Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από sourmenetes »

pagotatzis έγραψε:
john4serres έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν αλλά μόλις είδα ότι η Γερμανική Bild δίνει τελειωμένο τον τερματισμό του δανεισμού του Γιουρασεκ στην Χονφεχαιμ και τελειωμένο ότι θα έρθει ΤΟΥΜΠΑ
Αυτά είναι. Πάμε.
Επίσης ο Ρομανο αναφέρει ότι η Χοφενχαιμ πάει για ένα Αριστερό Μπακ από την Λεστερ
Αλλά ακόμα δεν άναψε το πράσινο φως η Λεστερ για την παραχωρήσει !
Νομίζω σήμερα το πολλή αύριο θα έχουμε εξελίξεις ,θεωρώ θετικές !
Πράσινο φως να ρωτήσει στον ΠΑΟΚ!

Όλο πράσινα φώτα έχουμε!
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

obanebane έγραψε:Όταν διαβάζω μπούρδες, απαντώ ανάλογα,αν δεν σου αρέσει,μην με διαβάζεις.
Μην απαντας στα σχολια μου, απλο ειναι. Μπουρδες φαινεται ποιος λεει. Ισιωσε λιγο αρχικα.
Centenario

Δημοσίευση από Centenario »

Σε μένα και σένα ο Μπακαμπού δεν λέει τίποτα και ίσως είναι μία κίνηση χωρίς ουσία, δες όμως τι έλεγε ο Ραζβαν στη μεγάλη συνέντευξη που είχε δώσει στο γαυροδημοσιογράφο Διαμαντόπουλο, όταν πήγε και τον βρήκε στη Ρουμανία πριν δυο χρόνια. Τότε που είχε αρχίσει το γαυροσύστημα το ψήσιμο και τη διαμόρφωση μίας τέτοιας εικόνας του Λούτσου προς τα πρόβατά τους, με μακρινό στόχο να τον κατεβάσουν στο βοθρολίμανο (προ Μεντιλίμπαρ). Ποιόν ανέφερε ο Ράζβαν ως τον επιθετικό που του αρέσει πιο πολύ??? Εάν είναι έτσι λοιπόν και θέλουμε και μπορούμε, τότε, γενηθήτω το θέλημά σου, για το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

TransferMania έγραψε:
obanebane έγραψε:Όταν διαβάζω μπούρδες, απαντώ ανάλογα,αν δεν σου αρέσει,μην με διαβάζεις.
Μην απαντας στα σχολια μου, απλο ειναι. Μπουρδες φαινεται ποιος λεει. Ισιωσε λιγο αρχικα.
Χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις όλη την ώρα νέο λογαριασμό πάντως...Σε παραδέχομαι...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Νομιζω οτι αν ερθει ο τζουρασικ παρκ και εχουμε και 2-3 αποχωρησεις η ομαδα θα πλησιασει στον τελειο χειμωνα.
TransferMania

Hayate έγραψε:
TransferMania έγραψε:
Χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις όλη την ώρα νέο λογαριασμό πάντως...Σε παραδέχομαι...
What?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το θέμα είναι αν το πάρουμε με μόνο νίκες ή κάνουμε κάνα Χ μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

aivas19 έγραψε:Ειμαι περιεργος να δω πως θα μοιραστει τη θεση με Μπαμπα. Οκ μιλαμε για ονειρικη μεταγραφικη περιοδο
Αμυντικά είναι καλύτερος του Μπάμπα, βγαίνει και μπροστά άνετα, υπό προϋποθέσεις θα τον έβλεπες και αριστερό εξτρεμ να κάνει τα βασικά, προχθές έβγαλε ασσίστ εναντίον της Τότεναμ. Νομίζω ότι μπροστά ο Μπάμπα είναι καλύτερος αλλά θα δούμε. Επιπλέον ο Μπάμπα έχει ψοφήσει γιατί ακόμα κ όταν έγινε rotation για να πάρει ανάσες πάντα έμπαινε στο 60 να διορθώσει τα αδιόρθωτα του Γκόμεζ
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Βλέπω πολύ καλες περιπτώσεις βραζιλιάνων επιθετικών κεφαλοσφαιριστών:
1. Rwan Cruz (Λουντογκορετς) 1.87
2. Wesley (Καραγκιουμρουκ) 1.91
3. Carlos Vinicius (Φούλαμ) 1.90
Ο πρώτος σε πολύ καλή ηλικία (23) απο γνώριμο πρωτάθλημα, ο δεύτερος είναι στοίχημα που προσωπικά δεν θα προτιμούσα, και ο τρίτος είναι φορακλα παστελωτής που βεβαια δεν ξερω αν κανεί πίεση.
Ενδιαφέρον είναι ότι το συμβόλαιο του πρωτου τελειώνει το καλοκαίρι του 26 και των αλλων δύο το καλοκαίρι του 25
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Μαλλον αυτος της Λουντογκορετς ειναι, αφου ο johnserres λεει να βαλει βενζινη πριν ξεκινησει, ερχεται οδικως… ο prist λεει οτι Lucesku dislikes this post μαλλον επειδη ειναι 23 χρονων
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

TransferMania έγραψε:
Αδελφέ χαλάρωσε λίγο...

Ο obanebane ειναι εδώ πόσα χρόνια.
Έχεις 3 απανωτά ποστ που είσαι πολύ αντιδραστικος.

Να ρίξουμε τους τόνους.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Δανεικό που δεν παίζει εκεί που είναι και θα έρθει για restart!
Priest δύσκολα έβαλες
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

καλά ας μην είμαστε σίγουροι πως αμφότεροι δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια! ;)
TransferMania

sourmenetes έγραψε:
TransferMania έγραψε:
Αδελφέ χαλάρωσε λίγο...

Ο obanebane ειναι εδώ πόσα χρόνια.
Έχεις 3 απανωτά ποστ που είσαι πολύ αντιδραστικος.

Να ρίξουμε τους τόνους.
Μα δεν ξεκινησα εγω κατι, εχει σημασια ποσα χρονια ειναι καποιος εδω ή ποιος προκαλει την αναστατωση?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Χωρικός έγραψε:καλά ας μην είμαστε σίγουροι πως αμφότεροι δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια! ;)

Ποιός είναι ρε χωρικέ ,γιατί εγώ δεν χω καταλάβει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”