Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δεν με χαλαει ενας διεθνης Πολωνος αμυντικος που πηρε μεταγραφη στο Καμπιονατο,τετοιους παικτες μπορει να φερνει ο ΠΑΟΚ και για εκει ειναι το επιπεδο του,προφανως δεν περιμενα να φερουν διεθνη Αργεντινο απο Ισπανια...
Εχω περιεργια ομως να δω τι οψιον εχει μπει για να δω αν ειναι παικτης για 6 μηνες μπαλωμα η οχι...
Τωρα θα μου πειτε και βατη να ειναι η οψιον εχει δωσει δειγματα ο ΠΑΟΚ οτι θα τον κρατησει??οχι..
Τολμω να πω οτι η καθυστερηση για τον συγκεκριμενο ηταν διοτι πιθανον η Καλιαρι πιεζε για υποχρεωτικη οψιον αγορας και εμεις δεν θελαμε ουτε να συζηταμε....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Miles έγραψε:Giapas, προφανώς αν έχουν αποφασίσει Κόλεϊ γιοκ και Λόβρεν δύο μήνες εκτός, συν το γεγονός ότι οι στόχοι δεν γίνεται να περιορίζονται στον τίτλο του πρωταθλητή, αφού υπάρχει και δεύτερη θέση μαζί με Ευρώπη, τότε δεν υπάρχει θέμα ή ο ξένος ή ο Κωττάς, χωράνε και οι δύο.
Μακάρι !
Να το δούμε , από το στόμα σου και σε αυτών που αποφασίζουν το αυτί!
Αν στοιχημάτιζα , θα έλεγα ότι δε θα το δούμε.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Διεθνής που πήρε μεταγραφή στο Καμπιονάτο ακούω.
Εντωμεταξύ, ο παίκτης έχει μόλις 2 επίσημες συμμετοχές με την Εθνική του σε προκριματικά Euro και Nations League.
Την μεταγραφή την πήρε όταν η Κάλιαρι ανέβηκε κατηγορία ούσα 5η στη Serie B, την επόμενη χρονιά γλίτωσε τον υποβιβασμό για έναν πόντο και φέτος πάλι παλεύει να σωθεί. Σε αυτή την ομάδα ο διεθνής μας δεν μπόρεσε να βρει χρόνο ποτέ.

Με την ίδια λογική, η περιγραφή διεθνής με μεταγραφή στη Πρέμιερ Λίγκ θα ταίριαζε απόλυτα στον Βέλλιο.

Μην κοροϊδευόμαστε.

Ο πήχης έχει πέσει πάρα πολύ. Πόσοι από εσάς που τον καλοβλέπετε τώρα θα τον θέλατε το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Κουλιεράκη?

Το θετικό που είδα εγώ, πάντως, είναι ότι ήταν ο βασικός στόπερ της Κλερμόν πριν 2 χρόνια, όταν αυτή βγήκε 8η στη Λιγκ Αν πίσω, μόνο, από τα μεγαθήρια. Την επόμενη χρονιά, όταν ο Βιετέσκα είχε φύγει, η ομάδα κατέρρευσε και βγήκε τελευταία. Δε ξέρω κατά πόσο αυτή η κατάρρευση συνδέεται με την αποχώρηση του όμως.

Τα νούμερα του από εκείνη τη σεζόν, την θεωρητικά καλύτερη του, δε τα λες και πολύ ενθαρρυντικά, βέβαια.

Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν βλέπω κάτι παραπάνω από έναν πολύ μέτριο ποδοσφαιριστή. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εντωμεταξυ δεν ξέρω αν θυμάμαι λάθος, αλλά νομίζω ήταν η ΠΡΩΤΗ μας επιλογή το καλοκαίρι ως Αντι-Εκονγκ.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Διαβαζα ενα αρθρο στο inpaok ωπου παρουσιαζονται οι 12 τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν Γεναρη. Με εξαίρεση Σοαρες και Μπραντονιτς ολες οι αλλες απεδωσαν.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Ένας μέτριος παίκτης είναι, που αποδεικνύει πόσο έχει πέσει ο πήχης τα τελευταία χρόνια. Παρατήρησα χθες αρκετά γνωστά σχόλια "τον ξέρατε τον Κρέσπο η τον Βαρελα πριν ερθει ε;". Ο Κρεσπο πριν έρθει στον ΠΑΟΚ είχε περάσει από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με Άστον Βίλα, Σεβίλλη, Μπολόνια. Ο Βαρέλα ήρθε από την Στεάουα με γεμάτες χρονιές ως αρχηγός της ομάδας, με συμμετοχές κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λίγκ. Τον Γενάρη πριν μερικά χρόνια έφερες τον Ινγκασον ως το βασικό στόπερ της εθνικής Ισλανδίας. Προφανώς υπήρξαν και αστοχίες, όπως με τον Χατσερίντι, αλλά ο άνθρωπος ήρθε ως το στόπερ της εθνικής Ουκρανίας με πάνω από 50 συμμετοχές, και άλλες τόσες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν γίνεται να έχεις το απόλυτο, αλλά υπήρχε ένα υψηλό στάνταρ στις κινήσεις γενικότερα.

Δεν μπορεί κάποιος να είναι ευχαριστημένος, ειδικά μετά τα καλοκαιρινά εγκλήματα με την μη αναπλήρωση του Κουλιεράκη. Ούτε μπορώ να πιστέψω ότι ο Λουτσέσκου επέλεξε Βιετέσκα, όπως γράφουν οι γνωστοί άγνωστοι για να πέσει όλη η ευθύνη σε εκείνον. Δεν νομίζω να υπήρχαν στη λίστα παίκτες με πολύ ανώτερα βιογραφικά, χαρακτηριστικά, ρυθμό. Όλοι από το ίδιο πανέρι είναι και διαλέγει ανάλογα. Αυτό δεν λέγεται επιλογή, αλλά αδιεξοδος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kataramenos5 έγραψε:nunies welcome to the dark side.
Μεταγραφαρα καναμε.
Καλώς σας βρήκα. Αν και δεν κατάλαβα σε ποια λίστα μπήκα μιας και ανάθεμα αν έχω γράψει μισή γραμμή εβερ εναντίον της οικογένειας.
Αν πρόκειται για λίστα που είναι απέναντι σε όσους κουνάνε δάχτυλο σε συνοπαδους για οποιαδήποτε άποψη τους (θετική η αρνητική) , τοτε με χαρά βρίσκομαι εδώ :D
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Patricio_4 έγραψε:Διεθνής που πήρε μεταγραφή στο Καμπιονάτο ακούω.
Εντωμεταξύ, ο παίκτης έχει μόλις 2 επίσημες συμμετοχές με την Εθνική του σε προκριματικά Euro και Nations League.
Την μεταγραφή την πήρε όταν η Κάλιαρι ανέβηκε κατηγορία ούσα 5η στη Serie B, την επόμενη χρονιά γλίτωσε τον υποβιβασμό για έναν πόντο και φέτος πάλι παλεύει να σωθεί. Σε αυτή την ομάδα ο διεθνής μας δεν μπόρεσε να βρει χρόνο ποτέ.

Με την ίδια λογική, η περιγραφή διεθνής με μεταγραφή στη Πρέμιερ Λίγκ θα ταίριαζε απόλυτα στον Βέλλιο.

Μην κοροϊδευόμαστε.

Ο πήχης έχει πέσει πάρα πολύ. Πόσοι από εσάς που τον καλοβλέπετε τώρα θα τον θέλατε το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Κουλιεράκη?

