Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Παλικάρια, μην τρώγεστε. Ο ΠΑΟΚ μας ενισχύεται. Θέλει στήριξη από όλους. Αρχής γενομένης με το αυριανό ματς. Θα μας δώσει τεράστια ώθηση!

Αφήστε τον κάθε Ginola να γράφει όσα θέλει και πιστέψτε όσα θέλετε.
Επιτρέψτε μας όμως να τους έχουμε εδώ, να μας ενημερώνουν πριν από όλους.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Τι κατάντια είναι αυτή ρε γμτ....μέσα σε λίγες ώρες έκλεισαν όλες οι μεταγραφές μας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πως θα ζήσουμε χωρίς τα σίριαλ ...των μηνών για τα 50,000... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

O Fabian Nürnberger είναι εξαιρετική περίπτωση αν μιλάμε για αυτόν...είναι σχετικά ταχύς, δυνατόις και κοντρολαρισμένος παίκτης που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις, κυρίως μπακ-χαφ αλλά μπορεί να παίξει άνετα και ως αμυντικός μέσος σε κάποια παιχνίδια...επίσης έχει καλό σουτ και σχετικά καλός σε συνδυαστικό παιχνίδι.
Από budesliga2 διεθνή με διπλή υπηκοότητα θα προτιμούσα τον Leart Paçarada για την εκπληκτική σέντρα του και τα στημένα του αλλά έφτασε 30 και νομίζω πρέπει να φέρουμε και νεώτερους παίκτες με potential.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Έφτασε η ώρα να ανοίξουμε σαμπάνια!!!

Ήρθε η στιγμή που πήραμε παίκτη της κάλιαρι :mrgreen: .

Ναι είναι αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Η πλειοψηφία μια χαρά το ήθελε το βουνό γι'αυτό και τόση μιρλα την Δευτέρα στο φόρουμ. Η ίδια μειοψηφία που ονειρεύονταν κάτι καλύτερο το καλοκαίρι(λες και έχουν δει καλύτερα χαφ στην ομάδα) και κάτι τρελοί που πίστευαν στον Μπακαγιοκο το καλοκαίρι, βγάλανε τον παίχτη τελειωμένο

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ηρθε ο πρωτος :opaokara:

Συμπαθητικη φυσιογνωμια,νομιζω θα μεινει για χρονια εδω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μόνο εμένα μου θυμίζει τον Κώτσιρα αξύριστο?

Πέρα από την πλάκα, έχω καλό προαίσθημα για αυτόν, καλορίζικος και σιδεροκέφαλος και μακάρι να μείνει και μετά το καλοκαίρι εάν αξίζει.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως αυτός ο παίχτης θα βγει λίρα εκατό στυλ Κρεσπο μου έρχεται στο μυαλό
Η ξανθιά πάντως πυραυλοκίνητη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

van rooy έγραψε:Όταν ακούστηκε ότι θα πάει στον βάζελο κάποιοι είπαν καλώς να πάει ...είναι ανενεργός απο τον Μάιο.

Τώρα που έρχεται σε μας ισχύει η ίδια οπτική?
Παρότι δεν τοποθετήθηκα ούτε όταν ήταν σίγουρο ότι κλείνει στον ατιτλασπορ, θεωρώ ότι η απόκτηση του Μεϊτέ δύσκολα θα προσφέρει όσα ονειρεύονται οι περισσότεροι. Τι να πω, μακάρι η τόσο μακρά αποχή του από το κανονικό ποδόσφαιρο να μην αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για να δώσει έστω ένα μέρος του ποιοτικού εαυτού του στα πλέι οφφς. Ευτυχώς τουλάχιστον που έρχεται υπό το συγκεκριμένο καθεστώς. Μετά το καλοκαιρινό μελόδραμα, να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπιστοσύνη στο πνευματικό κομμάτι του τύπου. Οπότε μονόδρομος το βλέποντας και κάνοντας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Παρτε τωρα και τον Ιχεανατσο ελευθερο απ την Σεβιλλη και αφηστε τον Αφραγκουζο να σπασει και τις τουαλετες..
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Τι να λεμε ρε παιδες για τον Μειτε ενα κεντρο μονος του, το καλυτερο χαφ στην Ελλαδα και ισως οτι πιο πληρες ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ διαχρονικα...Περυσι με Σβαμπ διδυμο πηρες το πιο μαγκικο ολων των εποχων, ο τυπος ειναι παικταρας,τα χαφακια στην Ελλαδα τα εχει για πρωινο...
Βιετεσκα εχω πολυ καλο προαισθημα,οι Πολωνοι ειναι πολυ τιμιοι παικτες και θα ταιριξει διδυμο με Κεντζιορα,θα δεσει η αμυνα καλα...
Πελκας δεν το συζητω οτι για αντιΜουργκ τον προτιμω με κλειστα ματια....Θα βοηθησει στ αποδυτηρια και επεισης ο Δημητρακης ευκολα ξεχνατε οτι μας εχει βαλει πολυ σηματνικα γκολ,το εχει το σκοραρισμα.....
Περιμενω ενα αριστερο μπακ να δινει πραγματικες ανασες στον Μπαμπα,θα προτιμουσα απο Λατινικη Αμερικη εναν να δαγκωνει λαρυγγια...
Αν αποδεσμευσουμε Τισουνταλι,Μπακαγιοκο,Μουργκ και Κολλει εγω θα εφερνα και τον κιλερ Κομπανιο που ειναι και ελευθερος!!!
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

