Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Χι μειώθηκε η διαφορά απο χαμογελαστους και λαγούς ....Κάντε ότι κοιμάστε !!! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μ' αυτά και μ' αυτά, 9ο διαδοχικό παιχνίδι σε Πρωτάθλημα / Κύπελλο που δεν χάνει ο ζέλας με τον γκέη. Βέβαια με μόλις τρεις νίκες (εκ των οποίων μια στα χαρτιά) σε αυτό το διάστημα.
- thomas Murg
Καλά που θυσιάστηκε ο Ίνγκι. Θα το έτρωγε το δεύτερο στα χασομέρια η βαζέλα.
- ΑποστόληςΑ
Όσο είδα ο γαύρος δεν φαινόταν να παίζει με παίκτη λιγότερο. Ο βάζελος είχε μια μικρή κατοχή, αλλά τίποτε περισσότερο. Τον περίμενα καλύτερο. Το πέναλτυ ήταν Βαρίσιο.
Στο τέλος πήρε και ο Ingason δεύτερη κίτρινη.
Στο τέλος πήρε και ο Ingason δεύτερη κίτρινη.
Να αναφέρουμε βέβαια οτι οι παίχτες του γαύρου μπορούσαν, όποτε τους καπνίσει, απλά να σκουντουφλίσουν πάνω στους παίχτες της ζέλας και να κερδίσουν φάουλ. Πολύ σημαντικός παράγοντας...
Υγ. Το είχα γράψει πριν κανα δίμηνο. Στο κύπελλο πάνω ειναι ήδη χαραγμένο το όνομα του σιχάματος.
Υγ. Το είχα γράψει πριν κανα δίμηνο. Στο κύπελλο πάνω ειναι ήδη χαραγμένο το όνομα του σιχάματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο γαύρος δεν ξέρω τι κάνει, αλλά είναι πολύ γυμνασμενος για ελληνική ομάδα.
Ο αδερφος Μπαρκα σε ρολο Ηρακλη εναντιον Λερναιας Υδρας. Ενα κεφαλι ξεριζωνει, δυο φυτρωνουν στη θεση του 

Και τιμια, αξιοπρεπη αποδοχη της κοκκινης, να τα λεμε ολα. Οχι σαν τα υπόλοιπα τα σιχαματα της ομαδας του, που σφαδαζουν σαν καραγκιοζηδες.thomas Murg έγραψε:Καλά που θυσιάστηκε ο Ίνγκι. Θα το έτρωγε το δεύτερο στα χασομέρια η βαζέλα.
-
Μεταφερηκα στα προβληματα μετα απο παροτρυνση του μπρακαρουτσος. Να μην γεμιζουμε με αστεια σχολια το θεμα.
- DIAMANTIS99
Οσοι μιλατε για διαιτησια αποψε, μακαρι να εχω την διαιτησια του παο σε ολα τα παιχνιδια μου. Επισης να εχω βιντσιτς και βαριστα τους ιδιους
Ποιού από τα δύο (ή τρία) σιχάματα;VfB v2 έγραψε:Να αναφέρουμε βέβαια οτι οι παίχτες του γαύρου μπορούσαν, όποτε τους καπνίσει, απλά να σκουντουφλίσουν πάνω στους παίχτες της ζέλας και να κερδίσουν φάουλ. Πολύ σημαντικός παράγοντας...
-
Ωραία βραδιά απόψε. Διώξαμε το κακό με νίκη, ισοπαλία οι άλλοι, αλλά όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ Β' κομματάκι δύσκολο να τον νικήσεις. Χώρια που ένα απ'τα βλαστάρια μου για να μην χαλάσει το χατίρι της καρδιάς=σχέση ήταν εκεί απόψε. Μην έχω παράπονο την δουλειά την έκανε.
- Patricio_4
Γιατί πρέπει να κατεβάζουμε τα στάνταρ προπόνησης επειδή είμαστε στην Ελλάδα? Τον Τζίμα στην Νυρεμβέργη τον βρήκαν πολύ αγύμναστο, όχι ότι περιμέναμε τον Τζιμα για να καταλάβουμε ότι δε γίνεται σωστή εκγύμναση αλλά τέλος πάντων.Patron έγραψε:Ο γαύρος δεν ξέρω τι κάνει, αλλά είναι πολύ γυμνασμενος για ελληνική ομάδα.
Τόσο δύσκολο είναι να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα?
Του κόκκινου.Γερασίμου έγραψε:Ποιού από τα δύο (ή τρία) σιχάματα;VfB v2 έγραψε:Να αναφέρουμε βέβαια οτι οι παίχτες του γαύρου μπορούσαν, όποτε τους καπνίσει, απλά να σκουντουφλίσουν πάνω στους παίχτες της ζέλας και να κερδίσουν φάουλ. Πολύ σημαντικός παράγοντας...