Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πολλή τράμπα παίζει και περιμένετε μην τυχόν και διαβάσουμε αύριο κατά το μεσημέρι ότι ο Μεϊτέ πάει τελικά στον γαύρο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μπορείς βέβαια να πει κανεις ότι έχασε καμία 20αρια εκατομμύρια από την είσοδο στο τσου λου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Υγ για να ευθυμήσουμε και λίγο. Αν λέω αν τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση Μεϊτέ ( τώρα και το καλοκαίρι) , θα έχει καταφέρει το Μαράκι ,απλά με ένα delay 6 μηνών, να γλιτώσει 4 με 4,5 εκατομμύρια...και σεις την λέτε απλή λογίστρια
Με 3-4 χρονάκια καθυστέρηση μπορεί να γλυτώσει και τα υπόλοιπα 6.

Και αν διώξουμε και τους 25 του ρόστερ, θα γλυτώσει και άλλα 30.

Κοιμάται όρθια :mrgreen:
Berry4

Δημοσίευση από Berry4 »

Εχώ ένα feeling ότι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και έναν εκ των Γιαννουλη ή Τσουμπα..ο πρόεδρος το πήρε ζεστά και πάει να κάνει all in ..μακάρι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρα πιστευετε καποιοι οτι η Γκοντζαρεβα ,η οποιοσδηποτε αλλος διαχειριζοταν την μεταγραφη Μειτε τωρα και το καλοκαιρι χωρις να γνωριζει και την παραμικρη λεπτομερεια ο Ιβαν και ξαφνικα ειδε και αποειδε ο Λουτσεσκου και τον πηρε τηλεφωνο απελπισμενος και αυτος ανταποκριθηκε για να δωσει τελος στις βλακειες που εκαναν οι υφισταμενοι του? Για ονομα...
Ο Ιβαν ηταν αυτος που για λογους που γνωριζει ο ιδιος εκοψε τη μεταγραφη το καλοκαιρι και ο ιδιος που τωρα αποφασισε να την υλοποιησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 21 Ιαν 2025, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Blackgr4 έγραψε:
Parolos έγραψε:Κάποιους τους στάθηκε στο λαιμό μάλλον η σημερινή εξέλιξη και ξεκινήσανε νέους παπάδες και ψέματα.. γιατί οι προηγούμενοι παπάδες και ψέματα που έλεγαν ήρθαν σε αντίφαση.

Κι άιντε ο άλλος κάνει το κομμάτι του με ευφάνταστα σενάρια εξυπηρετώντας συγκεκριμένη ατζέντα, οι υπόλοιποι τα τρώτε?

