Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από van rooy »

Του χρόνου θα μπούμε σφήνα και θα τον κλέψουμε πριν ενεργοποιήσει ο βάζελος την ρήτρα. :mrgreen: :mrgreen:
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

theo86 έγραψε:Ο Καρπετόπουλος όσο μπορεί κάποιος να τον πάρει σοβαρά είπε μόλις ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρώην φορ του γκει χασαν κόκα.
Ας είναι. Η κόκα έχει κ μεταπωλητική αξία.

Αυτος πριν μια εβδομάδα δεν πηγε στη Χάβρη; Πως θα έρθει;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:
astral έγραψε:
joshua έγραψε:Για μένα κάτι που είπε ο ρενε αντικατροπτιζει την κατάσταση που βιώνουμε στο 100% με βάση και τη δική μου οπτική. Αν κάναμε ακριβώς τις ίδιες μεταγραφες συν Μειτε και για καποιο λόγο αυτός έμενε έξω για ένα διάστημα η ομαδα θα είχε με το ίδιο ροστερ εντελώς διαφορετική εικόνα. Όπως έβγαλα το καπέλο στον Ραζβαν περσι όταν παρα τις συνεχείς απώλειες παικτων το καλοκαίρι η ομαδα εμφανιζόταν απόλυτα συγκεντρωμενη ξεπερνούσε τα εμπόδια και εναωματωνε σχεδόν στο απόλυτο νέους,φέτος με σαφώς καλύτερη αφετηρία και περισσότερες λύσεις η ομαδα έχει χάσει το μυαλό της και την πληρώνουν όλοι δικαίως η αδίκως.
καλά όλα αυτά αλλα δε βασίζονται σε καμια λογική πέρα από την αυθαίρετη θεωρία που το μονο που εξηγεί είναι η προκατάληψη αυτού που τη γραφει. Θα μπορούσαν να γραφτουν άπειρα αντίστοιχα "τι θα γινόταν αν" για να στηρίξουν την οποιαδήποτε αίολη θεωρία.

Τα γεγονότα είναι αυτά που έχουν σημασία και τα βλέπουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα δεν ήρθαν και δεν έμειναν οι παίκτες που έπρεπε όταν υπήρχε ΚΑΙ η δυνατότητα ΚΑΙ ο χρόνος ΚΑΙ η εισήγηση του προπονητή μετά από χρονια πρωταθλήματος. Ο προπονητής έχει ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ τι μπορεί να κάνει με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Σίγουρα δε μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο και σίγουρα έχει ευθύνη και ο προπονητής για αυτό που παρουσιάζει. Aλλα να το αποδιδουμε απλά σε ένα καπρίτσιο παραβλέποντας ένα σωρό άλλους παράγοντες είναι ο ορισμός τις προκατάληψης.

Αν όντως είχατε βγάλει το καπέλο, θα υπήρχε τουλάχιστον ένας σεβασμός και μια ελαχιστη κατανόηση στα αγωνιστικά και στα εξωαγωνιστικά. Aλλωστε και πέρσι τα ίδια διαβάζαμε μέχρι την τελευταία μέρα.
Προσπερνώ τις σάλτσες...Τι εστι λογική για σενα; Είναι λογικό με βάση το ροστερ να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα απέναντι σε ομαδες με υποπολλαπλασιο μπατζετ; Είναι λογικό παίκτες με πλούσια βιογραφικά να μοιάζουν και να αποκαλούνται παίκτες από το πανερι; Είναι λογικό οι ίδιοι μεσοεπιθετικοι που περσι κεντουσαν φέτος να σερνονται; Είναι λογικό να εμφανίζονται ΟΛΟΙ οι παίκτες χειροτετοι; Είναι λογικό εντεκαδα ίδια κατα τα 10/11 να εμφανίζεται σαν να μαζεύονται πρώτη φορα; Σας ενοχλεί η οποία κριτική στον προπονητή για τη φετινή εικόνα παρόλο που εγώ ούτε τον έχω ισοπεδώνει,δεν έχω γράψει σε κανένα τοπικ μετά από παιχνιδι. Ιδια ευαισθησία όταν κάποιοι μιλούν για σαπακια που μας φορτώνει ο πρόεδρος από τη Ρωσία. Για τον Γιωργάκη που παίζει μάνατζερ. Για χρήματα που τσεπωνονται και δε ξοδεύονται δεν την είδα. Η πλάκα είναι πως αν πάω λίγο καιρό πίσω θα δω ποστ για την πιο πλήρη μεσοεπιθετικηγραμμη στην ιστορία μας,για το πιο ισχυρό ροστερ στην ιστορία μας,για τους κολοσσούς Λοβρεν και Κολει από τους ίδιους που τώρα παρουσιάζουν το ροστερ για τα μπάζα.
Δεν με ενοχλεί καμια κριτική στον προπονητή. Αν διάβαζες τι έγραψα, θα έβλεπες ότι έχει κι αυτός τις ευθύνες του. Σε αυτή την περίπτωση είναι λίγες και συγκεκριμένες.

Όταν αποδίδετε όμως την κακή χρονια σε ένα καπριστιο, από ένα σενάριο που έβγαλε ο άλλος από το μυαλό του, το μονο που δείχνει είναι η αντιπάθεια και η προκατάληψη που έχετε. Οι ίδιοι από πέρσι, με το ίδιο τροπάριο.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω σε ποιον απαντάς, αλλα εγώ ούτε για μάνατζερ έγραψα,ούτε για τον Γιώργη, ούτε για τη Ρωσία, ούτε για σαπάκια. Και ούτε έχω γράψει ποτε.