Το θετικό που είδα εγώ, πάντως, είναι ότι ήταν ο βασικός στόπερ της Κλερμόν πριν 2 χρόνια, όταν αυτή βγήκε 8η στη Λιγκ Αν πίσω, μόνο, από τα μεγαθήρια. Την επόμενη χρονιά, όταν ο Βιετέσκα είχε φύγει, η ομάδα κατέρρευσε και βγήκε τελευταία. Δε ξέρω κατά πόσο αυτή η κατάρρευση συνδέεται με την αποχώρηση του όμως.

Τα νούμερα του από εκείνη τη σεζόν, την θεωρητικά καλύτερη του, δε τα λες και πολύ ενθαρρυντικά, βέβαια.

Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν βλέπω κάτι παραπάνω από έναν πολύ μέτριο ποδοσφαιριστή. Εικόνα
Ιδια φαση με Κολει.Μετριος ποδοσφαιριστης αλλα "130 συμμετοχες στο Καμπιονατο,τι παπαρονιεστε".Τελος παντων.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

nunies4 έγραψε:
renegade έγραψε:Είπα να σταματήσω να γράφω και κάποιο διάστημα αλλά πραγματικά έχω φριξει με αυτά που γράφονται.
Γιατί ρε σεις τέτοιο μίσος για την ομάδα?
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαμε ούτε όταν βολοδέρναμε στα μέση της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Δηλαδή αν δεν γίνουμε γάβρος στην θέση του γαβρου παίρνοντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο θα ξεφτιλίζουμε τους πάντες και τα πάντα με τόση ευκολία?

Άχρηστοι λέει όσοι δεν επέλεξαν φέτος τον Μεϊτέ...λες και άλλοι τον φέραν πέρσι.
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλκας δεν είναι εδω από χθες.
Πάνε παλικάρι μου ,δώσε 3-4-5 εκατομμύρια,πες αυτά από μένα για να έρθει εδώ ο Πέλκας χωρίς διαπραγματεύσεις και να πληρώσουμε και την ομάδα του που δεν τον θέλει.
Και με τα ρέστα φέρε και παικταρά στα χαφ.

Παικταρα ο Μεϊτέ αλλά μην μου πείτε ότι είστε σίγουροι ότι θα έσκιζε τις κάλτσες του για να τιμήσει τριετές συμβόλαιο
Τα 2+1 ούτε καν τα συζητούσε.
Το συνολικό ποσό της αποκτήσει του για τα τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 8 γαμημενα εκατομμύρια...Ε δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με το ρίσκο μπακαγιοκο που ο ΠΑΟΚ θα χάσει ένα εκατομμύριο

Και γω μπορεί να λέω στα @@ μου τα χρήματα, έπρεπε να τον φέρουν αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψεις αυτών που πληρώνουν.
Ποιοι στον @@ είστε εσείς που θα ξεφτιλίσετε έτσι την οικογένεια Σαββίδη μωρέ και θα μιλάτε για αυτούς σαν να είναι ο Μπατατούδης?
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο?

Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι μεγαλύτεροι συλλογοι.
Θα το υπεγραφα με χέρια και με πόδια το ποστ.
Όχι όμως από κάποιον που χθές έγραψε ότι η ομάδα δεν δουλευτηκε φέτος από ένα καπρίτσιο. Αφήνοντας δηλαδή ξεκάθαρη αιχμή ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ φέτος ο προπονητής δεν δούλεψε την ομάδα γιατί από κάτι χαλαστηκε.
Και εγώ θα πω ότι γλυκο το ποστ αλλά αν αρχίσουμε τα δώσε 100 χιλιάρικα και φέρε αυτόν αν θες θα πει μετά ο καθένας βγάλε και εσύ δίπλωμα προπονητή αν θες και ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και μην βγαζεις κιχ για τον κορυφαιο προπονητή της ιστορίας μας γτ λαθη γίνονται απο όλους. Έτσι βασικά θα μείνουν ανοιχτά φόρουμ μόνο για τον Παντελή που εκεί κάνεις δεν μπορεί να πει,ε γίνε φίλος με τον Γιώργη και εσύ, προσεγγισε τον κάπως και επηρέαζε τις αποφάσεις αν θες γτ είναι λίγο κάπως θλιβερό για να το πεις skill.

