psykoman έγραψε:Ettien26 έγραψε:cartman έγραψε:Ναι παιδια απο κει που ο Τζιμας εχει τον Κλοζε να τον κανει υποδειξεις για το πως να κινειται off ball και τι θεσεις να περνει στο κουτι για να σκοραρει ή να παρει το ριμπαουντ, και τι διαδρομες να εχει στο επιθετικο τριτο, θα ερθει εδω να κανει μαθηματα για το πως να πιεζει τα αντιπαλα σεντερ μπακ και αμυντκα χαφ, ποιες αμυντικες διαδρομες να κανει, πως να βγαινει απο το κουτι να φτανει στο κεντρο να κανει τον χαμαλη.
Ετσι ακριβώς. Αρχίζω να πιστεύω ότι με το μυαλό μας φτιάχνουμε ανεμόμυλους.
Ενω αν παει σε καμια Ντορντουμντ ...Μπαγερν...Λιβερπουλ...κτλ θα τουν πουν ....Μην αγχωνεσαι αγορι μου...μην μαρκαρεις ...ολη η ομαδα για παρτη σου θα παιζει...
Τι λετε μωρε;;;;
Η Νυρεμβεργη ειναι κατω απ την μεση του βαθμολογικου πινακα...δεν εχει στοχους πρωταθλητισμου...και μοναδικος της στοχος ειναι να αυξησει οσο γινεται η αξια του Τζιμα για να βγαλει οσο πιο πολλα μπορει...
Πλεον ολη η ομαδα παιζει για τον πιτσιρικα μας...
Επειδή διακρίνω μια ειρωνία θα σου απαντήσω στο ίδιο στυλ. Είσαι κι εσύ από αυτούς που έλεγαν ότι τον παίκτη τον καταπίνουν τα αντίπαλα μπακ ? Απλά κάνω μια ερώτηση. Γιατί κάτι τέτοια διάβαζα από αρκετούς.
Σε ότι αφορά την Νυρεμβέργη ο Κλόζε ασχολείται προσωπικά ο ίδιος με την βελτίωσή του. Δεν ξέρω τους λόγους που το κάνει αλλά μου είναι αδιάφοροι. Το ζήτημα είναι ότι το πετυχαίνει. Και αυτο γίνεται κυρίως μέσα από τις συμμετοχές του στους αγώνες.
Στο ΠΑΟΚ ποιος θα καθόταν να ασχοληθεί με την βελτίωση του παίκτη ? Ποιός ?
Δηλαδή ένα τέτοιο ταλέντο έπρεπε να πάει στην Νυρεμβέργη για να ασχοληθούν μαζί του ?
Ας πάρει λοιπόν μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα παρά να γυρίσει πίσω και να είναι ενδεχομένως αναπληρωματικός του εκάστοτε Μπράντον ή του εκάστοτε Σαμάτα. Και λεφτά θα πάρει η ομάδα και ίσως θα είναι καλύτερα για την καριέρα του.