9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Ο Μπράντον μπηκε σε ενα σημειο που ο αντιπαλος προπονητής επαιζε κατι σαν 2-3-5 τι να λεμε τωρα. Καμια συγκριση μεταξυ τους δεν μπορει να γινει με κριτηριο το σημερινο παιχνιδι.
Ρε παιδιά, σόρυ, αλλά εγώ βλέπω ένα νερόβραστο πράγμα, σαν σχολιαρόπαιδο ανάμεσα σε ενήλικες όποτε παίζει, το οποίο δεν έχει τίποτα πάνω του σαν κληρονομιά, που να μπορώ να βασιστώ ότι με κάποιον τρόπο θα κάνει μπαμ και θα γίνει κανονικό φορ. Δύναμη δεν έχει, ταχύτητα δεν έχει, τεχνική λίγα πράγματα, κάκαλα ανύπαρκτα, στάμινα άστα να πάνε, τελειώματα ας μην το συζητήσουμε. Αυτό το θαύμα, μπορείτε να μου πείτε σοβαρά τώρα, από που το περιμένουμε; Ότι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα παίξει σύστημα που τα φορ του θα βγαίνουν μόνα τους πάνω στη γραμμή και θα βάλει ένα καντάρι γκολ με τη μύτη ας πούμε?
Σήμερα ένα κανονικό φορ ή ο Μπράντον που κανονικό δεν τον λες, την ασιστ του Δεσπότωφ θα την είχε γράψει, όπως έκανε άλλωστε δέκα λεπτά αργότερα και έδιωξε ο τερματάς τους κόρνερ.
Το παιδί έχει γεννηθεί κουρασμένο, δεν το βλέπετε. Πάντα ξεκινάει την κίνηση μετά το χτύπημα του συμπαίκτη του με αποτέλεσμα μια ζωή να είναι πίσω, δε δημιουργεί χώρους στον εαυτό του σαν κανονικό φορ. Μία στο τόσο.
Έτυχε σήμερα και τσίμπησε μια μπάλα και μπήκε ένα γκολ από τον Γιάννη. Θέλετε να σας περιγράψω τι θα γινόταν αν οι ρόλοι ήταν αντίθετοι, δηλαδή τη τσιμπούσε ο Γιαννης και έπρεπε να την τελειώσει ο Τσάλωφ?
Σόρυ, αλλά δεν πείθομαι, ούτε έχω κάτι να περιμένω.
Σήμερα ένα κανονικό φορ ή ο Μπράντον που κανονικό δεν τον λες, την ασιστ του Δεσπότωφ θα την είχε γράψει, όπως έκανε άλλωστε δέκα λεπτά αργότερα και έδιωξε ο τερματάς τους κόρνερ.
Το παιδί έχει γεννηθεί κουρασμένο, δεν το βλέπετε. Πάντα ξεκινάει την κίνηση μετά το χτύπημα του συμπαίκτη του με αποτέλεσμα μια ζωή να είναι πίσω, δε δημιουργεί χώρους στον εαυτό του σαν κανονικό φορ. Μία στο τόσο.
Έτυχε σήμερα και τσίμπησε μια μπάλα και μπήκε ένα γκολ από τον Γιάννη. Θέλετε να σας περιγράψω τι θα γινόταν αν οι ρόλοι ήταν αντίθετοι, δηλαδή τη τσιμπούσε ο Γιαννης και έπρεπε να την τελειώσει ο Τσάλωφ?
Σόρυ, αλλά δεν πείθομαι, ούτε έχω κάτι να περιμένω.
Μέσα στο έφορο κλίμα πρέπει ντε και καλά να πούμε σε όλους τα ίδια. Σορρι δεν θα πάρω. Για εμένα ήταν σαν να παίζαμε με παίχτη λιγότερο. Ακομη και ο Σαμάττα κάνει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο απο τον ίδιο. Ταπεινή μου άποψη.
ΟΚ σεβαστή γνώμη. Για εμένα είδες άλλο αγώνα. Παίζει και ρόλο από ποια πλευρά του γηπέδου είσαι. Δίχως ειρωνεία το σχόλιό μου. Ο Φέντορ σήμερα ήταν πραγματικά και ουσιαστικά αποτελεσματικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Παρ 24 Ιαν 2025, 01:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ωραιος. Συνεχισε ετσι.VfB v2 έγραψε:Μέσα στο έφορο κλίμα πρέπει ντε και καλά να πούμε σε όλους τα ίδια. Σορρι δεν θα πάρω. Για εμένα ήταν σαν να παίζαμε με παίχτη λιγότερο. Ακομη και ο Σαμάττα κάνει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο απο τον ίδιο. Ταπεινή μου άποψη.
