Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Alastor »

omerta76 έγραψε:Καλά, η μία σεζόν το 2019-20 δεν χάθηκε μόνο από τη μαλακία ενός αλλά, και το λέω εγώ που στηρίζω Λουτσέσκου full, και τη βλακεία του προπονητή που έκανε μουτράκια και την έκανε γιατί δεν του κράτησαν Κάνιας και Σάκωφ. Του κράτησαν όμως Βαρέλα που ήταν ο χειρότερος παίχτης της επόμενης χρονιάς.

Το πως θα είχε εξελιχτεί η χρονιά αν έμενε με Κάνιας και Σάκωφ δεν θα το μάθουμε ποτε.

Για τη φετινή χρονιά, ας τελειώσει φέτος και βλέπουμε
Αποψη μου, κανεις τα "χατιρια" του προπονητη και μετα απαιτεις.

Αν αυτος θελει Χ και εσυ του φερνεις Υ και μπορει να στραβωσει και δικαιολογια εχει και οντως μπορει να εχει και δικιο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

don PAOK έγραψε:Μπαίνω να δω το "δωσιμο" και διαβάζω θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο που δεν ήταν εύκολο να αποδεχτεί αυτές τις μεταγραφές.
Ναι, αλλά το κωλοδάχτυλο που έκανε από κάτω, δεν το είδες!!!!
Άντε χειροκροτητή να πούμε!

Στα σοβαρά τώρα...
Δεν είδα κάποιο "δώσιμο", ούτε στα λόγια, ούτε στον τρόπο που τα είπε. Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ", για την υποχώρηση που έκανε ο Γιώργος. Δεν είναι λίγο. Υποχώρηση έκανε και ο ίδιος ο Razvan το καλοκαίρι (καταπώς φαίνεται). Και ο κόουτς αναγνώρισε την υποχώρηση ("I know that for him it was not an easy situation to accept this kind of transfer, but he understood how much I want it and the need of the team!").
Άβαταρ μέλους
Azrael
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Azrael »

Ουτε εγω ειδα καποιο δοσιμο. Μια χαρα δηλωσεις εκανε
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

για να ξεκαθαρίσω κάτι,επειδή πολλοί εδώ μέσα νομιζουν οτι μπορούν να λένε ότι θέλουν για πρόσωπα που ΕΜΠΡΑΚΤΑ έχουν προσφέρει άπειρα στο σύλλογο και τον έχουν γιγαντωσει (αναφέρομαι σε οικ. Σαββίδη κ λουτσε) αλλά μόλις δεχτούν κριτική για τα λεγόμενα τους ,μας πετάνε το επιχείρημα ότι είναι 10 κ 15 χρόνια στο ΠΑΟΚμανια...και εγώ είμαι πολλά χρόνια μέλος κ εγώ έχω κάνει κριτική κατά καιρούς,αλλά δε βρίσκω ωραίο να διαβαλλω την ομάδα κ να ψάχνω την ίντριγκα εκεί που δεν υπάρχει...κ φυσικά θα δεχτώ κ την κριτική κ από 1 μέλος που γράφτηκε χτες στο ΠΑΟΚμανια..άλλοι βάζουν εκατομμύρια κ δέχονται κριτική,εγώ κ ο καθένας εδώ μέσα επειδή έχουμε κάποιες εκατοντάδες ποστ έχουμε το αλάθητο μηπως;όχι δε πάει ετσι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αμφότεροι έχετε δίκιο, αμφότεροι άδικο. Κακώς μίλησες για βαλτούς και τέτοια, ο psykoman τόσα χρόνια εδώ δεν φημίζεται για την τοξικότητά του και το αντιΠΑΟΚτσηδιλίκι του, κάθε άλλο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

paok_athens_g4 έγραψε:για να ξεκαθαρίσω κάτι,επειδή πολλοί εδώ μέσα νομιζουν οτι μπορούν να λένε ότι θέλουν για πρόσωπα που ΕΜΠΡΑΚΤΑ έχουν προσφέρει άπειρα στο σύλλογο και τον έχουν γιγαντωσει (αναφέρομαι σε οικ. Σαββίδη κ λουτσε) αλλά μόλις δεχτούν κριτική για τα λεγόμενα τους ,μας πετάνε το επιχείρημα ότι είναι 10 κ 15 χρόνια στο ΠΑΟΚμανια...και εγώ είμαι πολλά χρόνια μέλος κ εγώ έχω κάνει κριτική κατά καιρούς,αλλά δε βρίσκω ωραίο να διαβαλλω την ομάδα κ να ψάχνω την ίντριγκα εκεί που δεν υπάρχει...κ φυσικά θα δεχτώ κ την κριτική κ από 1 μέλος που γράφτηκε χτες στο ΠΑΟΚμανια..άλλοι βάζουν εκατομμύρια κ δέχονται κριτική,εγώ κ ο καθένας εδώ μέσα επειδή έχουμε κάποιες εκατοντάδες ποστ έχουμε το αλάθητο μηπως;όχι δε πάει ετσι

