9. Fedor Chalov
- Μπαρκαρούτσος
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν ξεχνά το ποδόσφαιρο κανείς σε 5 μήνες. Πολλοί παράγοντες μπορεί να παίζουν ρόλο που σε μια ομάδα αποδίδεις και σε μια άλλη όχι, δεν είναι ατομικό άθλημα, που και πάλι μπορεί να μην είσαι παντού ο ίδιος.
-
Ειναι εξαιρετικος επιθετικος, ο καλυτερος που διαθετουμε. Απλα ας παιξει λιγα παιχνιδια βασικος, οχι παλι παγκο
- Amsterdamer_87
Πρεπει να στηριξουμε τον Τσαλοφ τουλαχιστον οσο στηριξαμε τον Μπραντον..
Παιχταρα ειναι..
Παιχταρα ειναι..
- PAOKevolution
Να πάρει κανονικό χρόνο συμμετοχής! Όχι γλυκανάλατες 60λεπτες συμμετοχές! Να παίζει συνεχώς! Φτάνει αυτή η εναλλαγή με τα φορ!
Να τον δούμε συνεχόμενα 90λεπτα.
Να τον δούμε συνεχόμενα 90λεπτα.
- PAOK_Antarctica
η ομάδα θέλει ένα φορ δυναμικό και να έχει σχέση με το γκολ.
αν είχαμε πάρει τον παγκίτη πιερό θα ήμασταν καλά.
αν είχαμε πάρει τον παγκίτη πιερό θα ήμασταν καλά.
Το απόλυτο τίποτα είναι,δεν προσφέρει, δεν βάζει τα πόδια του ,το παιδί δεν είναι ενταγμένο στην ομάδα ότι και να λέμε.
Δεν λέω ότι δεν έχει ικανότητες, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι φύρα.
Εχθές μια γαμημενη μονομαχία δεν πήρε, συνεχώς πούλαγε την μπάλα πολύ εύκολα,τι να τις κάνω 2-3 καλές επαφές όλες και όλες;
Μπήκε μέσα ο Μπραντον και τον ένιωσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί,άσχετα αν και αυτός είναι μαλωμένος με το γκολ και γενικά με τις σωστές τελικές ενέργειες.
Εχθές μια γαμημενη μονομαχία δεν πήρε, συνεχώς πούλαγε την μπάλα πολύ εύκολα,τι να τις κάνω 2-3 καλές επαφές όλες και όλες;
Μπήκε μέσα ο Μπραντον και τον ένιωσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί,άσχετα αν και αυτός είναι μαλωμένος με το γκολ και γενικά με τις σωστές τελικές ενέργειες.
-
Μην είστε υπερβολικοί.
Έχει τεράστια συνεισφορά στο δεύτερο γκολ χθες, θα έπρεπε να του πιστωθεί και ασιστ. Έτρεχε, κάλυπτε χώρους, έσπαγε την μπάλα. ΟΚ, δεν είναι Πρίγοβιτς αλλά δεν παίζει όλη ο ομάδα για αυτόν όπως έκανε τότε. Νομίζω ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα ακόμα φέτος. Είδομεν...
Έχει τεράστια συνεισφορά στο δεύτερο γκολ χθες, θα έπρεπε να του πιστωθεί και ασιστ. Έτρεχε, κάλυπτε χώρους, έσπαγε την μπάλα. ΟΚ, δεν είναι Πρίγοβιτς αλλά δεν παίζει όλη ο ομάδα για αυτόν όπως έκανε τότε. Νομίζω ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα ακόμα φέτος. Είδομεν...
Πέρα από το ότι μπορεί να δώσει πολύ καλές πάσες όταν του έρχεται η μπάλα στα πόδια και όχι από ψηλά όταν η ομάδα βγαίνει σε αντεπίθεση, από τους χειρότερους φορ που είχαμε σε δουλειά εκτός περιοχής - και ο προπονητής μίλησε, θέλει βρώμικη δουλειά από τα φορ.
Ο προπονητής πριν τον αγωνα ειπε και το εξης: οτι οι δυο καινουργιοι με το που ηρθαν εδω επαιζαν παντελως free. Απο την αλλη, τα ζητουμενα στον ΠΑΟΚ αναφορικα με τα φορ ειναι εκ διαμετρου αντίθετα με τα κοινα στανταρ. Επομένως; Επομενως χρειάζεται υπερβολικα πολυς χρονος για να προσαρμοστεί κανεις στο σύστημα Ρασβαν. Αρα; Αρα θα χρειαστεί να ειμαστε υπομονετικοί με τους καινούργιους. Διαφορετικά; Διαφορετικα θα συνεχίσουμε τα: " Συγγνωμη Οττο παιχταρα που σε εκραζα ο αμπαλος", " αρρωστε Πολωνε μας εξεθεσες ολους" κλπ κλπ.
