Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Darkm4n »

marsantos έγραψε:Ναι bane, αυτό που λες γίνεται. Ο κανονισμός μιλάει για εγγραφές. Ουσιαστικα αφαιρέσεις αναγκάζεσαι να κάνεις άμα με τις εγγραφές ξεπεράσεις το όριο των 25 παικτών ή έχεις θέμα με το ανώτατο όριο των 17 ξένων. Αλλιώς άμα έχεις 22 παίκτες στη λίστα και πάρεις 3 locally trained (κι εδώ υπάρχει όριο για τους 8, πρέπει να είναι οι 4 δικοι σου), κάνεις κανονικά 3 εγγραφές χωρίς καμία αφαίρεση και πας στους 25.

Βετερανε, δεν ξανακαταθετουμε λίστα σε επόμενη φάση. 6 Φλεβάρη finito la musica.
Αυτό!
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

tonipap801 έγραψε:διακρινω μια συγχυση για τις εγγραφες παιχτων στις λιστες. Οι θεσεις δεν ειναι κενες, δηλωνουμε παιδια απο τις ακαδημιες/ΠΑΟΚ Β κτλ που ειναι home grown/γηγενεις.
Ετσι ειναι δηλωμενοι Κωττας, Μοναστηρλης, Σμυρλης και ενας ακομα που τωρα μου διαφευγει.
Οταν δηλωσουμε Πελκα, θα αφαιρεθει ενας απο αυτους τους 4.
Το ζητουμενο ειναι να εχεις ισορροπημενο ροστερ ωστε να μην δηλωνεις απλα παιχτες που δεν ειναι ετοιμοι να προσφερουν σε τετοιο επιπεδο.
Φίλε toni αυτοί που λες είναι στη λίστα Β.
Home grown έχουμε Μπαλωμένο, Μιχαηλίδη, Κωνσταντέλια.
Locally trained έχουμε Τσιφτση, Θυμιάνη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Darkm4n έγραψε:
Demir έγραψε:IVANUSEC
Αυτός δεν έρχεται ούτε για καφέ να πιει εδώ.
Έτσι λέγαμε κάποτε και για τον Zivkovic!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ginola έχουμε τπτ?
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

thomas Murg έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ άλλο ρώτησα όμως;
Γίνεται να προσθέσουμε τρεις και να αφαιρέσουμε δύο, επειδή ο Πέλκας είναι γηγενής.
Ναι. Το έγραψε χθες ο μαρσαντος. Θεωρείται εγγραφή γηγενούς παίκτη και δεν βγαίνει κάποιος από τη λίστα
Ισχύει, απλά δεν χρειάζεται να βγει κάποιος γιατί έχουμε ελάχιστο αριθμό Ελλήνων στη λίστα Α και δεν υπερβαίνουμε τους 25 παίκτες συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

makispaspartou έγραψε:
aivas19 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Να έρθουν δανεικοί για ενάμιση χρόνο οι Τζουρασεκ και Ιβανουσεκ.
υπάρχει ακομα περιπτωση ιβανουσεκ;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α ρε ΠΑΟΚάρα...
Έφυγε ο Πέλκας, πήραμε τον Murg σαν αντιΠέλκα και τώρα γύρισε ο Πέλκας, οπότε ο Πέλκας είναι ο αντιαντιΠέλκας.

Έφυγε ο Meïté, πήραμε τον Bakayoko σαν αντιMeïté και τώρα γύρισε ο Meïté και έχουμε τον αντιαντιMeïté, αλλά όσο μένει ο Bakayoko, έχουμε και αντιMeïté και αντιαντιMeïté!

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: Ζητω η τρελα.Κοκορικοοοοοο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εδώ οι νέοι

https://youtu.be/VY0SELQIQOE?si=e15YNXYbvAV26J5f

Sent from my iPad using Tapatalk
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Γιατί αγχώνεστε; Όπως έχουμε παίκτες μόνο για το πρωτάθλημα έτσι θα έχουμε παίκτες και μόνο για την Ευρώπη ;) πχ αν έρθει ο Γιαρουσεκ και παίξει όπως πρέπει και μπορεί , μπορουμε να κρατήσουμε τον Μπαμπά για Ευρώπη τόσο απλες είμαστε!! Βέβαια σίγουρα θα έχουμε περισσότερες ενδείξεις σχετικά με το αν κάποιοι παίκτες πλέον είναι "τελειωμένοι" από την ομάδα και όχι απαραίτητα αγωνίστηκα. Σύντομα θα φανούν όλα νομίζω αλλά πλέον είμαι αισιόδοξος
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Τελικά έχουμε κάτι νεότερο για Γιουρασεκ?
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Psagmenos4 έγραψε:Τελικά έχουμε κάτι νεότερο για Γιουρασεκ?
Δευτέρα το κόβω να ξέρουμε. Θα παίξει την Κυριακή με την Αιντραχτ λογικά εφόσον δεν έχει άλλον διαθέσιμο, και θα τον αφήσει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται τα θέλω του παίκτη, οπότε αν ισχύουν αυτά που διαβάσαμε θα φύγει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Έρχεται το αριστερό μπακ
Σέντερ φορ υπό προϋποθέσεις
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

DaVinci έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Τελικά έχουμε κάτι νεότερο για Γιουρασεκ?
Δευτέρα το κόβω να ξέρουμε. Θα παίξει την Κυριακή με την Αιντραχτ λογικά εφόσον δεν έχει άλλον διαθέσιμο, και θα τον αφήσει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται τα θέλω του παίκτη, οπότε αν ισχύουν αυτά που διαβάσαμε θα φύγει.
Προφανώς ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα για βασικός και απλά ψυχρά επαγγελματικά έτυχε τώρα να τον χρειάζονται να παίξει γιατί έχουν μείνει χωρίς εναλλακτικές στην θέση. Για να έχει συμφωνήσει μαζί μας πάει να πεί οτι η απόφαση από την πλευρά του Τζιούρασεκ έχει παρθεί και οτι θέλει να αποχωρήσει.

Δεν ξέρω αν οι Γερμανοί σταθούν εμπόδιο εδώ, ίσως, θα χρειαστούν πολύ προσεκτικές κινήσεις και χειρισμοί ώστε να λύσουν τον δανεισμό και να τον αφήσουν να φύγει. Εγώ αν ήμουν διοίκηση θα πήγαινα καί για δεξί καί για αριστερό μπάκ για να μήν ρισκάρω αν δεν κλείσει ο Τζιούρασεκ. Δηλαδή χρειάζεται να υπάρχει έτοιμη εναλλακτική και ας είναι και δεξί μπάκ.
Bold129

Δημοσίευση από Bold129 »

Special 4 έγραψε:Έρχεται το αριστερό μπακ
Σέντερ φορ υπό προϋποθέσεις
Εικόνα
:opaokara: :opaokara:...........URL=https://www.outiref.fr/audit+commune-evidence.fr+6794708e0f99e45.php].[/URL]....
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Έγιναν 4 προσθέσεις, καμία αφαίρεση θα γίνει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”