ΠΑΟΚ-Μαρούσι, 93-84 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
burbu
Re: ΠΑΟΚ-Μαρούσι, 93-84 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν μπορώ να καταλάβω τα κομπλεξικα σκουπίδια της ΕΡΤ,βάζουν παιχνίδια επανάληψη,που άρχισαν μετά του ΠΑΟΚ και εμάς την επόμενη μέρα 
Re: ΠΑΟΚ-Μαρούσι, 93-84 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δυστυχώς είδα μόνο τη τελευταία περίοδο
Τεράστιος Κατσίβελης μεγάλα καλάθια Ρευνολτς και Κρουζερ
Επικοί μλκς και άχρηστοι διαιτητές έκαναν 20 λεπτά να τελειώσουν μια αχρείαστη κατάσταση και κόντεψαν να τιναξουν το ματς στον αέρα
Βλακες
Τεράστιος Κατσίβελης μεγάλα καλάθια Ρευνολτς και Κρουζερ
Επικοί μλκς και άχρηστοι διαιτητές έκαναν 20 λεπτά να τελειώσουν μια αχρείαστη κατάσταση και κόντεψαν να τιναξουν το ματς στον αέρα
Βλακες
- Μπαρκαρούτσος
KalamarGiannis έγραψε:παιδιά ο κοντοπούτανος σπρώχνει τον Ρέινολντς, πάει ο Κατσίβελης να του τι σπρώχνεις ρε και τον σπρώχνει κι αυτόν... και μετά έγινε ροντέο. Δε ξέρω τι έγινε στην απέναντι κερκίδα, αλλά υποθέτω προκαλούσαν τα γυναικόπαιδα και κάτι φλώροι της Αθηνέζικης γειτονίτσας...
και στο τέλος, η ομορφιά, ο Κιν ήταν μέσα και χαζογελούσε με το πουτάνα όλα που έβλεπε... πολύ ξύλο πρέπει να φάει, και μερικές αγωνιστικές στέρηση δελτίου
Γιάννη, ήμουν στην 13 με την οικογένεια, δεν σε ειδα πουθενά να τα λέγαμε λίγο, ειχα πολύ καιρό να έρθω,έψαχνα να βρω γνωστές φάτσες, αλλά τίποτα.
Μου είπαν ότι πίσω από την πάγκο του Αμαρουσίου ήταν οι γονείς του Τανουλη, κάτι είπε ο πατέρας του και του την έπεσαν από τα επίσημα,γιαυτό και αυτές οι αντιδράσεις του παίχτη.
Αυτό που γίνεται με την διαιτησία είναι τραγικό, παίζουν θέλοντας να προκαλέσουν την κερκίδα.
Κανένας σεβασμός,προκλητικοί καριόληδες.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Τανουλης τεράστια μίσος για ένα παιδί από τις ακαδημίες μας.
Για αυτό δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα και θα μείνει μια ζωή αιώνιο ταλέντο.
Για αυτό δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα και θα μείνει μια ζωή αιώνιο ταλέντο.
- Μπαρκαρούτσος
Σε κάποια φάση, προς την αρχή του σκηνικού, είδα τον Τσαλόπουλο να φωνάζει σε κάποιον (λογικά Τανούλη)..
- Maurice_Escargot
Τα ειπε χθες μεταμεσονυκτια ο Κλειτος αναλυτικα στο basket+ μπορειτε να δειτε την εκπομπη, στην αρχη τα λεει.
ο σύλλογος πρέπει να βρει άκρη με την euroleague αν δε θέλει να φυτοζωεί. Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία.
- BlackMagicPAOK
Πάντως, φοβερός τύπος ο Ρέινολντς.
Βάζει το τρίποντο, γελάει στην μούρη του Κιν (δεν νομίζω να κάνει trash talking), τον σπρώχνει ο άλλος, και συνεχίζει να γελάει!!