Ο φετινός σχεδιασμός του roster απέτυχε. Είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Μακάρι να το διορθώσουν και να καταφέρουμε όσα μπορούμε περισσότερα ως το τέλος της χρονιας. Μέχρι τότε, ούτε ο Ραζβάν μου φταίει που δεν έχει χαφ και σέντερ μπακ, ούτε ο Μπαμπα που δεν έχει αλλαγή, ούτε ο Τάισον που μεγάλωσε,ούτε ο Μπράντον κι ο Αντρίγια που που χτύπησav, ούτε ο Nτελιάς που είναι 1 μέσα 1 έξω, κλπ. Έπρεπε για τα περισσότερα από αυτά να έχουμε προετοιμαστεί και αντί για αυτό βάλαμε έξτρα προβλήαμτα στην ομάδα με κακές κινήσεις τύπου Μπακαγιόκο, Κολεί, κλπ
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Καλησπέρα, παραθέτω μια εικόνα με τα χαρακτηριστικά του Mateusz Wieteska για να διευκολύνω το φόρουμ να καταλάβουμε τη σόι παίκτη φέρνουμε , σύμφωνα με το δικό μου ανάγνωσμα θα τον γουστάρουμε, είναι ΠΑΟΚ από κούνια! Σύμφωνα με τις έως τώρα κινήσεις βλέπω μια λογική προσέγγιση επιτέλους στο θέμα των μεταγραφών. Τετοιου ειδους παίκτες (Βιετεσκα,
Πενια, Πελκας) βοηθούν στο χτίσιμο ενος αξιοσεβαστου κορμού όπου με κάποια κερασακια στη τουρτα την κατάλληλη στιγμή σε καθιστούν άξιο διεκδικητή Πρωταθλήματος! Μακάρι να επικρατήσει η ποδοσφαιρικη λογική και να συνεχίσουν οι υπεύθυνοι στο ίδιο μοτίβο. Τέλος για το θέμα Μειτε αν και με χάλασε η φάση που πάει Βαζελο αν αφήσουμε το οπαδικο συναισθημα έξω και σκεφτούμε ψυχρα και λογικά κανείς μας νομίζω δεν θα έδινε τόσα πολλά χρήματα για ένα παίκτη στα 30+...
Υ.γ Ας σταματήσουμε την γκρίνια παλικάρια, μόνο θετική ενέργεια ή ομάδα την χρειάζεται, εξάλλου έχουμε και σημαντικοτατο ματς αύριο όπου με νίκη θεωρώ πως συνεχίζουμε!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έκλεισε και ο Πέλκας και έρχεται αύριο πακέτο με τον Πολωνό
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Στο X διαβάζω η ρήτρα για τον Πολωνό είναι 1,5M, αλλού διαβάζω 2,5Μ. Γνωρίζει κάποιος να μας πει με σιγουριά;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Με τέτοια φορ πέσαμε στον κόκα. Πέρα από πλάκα χίλιες φορές Σαμάτα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικά με τον Πελκα οκ προφανώς και εγω θα ήθελα τον Κροατη αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη παρουσιας Ελλήνων στην ομαδα και με ένα συμβόλαιο της τάξης των 600.000 όπως λέγεται είναι μια καλή επιλογή και η μεσοεπιθετικη 7δα πλέον σίγουρα δεν την λες κακή. Καημός δικός μου και όχι μόνο και η μεταγραφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι στο 6. Αν γίνει τέτοια μια χαρά θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Επιτέλους γλιτώσαμε από τους Μεϊτεδες!
Άντε να ησυχάσουμε τώρα κ από τους Λουτσεσκικούς κ τους Σαββιδικους να ασχοληθούμε με την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Κουράστηκα.
Παραπάνω διάβασα ένα κατεβατό για το τι φταίει. Φταίνε ακόμα κ τα φανελάκια της προπόνησης. Το πλανητικό σύστημα. Όλα εκτός του Ιησού που τα κάνει όλα σωστά. Έλεος. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φύγει ο κοουτς. Μακάρι να κάτσει αλλα 10 χρονια. Δεν θα τον προτείνουμε ομως για πάπα. Έχει ευθύνες για το κακό μας χάλι όπως κ όλοι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τρί 21 Ιαν 2025, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πολύ καλή η ενισχυσή Πρόεδρε με Πέλκα και Βιετεσκα εως τώρα φέρτε ενα ποιοτικό χάφ και ένα μπακ αριστερο δεξί αν ειανι δυνατον ακραιο και όλα καλά προχωράμε με μέτρο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Από τους αντιλουτσεσκικους δε θα ησυχάσουμε πάντως ακόμα κ αν πάρουμε 3 πρωταθληματα, 1 αήττητο κ ένα βαρβάτο μέσα στο χαριλαου. Τι? Πήραμε? Άσε ρε
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο πολωνός παίζει και δεξί μπακ?

Αν ναι ...θεωρώ ότι ίσως να μην κινηθούμε για αριστερό μπακ...και να μοιράζοται τα παιχνίδι ο μπάμπα με τον όττο.

Μακάρι να καταφέρουμε να φέρουμε έναν Play maker στα χαφ .
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μακάρι άλλους 2 παίκτες. Χαφ και μπακ. Και όπως είπαμε. Το χάφ, επιπέδου. Δική μου επιθυμία ο Ροζάριο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για ροζαριο που γράφτηκε?
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

theo86 έγραψε:Ο Καρπετόπουλος όσο μπορεί κάποιος να τον πάρει σοβαρά είπε μόλις ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρώην φορ του γκει χασαν κόκα.
Ας είναι. Η κόκα έχει κ μεταπωλητική αξία.
Πήγε στη Χάβρη τωρα το Γενάρη δεν γίνεται να έρθει σ' εμάς.Τρελη παπατζα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”