O κάθε Σαββίδης,λουτσεσκου κτλ κτλ θα δέχεται πάντα κριτική. Αν λειτουργεί ως μπατατουδης ο ένας η ως φριγκερ ο άλλος θα δέχεται κριτική. Και εδώ επι το πλείστον είναι καλοπροαιρετη. Πράξεις ζητάει ο κόσμος.

Χειροκροτακηδες ως λαός δεν γίναμε ποτέ.

Την κακοπροαιρετη κριτική στον έναν ή τον άλλον ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα την αγνοεί και πολύ καλά κάνει.
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Συμφωνω με Ginola. Γενικα ειμαστε λαος των ακρων.
Το οτι επεσε ο πηχης απο τον Ιβαν ειναι δεδομενο για αυτο πλεον δεν ακουγεται κατι ισχυρο σαν ονομα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μεγάλα ονόματα δεν έρχονται στην αιλαδα και αν έρθουν είναι όταν πλέον πάνε για σύνταξη ως ποδοσφαιριστές.
Θεωρώ ότι αν ήδη από το καλοκαίρι είχαμε πάρει Βιετέσκα, Πένια και Πέλκα θα ήμασταν καλύτεροι.
Συνεπώς ας δούμε πως θα δέσουν με την ομάδα τώρα και πάντα ελπίζουμε στο καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Νομίζω είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας σπίτι. Φτάνει με τον Μειτέ. Αγαπάμε όσους είναι εδώ.
Η ομάδα μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Βιετέσκα, ΠΡΕΠΕΙ να πάρει χαφ επιπέδου, τον Πέλκα και ένα αρ. μπακ. Προφανώς όλα αυτά θα γίνουν μετά την Πέμπτη. Ελπίζω απλώς να μην επηρεαστούν οι επιλογές τους, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.
Το αρνητικό κλίμα που υπάρχει δεν πρέπει να ταϊστεί κι άλλο.
Πρέπει και η διοίκηση να βοηθήσει σε αυτό.
Π.χ. ''Σου'' πήραν τον Μειτέ; Πάνε πάρε Ροσάριο από Νις. Λέω εγώ τώρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μένα κάτι που είπε ο ρενε αντικατροπτιζει την κατάσταση που βιώνουμε στο 100% με βάση και τη δική μου οπτική. Αν κάναμε ακριβώς τις ίδιες μεταγραφες συν Μειτε και για καποιο λόγο αυτός έμενε έξω για ένα διάστημα η ομαδα θα είχε με το ίδιο ροστερ εντελώς διαφορετική εικόνα. Όπως έβγαλα το καπέλο στον Ραζβαν περσι όταν παρα τις συνεχείς απώλειες παικτων το καλοκαίρι η ομαδα εμφανιζόταν απόλυτα συγκεντρωμενη ξεπερνούσε τα εμπόδια και εναωματωνε σχεδόν στο απόλυτο νέους,φέτος με σαφώς καλύτερη αφετηρία και περισσότερες λύσεις η ομαδα έχει χάσει το μυαλό της και την πληρώνουν όλοι δικαίως η αδίκως.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

PAOKevolution έγραψε:Προφανώς όλα αυτά θα γίνουν μετά την Πέμπτη. Ελπίζω απλώς να μην επηρεαστούν οι επιλογές τους, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.
Όχι απλά επηρεάζονται αλλά καθορίζονται. Είναι μία σταθερή πολιτική της ομάδας και το έχει πει και η Γκοντζάρεβα.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Από τη μια λέμε ότι διαλέγουμε από χαμηλότερο ταβάνι από την άλλη η περσινή μεσοεπιθετική 5αδα του ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι η καλύτερη των τελευταίων 30 χρόνων και μια από τις καλύτερες που εμφανίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”