Θα θελα πολυ να δω να κατεβαζει τη μπαλα σε συμπαικτες ο σαματα με το κεφαλι και με το στήθος και να δίνει τη μπαλια παρε βαλε με εξωτερικό φάλτσο στον ντεσποτοφ και μετα ξυπνησαVfB v2 έγραψε:Μέσα στο έφορο κλίμα πρέπει ντε και καλά να πούμε σε όλους τα ίδια. Σορρι δεν θα πάρω. Για εμένα ήταν σαν να παίζαμε με παίχτη λιγότερο. Ακομη και ο Σαμάττα κάνει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο απο τον ίδιο. Ταπεινή μου άποψη.
Δεν ξερω τι είδατε στη τηλεόραση αλλα όσοι ηταν στον γήπεδο είδαν να δίνει μάχη παντου με δυνατό στοπερ και πολλές φορες μονος του. Το πρεσαρισμα του το χει φτιάξει για αυτο εχουμε κ το κλέψιμο στο ντελια και η πασα με το εξωτερικο στον ντεσπότοφ είναι άρρωστη. Δώστου 90λεπτα, ο καλυτερος ειναι
Μαζί με ντεσποντοφ με διαφορά οι χειρότεροι σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 24 Ιαν 2025, 05:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ιδια ακριβως ειδαμε και απο την τηλεροαση.george188 έγραψε:Δεν ξερω τι είδατε στη τηλεόραση αλλα όσοι ηταν στον γήπεδο είδαν να δίνει μάχη παντου με δυνατό στοπερ και πολλές φορες μονος του. Το πρεσαρισμα του το χει φτιάξει για αυτο εχουμε κ το κλέψιμο στο ντελια και η πασα με το εξωτερικο στον ντεσπότοφ είναι άρρωστη. Δώστου 90λεπτα, ο καλυτερος ειναι
Εβγαλε περσι στο ματς με Ντιναμο και πηρε πεναλτι ο Ντεσποτοφgeorge188 έγραψε:Θα θελα πολυ να δω να κατεβαζει τη μπαλα σε συμπαικτες ο σαματα με το κεφαλι και με το στήθος και να δίνει τη μπαλια παρε βαλε με εξωτερικό φάλτσο στον ντεσποτοφ και μετα ξυπνησαVfB v2 έγραψε:Μέσα στο έφορο κλίμα πρέπει ντε και καλά να πούμε σε όλους τα ίδια. Σορρι δεν θα πάρω. Για εμένα ήταν σαν να παίζαμε με παίχτη λιγότερο. Ακομη και ο Σαμάττα κάνει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο απο τον ίδιο. Ταπεινή μου άποψη.
Εβγαλε στον Ντελια στο 2-2 με αεχ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τον σαματαρο τον γουσταρω γιατι παντα δινει τη ψυχή του αλλά ο τσάλοφ απο αποψη ποιοτητας είναι 3 κλάσεις πάνω
Καλα η μπαλια του Αλι στον Ντεσποντοφ ηταν εξωπραγματική. Και γενικα ο Αλι ειναι ιδιαίτερα κοντρολαρισμενος παιχτης, αλλο που δεν τον πηγε η περσινη χρονια με αποτελεσμα να... ξοφλησει ποδοσφαιρικα.aivas19 έγραψε:Εβγαλε περσι στο ματς με Ντιναμο και πηρε πεναλτι ο Ντεσποτοφgeorge188 έγραψε:Θα θελα πολυ να δω να κατεβαζει τη μπαλα σε συμπαικτες ο σαματα με το κεφαλι και με το στήθος και να δίνει τη μπαλια παρε βαλε με εξωτερικό φάλτσο στον ντεσποτοφ και μετα ξυπνησαVfB v2 έγραψε:Μέσα στο έφορο κλίμα πρέπει ντε και καλά να πούμε σε όλους τα ίδια. Σορρι δεν θα πάρω. Για εμένα ήταν σαν να παίζαμε με παίχτη λιγότερο. Ακομη και ο Σαμάττα κάνει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο απο τον ίδιο. Ταπεινή μου άποψη.
Εβγαλε στον Ντελια στο 2-2 με αεχ [FACE WITH TEARS OF JOY]