Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από omerta76 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Προφανώς αυτόν. Ποιο είναι το χαφ;
Το χαφ που κοιτάζουν και προσπαθούν εμένα μου φτάνει και πιστεύω ότι και οι περισσότεροι θα ξεχάσουν τον Μεϊτέ. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για τώρα, βασικότατος είναι! Καλοκαίρι μπορεί να τον θέλουν πολλοί.

Η καψούρα μου βέβαια ήταν ο Μοντέρ που έκλεισε χθες Ολλανδία
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Psagmenos4 έγραψε::redcard:
Mitsospaoki4 έγραψε:Για αριστερό μπακ είπαν και στο μετροκολις ότι είναι θέμα ημερών.

Ωραία αφού ξανά αρχίσαμε να μιλάμε για μεταγραφες ,υπάρχει κάποιος που ξέρει κατι παραπάνω για το αριστερό μπακ? Εμένα το μυαλό μου χωρίς να ξέρω, κι αφού η υπόθεση Λυκογιαννη δεν βλέπω να προχωράει ,αφού η Μπολόνια τον θεωρεί βασικό μέλος του rotation ,ότι θα κινηθούμε για Κουτρη.
Σιγά μην πάμε για ΚΟΎΤΡΗ, ξένος πιστεύω θα είναι.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

omerta76 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: Προφανώς αυτόν. Ποιο είναι το χαφ;
Το χαφ που κοιτάζουν και προσπαθούν εμένα μου φτάνει και πιστεύω ότι και οι περισσότεροι θα ξεχάσουν τον Μεϊτέ. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για τώρα, βασικότατος είναι! Καλοκαίρι μπορεί να τον θέλουν πολλοί.

Η καψούρα μου βέβαια ήταν ο Μοντέρ που έκλεισε χθες Ολλανδία

Εννοείς τον Pablo Rosario? Γιατί ναι αυτό είναι ακριβώς το χαφ που λείπει από τον ΠΑΟΚ,με αυτά τα χαρακτηριστικά αφού τα άλλα τα έχουμε πλέον. Με καμαρα έχουμε ταχυδυναμικο 8αρι ,ο Οζντοεφ είναι εγγύηση που εμπνεει σιγουριά στο κέντρο με πολλές κέρδισμενες μονομαχίες, ο Πενια είναι κλασσικό 8αρι για να φτιάξεις επιθέσεις και να μοιραστεί σωστά η μπάλα, αυτό που λείπει είναι ένα ταχυδυναμικο 6αρι να καλύπτει χώρους, δυνατό να κερδίζει μονομαχίες, και να μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να μοιράσει σωστά την πρώτη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

το να μην παρουμε δεξι μπακ, να παιζει αριστερα ο Οττο στην ξεκουραση του Μπαμπα και να ειναι ο Κεντζιορα δεξι μπακ με στοπερ Βιτεσκα και Μιχαηλιδη παιζει?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:
joshua έγραψε:Για μένα κάτι που είπε ο ρενε αντικατροπτιζει την κατάσταση που βιώνουμε στο 100% με βάση και τη δική μου οπτική. Αν κάναμε ακριβώς τις ίδιες μεταγραφες συν Μειτε και για καποιο λόγο αυτός έμενε έξω για ένα διάστημα η ομαδα θα είχε με το ίδιο ροστερ εντελώς διαφορετική εικόνα. Όπως έβγαλα το καπέλο στον Ραζβαν περσι όταν παρα τις συνεχείς απώλειες παικτων το καλοκαίρι η ομαδα εμφανιζόταν απόλυτα συγκεντρωμενη ξεπερνούσε τα εμπόδια και εναωματωνε σχεδόν στο απόλυτο νέους,φέτος με σαφώς καλύτερη αφετηρία και περισσότερες λύσεις η ομαδα έχει χάσει το μυαλό της και την πληρώνουν όλοι δικαίως η αδίκως.
καλά όλα αυτά αλλα δε βασίζονται σε καμια λογική πέρα από την αυθαίρετη θεωρία που το μονο που εξηγεί είναι η προκατάληψη αυτού που τη γραφει. Θα μπορούσαν να γραφτουν άπειρα αντίστοιχα "τι θα γινόταν αν" για να στηρίξουν την οποιαδήποτε αίολη θεωρία.

