Μιλάμε για τον χειρότερο γαύρο των τελευταίων ετών την ώρα που αν έχεις κάνα δυο σφυρίγματα όπως τα δικά του κ αυτός οπως τα δικά μας δεν νομίζω να υπήρχε βαθμολογική διαφορα. Επίσης ο γαυρος έχει πάρει αμυντικό μέσω νοτιγχαμ 11 εκ . Κρατώντας το περσινό του δίδυμο. Κράτησε το καλύτερο περσινό του χαφ τσικινιο και εσσε . Κράτησε με πάνω από 2εκ ( νομίζω 3) συμβόλαιο το σέντερ φόρ του. Ξέρεις καλά πως οι θέσεις του άξονα είναι εξαιρετικά σημαντικές για μια ομάδα. Αν λοιπόν φέτος είχες Κουλιεράκη κετζιόρα Μεϊτέ κ ένα φορ επιπέδου δεν νομίζω να σου έλειπε ο Τάισον αν έφευγε . Δεν γίνεται να σου βγουν όλοι οι παίχτες αλλά ο γαυρος κράτησε τις σταθερές του σε αντίθεση με εμάς.joshua έγραψε:Ο γαυρος φέτος έχασε Φόρτουνη και Ποντενσε. Δεν του βγήκαν Γουίλιαμ,Ολιβειρα,Βέρντι,Γερεμτσουκ. Παρουσιάζει εικόνα αποσυνθεσης;
Υ.Γ.( δεν αφορά εσενα τζος. )Περιμένω τον φίλο να πεταχτεί με την ίδια ευαισθησία που είχε προχθές όταν εγώ χρησιμοποίησα τον γαυρο για να δώσω παράδειγμα να μας πει ότι εδώ δεν είναι γαυρομανια.