Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ναι αλλά αν δεν επενδύσεις δεν κερδίζεις κιόλας. Κατάλαβα το χιούμοριστικο του πράγματος αλλά ξέχασα την φατσούλα :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από joshua »

Montrealiotis έγραψε:Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Ότι προφανώς ο Ιβαν δεν ασχολείται φουλ ταιμ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το θεωρώ και λογικό. Έχει ανθρώπους να πληρώνει για αυτήν την δουλειά. Ανθρώπους που επέλεξε και εμπιστεύεται. Για τους οποίους προφανώς και είναι υπεύθυνος. Όπως είναι λογικό λοιπόν στον Ιβαν φτάνουν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, από την δική τους σκοπιά.
Μετά από τα απανωτά χαστούκια αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο.
Μεγαλύτερο άδειασμα του να έρθει τώρα ο Μειτε αντί του καλοκαιριού δεν υπάρχει. Αν ο προϊστάμενος μου, έκανε κάτι αντίστοιχο σε εμένα, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αποχώρηση.
Γιατί αν δεν τους άδειαζε θα έφερνε έναν αντί Μειτε και όχι τον ίδιο.
Μιλαμε για τον ιδιο Ιβαν που σε δηλωσεις τους ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκατσης μεταξυ σοβαρου και αστειου εχουν πει οτι αποφασιζει μεχρι και για το χαρτι υγειας στις τουαλετες?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εσύ το πιστεύεις ότι ένας δισεκατομμυριούχος με τόσες επιχειρήσεις έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτές τις λεπτομέρειες; Εγώ από την εμπειρία μου πιστεύω πως όχι. Τι να πω μπορεί να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Ιβάν ασχολείται όλη μέρα με τον ΠΑΟΚ, όπως ασχολείται και με τις επιχειρήσεις του.

Και όπως στις επιχειρήσεις του, έτσι και στον ΠΑΟΚ θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα πάντα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ρε μετά την μοναδική μέρα που χάρηκε λίγο ο κόσμος μετά από τόσο καιρό, βγαίνετε εδώ μέσα και μιλάτε για τυρακια, βήματα, συμφέροντα ατζέντες και δεν ξέρω τι αλλά σκατα;

Στην υποθετική περίπτωση που ΔΕΝ αναφεροσασταν στο σάιτ αλλά σε μεμονωμένα μέλη που δεν ανήκουν στην ομάδα διαχείρισης, πείτε το ρητά.

Ειδάλλως πάρτε το αλλιώς όσο προλαβαίνετε

Άντε αντέχουμε το καθημερινό ΠΡΗΞΟΠΟΥΤΣΙ του κάθε Μίρλα, θα ακούμε τώρα ότι δινουμε και βήμα στη μιζέρια για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ρε δεν είμαστε καλά εδώ μέσα. 17 χρόνια ακούμε ότι προστατεύουμε τους άχρηστους της ΠΑΕ, τώρα ακούμε ότι σιγονταρουμε την τοξική μιζέρια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομιζω οτι απευθυνεσαι σε λαθος ατομα. Αλλος ηταν αυτος που και σημερα ενω χαιρομαστε το πηγε αλλου και προφανως κανεις δεν μιλησε για την διαχειριστικη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Montrealiotis έγραψε:Εσύ το πιστεύεις ότι ένας δισεκατομμυριούχος με τόσες επιχειρήσεις έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτές τις λεπτομέρειες; Εγώ από την εμπειρία μου πιστεύω πως όχι. Τι να πω μπορεί να κάνω λάθος.
Ο ιδιος το ειπε αν το εχεις ξεχασει.Οτι θελει να εχει απευθειας επικοινωνια με τον Ραζβαν για τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας και δεν μιλαμε για τον Σορετιρε η τον Γκομεζ αλλα για τον καημο του Ραζβαν. Δεν υπαρχει μια στο δις να μην ειχε συνεχη επικοινωνια με πληρη γνωση για τα παντα στην υποθεση Μειτε ο Ιβαν τωρα και το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ δεν ξέρω αν ο Ιβάν ασχολείται 24 ώρες την ημέρα με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω βέβαια και ότι δεν ασχολείται 24 ώρες την ημέρα με τον ΠΑΟΚ.
Πώς κάποιοι με τέτοια σιγουρια ξέρουν ότι ασχολείται η ξέρουν ότι δεν ασχολείται και αναλόγως σχολιάζουν, ερμηνεύουν και αξιολογούν γεγονότα είναι απορίας άξιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 21 Ιαν 2025, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Ότι προφανώς ο Ιβαν δεν ασχολείται φουλ ταιμ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το θεωρώ και λογικό. Έχει ανθρώπους να πληρώνει για αυτήν την δουλειά. Ανθρώπους που επέλεξε και εμπιστεύεται. Για τους οποίους προφανώς και είναι υπεύθυνος. Όπως είναι λογικό λοιπόν στον Ιβαν φτάνουν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, από την δική τους σκοπιά.
Μεγαλύτερο άδειασμα του να έρθει τώρα ο Μειτε αντί του καλοκαιριού δεν υπάρχει. Αν ο προϊστάμενος μου, έκανε κάτι αντίστοιχο σε εμένα, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αποχώρηση.
Μιλαμε για τον ιδιο Ιβαν που σε δηλωσεις τους ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκατσης μεταξυ σοβαρου και αστειου εχουν πει οτι αποφασιζει μεχρι και για το χαρτι υγειας στις τουαλετες?

