Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Με ερχομό Βιετέσκα και Πέλκα ( λέγεται ότι 99% θα έρθει) έχεις κάνει 2/4 απαραίτητες κινήσεις. Μένει το χαφ που είναι και η σημαντικότερη και για σβήσιμο αναπληρωματικό μπακ. Αν διώξεις και κανένα βαρίδιο στο ενδιάμεσο ακόμα καλύτερα. 10 μέρες έμειναν. Προλαβαίνουμε; Θα δείξει....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:
renegade έγραψε:Είπα να σταματήσω να γράφω και κάποιο διάστημα αλλά πραγματικά έχω φριξει με αυτά που γράφονται.
Γιατί ρε σεις τέτοιο μίσος για την ομάδα?
Μαλακά μου μίσος για την ομάδα δεν είχαμε ούτε όταν βολοδέρναμε στα μέση της βαθμολογίας σε εποχές που κάτι παικτακια της πλάκας μας έλεγαν " καλύτερα να κόψω το ποδόσφαιρο παρά να πάω στον ΠΑΟΚ".
Δηλαδή αν δεν γίνουμε γάβρος στην θέση του γαβρου παίρνοντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο θα ξεφτιλίζουμε τους πάντες και τα πάντα με τόση ευκολία?

Άχρηστοι λέει όσοι δεν επέλεξαν φέτος τον Μεϊτέ...λες και άλλοι τον φέραν πέρσι.
Ειρωνεύεται ο άλλος για τον δανεικό Νορβηγό και για το ότι ο Πέλκας δεν είναι εδω από χθες.
Πάνε παλικάρι μου ,δώσε 3-4-5 εκατομμύρια,πες αυτά από μένα για να έρθει εδώ ο Πέλκας χωρίς διαπραγματεύσεις και να πληρώσουμε και την ομάδα του που δεν τον θέλει.
Και με τα ρέστα φέρε και παικταρά στα χαφ.

Παικταρα ο Μεϊτέ αλλά μην μου πείτε ότι είστε σίγουροι ότι θα έσκιζε τις κάλτσες του για να τιμήσει τριετές συμβόλαιο
Τα 2+1 ούτε καν τα συζητούσε.
Το συνολικό ποσό της αποκτήσει του για τα τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 8 γαμημενα εκατομμύρια...Ε δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με το ρίσκο μπακαγιοκο που ο ΠΑΟΚ θα χάσει ένα εκατομμύριο

Και γω μπορεί να λέω στα @@ μου τα χρήματα, έπρεπε να τον φέρουν αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψεις αυτών που πληρώνουν.
Ποιοι στον @@ είστε εσείς που θα ξεφτιλίσετε έτσι την οικογένεια Σαββίδη μωρέ και θα μιλάτε για αυτούς σαν να είναι ο Μπατατούδης?
Μήπως ήταν καλύτερα όταν ο Γιωργάκης ( κατά πολλούς) έκανε διακοπές στο Αμέρικα και ψάχναμε παίκτες με ταβάνι το 50άρικο?

Ο ΠΑΟΚ διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του και κάποιοι συμπεριφερεστε λες και η ομάδα διαλύεται.
Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και από αυτόν τον κανόνα δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι μεγαλύτεροι συλλογοι.
Θα το υπεγραφα με χέρια και με πόδια το ποστ.
Όχι όμως από κάποιον που χθές έγραψε ότι η ομάδα δεν δουλευτηκε φέτος από ένα καπρίτσιο. Αφήνοντας δηλαδή ξεκάθαρη αιχμή ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ φέτος ο προπονητής δεν δούλεψε την ομάδα γιατί από κάτι χαλαστηκε.
Αν και δεν θέλω να μπαίνω σε οποιασδήποτε μορφής διάλογο μαζί σου,αλλά λέγε λέγε οφείλω να απαντήσω σε οτιδήποτε πετάς στον ανεμιστήρα και σε οτιδήποτε νομίζεις ότι εσύ κατάλαβες.
Στην ζωή μας οι επιλογές μας είναι συνειδητές αλλά και ασυνείδητες.
Όταν εγώ ζητά πχ αύξηση και ο εργοδότης μου δεν μου την δίνει, είναι πιθανό ακόμα και αν δεν έχω πάρει ως συνειδητή απόφαση να έχω μειωμένη απόδοση να έχω. Γιατί? Μα γιατί η απόδοσή μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,ένας από αυτούς είναι το ποσό ικανοποιημένοι είμαστε στο περιβάλλον εργασίας μας.
.
Άρα στα του λουτσεσκου τώρα,το καπρίτσιο ήταν ότι χάλασε όλο το μυαλό του εξαιτίας της μη εκπλήρωσης μιας επιθυμίας του,από κει και πέρα το αποτέλεσμα (ακόμα και αν αυτός όχι μόνο δεν το επιδίωξε αλλά δεν το ήθελε κι όλας) ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη που έφερε το καπρίτσιο - μη εκπλήρωση της επιθυμίας του.