Αυτο το λες κριτικη;;; Το να πεις την αποψη του αλλου οτι ειναι βαλτος η μ@λ@κ@ς;

''2 πράγματα συμβαινουν: ή υπάρχει πολύ μαλακια στον εγκέφαλο απι κάποιους ή είναι βαλτοι..''
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φτανει βρε.Δεν ειναι ωρα για αντιπαραθεσεις.
Κερδαμε αυριο και σφαζομαστε απο Παρασκευή .
ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ .
Δεν παιζουν μ αυτα τα πραματα
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

psykoman έγραψε:
paok_athens_g4 έγραψε:για να ξεκαθαρίσω κάτι,επειδή πολλοί εδώ μέσα νομιζουν οτι μπορούν να λένε ότι θέλουν για πρόσωπα που ΕΜΠΡΑΚΤΑ έχουν προσφέρει άπειρα στο σύλλογο και τον έχουν γιγαντωσει (αναφέρομαι σε οικ. Σαββίδη κ λουτσε) αλλά μόλις δεχτούν κριτική για τα λεγόμενα τους ,μας πετάνε το επιχείρημα ότι είναι 10 κ 15 χρόνια στο ΠΑΟΚμανια...και εγώ είμαι πολλά χρόνια μέλος κ εγώ έχω κάνει κριτική κατά καιρούς,αλλά δε βρίσκω ωραίο να διαβαλλω την ομάδα κ να ψάχνω την ίντριγκα εκεί που δεν υπάρχει...κ φυσικά θα δεχτώ κ την κριτική κ από 1 μέλος που γράφτηκε χτες στο ΠΑΟΚμανια..άλλοι βάζουν εκατομμύρια κ δέχονται κριτική,εγώ κ ο καθένας εδώ μέσα επειδή έχουμε κάποιες εκατοντάδες ποστ έχουμε το αλάθητο μηπως;όχι δε πάει ετσι

Αυτο το λες κριτικη;;; Το να πεις την αποψη του αλλου οτι ειναι βαλτος η μ@λ@κ@ς;

''2 πράγματα συμβαινουν: ή υπάρχει πολύ μαλακια στον εγκέφαλο απι κάποιους ή είναι βαλτοι..''
Μα είναι δυνατόν σε μια φράση όπου ο προπονητής ευχαριστεί τον Γιώργη να λέμε ότι τον καρφωσε;
Τέλος πάντων αδερφέ σου ζητώ συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό , αλλά κάπου τρελαίνομαι μ αυτά που διαβάζω...μια μέρα μετά το ξεγυμνωμα στον χειλουδακη του βαζελου να ξαναβλέπω μιζέρια εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ολα καλα μαν...
Απλος με πειραξε το βαλτος...οταν εχουμε δειξει δειγμα γραφης εδω μεσα...γι αυτο και η αναφορα στα χρονια...
Το μ@λ@κ@ς δεν με πειραξε... :lol:
ΠΑΟΚ εισαι

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Azrael έγραψε:Ουτε εγω ειδα καποιο δοσιμο. Μια χαρα δηλωσεις εκανε
ακριβως ψαχνομαστε για ιντριγκα ελεος....
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ μίλησε και με τους δύο. Για οικονομικούς λόγους αμφότεροι δεν τα βρήκαν. Για ελάτε στην θέση του Γιώργου Σαββίδη τώρα που για το καλό της ομάδας ο προπονητής του λέει ότι του είναι απαραίτητη η παρουσία τους και αυτοί δέχονται (ενώ το καλοκαίρι δεν συμφωνούσαν) να έρθουν κατέβαλε κάθε προσπάθεια στις συζητήσεις που είχαν. Δεν τους το κράτησε μανιάτικο και γι'αυτό τον ευχαρίστησε ο Λουτσεσκου. Ούτε του την είπε ούτε τίποτα. Άντε μπας και συνεννοηθούμε.
Andrew R
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Andrew R »

figurehead4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Σε έδωσε στεγνά ο Λου και εξηγούνται πολλά πράγματα
Ποιον να δώσει στεγνά μωρέ ο "Λου"; Τι λέτε;
Και κυρίως σε ποιον τον έδωσε στεγνά;

