Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι ο Akpom (ΑΝ φυσικά έρθει) να έχει βελτιωθεί στις τελικές του.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Μου 'ρχονται μνήμες κεφαλιάς με ώμο και τρέμα πραγματικά. Ποιος Ακπομ....
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Έχετε πρηστεί (δεν το λέω με άσχημο τρόπο) πολλοί με τους επιθετικούς όταν αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 3 και η μπάλα δεν μπορεί να φτάσει σε αυτούς ούτε με κούριερ. Η ομάδα έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων με ορθολογικό τρόπο. Σύμφωνοι κανονικά πρέπει την μία φάση να την κάνεις γκολ ειδικά σε δύσκολα παιχνίδια άλλα όταν αυτή η ΜΙΑ (1) φάση είναι πολλές φορές τυχαία ή στιγμή ατομικής έμπνευσης και ο επιθετικός το μόνο που κάνει 90 λεπτά είναι να παίζει ξύλο και να τρέχει γύρω γύρω για να γύρναμε στο τέλος την μπάλα σε Κεντζιόρα και Κοτάρσκι, είναι λιγο άδικο να λέμε φταίει αυτός και όχι πχ τα χαφ και τα εξτρέμ που είναι στο απυρόβλητο από περυσι-προπερσι. Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει build up από πίσω, ο γραμμές είναι κομμένες, τα χαφ γυρνάνε πολύ πίσω και μετά μένουν από δυνάμεις και φαντασία και τα φόρ για να ανοίξουν χώρους εξαιτίας όλων αυτών βγαίνουν εκτός περιοχής και μαρκάρονται από 4 παίκτες. Ας δούμε λίγο τα ακριβοπληρωμένα ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ φορ μας με καλύτερη ανάπτυξη, και μετά να συζητήσουμε για το αν χρειαζόμαστε και άλλη προσθήκη (που δε θα μπορεί να παίξει παρά μόνο στην Ελλάδα).
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κι εγώ δεν θα έκανα κίνηση στα φορ τώρα τον Γενάρη.

Θα περίμενα να τους δω με Μειτε, Πενιά, Πελκα μέσα και γενικά στη νέα έκδοση μας τόσο μεσοαμυντικα όσο και μεσοεπιθετικά και θα έπαιρνα αποφάσεις το καλοκαίρι.

Για Γενάρη αν μπορούσαμε να φέρουμε ένα καλό αριστερό μπακ για να υπάρχει επιλογή πίσω (ή και μπροστά) από τον Μπαμπά θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφική του Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Τη μπαλα που ξερει ο Τσαλοφ ο Ακπομ δεν την εχει καν ονειρευτει ρε παιδια ημαρτον. Καλος αλλά δν ειναι αυτο που μας λειπει. Ας παρει 5 ματς σερι ο Τσαλοφ εχει δειξει οτι προσαρμοζεται σιγα σιγα σε αυτο που θελει ο Λουτς και θα δουμε αν βαζει η δεν βαζει γκολ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Η ερώτηση ήταν τι θα κάνει παραπάνω ο Ακπομ και που θα βοηθήσει σε σχέση με τα φορ που έχουμε
Δηλαδή τισουνταλι Μπράντον σαματτα και Τσαλοφ
Συμφωνώ για τον Ρώσο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 23 Ιαν 2025, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ας δούμε Τσάλοφ με Πέλκα, Πένια, Μειτέ (όταν μπει) μέσα, που νομίζω οτι θα ανέβει κατακόρυφα και συζητάμε για επιθετικό το καλοκαίρι που θα ξέρουμε και τι θα γίνει με το Τζίμα.

Το πρόβλημα δεν είναι πιστεύω οτι ο Τσάλοφ και ο Τίσου είναι κακοί παίκτες.

Απλά όταν ο Ντέλιας ή ο Τάισον πρέπει να κατέβουν σχεδόν στο "6άρι" να πάρουν μπάλα και να αποφύγουν/περάσουν 3-4 παίκτες, λογικό η μπάλα να μην φτάνει πάντα σωστά στους επιθετικούς.

Ένα αριστερό μπακ και είμαστε τέλεια για τώρα. Εάν βρουν ευκαιρία για το καλοκαίρι από τώρα, οκ, αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο επιτακτικό.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Το πρόβλημα με τους δύο καινούριους φορ δεν είναι η ποιότητα τους. Ο Τσάλοφ είναι παικταράς αλλά σοφτ και ελάχιστα εργατικός, δεν θα μπει στις μονομαχίες, δεν θα πάρει κεφαλιές, δεν θα ορμήξει στην περιοχή για να σκοράρει - είναι το πρότυπο του φορ που δεν θέλει ο Λουτσέσκου. Κρίμα, γιατί αν ήταν μαχητικός θα ήταν το πρότυπο του φορ που θέλει ο Λουτσέσκου. Αλλά έχει την ποιότητα να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και ο Λούτσε έναν πραγματικά καλό παίκτη που βοηθάει την ομάδα θα τον βάζει να παίζει. Αλλά πρέπει να το κερδίσει με το σπαθί του.