Επίσης εδώ να βάλω ένα αστεράκι και να πω, ότι το πρόβλημα ( τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ και που με έκανε να γράψω το αρχικό ποστ) δεν είναι αν πεις εσύ δεν θέλω τον Τάισον,θέλω καλύτερο ή αν πω εγώ δεν θέλω τον λουτσέσκου θέλω καλύτερο. Αυτό φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι ότι είναι κάτι τελείως φυσιολογικό στα πλαίσια του οπαδισμου.
Αυτό όμως που δεν είναι ( για μένα ) φυσιολογικό είναι όλες αυτές οι αναρθρες κραυγές ότι όλοι είναι άχρηστοι,όλοι πρέπει να φύγουν , επιθέσεις ( έμμεσες και άμεσες) προς την οικογένεια...και γενικά ένα κλίμα γενικότερης απαξίωσης προς όλους και σε όλα..

Καταλαβαίνω την αντίθεση σου σε ότι αρχικά έγραψα, αφού η συμπεριφορά σου και τα γραπτά σου ( τελευταίο το ποστ σου που έκανε παράθεση ο Ρέιν) σε τοποθετούν μέσα στην μεγάλη λίστα των μελών που έχουν απαξιώσει και έχουν χαρακτηρίσει άχρηστους το σύνολο των ανθρώπων που τρέχουν τον ΠΑΟΚ.

Υγ * και μια διευκρίνιση γιατί θεωρώ ότι ήταν ένα καπρίτσιο και γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη λέξη.
Είμαι σίγουρος πως αν είχε αποκτηθεί ο Μεϊτέ και την επόμενη πάθαινε ρήξη Αχιλλείου,ο λουτσέσκου θα έστηβε το κεφάλι του και στο τέλος θα εύρισκε λύση και η ομάδα θα παρουσιάζονταν αν όχι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι,πολύ κοντά όμως.
Αυτό δεν συνέβη φέτος και αυτό είναι ολοφάνερο. Ξαναλέω,όχι ηθελημένα και συνειδητά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 21 Ιαν 2025, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Η οικογένεια είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα ή ομάδες όμως που τρέχουν τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές είναι προβληματικές. Με Πέλκα, Πενια και Βιετεσκα πάμε στις 15 μεταγραφές από καλοκαίρι και δεν μετράω και τον κετζιορα. Τραγικό για πρωταθλήτρια ομαδα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nunies welcome to the dark side.
Μεταγραφαρα καναμε.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εδώ μέσα αλλά και στα επαγγελματικά σάιτ μιλάτε για 4 κινήσεις.Μιλατε για Πένια +3 ή για Πένια +4 ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:nunies welcome to the dark side.
Μεταγραφαρα καναμε.
Το dark side είναι σαν το χειμώνα στις βόρειες χώρες, είναι το 90%.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

renegade έγραψε:.
Όταν εγώ ζητά πχ αύξηση και ο εργοδότης μου δεν μου την δίνει, είναι πιθανό ακόμα και αν δεν έχω πάρει ως συνειδητή απόφαση να έχω μειωμένη απόδοση να έχω. Γιατί? Μα γιατί η απόδοσή μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,ένας από αυτούς είναι το ποσό ικανοποιημένοι είμαστε στο περιβάλλον εργασίας μας.

Άρα στα του λουτσεσκου τώρα,το καπρίτσιο ήταν ότι χάλασε όλο το μυαλό του εξαιτίας της μη εκπλήρωσης μιας επιθυμίας του,από κει και πέρα το αποτέλεσμα (ακόμα και αν αυτός όχι μόνο δεν το επιδίωξε αλλά δεν το ήθελε κι όλας) ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη που έφερε το καπρίτσιο - μη εκπλήρωση της επιθυμίας του.
Όσα (καλώς) ζητάς να μην κάνουν οι άλλοι για τον Σαββίδη και τη διοίκηση, τα κάνεις εσύ με τον προπονητή.
Κανένας δεν είναι άχρηστος και κανένας δε χαλάει τη δουλειά του και τον κόπο του για καπρίτσιο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΠΑΟΚ ειμαστε.

ΟΛΑ τα καλα γυρνανε στον Σαββιδη, ΟΛΑ τα κακα επισης.

Το μονο που θελουμε ειναι η ομαδα να παει καλυτερα.

Η περσινη επιτυχια νομιζω οτι μας ξαφνιασε ολους. Αλλα βλεποντας την ομαδα να παιρνει αυτο το ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωταθλημα ειπαμε, μπορουμε παμε για το επομενο βημα. Ολοι ενθουσιαστηκαμε και ανεβηκαν κατακορυφα οι ελπιδες για το τσουλου(δε θα παιξουμε ποτε το εχω αποδεχθει) και για να χτισουμε πανω στο πρωταθλημα για το b2b.