Πως κατάντησε έτσι εδώ μέσα.
Εδώ μέσα βρίσκεσαι όμως. Εφόσον δεν σου αρέσει, αντί να προσβάλεις μπορείς πολύ απλά να αποχωρήσεις.
Τα ψέματα, τα πως καταντήσατε και τις ατζέντες, άστα στην άκρη.
Δεν ξέρω τί εχετε πει , αν εχει δίκιο ή όχι ο παρολος .. αλλα αν δεν σ αρέσει φύγε, δεν είναι κουβέντα. και μαλιστα δεν είναι κουβέντα μοντ. Εδώ μέσα πέρασαν πολλοί μοντ , σήμερα είσαι εσύ αύριο θα είναι αλλος.Οι ιδρυτές του σάιτ , οι περισσότεροι τουλάχιστον εχουν αποχωρήσει , αυρίο θα αποχωρήσουν άλλοι, θα έρθουν καινούργιοι κλ.π. τί παει να πει αν δεν σ αρέσει φύγε; δικό σου είναι;
Επαναλαμβάνω πως δεν μπαίνω σε διαδικασία να ψάχνω τί εχει ειπωθεί. Μπορεί και να συμφωνώ μαζί σου δεν ξέρω. Πάντως το σαιτ τόσο τοξικό δεν ήταν ποτέ εδώ και 16 χρόνια που είμαι εδώ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γνωστό ότι ο parolos ,θεωρεί λίγο τον Λουτσεσκου και προτιμάει Πάμπλο.
Έλα όμως που επιβεβαιώνεται από τις κινήσεις το ρεπορτάζ όλων (non paper) ότι ο Ιβάν έδωσε εν λευκό τις επιλογές παιχτών στον Λουτσέσκου.
Άρα κάποιες αλήθειες έγραψε ο GINOLA ,το καλοκαίρι.
Όσοι παρακολουθούμε στενά, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τι συνέβη το καλοκαίρι και τι συμβαίνει τώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Σοβαρα πιστευετε καποιοι οτι η Γκοντζαρεβα ,η οποιοσδηποτε αλλος διαχειριζοταν την μεταγραφη Μειτε τωρα και το καλοκαιρι χωρις να γνωριζει και την παραμικρη λεπτομερεια ο Ιβαν και ξαφνικα ειδε και αποειδε ο Λουτσεσκου και τον πηρε τηλεφωνο απελπισμενος και αυτος ανταποκριθηκε για να δωσει τελος στις βλακειες που εκαναν οι υφισταμενοι του? Για ονομα...
Ο Ιβαν ηταν αυτος που για λογους που γνωριζει ο ιδιος εκοψε τη μεταγραφη το καλοκαιρι και ο ιδιος που τωρα αποφασισε να την υλοποιησει.
Ναι.
Αυτό άλλωστε είναι και το λιγότερο επικίνδυνο σενάριο...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

joshua έγραψε:Σοβαρα πιστευετε καποιοι οτι η Γκοντζαρεβα ,η οποιοσδηποτε αλλος διαχειριζοταν την μεταγραφη Μειτε τωρα και το καλοκαιρι χωρις να γνωριζει και την παραμικρη λεπτομερεια ο Ιβαν και ξαφνικα ειδε και αποειδε ο Λουτσεσκου και τον πηρε τηλεφωνο απελπισμενος και αυτος ανταποκριθηκε για να δωσει τελος στις βλακειες που εκαναν οι υφισταμενοι του? Για ονομα...
Πες τα ρε τζος γιατί θα τρελαθούμε.
obanebane έγραψε:Γνωστό ότι ο parolos ,θεωρεί λίγο τον Λουτσεσκου και προτιμάει Πάμπλο.
Έλα όμως που επιβεβαιώνεται από τις κινήσεις το ρεπορτάζ όλων (non paper) ότι ο Ιβάν έδωσε εν λευκό τις επιλογές παιχτών στον Λουτσέσκου.
Άρα κάποιες αλήθειες έγραψε ο GINOLA ,το καλοκαίρι.
Όσοι παρακολουθούμε στενά, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τι συνέβη το καλοκαίρι και τι συμβαίνει τώρα.
Ρε μπανε καταλαβαίνεις τί λέμε ή είσαι κολλημένος 5 χρόνια πριν?
Το κλίμα που δημιουργείται σου αρέσει δλδ? Κρίμα..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Mε λίγα λόγια ο πάρολος λέει, ότι έχει δωθεί ελεύθερο βήμα να προωθούν κάποιοι τα προσωπικά τους συμφέροντα με τυράκι κάποια ινφος εκμεταλλευόμενοι την καψούρα του κόσμου

Υγ για να ευθυμήσουμε και λίγο. Αν λέω αν τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση Μεϊτέ ( τώρα και το καλοκαίρι) , θα έχει καταφέρει το Μαράκι ,απλά με ένα delay 6 μηνών, να γλιτώσει 4 με 4,5 εκατομμύρια...και σεις την λέτε απλή λογίστρια
Δεν γνωρίζουμε τι λέει ο πάρολος, ούτε τι λες εσύ. Κόψτε τις εξυπνάδες περί κατευθυνόμενου σχολιασμού, αν θέλετε να βρίσκεστε εδώ μέσα.
Δεν θα απολογηθούμε εμείς αν εσείς εισπράττετε οποιοδήποτε σχόλιο δεν σας αρέσει ως ατζέντα και προώθηση προσωπικών συμφερόντων, αλλά σίγουρα δεν θα σας δοθούν και πολλές ευκαιρίες να γράφετε τέτοιες μλκιες.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

