Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Αυτο το να μην διαλεξει ποιο φορ θελει ο προπονητης που ξερει ακριβως τι θελει να παιξει αλλα να του φερνουν φορ που δεν ικανοποιουν το αγωνιστικο πλανο δεν μπορω να το καταλαβω
Σίγουρα από τους υπόλοιπους στην παε , προτιμώ τον λουτσεσκου να παίρνει τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις και να έχει την τελική αξιολόγηση των παιχτών.
Ωστόσο, όσο μεγάλη πίστη και να έχεις στις ικανότητες του μπακαμπου και όσο και να τη δικαιώνει η εικόνα του μπακαμπου στον ολυμπιακό πριν σχεδον 2 χρόνια, η απλή λογική επιτάσσει ότι ο 34χρονος πλέον μπακαμπου δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και ακόμα κι αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τα 36 ας πούμε έτσι ώστε να πάρεις 2 καλά χρόνια ποδοσφαίρου από αυτόν; Γενικά δεν νομίζω ότι έχει βρεθεί ακόμα η ισορροπία σχετικά με το πως πρέπει να λαμβάνονται οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις στην ομάδα.
Ωστόσο, όσο μεγάλη πίστη και να έχεις στις ικανότητες του μπακαμπου και όσο και να τη δικαιώνει η εικόνα του μπακαμπου στον ολυμπιακό πριν σχεδον 2 χρόνια, η απλή λογική επιτάσσει ότι ο 34χρονος πλέον μπακαμπου δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και ακόμα κι αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τα 36 ας πούμε έτσι ώστε να πάρεις 2 καλά χρόνια ποδοσφαίρου από αυτόν; Γενικά δεν νομίζω ότι έχει βρεθεί ακόμα η ισορροπία σχετικά με το πως πρέπει να λαμβάνονται οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις στην ομάδα.
Ας αγωνιστεί μπροστά λοιπόν ο κεντζιορα… όλα εγώ θα τα σκέφτομαι… κ στο τελευταίο 20λεπτο ας πηγαίνει αριστερό μπακ…
Κομπλέ η ομας
Κομπλέ η ομας
Ας ξαναγυρίσουμε εργοστασιακες ρυθμίσεις λοιπόν
"Κοιμαστε εκεί στην ΠΑΕ"
"Κοιμαστε εκεί στην ΠΑΕ"
Όταν γράφω το ΠΟΚ κάνει κινήσεις ανώτερου πήχη, εννοούμε πάντα στα χαρτιά. Δεν θα αναλύσουμε τώρα τους αντίπαλους, νομίζω όλοι βλέπουμε τι παίκτες φέρνουν. Στο χορτάρι άλλες φορές αποδεικνύουν αυτά που αξίζουν, άλλες όχι. Αυτό είναι άλλο θέμα. Ο Πέλκας δηλαδή μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος από τον Ορτα πχ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι κινήσεις σου είναι ανώτερες. Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε, κι αν με ρωτήσεις προσωπικά, πιστεύω ότι η αεκ με τον παο βρίσκονται πιο ψηλά βαθμολογικά κυρίως λόγω ατομικής ποιότητας του ρόστερ (και διαιτησιας). Τέλος πάντων, κλείνει η παρένθεση.
-
Τι κακή μέρα είναι αυτή
. Μένει ο μουργκ, άκυρο απο Jurasek και ακούμε για φορ από τουρκία και μπακαμπούδες
Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.

Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.
-
Οχι να μην διαλέξει ,γιατι δεν έχει κανει λίγα λαθη κι αυτός και αν η πρόταση του ειναι ο 33 Μακαμπου ,ο 32 Γκαμπιατινι ,ο Τζιοβινκο ,ο Μπρειθγουετ ευχαριστώ δεν θέλω . Ο Τσαλοφ μια χαρα σεντερ φορ ειναι ,ας φέρουν αλλον έναν κανονικό . Η Μπετις δεν τον αφηνει ελευθερο τον Μακαμπου ,δεν θέλει και ίδιος να έρθει. Ο Τζουρασεκ θα μεινει Χοφενχαιμ .
Οι ελευθεροι το 2025
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/53147610
Οι ελευθεροι το 2025
-
Αν μπορω να παρω το καλοκαιρι τον τζουρασεκ εγω θα επαιρνα ενα μπαλωμα τωρα. Εναν καθαρο ρεπατζη που δε την βλεπει την μπαλα σα βομβα.
Καλυτερα 31 χρονων Τισουνταλι και 30 χρονων Μπακαγιοκοpanpangr77 έγραψε:Οχι να μην διαλέξει ,γιατι δεν έχει κανει λίγα λαθη κι αυτός και αν η πρόταση του ειναι ο 33 Μακαμπου ,ο 32 Γκαμπιατινι ,ο Τζιοβινκο ,ο Μπρειθγουετ ευχαριστώ δεν θέλω . Ο Τσαλοφ μια χαρα σεντερ φορ ειναι ,ας φέρουν αλλον έναν κανονικό . Η Μπετις δεν τον αφηνει ελευθερο τον Μακαμπου ,δεν θέλει και ίδιος να έρθει. Ο Τζουρασεκ θα μεινει Χοφενχαιμ .
Οι ελευθεροι το 2025
Όντως κανένας δεν έπιασε στην ομάδα μας από τους παραπάνωpanpangr77 έγραψε:Οχι να μην διαλέξει ,γιατι δεν έχει κανει λίγα λαθη κι αυτός και αν η πρόταση του ειναι ο 33 Μακαμπου ,ο 32 Γκαμπιατινι ,ο Τζιοβινκο ,ο Μπρειθγουετ ευχαριστώ δεν θέλω . Ο Τσαλοφ μια χαρα σεντερ φορ ειναι ,ας φέρουν αλλον έναν κανονικό . Η Μπετις δεν τον αφηνει ελευθερο τον Μακαμπου ,δεν θέλει και ίδιος να έρθει. Ο Τζουρασεκ θα μεινει Χοφενχαιμ .
Οι ελευθεροι το 2025
- Patricio_4
Η αεκ έδινε 1.5, η μόντσα ζητούσε 2.5. Πιστεύω πως θα τον έδιναν αν κάναμε προσφορά 2εκ. Ούτως ή άλλως πάνε για φούντο άρα το καλοκαίρι θα πουλήσουν αναγκαστικά σε χαμηλότερες τιμές.tonipap801 έγραψε:εγω θα πηγαινα καρφι για Κυριακοπουλο με 2.5 χαρτια αγορα.
Ο Λουτσε δεν ειναι αλανθαστος. Ποιος Μπακαμπου τωρα; Μονο δανεικος μεχρι τελος της χρονιας ή ελευθερος με 1+1. Σιγα μην φορτωθουμε με 33 χρονο. Απο την αλλη ειδαμε και τον Τισουνταλι και τον Τσαλοφ. Αν ειναι δυνατον. Φερτε τουλαχιστον τον Ακπομ που ξερουμε τι δινει