Ε οκ ο Gakpo που φετος κανει παπαδες ξεκινησε να παιζει στα 18 του στην PSV και εκανε 19-20 την πρωτη φουλ σεζον του. Πηγε στη Λιβερπουλ στα 23-24. . Ο Gakpo ηταν wonderkid στα FM. Δεν ειναι μονο θεμα ηλικιας ειναι και το πότε ειναι ετοιμος ο παικτης. Δε σημαινει οτι ολοι οι 18χρονοι ειναι ετοιμοι για καθε επιπεδοPsagmenos4 έγραψε:Σχόλιο οπαδού της Λίβερπουλ όταν ήταν να πάρουν τον Τζημα ,έλεγε ότι είναι πολλά τα λεφτά γιατί δεν είναι wonderkid αλλά 19χρονων. Όταν το είδα ξαφνιάστηκα αφού στην Ελλάδα παίχτης έως τα 24( Φωτης) θεωρείται ταλέντο.embuji έγραψε:Δεν υπαρχει "project" τζιμας. Ο Τζιμας πλεον ειναι ενας ετοιμος ποδοσφαιριστης ο οποιος εχει ταυτοχρονα και τεραστια περιθωρια βελτιωσης. Αλλα ειναι ετοιμος ποδοσφαιριστης. στα 18-19 στην ευρωπη σε θεωρουν ετοιμο μπες παιξε.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Δε διαφωνω καθολου σε αυτο. Απλα στα 18 δεν αντιμετοπιζεσαι ως προτζεκτ. Εισαι ετοιμος ποδοσφαιριστης ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ βελτιωσης. Το ποσο μεγαλα ειναι αυτα εχουν να κανουν με το ταλεντο σου την ομαδα και το περιβαλλον προπονησεων κλπ. Απλα ειναι λαθος να λεμε project παικτες που ειναι 18+. Δεν ειναι project πλεον. Ειναι λαθος η χρηση της ορολογιας project. Αυτο θελω να πω απλα.aivas19 έγραψε:Ε οκ ο Gakpo που φετος κανει παπαδες ξεκινησε να παιζει στα 18 του στην PSV και εκανε 19-20 την πρωτη φουλ σεζον του. Πηγε στη Λιβερπουλ στα 23-24. . Ο Gakpo ηταν wonderkid στα FM. Δεν ειναι μονο θεμα ηλικιας ειναι και το πότε ειναι ετοιμος ο παικτης. Δε σημαινει οτι ολοι οι 18χρονοι ειναι ετοιμοι για καθε επιπεδοPsagmenos4 έγραψε:Σχόλιο οπαδού της Λίβερπουλ όταν ήταν να πάρουν τον Τζημα ,έλεγε ότι είναι πολλά τα λεφτά γιατί δεν είναι wonderkid αλλά 19χρονων. Όταν το είδα ξαφνιάστηκα αφού στην Ελλάδα παίχτης έως τα 24( Φωτης) θεωρείται ταλέντο.embuji έγραψε:Δεν υπαρχει "project" τζιμας. Ο Τζιμας πλεον ειναι ενας ετοιμος ποδοσφαιριστης ο οποιος εχει ταυτοχρονα και τεραστια περιθωρια βελτιωσης. Αλλα ειναι ετοιμος ποδοσφαιριστης. στα 18-19 στην ευρωπη σε θεωρουν ετοιμο μπες παιξε.
-
Αλλο ενα στραβοστομικο σχολιο, απορω με την κακια σου και την αχρειαστη ειρωνεια.obanebane έγραψε:TransferMania έγραψε:Βασικα έχουν καλύτερους ηδη. Πραγματικα ο συμπαθης Αλι ειναι για πολυ κατωτερου επιπεδου ομαδες.xrisitsapa έγραψε:Τώρα είμαστε υπερβολικοί. Ο Μπακαμπου ακόμα και τώρα ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ τον Σαματα.
Νομίζω δεν έχουμε καταλάβει το ποσό ανίκανος επιθετικός είναι…
Κυριολεκτικά, αν τον αφήναμε σήμερα ελεύθερο, ούτε καν ο Ατρόμητος με τον Αστέρα δεν θα τον έπαιρναν.
Ο Μπακαμπου εχει 2-3 καλα χρονια καλα μπροστα του και ισως πιστευουν πως το προτζεκτ Τζιμα θα απογειωθει για αυτο δε θα θελουν να παρουν "βασικο" φορ.
Εσύ που το ξέρεις ότι ο Μπακαμπου έχει 2-3 καλά χρόνια μπροστά του,στο είπαν στα χαρτιά;
Ρε είναι δυνατόν να ασχολείται η ομάδα με τουρίστες και εμείς να λέμε όλα καλά;
Παίχτης που παίζει στη χάση και στη φέξη,θα έρθει να παίξει στον ΠΑΟΚ;
Δε θα συνομιλησω μαζι σου, θα σε παρακαλούσα να μην με ειρωνευεσαι.
-
Προτζεκτ ξερεις τι σημαινει;embuji έγραψε:Δεν υπαρχει "project" τζιμας. Ο Τζιμας πλεον ειναι ενας ετοιμος ποδοσφαιριστης ο οποιος εχει ταυτοχρονα και τεραστια περιθωρια βελτιωσης. Αλλα ειναι ετοιμος ποδοσφαιριστης. στα 18-19 στην ευρωπη σε θεωρουν ετοιμο μπες παιξε.