@Parolos

Επειδή δεν έχω διαβάσει κάποιο ψέμα αυτές τις μέρες εδώ μέσα, εικάζω ότι αναφέρεσαι σε εμένα, διότι εχθές κατηγορήθηκα για τον ίδιο λόγο.
Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν αναφέρεσαι σε εμένα, ίσως να δημιούργησες αυτή την εντύπωση σε άλλους.
Επειδή δεν δέχομαι να αιωρούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για το πρόσωπο μου κάνω τον κόπο να σου απαντήσω. Μη το δεις σαν απολογία, απλά ξεκαθαρίζω τη θέση μου.

Ακολουθεί μια σύνοψη με όλα τα "ψεμάτα" και τις "κωλοτούμπες" μου από προχθές μέχρι σήμερα:

ΠΡΟΧΘΕΣ

- Είμαστε πιο αδύναμοι μεταγραφικά και παρασκηνιακά από όλο το big 4.

Μίλησα γενικά για μεταγραφές παραθέτοντας νούμερα από τα τελευταία 5 χρόνια που το αποδεικνύουν. Την επόμενη μέρα, που βγήκε η είδηση για Μειτέ στον βάζελο, όλο το φόρουμ έλεγε ότι έχουμε γίνει φτωχός συγγενής.
Για την αφέλεια μας στα παρασκηνιακά θέματα νομίζω πως θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι, αν κρίνω από τα ποστ που έγιναν με αφορμή τη τιμωρία του Λουτσέσκου τις περασμένες βδομάδες.

ΧΘΕΣ

- Ζήτησα την αποπομπή όλων όσων είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις και είπα ότι είμαστε πίσω και σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με το ΠΟΚ.

Πάλι μίλησα με παραδείγματα αποχωρήσεων από το ΠΟΚ. Αποχωρήσεις δεν είδαμε ακόμα, ενώ το μεταγραφικό ντεμαράζ και η ανάμιξη Λου, Ιβάν αποδεικνύουν πως, όντως, οι άνθρωποι σε εκείνες τις θέσεις δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

ΣΗΜΕΡΑ

- Δεν εμπιστεύομαι το μεταγραφικό τιμ, ούτε τον Μειτέ και τον μανατζέρ του, οπότε θα ήθελα να δω πρώτα να υπογράφει το συμβόλαιο και τους όρους του πριν χαρώ.

- Ο Βιετσέκα μου φαίνεται να είναι ένας πολύ μέτριος παίκτης.

Πάλι έβαλα καρτέλα με τα νούμερα της καλύτερης χρονιάς του.

- Ρώτησα πώς θα σπάσει ο δανεισμός του Jurasek αφού έχει ρήτρα

- Είπα πως δεν πιστεύω ότι ο Γκουστάβο που γράφεται θα αποδώσει, γιατί αν ήταν έτσι, όλο και κάποιος θα τον είχε ανακαλύψει τα τελευταία 5 χρόνια στην Πορτογαλία.