-
Συνεχομενα ματς ποσα?PAOK_Antarctica έγραψε:60 λεπτά παίζει, όχι 15.
Υπεραρκετος χρόνος για να δείξει πράγματα.
-
Υπερβολες. Ασιστ και γκολ ειχε.obanebane έγραψε:Το απόλυτο τίποτα είναι,δεν προσφέρει, δεν βάζει τα πόδια του ,το παιδί δεν είναι ενταγμένο στην ομάδα ότι και να λέμε.
Μπήκε μέσα ο Μπράντον και σπατάλησε 2 ευκαιρίες επειδή δεν μπορεί ούτε κοντρόλ να κάνει,είστε υπερβολικοί με τον τσαλοφ και προκαταλημενοι,γιατί χθες όσο έπαιξε ήταν καλός,κ;ι φάουλ κέρδισε και μοίρασε και συμμετοχή στο γκολ είχεobanebane έγραψε:Το απόλυτο τίποτα είναι,δεν προσφέρει, δεν βάζει τα πόδια του ,το παιδί δεν είναι ενταγμένο στην ομάδα ότι και να λέμε.
Νομίζω ότι ως ένα βαθμό μας επιρρεάζει ότι οι ανταγωνιστές μας τυχαίνει να έχουν τον σταρ παίκτη τους στη θέση του φορ: Ελ Κααμπί, Ιωαννίδης, Μορόν (μέχρι και οαρης), Λιβάι.
Εμείς τον σταρ τον έχουμε στο 10! Τι να πει ο βάζελος που έχει τον αργό Μπακασέτα, η αεκ τον Μάνταλο/Γκατσίνοβιτς, να βλέπουν τον Ντέλια και να τους τρέχουν τα σάλια;
Ο Τσάλοφ δεν είναι τυχαίο ότι έχει 9εκ χρηματιστηριακή αξία στο τρανσφερ. Έχει καλά νούμερα σε καλή ομάδα και είναι 26 ετών φέτος. Ήρθε στον ΠΑΟΚ και ποτέ του δεν ένιωσε βασικός. Η επιστροφή του Σαμάτα ήταν ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία των φορ μας. Το μύνημα ήταν ότι 'δε μου κάνετε' και μάλιστα τόσο πολύ δε μου κάνετε που επιστρέφω τον από απραξία Σαμάτα που πέρσι δεν έκανε καν γκολ. Τόσο πολύ δε μου κάνετε.
Ας πάρει επιτέλους την εμπιστοσύνη ενός βασικού φορ για να κριθεί. Αν όχι, ας αγοράσετε έναν φορ αξίας που να τον βάζει ο κόουτς βασικό.
*Πάντος υπό αυτές τις συνθήκες, ο ''κακός'' Τσάλοφ έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 1265 αγωνιστικά λεπτά.
Εμείς τον σταρ τον έχουμε στο 10! Τι να πει ο βάζελος που έχει τον αργό Μπακασέτα, η αεκ τον Μάνταλο/Γκατσίνοβιτς, να βλέπουν τον Ντέλια και να τους τρέχουν τα σάλια;
Ο Τσάλοφ δεν είναι τυχαίο ότι έχει 9εκ χρηματιστηριακή αξία στο τρανσφερ. Έχει καλά νούμερα σε καλή ομάδα και είναι 26 ετών φέτος. Ήρθε στον ΠΑΟΚ και ποτέ του δεν ένιωσε βασικός. Η επιστροφή του Σαμάτα ήταν ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία των φορ μας. Το μύνημα ήταν ότι 'δε μου κάνετε' και μάλιστα τόσο πολύ δε μου κάνετε που επιστρέφω τον από απραξία Σαμάτα που πέρσι δεν έκανε καν γκολ. Τόσο πολύ δε μου κάνετε.
Ας πάρει επιτέλους την εμπιστοσύνη ενός βασικού φορ για να κριθεί. Αν όχι, ας αγοράσετε έναν φορ αξίας που να τον βάζει ο κόουτς βασικό.
*Πάντος υπό αυτές τις συνθήκες, ο ''κακός'' Τσάλοφ έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 1265 αγωνιστικά λεπτά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Υπομονή θέλει. Ναι ξέρω ο επιθετικός πρέπει να σκοράρει και αυτός δεν.... Μην ξεχνάμε πως ήδη αγωνίζεται φουλσεζον για ένα ολόκληρο χρόνο και σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι. Θέλει ειδική διαχείριση ο παίκτης. Και δεν πρέπει να κάνει. Εγώ τον περιμένω από την νέα αγωνιστική χρονιά. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω και να με διαψεύσει με τρομερές εμφανίσεις και γκολ.