εμενα μου αρεσει ο Τσεχος και ο ενας Βραζιλιανος
καλο κεφαλι που μας λειπει και τελεια ηλικια
Lucescu dislikes this post
Οχι αλλοι βετερανοι παιδια... Εχουμε αρκετους πλεον. Η ομαδα πρεπει να κοιταει να χτιζει ομαδες μελλοντικες. Να δινει υπεραξιες να αναδεικνυει ποδοσφαιριστες.
Δε γινεται να πηγαινουμε μονιμα σε ομαδες μιας χρησης. Πρεπει να κοιταμε μακροπροθεσμα. Ο Μπακαμπου ειναι λαθος μεταγραφη στην λογικη της.
Δε γινεται να πηγαινουμε μονιμα σε ομαδες μιας χρησης. Πρεπει να κοιταμε μακροπροθεσμα. Ο Μπακαμπου ειναι λαθος μεταγραφη στην λογικη της.
prist64 έγραψε:εμενα μου αρεσει ο Τσεχος και ο ενας Βραζιλιανος
Πατερ σε ποιον Βραζιλιανο αναφερεσαι;
Carlos Vinicius?prist64 έγραψε:εμενα μου αρεσει ο Τσεχος και ο ενας Βραζιλιανος
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν διαβάζω μπούρδες, απαντώ ανάλογα,αν δεν σου αρέσει,μην με διαβάζεις.
- john4serres
Να βάλει βενζίνη.. Πριν ξεκινήσει από κει ο BRprist64 έγραψε:εμενα μου αρεσει ο Τσεχος και ο ενας Βραζιλιανος
Σωστοembuji έγραψε:Δε διαφωνω καθολου σε αυτο. Απλα στα 18 δεν αντιμετοπιζεσαι ως προτζεκτ. Εισαι ετοιμος ποδοσφαιριστης ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ βελτιωσης. Το ποσο μεγαλα ειναι αυτα εχουν να κανουν με το ταλεντο σου την ομαδα και το περιβαλλον προπονησεων κλπ. Απλα ειναι λαθος να λεμε project παικτες που ειναι 18+. Δεν ειναι project πλεον. Ειναι λαθος η χρηση της ορολογιας project. Αυτο θελω να πω απλα.aivas19 έγραψε:Ε οκ ο Gakpo που φετος κανει παπαδες ξεκινησε να παιζει στα 18 του στην PSV και εκανε 19-20 την πρωτη φουλ σεζον του. Πηγε στη Λιβερπουλ στα 23-24. . Ο Gakpo ηταν wonderkid στα FM. Δεν ειναι μονο θεμα ηλικιας ειναι και το πότε ειναι ετοιμος ο παικτης. Δε σημαινει οτι ολοι οι 18χρονοι ειναι ετοιμοι για καθε επιπεδοPsagmenos4 έγραψε: Σχόλιο οπαδού της Λίβερπουλ όταν ήταν να πάρουν τον Τζημα ,έλεγε ότι είναι πολλά τα λεφτά γιατί δεν είναι wonderkid αλλά 19χρονων. Όταν το είδα ξαφνιάστηκα αφού στην Ελλάδα παίχτης έως τα 24( Φωτης) θεωρείται ταλέντο.
- pagotatzis
Επίσης ο Ρομανο αναφέρει ότι η Χοφενχαιμ πάει για ένα Αριστερό Μπακ από την Λεστερjohn4serres έγραψε:Αυτά είναι. Πάμε.Psagmenos4 έγραψε:Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν αλλά μόλις είδα ότι η Γερμανική Bild δίνει τελειωμένο τον τερματισμό του δανεισμού του Γιουρασεκ στην Χονφεχαιμ και τελειωμένο ότι θα έρθει ΤΟΥΜΠΑ
Αλλά ακόμα δεν άναψε το πράσινο φως η Λεστερ για την παραχωρήσει !
Νομίζω σήμερα το πολλή αύριο θα έχουμε εξελίξεις ,θεωρώ θετικές !
Πάτερ, δώσε κάτι παραπάνω! Κυριακή σήμερα!prist64 έγραψε:εμενα μου αρεσει ο Τσεχος και ο ενας Βραζιλιανος

Όπως γράφτηκε παραπάνω. Πηγή: www-fussballtransfers-com
Αναπαραγωγή φυσικά, αλλά ΟΚ.
Jurasek before Hoffenheim farewell
David Jurasek will apparently leave TSG Hoffenheim in the current winter transfer window. As 'Bild' reports, Benfica Lisbon , PAOK Saloniki and the left-back himself have agreed on a loan move. The current loan to Hoffenheim is to be terminated.
Αναπαραγωγή φυσικά, αλλά ΟΚ.
Jurasek before Hoffenheim farewell
David Jurasek will apparently leave TSG Hoffenheim in the current winter transfer window. As 'Bild' reports, Benfica Lisbon , PAOK Saloniki and the left-back himself have agreed on a loan move. The current loan to Hoffenheim is to be terminated.
Ειμαι περιεργος να δω πως θα μοιραστει τη θεση με Μπαμπα. Οκ μιλαμε για ονειρικη μεταγραφικη περιοδο