Ο Τισουντάλι δεν έχει προσαρμοστεί πνευματικά και τακτικά και δύσκολα θα γίνει αυτό. Είναι φανερό ότι είναι καλός παίκτης αλλά δεν ξέρει να παίζει μόνος του μπροστά, με αποτέλεσμα σε αυτή την φάση να καταστρέφει επιθέσεις και να σπαταλάει ευκαιρίες που κοστίζουν βαθμούς και ψυχολογία. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τον περιμένουμε, και δεν ξέρω κι αν ο ίδιος θέλει ή μπορεί να γίνει άλλου είδους παίκτης στα 31 του.

Οι άλλοι δύο είναι αυτοί που είναι και μπορεί περιστασιακά να γίνονται χρήσιμοι αλλά δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους ούτε καν στο να παίζουν σταθερά αυτό που μπορούν.

Φυσικά σ'αυτή την φάση είναι μονόδρομος να στηριχθεί ο Τσάλοφ, καθώς πιστεύω είναι ο μόνος που μπορεί να έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ.
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Όχι άλλους συμμετοχικους επιθετικούς με 5 γκολ το χρόνο...για το Θεό...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

embuji έγραψε:
mbison έγραψε:Το παπούτσι παίζει να χει κάνα 400αρι
ανεβα...
Για το 1 λέω
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

mbison έγραψε: ...
Για το 1 λέω
Πολύ καλό.. :D :D
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

giapas έγραψε:Τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια του ακπομ είναι πίσω, όχι μπροστά.

Το ίδιο ισχύει και για πελκα ,Μειτε.

Αυτό είναι για μένα θέμα προβληματισμου αλλά είναι προφανώς επιλογές λουτσεσκου.

Για αυτό χρειάζεται βαρβατος τεχνικος/αθλητικός διευθυντής που να υλοποιεί τη στρατηγική της ομάδας.

Γιατί όταν η απάντηση στο "γιατί δε φέρνεις μειτε" ,είναι σου φέρνω Μπακαγιοκο , τότε του δίνεις κάθε δικαίωμα να λέει αυτά που λέει.

Ακόμα και να κάνει τρομερό ντεμαραζ , για μένα η στρατηγική του κλαμπ πρέπει να είναι ξεκάθαρη και σίγουρα διαφορετική από αυτό που κάνει τώρα.

Αν ήμουν Σαββίδης, θα ζήταγα από τον Αντρέ και το Σβαμπ να κρεμάσουν τα παπούτσια τους το καλοκαίρι και να πάρουν τα κλειδιά της ομάδας ώστε να τη στήσουν με σύγχρονα και αθλητικά κριτήρια. Με σωστές ηλικίες ,σωστά χαρακτηριστικά κι αν χρειαστεί αλλο προπονητή. Ο λουτσεσκου αποδεδειγμενα δε μπορεί να το κάνει και το Τιμ Γιώργου επίσης.
Πολυ ωραια παραθεση..
Τροφη για σκεψη..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

vasgias έγραψε:Μου 'ρχονται μνήμες κεφαλιάς με ώμο και τρέμα πραγματικά. Ποιος Ακπομ....
Καψούρα μου ο Άκπομ. Χωρίς αυτόν δεν περνάγαμε μέσα στη Γάνδη ούτε με αίτηση.
Όμως εκείνη η κεφαλιά, από το μισό μέτρο, πόνεσε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giapas έγραψε:Τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια του ακπομ είναι πίσω, όχι μπροστά.

Το ίδιο ισχύει και για πελκα ,Μειτε.

Αυτό είναι για μένα θέμα προβληματισμου αλλά είναι προφανώς επιλογές λουτσεσκου.

Για αυτό χρειάζεται βαρβατος τεχνικος/αθλητικός διευθυντής που να υλοποιεί τη στρατηγική της ομάδας.

Γιατί όταν η απάντηση στο "γιατί δε φέρνεις μειτε" ,είναι σου φέρνω Μπακαγιοκο , τότε του δίνεις κάθε δικαίωμα να λέει αυτά που λέει.

Ακόμα και να κάνει τρομερό ντεμαραζ , για μένα η στρατηγική του κλαμπ πρέπει να είναι ξεκάθαρη και σίγουρα διαφορετική από αυτό που κάνει τώρα.

Αν ήμουν Σαββίδης, θα ζήταγα από τον Αντρέ και το Σβαμπ να κρεμάσουν τα παπούτσια τους το καλοκαίρι και να πάρουν τα κλειδιά της ομάδας ώστε να τη στήσουν με σύγχρονα και αθλητικά κριτήρια. Με σωστές ηλικίες ,σωστά χαρακτηριστικά κι αν χρειαστεί αλλο προπονητή. Ο λουτσεσκου αποδεδειγμενα δε μπορεί να το κάνει και το Τιμ Γιώργου επίσης.
ΑΥΤΟ
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

O Akpom απλα ειναι 29 χρονων ε στην πιο παραγωγιηκ ηλικια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”