Τα γεγονότα είναι αυτά που έχουν σημασία και τα βλέπουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα δεν ήρθαν και δεν έμειναν οι παίκτες που έπρεπε όταν υπήρχε ΚΑΙ η δυνατότητα ΚΑΙ ο χρόνος ΚΑΙ η εισήγηση του προπονητή μετά από χρονια πρωταθλήματος. Ο προπονητής έχει ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ τι μπορεί να κάνει με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Σίγουρα δε μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο και σίγουρα έχει ευθύνη και ο προπονητής για αυτό που παρουσιάζει. Aλλα να το αποδιδουμε απλά σε ένα καπρίτσιο παραβλέποντας ένα σωρό άλλους παράγοντες είναι ο ορισμός τις προκατάληψης.

Αν όντως είχατε βγάλει το καπέλο, θα υπήρχε τουλάχιστον ένας σεβασμός και μια ελαχιστη κατανόηση στα αγωνιστικά και στα εξωαγωνιστικά. Aλλωστε και πέρσι τα ίδια διαβάζαμε μέχρι την τελευταία μέρα.
Προσπερνώ τις σάλτσες...Τι εστι λογική για σενα; Είναι λογικό με βάση το ροστερ να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα απέναντι σε ομαδες με υποπολλαπλασιο μπατζετ; Είναι λογικό παίκτες με πλούσια βιογραφικά να μοιάζουν και να αποκαλούνται παίκτες από το πανερι; Είναι λογικό οι ίδιοι μεσοεπιθετικοι που περσι κεντουσαν φέτος να σερνονται; Είναι λογικό να εμφανίζονται ΟΛΟΙ οι παίκτες χειροτετοι; Είναι λογικό εντεκαδα ίδια κατα τα 10/11 να εμφανίζεται σαν να μαζεύονται πρώτη φορα; Σας ενοχλεί η οποία κριτική στον προπονητή για τη φετινή εικόνα παρόλο που εγώ ούτε τον έχω ισοπεδώνει,δεν έχω γράψει σε κανένα τοπικ μετά από παιχνιδι. Ιδια ευαισθησία όταν κάποιοι μιλούν για σαπακια που μας φορτώνει ο πρόεδρος από τη Ρωσία. Για τον Γιωργάκη που παίζει μάνατζερ. Για χρήματα που τσεπωνονται και δε ξοδεύονται δεν την είδα. Η πλάκα είναι πως αν πάω λίγο καιρό πίσω θα δω ποστ για την πιο πλήρη μεσοεπιθετικηγραμμη στην ιστορία μας,για το πιο ισχυρό ροστερ στην ιστορία μας,για τους κολοσσούς Λοβρεν και Κολει από τους ίδιους που τώρα παρουσιάζουν το ροστερ για τα μπάζα.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

omerta76 έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε::redcard:
Mitsospaoki4 έγραψε:Για αριστερό μπακ είπαν και στο μετροκολις ότι είναι θέμα ημερών.

Ωραία αφού ξανά αρχίσαμε να μιλάμε για μεταγραφες ,υπάρχει κάποιος που ξέρει κατι παραπάνω για το αριστερό μπακ? Εμένα το μυαλό μου χωρίς να ξέρω, κι αφού η υπόθεση Λυκογιαννη δεν βλέπω να προχωράει ,αφού η Μπολόνια τον θεωρεί βασικό μέλος του rotation ,ότι θα κινηθούμε για Κουτρη.
Σιγά μην πάμε για ΚΟΎΤΡΗ, ξένος πιστεύω θα είναι.[/quote

Το όνομα είναι εντελώς δικό μου ,χωρίς να έχω ακούσει κάτι. Απλά λόγω του προβλήματος με τους γηγενείς, πιστεύω ότι ψάχνουμε Έλληνα για μπακ. Αν κάποιος ξέρει όνομα η προς τα που ψάχνουμε ας το πει να μην κάνουμε εικασίες
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ωραία όσα γράφονται και ναι, ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει, όχι επειδή δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα (υγιές είναι να υπάρχουν διαφορετικοί δίκαιοι πρωταθλητές κάθε χρόνο) αλλά επειδή τα λάθη που γίνονται είναι επαναλαμβανόμενα και δείχνουν βαθύτερο πρόβλημα από 1-2-3 μεταγραφές που δεν έπιασαν.