Ερχεται το χαστουκι απο την σουηδια. Συνδιαστικα, βλεπουμε την απολυτη μεταγραφικη τσαπατσουλια. Μετα, κακα αποτελεσματα. Η ομαδα να μην στρωνει. Ο προπονητης να κανει το ενα ακατανοητο μετα το αλλο και να βγαινει μονιμος εκνευρισμος. Ε, φτασαμε οι περισσοτεροι στο αμην και με την ελπιδα οτι θα στρωσει η δουλιτσα τον χειμωνα, λιγα πραγματα. Εχει 2 βδομαδες ακομα.

Εχουμε Πενια, βιετεσκα και λογικα πελκα. Ειναι φαντεζι μεταγραφες που σου λενε παμε για το βημα παραπανω; Οχι. Αλλα ειναι μια αρχη. Υπομονη μαγκες... Ολοι εχουμε επιρρεαστει αρνητικα απο την αποδοση της ομαδας στο γηπεδο αλλα και σε διοικητικο βαθμο. Εγω ελπιζω να πιασουν ποστο το καλοκαιρι σβαμπ και αντρε μπας και μπει λιγο ποδοσφαιρικη λογικη μεσα στην ΠΑΕ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για εμένα το ερώτημα είναι το ακόλουθο.
Ο χ-ψ Βιτέσκα είναι καλύτερος από τον χ-ψ Κώττα ;

Τόσο για το υπόλοιπο μιας χρονιάς που δείχνει ότι γλυστράει από τα χέρια μας.
Όσο και για τη προοπτική και τα οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα από την ανάδειξη ενός νέου προτζεκτ.

Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ τα χρήματα και το χρόνο που θα αφιερώσει στο παίκτη αυτον , δε το έκανε , έβαζε το πιτσιρικά στη θέση του και αποκτούσε έναν καλύτερο χαφ ή έναν πλάγιο μπακ θα ήταν παράλογο ;

Εδώ δε μιλάμε για γκρίνια , ούτε για μηδενισμό. Για μια απλή ερώτηση μιλάμε κι ας μου εξηγήσει κάποιο το παράλογο σε αυτή τη σκέψη.

Τέλος , ο δανεισμός είναι μια έννοια που δε τη λες και θετικη στον ΠΑΟΚ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aφου πηρε τα κλειδια των μεταγραφων ο Λουτς, μηπως παρουμε κανα παικτη του Μιρτσεα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Θα κάνω κ γω το σχόλιό μου πάνω στην κουβέντα. Συμφωνώ με ρενέ. Το πρόβλημα βρίσκεται στον οπαδισμό προσώπων. Κύριο χαρακτηριστικο κ κατάρα της ρατσας μας. Για κάποιον που δε γουστάρει Λουτσε ας πούμε του φέραν τον Γιαννούλη κ δεν τον ήθελε, για καποιον που τον γουστάρει τον Μουργκ ή τον Καντουρι τους κράτησε οχι γιατι τους ηθελε αλλα γιατί δεν θα του φερναν καλυτερο. Οποιος δεν χονευει τον Σαββίδη ειναι ο γύφτος των 100 χιλιάρικων ή τον κράζουν μέσω Γκοτζαρεβας. Όσοι τον γουστάρουν είναι ευεργέτης κ ακόμα κ αν έχει παρατημένη την ομάδα ή μας σφαζει η Λαμία μεσα στην Τουμπα κ μας κυνηγαει η χαρτινη πρέπει να κανουμε τουμπεκι. Οι διοικητικοι ειναι γενικα ο ευκολος στοχος. Οχι ότι δεν έχει πουθεναδες, οχι οτι δεν ειναι δημοσιοι, αλλά οποιος δεν θελει να κράξει Λουτσε ή Σαββιδη κραζει αυτους χωρίς αντιλογο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τον Πολωνό να πω την αλήθεια δεν τον ξέρω. Εύχομαι να μας βγεί Crespo και το καλοκαίρι να βρίζουμε την διοίκηση που δεν θα κάνει χρήση της οψιόν ( αν εξαιρέσουμε τις αστείες ρήτρες σε Sastre & Kedziora ουδέποτε δεν είχαμε θετική κατάληξη)
Αυτό που με προβληματίζει είναι πως είναι δεξιοποδαρος άρα περισσότερο σαν αντικαταστάτη του Lovren τον βλέπω. Εκτός αν υπάρχει πρόνοια ν'ανεβει κάποιος αριστεροπόδαρος από την Β( Κώττας; Μπαταουλας; ) ως άλλος Κουλιερακης μιας και ο Coley μάλλον μας τελειώνει οριστικά,ο Μιχαηλίδης είναι επικίνδυνος και ο Θυμιανης δεν υπολογίζεται. Για ακραίο μπακ δεν ακούγονται ούτε φήμες όπως και για εξτρέμ. Μια φήμη που προσωπικά πέτυχα κάπου στο διαδίκτυο για χαφ μιλάει ότι κυνηγάμε την περίπτωση του Christopher Martins της Spartak( δεν έχω εικόνα του παίκτη ) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει δόση αλήθειας.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Είναι όντως άξιο απορίας πόσο χολή έχουν βγάλει μερικοί, μηδενίζοντας και απαξιώνοντας τα πάντα. Απαξίωση μεγάλου Σαββίδη, μικρού , Μαράκι, Κυρ Κυρ, σκάουτινκ τιμ , διοικητικό τιμ, τμήμα μάρκετινγκ, τιμ media, τους πάντες. Τους έχουν βγάλει όλους άχρηστους. Έχουν γίνει λάθη; Ναι. Πολλά κιόλας. Πάρα πολλά για την ακρίβεια και καλά κάνουμε και τα κάνουμε point out και ασκούμαι κριτική. Όμως, δεν είναι μόνο λάθη. Όλοι αυτοί που κράζετε με τέτοιο μένος είναι και αυτοί που έχουν φέρει και τις επιτυχίες: μεταγραφικές, αγωνιστικές, επικοινωνιακές, ακαδημίες, τρόπαια. Οι ίδιοι που σου έχουν φέρει Σαμάτα, Λεβέκ, Μούργκ είναι οι ίδιοι που σου έφεραν Μειτέ, Ζίφκοβιτς, Κοτάρσκι. Όλες οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι απόρροια συλλογικής προσπάθειας. Όλα όμως έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Την οικογένεια Σαββίδη, που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει όλα όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. Οπότε ναι μεν να ασκούμε κριτική (αυστηρή κιόλας, άλλωστε ΠΑΟΚ είμαστε όχι Σαββίδης), αλλά οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό και να μην χλευάζουμε και απαξιώνουμε αυτούς που προσπαθούν το καλύτερο για αυτόν τον οργανισμό.