Βάζει το τρίποντο, γελάει στην μούρη του Κιν (δεν νομίζω να κάνει trash talking), τον σπρώχνει ο άλλος, και συνεχίζει να γελάει!!
- kataramenos5
Ε βαλε μια φωνη βρε.Διπλα ειμαστε.obanebane έγραψε: Γιάννη, ήμουν στην 13 με την οικογένεια, δεν σε ειδα πουθενά να τα λέγαμε λίγο, ειχα πολύ καιρό να έρθω,έψαχνα να βρω γνωστές φάτσες, αλλά τίποτα.
.
ΥΓ Δυο στα δυο εχεις παλικαρα μου
- KalamarGiannis
είμαι πάντα δίπλα στην κεντρική σκάλα της 13, 5 σειρές πάνω από το παρκέ...obanebane έγραψε:KalamarGiannis έγραψε:παιδιά ο κοντοπούτανος σπρώχνει τον Ρέινολντς, πάει ο Κατσίβελης να του τι σπρώχνεις ρε και τον σπρώχνει κι αυτόν... και μετά έγινε ροντέο. Δε ξέρω τι έγινε στην απέναντι κερκίδα, αλλά υποθέτω προκαλούσαν τα γυναικόπαιδα και κάτι φλώροι της Αθηνέζικης γειτονίτσας...
και στο τέλος, η ομορφιά, ο Κιν ήταν μέσα και χαζογελούσε με το πουτάνα όλα που έβλεπε... πολύ ξύλο πρέπει να φάει, και μερικές αγωνιστικές στέρηση δελτίου
Γιάννη, ήμουν στην 13 με την οικογένεια, δεν σε ειδα πουθενά να τα λέγαμε λίγο, ειχα πολύ καιρό να έρθω,έψαχνα να βρω γνωστές φάτσες, αλλά τίποτα.
Μου είπαν ότι πίσω από την πάγκο του Αμαρουσίου ήταν οι γονείς του Τανουλη, κάτι είπε ο πατέρας του και του την έπεσαν από τα επίσημα,γιαυτό και αυτές οι αντιδράσεις του παίχτη.
Αυτό που γίνεται με την διαιτησία είναι τραγικό, παίζουν θέλοντας να προκαλέσουν την κερκίδα.
Κανένας σεβασμός,προκλητικοί καριόληδες.
- KalamarGiannis
τον έκανε έξαλο τον κοντό με την φωνάρα που έβγαλε μόλις το έσταξε και καθάρισε τη μπουγάδα...τον σπρώχνει και τσαμπουκαλεύεται ο άλλος, κι αυτός γνωρίζοντας ότι βλέπουν τα κοράκια συνεχίζει να γελάει...ΘΕΟΥΛΗΣBlackMagicPAOK έγραψε:Πάντως, φοβερός τύπος ο Ρέινολντς.
- kataramenos5
Τανουλης συμφωνα με τα δημοσιευματα εβρισε σπιτια, μανες κλπ
Για να δουμε ποσο ευαισθητος θα ναι ο Αθλητικός εισαγγελεας .
Για να δουμε ποσο ευαισθητος θα ναι ο Αθλητικός εισαγγελεας .
kataramenos5 έγραψε:Ε βαλε μια φωνη βρε.Διπλα ειμαστε.obanebane έγραψε: Γιάννη, ήμουν στην 13 με την οικογένεια, δεν σε ειδα πουθενά να τα λέγαμε λίγο, ειχα πολύ καιρό να έρθω,έψαχνα να βρω γνωστές φάτσες, αλλά τίποτα.
.
ΥΓ Δυο στα δυο εχεις παλικαρα μου
Άχαστος λέμε.
Με τη γυναίκα και την κόρη ήμουν,δεν έχουμε βρεθεί ρε συ Κατ, κρίμα που δεν μιλήσαμε στο φόρουμ για να κανονίζαμε να βρεθούμε από κοντά στο παλατάκι, δε πειράζει την επόμενη φορά.