Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- hasio_john
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ε καλά , σχήμα λόγου ήταν.... απλά μου την έσπασε ο τύπος!
Ας τον στείλουμε στην β' τότε να κάνει το αγροτικό του.
Ας τον στείλουμε στην β' τότε να κάνει το αγροτικό του.
-
Δε νομιζω να τον νοιαξει.Dimitrisou έγραψε:Ούτε γορίλες ούτε τίποτα..τον ενημερώνεις ότι αν δεν βρει ομάδα μέχρι τις 31 θα προπονείται πλέον με την ομάδα β μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του..
Μεχρι το καλοκαιρι του 26 εχει συμβολαιο.
Τοτε θα ειναι 31μισο.
Ε μετα θα βρει κανα συμβολαιο σε μια ομαδα της χωρας του, καμια κλανγκεφουρτ, να παρει συνταξη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
giliopoulos έγραψε:Δε νομιζω να τον νοιαξει.Dimitrisou έγραψε:Ούτε γορίλες ούτε τίποτα..τον ενημερώνεις ότι αν δεν βρει ομάδα μέχρι τις 31 θα προπονείται πλέον με την ομάδα β μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του..
Τοτε θα ειναι 31μισο.
Ε μετα θα βρει κανα συμβολαιο σε μια ομαδα της χωρας του, καμια κλανγκεφουρτ, να παρει συνταξη.
Ναι και εγω αυτό πιστεύω. Ακόμα και να είναι βασικός και να παίξει όπως πέρσι στον πρώτο γύρο δεν νομίζω οτι στα 31,5 που θα τελειώσει το συμβόλαιο του(εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το +1) θα έχει βλέψεις για καλύτερο συμβόλαιο. Θα θέλει απλά να αράξει περνόντας κανα 2 χρόνια σε ένα stress free εργασιακό περιβάλον.
Ένα Μπακ ρε παιδιά. Ούτε φορ ούτε τίποτα. Ο Μπάμπα είναι έτοιμος να σκάσει, προφανώς η εμφάνιση από το 85 και μετά είναι προϊόν κούρασης. Και τώρα δηλαδή θα παίξει και με την Σοσιεδάδ και με την ΑΕΚ βασικός? 4 σερί 90λεπτα. Δεν με νοιάζει αν είναι ο Γιουρασεκ ή κάποιος άλλος. Αλλά όποιος είναι να έρθει, γιατί ο παίκτης φαίνεται ότι λίγο ακόμη να παίξει συνεχόμενα δεν θα σκάσει απλά.... Θα πάμε στο άλλο στάδιο
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώθηκε για Μπακαμπου ότι το κυνηγαμε
Makispaspartou πρώτον δικαιωνεσαι για πολλοστή φορά αυτή τη μεταγραφική περίοδο
Όπως κάνουμε σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις με βασικό στόχο την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, σε παρακαλούμε στείλε ένα μεηλ στο info.paokmania@gmail.com
Όπως κάνουμε σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις με βασικό στόχο την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, σε παρακαλούμε στείλε ένα μεηλ στο info.paokmania@gmail.com
-
Ε αν είναι τόσο χαλαρος και σιγουρος ας κάτσει στο συμβόλαιο του και με 2 χρόνια απραξιας ας δούμε αν θα βρει έστω αυτή την ομάδα..εμείς θα έχουμε κάνει ότι είναι δυνατό..giliopoulos έγραψε:Δε νομιζω να τον νοιαξει.Dimitrisou έγραψε:Ούτε γορίλες ούτε τίποτα..τον ενημερώνεις ότι αν δεν βρει ομάδα μέχρι τις 31 θα προπονείται πλέον με την ομάδα β μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του..
Τοτε θα ειναι 31μισο.
- smoothcriminal1926
Πάλι καλά, γιατί μετά το νέο για Μούργκ δεν άντεχα άλλο σήμερα...Hermann έγραψε:Ατζέντης Ντραγκούς: «Δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ»
- ΑποστόληςΑ
Bakayoko, Lovren, Samatta, Colley. Αυτά είναι βαριά συμβόλαια παικτών που ο προπονητής δεν χρησιμοποιεί.
- smoothcriminal1926
Μπακαμπού όσο χέιτ και να ρίξατε τις προηγούμενες μέρες εμένα μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Παιχταράς, βασικός εκεί δεν παίζει άρα ''εύκολο'' να έρθει. Για τα χαμηλά του νούμερα, τα λίγα λεπτά που έχει παίξει είναι ο κυριότερος παράγοντας. Κατ εμέ είναι ο ορισμός του φορ που ζητάει ο Λουτσέσκου. Για συμβόλαιο 1,5 χρόνου πιστεύω αξίζει το ρίσκο.
Για τον Μουργκ κ τον κάθε Μουργκ ειδικά όταν ανανεώνουμε πρέπει να μπαίνουν όροι κ προϋποθέσεις για ενδεχόμενη λύση συμβολαιου. Και ας θέλει ας μην υπογράφει ανανέωση. Δεν έχουμε στέλεχος στη διοίκηση να ξέρει να συντάσσει συμβολαια προς συμφέρον μας.
Αυτά που κοροιδεύουμε στον βάζελο ...που παίρνει πρώην δικούς μας...θα το κάνουμε και εμεις?
Δηλαδή μόνο ο πρώην του γαύρου μπορεί να παίξει στο σύστημα Λουτσέσκου?
Δηλαδή μόνο ο πρώην του γαύρου μπορεί να παίξει στο σύστημα Λουτσέσκου?
Είπε και για Γιούρασεκ ότι έκλεισε, γνωρίζουμε κάτι γιατί παρατράβηξε η υπόθεση. Εκτος και αν χάλασεEqualizer έγραψε:Επιβεβαιώθηκε για Μπακαμπου ότι το κυνηγαμε
Έσκασε πρόταση για τόμας γράφουν...ωχ ωχ ωχ ωχ....
Απο τους 4 φορ που έχουμε είναι ο μόνος που δεν θα ήθελα να φύγει.
Απο τους 4 φορ που έχουμε είναι ο μόνος που δεν θα ήθελα να φύγει.