Και για να το θέσω και εγώ στην εικόνα του δάσους και όχι του δέντρου, τι πιστεύουμε οτι θα μας αλλάξει για τα καλά επίπεδο; Συνεχόμενοι τίτλοι; μπααα. Είσοδος στους ομίλους ΤΣΛ; πολύ πιθανό. Τι έκανε η ΠΑΕ όσες φορές διεκδικήσαμε αυτή την είσοδο; Τορπίλισε μόνη της τις όποιες πιθανότητες είχε ή όχι; Για αυτό γκρινιάζω εγώ, γιατί δεν βλέπω να μαθαίνει από τα λάθη της, όχι επειδή δεν έκατσε ο Κόλλευ.

Και εννοείται τα όποια βέλη (τα δικά μου τουλάχιστον) δεν στοχεύουν τον Ιβάν ως αδιάφορο, άνιωθο, κλπ. Ο άνθρωπος σε πολύ δύσκολες συγκυρίες, χρήματα βάζει, δεν είναι οτι έχουν κλείσει κάνουλες κλπ. Το θέμα είναι να οργανωθεί η ΠΑΕ σωστά ώστε τα 5πχ μύρια που δίνονται για φορ να μοιράζονται σωστά, η πρώτη επιλογή του προπονητή να μην χάνεται για 100κ στο τραπέζι των υπογραφών και τελικά να πληρώνεις περισσότερα επειδή δεν έχεις άλλες και τελειώνει ο χρόνος.

Το να μην μπορεί ο Ιβάν να ακολουθήσει το ζέλο γενικά ή την κούλα λόγω γηπέδου στα ποσά, δεκτό και σεβαστό. Το να τα χώνει και να πηγαίνουν στον κουβά επειδή αυτοί που διαχειρίζονται και αποφασίζουν στις μεταγραφές δεν λειτουργούν σωστά, το κάνει ακόμα πιο κρίμα.

Ο φόβος είναι όχι η απώλεια τίτλου φέτος, αλλά οτι εάν δεν στρώσει αυτό το πράγμα, το ρίσκο δεν είναι μόνο η επόμενη χρονιά. Εάν ο Ιβάν σηκωθεί και φύγει μια στιγμή (όπως είναι το επιχείρημα της αυτάρκειας), το θέμα είναι να μην υπάρχουν πίσω χρέη, οκ, αλλά και να υπάρχει μία εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και στο επίπεδο στελέχωσης, μεταγραφών και μακροπρόθεσμου πλάνου ώστε να συνεχίσει στην επόμενη μέρα ομαλά.

Εάν τα παραπάνω κρίνονται οφ τόπικ, σόρρυ. Για να το λειάνω λίγο, ο ψηλός Ολλανδός από τη Γαλλία είναι μια αρχιδ@τη απάντηση στο Μειτέ και τον κάθε Μειτέ και έμπρακτη δήλωση στήριξης του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

freemind έγραψε:
joshua έγραψε:Για μένα κάτι που είπε ο ρενε αντικατροπτιζει την κατάσταση που βιώνουμε στο 100% με βάση και τη δική μου οπτική. Αν κάναμε ακριβώς τις ίδιες μεταγραφες συν Μειτε και για καποιο λόγο αυτός έμενε έξω για ένα διάστημα η ομαδα θα είχε με το ίδιο ροστερ εντελώς διαφορετική εικόνα. Όπως έβγαλα το καπέλο στον Ραζβαν περσι όταν παρα τις συνεχείς απώλειες παικτων το καλοκαίρι η ομαδα εμφανιζόταν απόλυτα συγκεντρωμενη ξεπερνούσε τα εμπόδια και εναωματωνε σχεδόν στο απόλυτο νέους,φέτος με σαφώς καλύτερη αφετηρία και περισσότερες λύσεις η ομαδα έχει χάσει το μυαλό της και την πληρώνουν όλοι δικαίως η αδίκως.
συμφωνώ