Τελικά ρε συ Τζος, πάτησε ποτέ πόδι ο Γιωργής και έκανε του κεφαλιού του ανεβάζοντας το μπάτζετ, η ηταν και αυτό προαποφασισμένο απο τον Ιβαν μιας και όλα περνάνε απο το χέρι του όπως υποστηρίζεις τώρα?

Ρωτάω γιατι έχω μπερδευτεί με τις αρχικές σου απόψεις...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Σοβαρα πιστευετε καποιοι οτι η Γκοντζαρεβα ,η οποιοσδηποτε αλλος διαχειριζοταν την μεταγραφη Μειτε τωρα και το καλοκαιρι χωρις να γνωριζει και την παραμικρη λεπτομερεια ο Ιβαν και ξαφνικα ειδε και αποειδε ο Λουτσεσκου και τον πηρε τηλεφωνο απελπισμενος και αυτος ανταποκριθηκε για να δωσει τελος στις βλακειες που εκαναν οι υφισταμενοι του? Για ονομα...
Ο Ιβαν ηταν αυτος που για λογους που γνωριζει ο ιδιος εκοψε τη μεταγραφη το καλοκαιρι και ο ιδιος που τωρα αποφασισε να την υλοποιησει.
Συμφωνώ απόλυτα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Σοβαρα πιστευετε καποιοι οτι η Γκοντζαρεβα ,η οποιοσδηποτε αλλος διαχειριζοταν την μεταγραφη Μειτε τωρα και το καλοκαιρι χωρις να γνωριζει και την παραμικρη λεπτομερεια ο Ιβαν και ξαφνικα ειδε και αποειδε ο Λουτσεσκου και τον πηρε τηλεφωνο απελπισμενος και αυτος ανταποκριθηκε για να δωσει τελος στις βλακειες που εκαναν οι υφισταμενοι του? Για ονομα...
Ο Ιβαν ηταν αυτος που για λογους που γνωριζει ο ιδιος εκοψε τη μεταγραφη το καλοκαιρι και ο ιδιος που τωρα αποφασισε να την υλοποιησει.
Kαι γιατι περιμεναμε 20/1 να βγει απο τον ζελο οτι κλεινει εκεί, και δεν τον πηραμε νωριτερα? Ήθελε να κανει ρομπα τον Αλαφουζ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

VfB v2 έγραψε:
joshua έγραψε:

Τελικά ρε συ Τζος, πάτησε ποτέ πόδι ο Γιωργής και έκανε του κεφαλιού του ανεβάζοντας το μπάτζετ, η ηταν και αυτό προαποφασισμένο απο τον Ιβαν μιας και όλα περνάνε απο το χέρι του όπως υποστηρίζεις τώρα?

Ρωτάω γιατι έχω μπερδευτεί με τις αρχικές σου απόψεις...
Ο Γιωργης δεν ειναι παιδι του Ιβαν? Ξερεις ποσα πραγματα εχω παρει εγω στα παιδια μου μετα απο δικη τους παραινεση και επιμονη?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Parolos έγραψε:Κάποιους τους στάθηκε στο λαιμό μάλλον η σημερινή εξέλιξη και ξεκινήσανε νέους παπάδες και ψέματα.. γιατί οι προηγούμενοι παπάδες και ψέματα που έλεγαν ήρθαν σε αντίφαση.

Κι άιντε ο άλλος κάνει το κομμάτι του με ευφάνταστα σενάρια εξυπηρετώντας συγκεκριμένη ατζέντα, οι υπόλοιποι τα τρώτε?

Πως κατάντησε έτσι εδώ μέσα.
Τι εννοεις ???
Γινε λιγο πιο σαφης..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Equalizer έγραψε:Καλά ρε μετά την μοναδική μέρα που χάρηκε λίγο ο κόσμος μετά από τόσο καιρό, βγαίνετε εδώ μέσα και μιλάτε για τυρακια, βήματα, συμφέροντα ατζέντες και δεν ξέρω τι αλλά σκατα;

Στην υποθετική περίπτωση που ΔΕΝ αναφεροσασταν στο σάιτ αλλά σε μεμονωμένα μέλη που δεν ανήκουν στην ομάδα διαχείρισης, πείτε το ρητά.

Άντε αντέχουμε το καθημερινό ΠΡΗΞΟΠΟΥΤΣΙ του κάθε Μίρλα, θα ακούμε τώρα ότι δινουμε και βήμα στη μιζέρια για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ρε δεν είμαστε καλά εδώ μέσα. 17 χρόνια ακούμε ότι προστατεύουμε τους άχρηστους της ΠΑΕ, τώρα ακούμε ότι σιγονταρουμε την τοξική μιζέρια.
Φυσικά και δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή αναφορά προς το σάιτ.
Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να συμπεράνει κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Equalizer έγραψε:Καλά ρε μετά την μοναδική μέρα που χάρηκε λίγο ο κόσμος μετά από τόσο καιρό, βγαίνετε εδώ μέσα και μιλάτε για τυρακια, βήματα, συμφέροντα ατζέντες και δεν ξέρω τι αλλά σκατα;

Επειδή σχολίασα κι εγώ περι τοξικότητας, προφανώς και δεν αναφέρομαι στους διαχειριστες του σαιτ, όπως κακώς ίσως κατάλαβε ο Μπλάκ. Εννοούσα αυτό που λες κι εσύ ακριβώς. Αφήστε μας να χαρούμε γμτ γκρίνια μου μέσα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”