Ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Πλάκα με κάνεις!!!! Μετακόμισε ο Ριβελίνιο???!!!!! Θέλω να γίνει σαφές ότι αυτό δεν το ΗΞΕΡΑ!!!!!!

Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο και σαφές το να ξέρει κανείς το σοφόν του ορθού ότι η σεξουαλική παρενόχληση σε δίποδα του συστήματος διατήρησης εύρυθμης λειτουργικότητας της παρούσας ιστοσελίδας είναι μη επιτρεπτή. :ugeek:
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μ' αυτά που διαβάζει εδώ μέσα, έχει τυλιχτεί με μια μπαλαντέζα και προσπαθεί να... αυτοκτονήσει! Αλλά...δεν βλέπω ούτε αυτό να καταφέρνει!novito έγραψε:μα που ναι αυτός ο πρωθυπΥργος όταν τον χρειάζεσαι???
- aspromauri
- DimisK
- Επικοινωνία:
Έφαγε σχεδόν 3 κιλά κεφτέδες σε 10 λεπτά!
Ο Joey Chestnut είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να κάτσει μαζί του στο τραπέζι, αφού μπορεί να καταβροχθίσει απίστευτες ποσότητες στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
Το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να φάει 50 κεφτέδες, συνολικού βάρους 2,843 κιλών, μέσα σε μόλις 10 λεπτά και έτσι να κερδίσει το σχετικό διαγωνισμό του πρώτου Martorano's Masters Meatball Eating Championship στο Las Vegas.
Δεύτερος ήρθε με ένα κεφτέ διαφορά ο "Deep Dish" Bertoletti και τρίτη η βάρους 47 κιλών Sonya Thomas, η οποία έφαγε μόλις… 42 κεφτέδες.
Ο Chestnut δεν είναι βέβαια και κανένας τυχαίος αφού έχει στο παλμαρέ του νίκες σε αντίστοιχους διαγωνισμούς για hot dog, pizza και φτερούγες κοτόπουλου.
Από το zougla.gr
Και μετά λέτε για μένα. Εγώ μπροστά του είμαι...πρόσκοπος!
Ο Joey Chestnut είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να κάτσει μαζί του στο τραπέζι, αφού μπορεί να καταβροχθίσει απίστευτες ποσότητες στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
Το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να φάει 50 κεφτέδες, συνολικού βάρους 2,843 κιλών, μέσα σε μόλις 10 λεπτά και έτσι να κερδίσει το σχετικό διαγωνισμό του πρώτου Martorano's Masters Meatball Eating Championship στο Las Vegas.
Δεύτερος ήρθε με ένα κεφτέ διαφορά ο "Deep Dish" Bertoletti και τρίτη η βάρους 47 κιλών Sonya Thomas, η οποία έφαγε μόλις… 42 κεφτέδες.
Ο Chestnut δεν είναι βέβαια και κανένας τυχαίος αφού έχει στο παλμαρέ του νίκες σε αντίστοιχους διαγωνισμούς για hot dog, pizza και φτερούγες κοτόπουλου.
Από το zougla.gr
Και μετά λέτε για μένα. Εγώ μπροστά του είμαι...πρόσκοπος!
- aspromauri
- aspromauri
Απλώνει τραχανά ο Ντρημίδης!!!! Ομολογώ ότι ούτε αυτό το ΗΞΕΡΑ!!!!!!
Ρε τους κακόμοιρους τους απαγωγείς!!!!!!!!

Ρε τους κακόμοιρους τους απαγωγείς!!!!!!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ρε τι απαγωγες και ππρς? εναν πονοκοιλο εχει ο ντρημουλης...αντε και λιγο οι αιμοροϊδες του...σπιτι ειναι με αγκαλια το κωλοχαρτο!
ενταξει...φταιω κι εγω...ηρθε κομοτηνη και ηθελε παραδοσιακη ταβερνα!
ε τους παω κι εγω στον μεχμετ με τα καυτερα γιαουρτλου και τα ισκεντερ κεμπαμπ...αυτο ηταν!
του λεω πιες αριανι και θα με θυμηθεις! τιποτα αυτος...
ηπιαμε και τα υποβρυχια το βραδυ...λαλησε!!
ενταξει...φταιω κι εγω...ηρθε κομοτηνη και ηθελε παραδοσιακη ταβερνα!
ε τους παω κι εγω στον μεχμετ με τα καυτερα γιαουρτλου και τα ισκεντερ κεμπαμπ...αυτο ηταν!
του λεω πιες αριανι και θα με θυμηθεις! τιποτα αυτος...
ηπιαμε και τα υποβρυχια το βραδυ...λαλησε!!