25 χρονων ειναι ο γεωργιανοςPatricio_4 έγραψε:Άμα προχωρήσει του Γκουγκεσασβίλι σημαίνει ότι του χρόνου το δίδυμο θα είναι αυτός και ο Παβλένκα.
Προορίζουμε δηλαδή για αντικαταστάτη του καλύτερου τερματοφύλακα της ιστορίας μας, ο οποίος θα φύγει με καλά λεφτά, έναν 33χρονο που θα έχει να παίξει 2 ολόκληρες σεζόν.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Σε αντίθεση με Κόλεϊ,Τσουντάλι & Μπακαγιόκο που ήρθαν τσάμπα και θα μοσχοπουληθούν....Athens έγραψε:ο Πετκοβιτς και ο Μισιτς δεν ηρθαν γιατι ηταν ακριβοι και δεν ειχαν μεταπωλητική αξια
Ενώ αυτοί που ήρθαν ήταν φτηνοί και κάνουν ουρές ομάδες να τους αγοράσουν. Επίσης εχεις Τζιμα, Κωσταντελια, Κοταρσκι για να κάνεις καλές πωλήσεις τα επόμενα τρία χρόνια + ότι άλλο βγάλεις απο ακαδημια.Athens έγραψε:ο Πετκοβιτς και ο Μισιτς δεν ηρθαν γιατι ηταν ακριβοι και δεν ειχαν μεταπωλητική αξια
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντομεταξυ με καμία 300κ πάνω απο τον Τισουνταλι αγόραζες πετκοβιτς. Που για να λέμε την αλήθεια το 80% εδώ μέσα έκραζαν του πάντες για το ενδεχόμενο πετκοβιτςAthens έγραψε:ο Πετκοβιτς και ο Μισιτς δεν ηρθαν γιατι ηταν ακριβοι και δεν ειχαν μεταπωλητική αξια
- sakis_the_fraud
Διαβασα σε ενα σχολιο για τον Μπακαγιοκο, που ρωτουσε που τον βρηκαμε.
Να θυμισω οτι οταν ο Μπακαγιοκο εφυγε το 2017 απο την Μονακο, πηραν τον Μειτε να τον αντικαταστησει.
Επισης, αρχες του 2021 η Μιλαν πηρε δανεικο τον Μειτε για 6 μηνες και οταν εληξε ο δανεισμος του, πηραν τον Μπακαγιοκο για έναν χρονο.
Με δεδομενο οτι κοιταμε την αγορα της ιταλιας για μεσους και την ιστορια των 2, καταλαβαινω πως επεσε η ιδεα στο τραπεζι.
Απλα απο ιδεα μεχρι να ερθει και να μην δειξει ο παικτης τιποτα τοσους μηνες, υπαρχει αποσταση.
Προσωπικα, πιστευω πως ειναι ο πιο κομβικος παικτης για το συστημα Λουτσέσκου και εχει μεγαλυτερη επιδραση και απο το στόπερ (που λειπει).
Μακαρι να βρουν εναν παικτη να καλυψει το κενο
Να θυμισω οτι οταν ο Μπακαγιοκο εφυγε το 2017 απο την Μονακο, πηραν τον Μειτε να τον αντικαταστησει.
Επισης, αρχες του 2021 η Μιλαν πηρε δανεικο τον Μειτε για 6 μηνες και οταν εληξε ο δανεισμος του, πηραν τον Μπακαγιοκο για έναν χρονο.
Με δεδομενο οτι κοιταμε την αγορα της ιταλιας για μεσους και την ιστορια των 2, καταλαβαινω πως επεσε η ιδεα στο τραπεζι.
Απλα απο ιδεα μεχρι να ερθει και να μην δειξει ο παικτης τιποτα τοσους μηνες, υπαρχει αποσταση.
Προσωπικα, πιστευω πως ειναι ο πιο κομβικος παικτης για το συστημα Λουτσέσκου και εχει μεγαλυτερη επιδραση και απο το στόπερ (που λειπει).
Μακαρι να βρουν εναν παικτη να καλυψει το κενο
- Vet_eranos
Eχει η χαβρη εναν ρωσο μεσο οτι πρεπει , θελει 3 αναναδες στην καθισια του...
αντε να σας χαρω...
https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570
αντε να σας χαρω...
https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570
εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Money talks.
Ακόμη χειρότερα δηλαδή …δίδυμο Τσιφτσής κ ο ΓεωργιανοςXlapatsas4 έγραψε:25 χρονων ειναι ο γεωργιανοςPatricio_4 έγραψε:Άμα προχωρήσει του Γκουγκεσασβίλι σημαίνει ότι του χρόνου το δίδυμο θα είναι αυτός και ο Παβλένκα.
Προορίζουμε δηλαδή για αντικαταστάτη του καλύτερου τερματοφύλακα της ιστορίας μας, ο οποίος θα φύγει με καλά λεφτά, έναν 33χρονο που θα έχει να παίξει 2 ολόκληρες σεζόν.
Ε ναι… αν πάρουμε 5 για τον κοταρσκι ας δώσουμε 1 για τον γεωργιανό κ έχουμε κάνει ακόμη ενα έγκλημα κλασικό κ ΠΑΟΚτσηδικο
- Μπαρκαρούτσος
Money isn't everything.jibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Ακόμα και έτσι έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα , τα καλύτερα ακραία Μπακ , το καλύτερο 10αρι και 2 από τα 3 καλύτερα εξτρέμ του πρωταθλήματος.jibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- smoothcriminal1926
Σου εξασφαλίζει την ποιότητα όμως. Και αυτή την στιγμή αυτό σου λείπει. Απλά τα πράγματαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Money isn't everything.jibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Και όμως είναι τα πάντα όπως βλέπουμε και στο μπάσκετΜπαρκαρούτσος έγραψε:Money isn't everything.jibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Δεν ειναι θεμα χρηματων.Ειναι καθαρα θεμα εγκληματικων επιλογων.jibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Χεστηκαμε τι κάνει ο κάθε βάζελος/χάρτινη&gayΡΧοντού,το θέμα εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα δεν κουνιέται κανένας παίχτης προς το παρόν για ερχομό πέρα του Πέλκα και αυτός ακόμα να είναι εδώ να κάνει προπονήσεις περιμένουμε να αποδεσμευτεί και κοιτάμε για δανεικούς και 'αν' ερθουν με option.Tragicjibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Καλά τον Ντόι δανεικό τον έδωσε προφανώς για να πάρει παιχνίδια. Δεν μιλάμε για ξεφόρτωμα.Patricio_4 έγραψε: Επίσης, πέρα από τις προσθήκες, είμαστε ασθενέστεροι ακόμα και στις αποχωρήσεις.
Ο γαυρος ξεφορτώθηκε Γουίλιαν, Ντόι, Ανδρούτσο.
Η αεχ ξεφορτώθηκε Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλο.
Ο βάζελος Βέρμπιτς.
Εμείς κοιμόμαστε.