ΠΑΟΚ - Slavia Praha, Πέμπτη 23/1, 22:00, COSMOTE SPORT5HD
-
Daskalos_4
Re: ΠΑΟΚ - Slavia Praha, Πέμπτη 23/1, 22:00, COSMOTE SPORT5H
Εχει κανεις ασφαλη εικονα της Σλαβια; Σε σχέση ας πουμε με την περσινη Κλαμπ Μπριζ για τι επιπεδου ομαδα μιλάμε;
Αν παίξει ο Σβάμπ (αν ξεκινήσει) πολύ φοβάμαι οτι θα μας πάρουν παραμάζωμα στο κέντρο.
Αν υποθέσουμε όμως οτι ο Σβάμπ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αναρωτιέμαι τί θα κάνουμε μετά το 60᾽ όπου τότε σίγουρα θα πρέπει να γίνει αλλαγή στα χάφ. Φαντάζομαι δηλαδή οτι αναγκαρστικά θα πρέπει να αγωνιστεί ο Μπακαγιόκο ή ο Θυμιάνης, ή καί οι δύο. Νομίζω είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση με την λειψανδρεία στα χάφ. Δεν ξέρω τι θα σκαρφιστεί ο Λουτσέσκου. Εγώ θα ξεκινούσα Θυμιάνη λόγω της κατάστασης του Σβάμπ. Νομίζω το να ξεκινησει ο Σβάμπ είναι μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά ΟΚ θα δούμε πώς θα είναι και αυτοί.
Αν υποθέσουμε όμως οτι ο Σβάμπ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αναρωτιέμαι τί θα κάνουμε μετά το 60᾽ όπου τότε σίγουρα θα πρέπει να γίνει αλλαγή στα χάφ. Φαντάζομαι δηλαδή οτι αναγκαρστικά θα πρέπει να αγωνιστεί ο Μπακαγιόκο ή ο Θυμιάνης, ή καί οι δύο. Νομίζω είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση με την λειψανδρεία στα χάφ. Δεν ξέρω τι θα σκαρφιστεί ο Λουτσέσκου. Εγώ θα ξεκινούσα Θυμιάνη λόγω της κατάστασης του Σβάμπ. Νομίζω το να ξεκινησει ο Σβάμπ είναι μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά ΟΚ θα δούμε πώς θα είναι και αυτοί.
- ΑποστόληςΑ
Θα μπει ο Bakayoko, εκτός αν παίξουμε με 3 stoppers, οπότε προτιμότερος είναι ο Θυμιάνης.
Ένας συνοπαδος στο τοπικ της Ευρώπης πριν κάνα 2μηνο την παρουσίαζε σαν την μπαρτσελονα.Daskalos_4 έγραψε:Εχει κανεις ασφαλη εικονα της Σλαβια; Σε σχέση ας πουμε με την περσινη Κλαμπ Μπριζ για τι επιπεδου ομαδα μιλάμε;
Αφού σκέφτομαι να μην πάω . Τώρα που διάβασα και την ανάλυση με την λειψανδρία στο κέντρο βλέπω να μην το βλέπω ούτε τηλεόραση
- ΑποστόληςΑ
Ποια Brugge ρε παιδιά;
Καμία σχέση. Κάτι σαν Ferencvaros ίσως.
- Amsterdamer_87
Δυσκολο και σφιχτο ματς απο καθε πλευρα..
Μονο νικη μας βολευει..
Οποτε πρεπει να παιξουμε οπως στα περσινα πλει-οφ..
Μονο νικη μας βολευει..
Οποτε πρεπει να παιξουμε οπως στα περσινα πλει-οφ..
-
giliopoulos
Σαφεστατα ανωτερη απο φερεντσβαρος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποια Brugge ρε παιδιά;
Βασικα αντιμετωπισαμε την πλζεν. Που ειναι 7 βαθμους απο κατω τους.. Αρα λιγο καλυτερη πλζεν..
Δυστυχως απουσιαζουν οι 2 καλυτεροι παικτες μας καμαρα και ζιβκοβιτς..
Εγω εξακολουθω να απορω πως θα βγουν τα κουκια στα χαφ με τους ψοφιους οζντοεφ σβαμπ και χωρις την παραμικρη εναλακτικη
Ελπιζω σε μεγαλο ματς, επιτελους, του ντελια.
Επισης θα εβαζα μπραντον βασικο
Η περσινή Σλαβια ήταν καλύτερη από την Μπριζ.
Η φετινή όμως έχει θέματα,κυρίως στην Ευρώπη, έχει πουλήσει και αρκετούς παίχτες.
Το παιχνίδι σήμερα θέλει υπομονή,για να κερδίσουμε θεωρώ ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον 2 γκολ.