:pano:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Giapas, προφανώς αν έχουν αποφασίσει Κόλεϊ γιοκ και Λόβρεν δύο μήνες εκτός, συν το γεγονός ότι οι στόχοι δεν γίνεται να περιορίζονται στον τίτλο του πρωταθλητή, αφού υπάρχει και δεύτερη θέση μαζί με Ευρώπη, τότε δεν υπάρχει θέμα ή ο ξένος ή ο Κωττάς, χωράνε και οι δύο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

JohnDag έγραψε:Νομίζω ότι λίγο μπερδεύεστε κάποιοι ως προς το ποιο είναι το Ευρωπαϊκό επίπεδο του ΠΑΟΚ και ως προς τι παίχτες μπορούμε να προσεγγίσουμε.

Χωρίς να κάνω πρόβλεψη για το αν θα πιάσει ή όχι ο παίκτης καθώς αυτό εξαρτάται από διάφορες μεταβλητές, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ξεκάθαρη υποτίμηση της ποδοσφαιρικής του αξίας μέσα στο παρών τοπικ.

Μιλάμε για παίκτη με 144 συμμετοχές και 12.076 αγωνιστικά λεπτά στην καλύτερη ομάδα της Πολωνιας στην οποία διετέλεσε και αρχηγός. Από την ίδια ομάδα που πήραμε τον Πριγιοβιτς αν αυτό λέει κάτι.

Έκανε μεταγραφή στην Λιγκ 1 όπου ήταν βασικότατος στην μια χρονιά που έκανε εκεί με 37 ματς και 3.295 αγωνιστικά λεπτά.

Σε σημείο η Κάλιαρι να δώσει 5Μ για να τον αγοράσει 2 χρόνια πριν.

Ναι δεν έπιασε στο Καμπιονάτο το οποίο είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Στο ίδιο πρωτάθλημα και στην ίδια ομάδα που δεν έπιασε πχ ο Ντεσποντοφ.

Δεν είναι απόλυτο κριτήριο λοιπόν αυτό.

Εγώ πρόβλεψη δεν θα κάνω αλλά η πορεία του δεν είναι πορεία παίκτη που λες «τι παλτό μας έφεραν».

Εχει στοιχεία, έχει αξία και είναι σε μια ηλικία που έχει περιθώρια να επανέλθει μέσω ΠΑΟΚ σε καλό επίπεδο.

Με δεδομένη την ύπαρξη Κεντζιορα στην ομάδα αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο ομαλά και γρήγορα.

Ας μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά και μαύρα, ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας δείξει το χορτάρι.
+1926
Ωραιο σχολιο που δυστυχώς περασε στα ψιλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”