιωνεται) το φορ της.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να μην είσαι ευχαριστημένος με κανένα από τα 4 φορ, να έχεις δανεικό έναν 18άχρονο για τον οποίο μιλά όλη η Ευρώπη και να μην κάνεις τα πάντα για να γυρίσει το καλοκαίρι πίσω, εγώ το θεωρώ ανέκδοτο και από τα λίγα. Να πεις ότι υπάρχει μια σταθερά, ένας Άκπομ στα καλά του για παράδειγμα, ή ένας άλλος μικρός από πίσω, να το καταλάβω, αλλά να συζητάνε ό,τι αποφασίσει ο μικρός έτσι με άνεση, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Demir έγραψε:Το πλάνο ήταν να έρθει ένας τοπ κ να μείνει ο τομας .. το ότι δεν μπόρεσαν να διώξουν σαματά κ τελικά φέρανε τισουνταλι είναι εκτός αρχικού σχεδιασμού ..
Ναι φίλε μου το ξέρω , το πρόβλημα είναι ότι παρόμοιο πλάνο έχουν και οι αραβικές ομάδες ..αντιθέτως οι προηγμένοι ποδοσφαιρικά δίνουν όσο όσο για Ντελια στα 22 του και για Τζίμα στα 19 του και όχι για 30χρονους...να δες ποιες ομάδες απασχολεί ο Τζίμας, μακάκες θα είναι όλοι αυτοί οι δικοί μας ξέρουν καλύτερα
Ο Τζίμας φέτος θα έπρεπε να λογίζεται ως δωδέκατος παίκτης να έρθει άλλος ένας καλός έστω τύπου Τσάλοφ να χτυπηθούν για τη θέση του βασικού και ο Μπράντον τρίτος αν θα συμφωνούσε με την ιεραρχία , αν όχι και τον αφήσουμε ελεύθερο δες κ εσύ ποιες ομάδες θα απασχολήσει , σε κανέναν Ατρόμητο θα καταλήξει, στην Κύπρο, Αραβία, Γ Ισπανίας ή στον βάζελο κλασσικά
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Με ποιον τρόπο μπορείς να πείσεις έναν 19χρονο που τον θέλει όλη η Ευρώπη να επιστρέψει στη Σουπερλίγκα?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Με τίτλους, πορεία στην Ευρώπη, ένα πολύ καλό συμβόλαιο και πολύ χρόνο συμμετοχής.
Ότι έκανες με τον Ντελια.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.Η συμφωνια με την Νυρεμβεργη ηταν δανεικος για ενα χρονο με οψιον 18+2,τα οποια 2 θα ηταν ευκολο να τα πιασουμε συν 15% στην μεταπωληση (φανταζομαι επι των κερδων).Αν της ερθει προταση απο Φιορεντινα οπως γραφεται 25εκ,ο ΠΑΟΚ καρπωνεται τα 18+2 κ το 15% των 5εκ,δηλαδη στο συνολο 20.750.000εκ κ τα υπολοιπα 4.250.000εκ η Νυρεμβεργη.Δεν θα ηθελα να τον πουλησουμε με τοσα,νομιζω πως αξιζει πιο πολλα κ θελω να προσφερει πρωτα σε εμας κ επειτα να φυγει.Αν κρινει η ιδιοκτησια οτι τα λεφτα αυτα ειναι πολλα κ τον δωσει δεν θα κακολογισω,γιατι χωρις να παιξουμε τσου λου κ με τον τροπο με τον οποιο παιζουμε,δυσκολα το φορ μας να πουληθει τοσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας πουληθεί με 20Μ και θα είναι επιτυχία.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

xrisitsapa έγραψε:Με τίτλους, πορεία στην Ευρώπη, ένα πολύ καλό συμβόλαιο και πολύ χρόνο συμμετοχής.
Ότι έκανες με τον Ντελια.
Έτσι θα έπειθαν τον Κούτσια, όχι τον Τζήμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”