Στους χειροκροτητές του που πανηγυρίζουν ούτως ή άλλως που πάει να κάνει ομάδα με δεκάρια τον Πέλκα και τον Πένια και σέντερ φορ τον Μπράντον και τον Σαμάτα;
Σε αυτούς που κρίνουν μεταγραφές που δεν είχαν ελπίδα να πιάσουν ως αποτυχημένες;
Ή σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι για κάθε Μεϊτέ που θα ερχόταν το καλοκαίρι αντί του Μπακαγιόκο θα ερχόταν κι ένας Πέλκας αντί του Κωνσταντέλια, θα έμενε ένας Μπράντον αντί του Τζίμα και θα προτιμούνταν ενας Σαμάτα αντί του Τσάλοφ; Ή ακολουθείς ένα πλάνο ολόκληρο ή όχι.
Κανένας άλλος δεν εντυπωσιαστηκε από τη δήλωση, εκτός αυτών.

Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και με τα δύο περίφημα πλάνα του καλοκαιριού.

Το δίνω στεγνά, σημαίνει ότι υιοθετώ την αποψη πως ο ένας έκανε εγκλήματα και ο άλλος το καταγγέλλει. Όμως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι έκαναν λάθη. Το ξαναείπε και ο ίδιος. Αλλά πολλοί στέκονται βολικά μόνο στις αποτυχημένες μεταγραφές.
Για κάθε αποτυχημένη μεταγραφή των μεν, υπάρχει κι ένας Τζίμας, μια ανανέωση Σβαμπ, μια ανανέωση Μουργκ του δε.

Σεβαστή η οπτική του προπονητή και καλώς να πορευτει με αυτήν, το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα, όμως αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν όλοι όσοι πανηγυρίζουν τη full version.

Δεν πειράζει. Θα δείξει το κοντινό μέλλον. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Σαββίδηδες δεν... δίνουν στεγνά. Πράττουν.
Το θέμα δεν είναι φυσικά η αναφορά στον Γιώργο αλλά ποιοι είναι αυτοί από την ΠΑΕ που ντεμεκ συμβουλεύουν τον Γιώργο. Δεν τις κάνει μόνος του τις μεταγραφές ο Γιώργης κι ούτε κάνει μόνο κακά πράγματα στον ΠΑΟΚ όπως πάει έντεχνα να περάσε το κλίμα στην δημόσια συζήτηση . Πρόκειται περι ενός εντελώς αφελούς διηγήματος που στόχο έχει να βλάψει μόνο τον ΠΑΟΚ αφού στην μια περίπτωση θα πρέπει να εμφανίζεται σαν κακός κι άσχετος ο Γιώργης ή από την άλλη να εμφανίζεται σαν κακομαθημενος και όλα τα αλλά φαιδρά που διακινούνται τόσο καιρό ο λουτσεσκου. Μην μασάτε από τις οποίες αστοχίες φιλαράκια , στον πρωταθλητισμό μια μικρή απόκλιση είναι ικανή να κάνει στο τέλος τεράστια διαφορά. Ευτυχώς στο φόρουμ εδώ υπάρχουν φωνές που έχουν επισημάνει πολύ εύστοχα τις δυνατότητες κι τις αδυναμίες της κάθε πλευράς . Ούτε έχει καμία λογική ένας σύλλογος να μη έχει ευελιξία κι να ψάχνει για νέα ταλέντα πχ σωρετιρε ούτε μα έχει μπροστά του το χρυσάφι κι να ψάχνει άλλου.
Υ.Σ Είναι πολύ κρίμα που δεν έχουμε τον ιβαν στην καθημερινότητα του συλλόγου , το πιο πιθανό θα ήταν ότι σήμερα θα είχαμε ευρωπαϊκό ραντεβού σε κάποιο από τα μεγάλα ματς του τσου λο
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Το γράφω εδώ αν κ πάει σε όλη την ΠΑΕ.
Δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά το ματς με την χάρτινη πρέπει να οριστεί Δευτέρα. Παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα με ευρωπαϊκα παιχνίδια που δεν έχει αγωνιστεί Δευτερα ποτέ φέτος.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Να το ζητήσουν όμως πρώτα
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Εγω ρε παιδια καημο και απορια το εχω. Εχετε ακαουσει τη φωνη του ποτε? Εχει κανει εστω και μια δηλωση, ενα σχολιο? Ειναι ο ανθρωπος που ηγητε, και πιο ενεργα απο τον Ιβαν.
Μια κουβεντα, μια δηλωση, κατι! Δε λεω ρε αδερφες να γινει σαν τον τραγουδιαρη, αλλα ρε αδερφε κανε κατι...

Copy paste οπως ειναι και για την Γκοναρεβα. Την CEO μας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”