Πρέπει να εκμεταλευτουμε το γεγονός ότι ο αντίπαλος μόνο με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και από ένα σημείο και μετά θα πάρει πολλά ρίσκα.
Ελπίζω να αντέξει ο Σβαμπ,αν πάει αυτός καλά θα τους καθαρίσουμε.
Η φετινή όμως έχει θέματα,κυρίως στην Ευρώπη, έχει πουλήσει και αρκετούς παίχτες.
Το παιχνίδι σήμερα θέλει υπομονή,για να κερδίσουμε θεωρώ ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον 2 γκολ.
Πρέπει να εκμεταλευτουμε το γεγονός ότι ο αντίπαλος μόνο με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και από ένα σημείο και μετά θα πάρει πολλά ρίσκα.
Ελπίζω να αντέξει ο Σβαμπ,αν πάει αυτός καλά θα τους καθαρίσουμε.
Δάσκαλε καλησπέρα.Daskalos_4 έγραψε:Εχει κανεις ασφαλη εικονα της Σλαβια; Σε σχέση ας πουμε με την περσινη Κλαμπ Μπριζ για τι επιπεδου ομαδα μιλάμε;
Ασφαλή εικόνα για το τώρα κανείς δεν έχει.
Αυτό που είδα όμως από Σλάβια με Λιλ και Μπιλμπάο ήταν τρομακτικό για τα τωρινά δεδομένα του ΠΑΟΚ. Και ναι, ήταν δύο σκαλιά πάνω από Μπριζ.
Το πως θα είναι σήμερα μετά από αποχή ενός μήνα και με τα όσα συμβαίνουν στο ρόστερ της (ιώσεις, αποχωρήσεις) θα το μάθουμε μόνο μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.
Και εγώ που νόμιζα ότι αφού λείπει ο καμαρα θα είσαι αισιδοξος 
Χαχαχαχα, είσαι δαίμονας..

Είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα το έχει κυκλώσει αυτό το ματς.
Αν έπαιζαν ο Καμαρά και ειδικά ο Αντρίγια θα ήμουν ακόμα περισσότερο.
Τώρα είμαι συγκρατημένα..
Υγ. Για τον Καμαρά ότι έκραξα έκραξα. Από κάποιο σημείο και μετά είδες, αναφέρομαι μόνο στα θετικά. Ο Μαντί σταδιακά και σταθερά βελτιώνεται. Το που θα φτάσει θα το δούμε μετά και την καλοκαιρινή προετοιμασία. Σε κάποιους τομείς έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να βρει τον ρόλο του και να είναι λειτουργικός σε ένα δομημένο σύνολο.
Είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα το έχει κυκλώσει αυτό το ματς.
Αν έπαιζαν ο Καμαρά και ειδικά ο Αντρίγια θα ήμουν ακόμα περισσότερο.
Τώρα είμαι συγκρατημένα..
Υγ. Για τον Καμαρά ότι έκραξα έκραξα. Από κάποιο σημείο και μετά είδες, αναφέρομαι μόνο στα θετικά. Ο Μαντί σταδιακά και σταθερά βελτιώνεται. Το που θα φτάσει θα το δούμε μετά και την καλοκαιρινή προετοιμασία. Σε κάποιους τομείς έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να βρει τον ρόλο του και να είναι λειτουργικός σε ένα δομημένο σύνολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Πέμ 23 Ιαν 2025, 13:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αγαπημένο σενάριο να μπεί ο Μπακαγιόκο και να τους πάρει παραμάζωμα τους Τσέχους. Να κάνει το μάτς της ζωής του κόβοντας ακόμα και τα ... αράουτ ως τέλειο 6άρι. Μετά την πρόκριση να μιλάμε για την ανάσταση του Μπάκα από τον μάγο Ραζβάν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπει ο Bakayoko, εκτός αν παίξουμε με 3 stoppers, οπότε προτιμότερος είναι ο Θυμιάνης.
Και να δώσουμε Μειτε στον βαζελο δανεικό να πάρει ρυθμό
-
Daskalos_4
DamoN και marsantos με αγχωσατε ιδιαιτερα μπορω να πω. Λειπει και ο Ζιφκοβιτς δυστυχως που θεωρητικα θα μπορούσε να αγωνιστει ως χαφ και να ξεκουρασει τον Στεφανο.
Την καλησπερα μου αδερφε marsantos.
Πάμε να τα δωσουμε ολα λοιπον και ο,τι γινει!
Την καλησπερα μου αδερφε marsantos.
Πάμε να τα δωσουμε ολα λοιπον και ο,τι γινει!
Εγώ ειρωνικά τα έλεγα θα μαζέψουν 3 μπαλάκια
Βέβαια ούτε τους ξέρω ούτε τους έχω δει
Βέβαια ούτε τους ξέρω ούτε τους έχω δει