Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hayate έγραψε:Βγαίνει πάλι προς τα έξω ότι στραβωνει του Μειτε λόγω διαφωνιας στο ποιος θα πληρώσει τα παράβολα στην ΟΥΕΦΑ για τη μετακίνηση του παικτη
Δεν εισαι ο μονος
van rooy έγραψε:Μέχρι την στιγμή που θα δω τον μειτέ να φοράει τα ασπρόμαυρα...μια αγωνία την έχω...
Hayate έγραψε:Βγαίνει πάλι προς τα έξω ότι στραβωνει του Μειτε λόγω διαφωνιας στο ποιος θα πληρώσει τα παράβολα στην ΟΥΕΦΑ για τη μετακίνηση του παικτη
«Ευχαριστώ τον Γιώργο Σαββίδη που κατάλαβε τις ανάγκες μας, αν και δεν ήταν εύκολο να αποδεχθεί αυτές τις μεταγραφές»
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του διαβάζοντας αυτή τη πρόταση.
Ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει αν δικαιώνεται κανείς. Θεωρώ πως δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι συμβαίνει για να καταλάβω έστω στο περίπου ποιος αποφασίζει και με ποια κριτήρια. Κανένας μας δεν χρειάζεται βοήθεια..
Νομίζω πως χθες προχθές έγραψα ένα σχόλιο σχετικά με τους παίκτες που έπαιξαν το καλοκαίρι στα ρεπορτάζ και με αυτούς που τελικά ήρθαν.
Αν βλέπεις ΠΑΟΚ πάνω από 1 χρόνο, δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβεις ποιον φορ ζήτησε ο προπονητής, αν αυτός που ήρθε έχει τα στοιχεία που θέλει, αν ο αντικαταστάτης του Μεϊτέ (Μπακαγιόκο) είχε καμία σχέση με τον προηγούμενο και άλλα πολλά.
Εν τω μεταξύ μπορεί να είναι τυχαίο (μπορεί και όχι) αλλά και μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος 2018/2019 έγιναν πάλι τα ίδια πράγματα.
Άλλους ήθελε να κρατήσει ο προπονητής, άλλοι ήρθαν.
Να τονίσω κάτι. ΌΧΙ δεν ξέρουμε αν οι επιλογές του προπονητή αποδώσουν. ΌΧΙ δεν ξέρουμε αν αυτές είναι οι σωστές. Ξεκάθαρα!
Μπορεί ο ΠΑΟΚ αν έμενε το καλοκαίρι ο Μεϊτέ και έρχονταν από τότε ο Πέλκας, να πάτωνε. Μπορεί η απόδοση μας να ήταν ίδια. Μπορεί και καλύτερη.
Είμαστε σίγουροι για το τι θα συνέβαινε; ΌΧΙ. Είμαστε σίγουροι για το τι θα συμβεί τώρα; ΌΧΙ.
Πάντως στο δικό μου φτωχό μυαλό, ο Λουτσέσκου έχει περάσει όλες τις απαραίτητες "εξετάσεις" προκειμένου να έχει το δικαίωμα να διαλέγει όποιον θέλει (σε νορμάλ πλαίσια). Ειδικότερα βέβαια τα στοιχεία του κάθε παίκτη να είναι αυτά που θέλει.
Δώστου τα, άστον να δουλέψει έστω ΜΊΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΆ για 1-2 χρόνια με ολοκληρωμένο ρόστερ χωρίς να φεύγουν - έρχονται 10-12 παίκτες κάθε καλοκαίρι και αν δεν καταφέρει τίποτα, τον ευχαριστείς και πας στον επόμενο.
Αυτό είναι για μένα απόλυτα λογικό, ενώ στο μυαλό κάποιων άλλων μπορεί να είναι πιο λογικό να περιμένουν πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, ανεξάρτητα με: το ρόστερ, τις πωλήσεις, τις μεταγραφές, τα στοιχεία των παικτών που έρχονται, το αν φεύγουν παίκτες κλειδιά και έρχονται μέτριοι, κλπ κλπ.
Το έγραψα χθες σε κείμενο στην αρχική, το γράφω και εδώ:
"Προσωπική άποψη, θα πρέπει η διοίκηση να αποφασίσει ποιό θα είναι το μεταγραφικό μπάτζετ για κάθε σεζόν, να το κοινοποιήσει στον προπονητή και στο αρμόδιο μεταγραφικό τμήμα (καλό θα ήταν να έρθει και κάποιος έμπειρος τεχνικός διευθυντής) και η ίδια να μην ανακατευτεί ποτέ ξανά σε οτιδήποτε αφορά το αγωνιστικό τμήμα και τις επιλογές παικτών.
Όσο συνεχίζει συνειδητά να έχει διπλό και τριπλό ρόλο, από τη μία ως διοίκηση και από την άλλη ως σκάουτερ, ΤΔ, διαπραγματευτής οικονομικών κ.α., το πρόβλημα θα παραμένει και ο ΠΑΟΚ θα φτιάχνει ομάδα πρωταθλητισμού, όλο και πιο σπάνια."
Και συμπληρωνεις. '' Θεωρώ πως δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι συμβαίνει για να καταλάβω έστω στο περίπου ποιος αποφασίζει και με ποια κριτήρια. Κανένας μας δεν χρειάζεται βοήθεια.. ''
δε περίμενα καμία δήλωση Λουτσέσκου για να επιβεβαιώσει αυτό που βλέπουν τα μάτια μου.
Επίσης από το τρόπο γραφή και τη συνολική παρουσία του ζινολα, το να τον βάλω έστω στη ζυγαρια με κατι αποστατες και παραστρατημένους/παραιτημενους το λες και λιγάκι ...κουτό.
joshua έγραψε:Και συμπληρωνεις. '' Θεωρώ πως δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι συμβαίνει για να καταλάβω έστω στο περίπου ποιος αποφασίζει και με ποια κριτήρια. Κανένας μας δεν χρειάζεται βοήθεια.. ''
Έτσι είναι. Δεν νιώθω πως χρειάζομαι να περιμένω το κάθε σχόλιο σε ένα forum για να καταλάβω ορισμένα πράγματα.
Ούτε με νοιάζει ποιος θα δικαιωθεί, ούτε καν ξέρω ποιος και αν δικαιώθηκε.
Φυσικά αυτό ισχύει για μένα. Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να είναι κρεμασμένος από τα σχόλια μελών του paokmania και μετά να ζητάει και τα ρέστα.
Dimitris_L4 έγραψε:Καλησπερα σε ολους μετα απο παρα πολυ καιρο...Εμενα η κινηση του Μειτε δειχνει πολλα...Το βασικοτερο ειναι οτι δειχνει το απιστευτο κλιμα που ειχαμε περυσι ως ομαδα..αυτο που φαινεται οτι χαθηκε φετος..Με τα ολα στραβα που εγιναν παμε να τους πηδηξουμε ολους...Καλη συνεχεια σε ολους!!!