figurehead4 έγραψε:psykoman έγραψε:Σε έδωσε στεγνά ο Λου και εξηγούνται πολλά πράγματα
Ποιον να δώσει στεγνά μωρέ ο "Λου"; Τι λέτε;
Και κυρίως σε ποιον τον έδωσε στεγνά;
Στους χειροκροτητές του που πανηγυρίζουν ούτως ή άλλως που πάει να κάνει ομάδα με δεκάρια τον Πέλκα και τον Πένια και σέντερ φορ τον Μπράντον και τον Σαμάτα;
Σε αυτούς που κρίνουν μεταγραφές που δεν είχαν ελπίδα να πιάσουν ως αποτυχημένες;
Ή σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι για κάθε Μεϊτέ που θα ερχόταν το καλοκαίρι αντί του Μπακαγιόκο θα ερχόταν κι ένας Πέλκας αντί του Κωνσταντέλια, θα έμενε ένας Μπράντον αντί του Τζίμα και θα προτιμούνταν ενας Σαμάτα αντί του Τσάλοφ; Ή ακολουθείς ένα πλάνο ολόκληρο ή όχι.
Κανένας άλλος δεν εντυπωσιαστηκε από τη δήλωση, εκτός αυτών.
Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και με τα δύο περίφημα πλάνα του καλοκαιριού.
Το δίνω στεγνά, σημαίνει ότι υιοθετώ την αποψη πως ο ένας έκανε εγκλήματα και ο άλλος το καταγγέλλει. Όμως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι έκαναν λάθη. Το ξαναείπε και ο ίδιος. Αλλά πολλοί στέκονται βολικά μόνο στις αποτυχημένες μεταγραφές.
Για κάθε αποτυχημένη μεταγραφή των μεν, υπάρχει κι ένας Τζίμας, μια ανανέωση Σβαμπ, μια ανανέωση Μουργκ του δε.
Σεβαστή η οπτική του προπονητή και καλώς να πορευτει με αυτήν, το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα, όμως αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν όλοι όσοι πανηγυρίζουν τη full version.
Δεν πειράζει. Θα δείξει το κοντινό μέλλον. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Σαββίδηδες δεν... δίνουν στεγνά. Πράττουν.