ξαφνικά παίκτες με βιογραφικά όπως του Κόλει, του Λοβρεν, του Τσάλοφ, του Τισουντάλι, του Σορετίρε κλπ, εμφανίζονται ως παικτάκια
Άπειρα παραδείγματα καλών βιογραφικών, καλύτερων σε κάποιες περιπτώσεις από τους παραπάνω. Γουιλιαν, καγκαβα, εσιεν, μαρσελο, τουρε, κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο γαυρος φέτος έχασε Φόρτουνη και Ποντενσε. Δεν του βγήκαν Γουίλιαμ,Ολιβειρα,Βέρντι,Γερεμτσουκ. Παρουσιάζει εικόνα αποσυνθεσης;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Ο γαυρος φέτος έχασε Φόρτουνη και Ποντενσε. Δεν του βγήκαν Γουίλιαμ,Ολιβειρα,Βέρντι,Γερεμτσουκ. Παρουσιάζει εικόνα αποσυνθεσης;
Εχει επίσης έναν προπονητή στο απυρόβλητο και την διαιτησία μαζί του 100-0 ρε συ. Ας τα χες και συ αυτά και βλέπαμε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν κέρδιζες στην έδρα σου Άρη,Βόλο,Καλλιθέα,ΟΦΗ θα ήσουν πρώτος και θα δεις τι γκρίνια θα υπήρχε στο λιμάνι .Έχει μεγάλη πιθανότητα να μην περάσει στους 24 του Europa.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Ο γαυρος φέτος έχασε Φόρτουνη και Ποντενσε. Δεν του βγήκαν Γουίλιαμ,Ολιβειρα,Βέρντι,Γερεμτσουκ. Παρουσιάζει εικόνα αποσυνθεσης;
Αγωνιστικα η βαθμολογικα; Βαθμολογικα οχι.
Αγωνιστικα δεν βλεπεται
Επισης ναι μεν εχασε Φορτουνη και Ποντενσε αλλα εκανε τα αδυνατα δυνατα για να κρατησει τους δανεικους που τον μεταμορφωσαν (Τσικινιο και Ορτα). Το ενα το καταφερε.
Τον αλλο μαντεψτε...παρολο που δεν μπορεσε να τον κρατησει το καλοκαιρι αναγνωρισε οτι δεν καταφερε να βρει καλυτερο, καταλαβε ποσο πολυτιμος ειναι και τον κλεινει τωρα τον Γεναρη
Μην αρχισουμε παλι για το τι καναμε εμεις με τον Μειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 21 Ιαν 2025, 11:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το λάθος δεν ήταν ότι πήραμε τον Μπακαγιοκο ,άξιζε το ρίσκο ,το λάθος ήταν ότι δεν πήραμε έναν πέμπτο χαφ γιατί ο Σβαμπ έχει τεράστια πτώση με πέρσι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο γαύρος κράτησε στάζοντας γκαφρά το Νο1 παίκτη που ζήτησε ο προπονητής του και ο οποίος ΚΑΙ φέτος τον έχει πάρει από το χέρι.
Επίσης κράτησε το σέντερ μπακ που ζήτησε ο προπονητής του (Κάρμο)

Δεν του βγήκε ο αφάνας αλλά έχει βασικότατο εκεί τον Μαρτίνς, δηλαδή έχει την πολυτέλεια να μην του βγει, δεν είναι οτι πήγαινε για ένα παίκτη να πάρει τη θέση σπίτι του όπως έχουμε εμείς με τον 37χρονο και εκτός φόρμας Τάισον.

Δεν του βγήκε ο Ολιβέιρα αλλά του βγήκε ο μικρός και δεν πούλησε Έσσε ούτε Τσικίνιο.

Μην συγκρίνουμε με το γαύρο τώρα τζος, άλλο βάθος ομάδας, άλλη δυνατότητα μεταγραφών και αλλαγών, συν τα συγκυριακά (πχ ο γαύρος φέτος καλύπτει 2 θέσεις από πιτσιρίκια που ειδικά ο φορ του παίρνει ματς).

Ακόμα και αυτοί που δεν το βγήκαν και καλά (Βέλντε και ο Ουκρανός) καλύτερη παρουσία έχουν από δικούς μας που δεν τραβάνε (Μπράντον, Σαμάτα), εκτός εάν Βέλντε που δεν βγήκε < Σορετίρε.

Και επειδή μάλλον το πας στο οτι ο Βάσκος προσάρμοσε την ομάδα του, το πλάνο του κλπ εν αντιθέσει με τον Λου, να επαναλάβω οτι δεν θεωρώ τον Λου άμοιρο ευθυνών. Απλά δεν θεωρώ οτι η δική του ευθύνη είναι έστω κοντά με τις ευθύνες της διοίκησης. Και ναι, και ο γαύρος έκανε τις γκέλες του. Με 2-3 παίκτες από τότε που έπρεπε, θα τον είχες αφήσει εσύ 9 πόντους πίσω. Για να μην πιάσω τα εξωαγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σύμφωνα με Metrosport, η ρήτρα του Πολωνού ανέρχεται στα 2,5Μ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”