stratosnm έγραψε:https://www.transfermarkt.com/fabian-nu ... ler/349433

ευρέθη κύριε πορκυ
Ξεκάθαρα αυτός ταιριάζει σε όλα με αυτά που έδωσε ο Πορκυ. Ξεκάθαρη αναβάθμιση αν έρθει και είναι στυλ Ροντινει δηλαδή μπορεί άνετα να καλύψει και το αριστερό εξτρεμ αν χρειαστεί. Μακάρι να είναι κλεισμένο και να τον δούμε στα κοντα
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

navigator11 έγραψε:
van rooy έγραψε:Όταν ακούστηκε ότι θα πάει στον βάζελο κάποιοι είπαν καλώς να πάει ...είναι ανενεργός απο τον Μάιο.

Τώρα που έρχεται σε μας ισχύει η ίδια οπτική?
Παρότι δεν τοποθετήθηκα ούτε όταν ήταν σίγουρο ότι κλείνει στον ατιτλασπορ, θεωρώ ότι η απόκτηση του Μεϊτέ δύσκολα θα προσφέρει όσα ονειρεύονται οι περισσότεροι. Τι να πω, μακάρι η τόσο μακρά αποχή του από το κανονικό ποδόσφαιρο να μην αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για να δώσει έστω ένα μέρος του ποιοτικού εαυτού του στα πλέι οφφς. Ευτυχώς τουλάχιστον που έρχεται υπό το συγκεκριμένο καθεστώς. Μετά το καλοκαιρινό μελόδραμα, να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπιστοσύνη στο πνευματικό κομμάτι του τύπου. Οπότε μονόδρομος το βλέποντας και κάνοντας.

Και γω της ίδιας άποψης είμαι και μακάρι να βγω ψεύτης. Πέρυσι εάν χωρίς προετοιμασία χρειάστηκε 3-4 μήνες για να πα΄ρει μπρος (μετά το Δεκέμβρη άρχισε να ανεβάζει απόδοση) δεν ξέρω αν θα προλάβει φέτος να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Είναι θετικό ότι πολλοί διαψευστήκαμε και ο ΠΑΟΚ έδειξε αντανακλαστικά και ενισχύθηκε σημαντικά. Τουλάχιστον και το τρένο να χάσουμε φέτος (που εγώ να πω την αλήθεια δεν το έχω ξεγραμμένο, ένα τσικ θέλει να γυρίσει το "κουμπί") θα έχουμε έναν καλό κορμό έγκαιρα για την επόμενη σεζόν.

Εάν επαληθευτούν τα περί απόκτησης αριστερού μπακ και φορ με αποχώρηση ορισμένων παιχτών, θα μιλάμε για ΟΝΕΙΡΟ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οτι θα εχουμε μια ΧΑΦΑΡΑ για τις επομενες 2 σεζον αν αυτη την φορα γινει το αυτονοητο και ενεργοποιηθει η ρητρα και οτι θα ξεκινησεις την επομενη σεζον με Μειτε-Καμαρα-Πενια και θα δουμε τι θα γινει με Οζντοεφ, δεν ειναι αρκετο για να πεις οτι η κινηση ειναι τρομερης σημασιας;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

με τον ιδιο τροπο και στην ιδια βαση (δημοσιευματα μεχρι στιγμης) που εριξα γαμωσταυριδια για το σπασιμο νευρων στον Ραζβαν οφειλω να πω μπραβο στον Ιβαν που το πηρε πανω του και εστειλε εσωτερικα μηνυματα εκει που πρεπει για το θεμα του προπονητη. περιμενουμε ανακοινωσεις

βεβαια θα προτιμουσα να γινουμε μια φυσιολογικη ομαδα που οι υπαλληλοι της δεν τα κανουν ολα ΚΩΛΟ σε καθε ευκαιρια και χρειαζεται παρεμβαση του μεγαλου για τα αυτονοητα. μεταγραφες στελεχων, οπωσδηποτε και αμεσα, παρακαλω πολυ.

στον πλανητη ΠΑΟΚ τιποτα δεν ειναι δεδομενο φυσικα αλλα λεμε τωρα, κουβεντα να γινεται.

το καπελο θα βγει οταν Μειτε και Βιετκογκ αποκτηθουν με μεταγραφη γιατι για την ποιοτητα και των δυο δεν υπαρχει αμφισβητηση, τουλαχιστον οσο κουμαντο κανει ο Ραζβαν και παιζουμε αυτο που παιζουμε

παρτε στον ανθρωπο και στον στρατιωτη Μπαμπα μια αλλαγη επισης γιατι θα μας μεινει στα χερια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”