Συμπέρασμα:
Μπορείς να με πεις απαισιόδοξο άμα θέλεις, η αλήθεια είναι ότι είμαι ρεαλιστής.
Είμαι ο μόνος που μιλάει με δεδομένα ή που παρουσιάζει εύλογες απορίες. Αντίθετα, όσοι μου απάντησαν επικριτικά, δεν είχαν το παραμικρό επιχείρημα. Όπως και εσύ, απλά πετούσαν χαρακτηρισμους.
Ποιός κάνει προπαγάνδα άρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Τρί 21 Ιαν 2025, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ιβάν τα 100 χρόνια θέλει να τα γιορτάσει με την κούπα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Ότι προφανώς ο Ιβαν δεν ασχολείται φουλ ταιμ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το θεωρώ και λογικό. Έχει ανθρώπους να πληρώνει για αυτήν την δουλειά. Ανθρώπους που επέλεξε και εμπιστεύεται. Για τους οποίους προφανώς και είναι υπεύθυνος. Όπως είναι λογικό λοιπόν στον Ιβαν φτάνουν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, από την δική τους σκοπιά.
Μετά από τα απανωτά χαστούκια αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο.
Μεγαλύτερο άδειασμα του να έρθει τώρα ο Μειτε αντί του καλοκαιριού δεν υπάρχει. Αν ο προϊστάμενος μου, έκανε κάτι αντίστοιχο σε εμένα, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αποχώρηση.
Γιατί αν δεν τους άδειαζε θα έφερνε έναν αντί Μειτε και όχι τον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Χωρικός έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Parolos έγραψε:Κάποιους τους στάθηκε στο λαιμό μάλλον η σημερινή εξέλιξη και ξεκινήσανε νέους παπάδες και ψέματα.. γιατί οι προηγούμενοι παπάδες και ψέματα που έλεγαν ήρθαν σε αντίφαση.

Κι άιντε ο άλλος κάνει το κομμάτι του με ευφάνταστα σενάρια εξυπηρετώντας συγκεκριμένη ατζέντα, οι υπόλοιποι τα τρώτε?

Πως κατάντησε έτσι εδώ μέσα.
Εδώ μέσα βρίσκεσαι όμως. Εφόσον δεν σου αρέσει, αντί να προσβάλεις μπορείς πολύ απλά να αποχωρήσεις.
Τα ψέματα, τα πως καταντήσατε και τις ατζέντες, άστα στην άκρη.
Δεν ξέρω τί εχετε πει , αν εχει δίκιο ή όχι ο παρολος .. αλλα αν δεν σ αρέσει φύγε, δεν είναι κουβέντα. και μαλιστα δεν είναι κουβέντα μοντ. Εδώ μέσα πέρασαν πολλοί μοντ , σήμερα είσαι εσύ αύριο θα είναι αλλος.Οι ιδρυτές του σάιτ , οι περισσότεροι τουλάχιστον εχουν αποχωρήσει , αυρίο θα αποχωρήσουν άλλοι, θα έρθουν καινούργιοι κλ.π. τί παει να πει αν δεν σ αρέσει φύγε; δικό σου είναι;
Επαναλαμβάνω πως δεν μπαίνω σε διαδικασία να ψάχνω τί εχει ειπωθεί. Μπορεί και να συμφωνώ μαζί σου δεν ξέρω. Πάντως το σαιτ τόσο τοξικό δεν ήταν ποτέ εδώ και 16 χρόνια που είμαι εδώ
Η κουβέντα ήταν "αντί να προσβάλεις μπορείς πολύ απλά να αποχωρήσεις".
Συγνώμη αν δεν σου αρέσει και αν τη θεωρείς τοξική, αλλά έτσι είναι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Montrealiotis έγραψε:Μπορείς βέβαια να πει κανεις ότι έχασε καμία 20αρια εκατομμύρια από την είσοδο στο τσου λου.
Κανείς ποτέ δεν έχασε κάτι που δεν είχε
Επίσης το να είμαστε σίγουροι ότι εκείνη η ομάδα το καλοκαίρι που έτρεχε σαν συγκαμένη ( οι περισσότεροι αυτό έγραφαν το καλοκαίρι) ,όχι μόνο θα περνούσε την Μάλμε αλλά θα περνούσε και τους τσέχους,είναι λίγο έως πολύ αισιόδοξο σενάριο
Και φυσικά είπαμε.... χιουμοριστικό ήταν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”