Φίλε ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που είναι γιατί οι οπαδοί του τον προστάτευσαν από διοικούντες λαμόγια, μυρωδιάδες προπονητές και παίχτες παλτά. Τους πρώτους τους κυνηγήσαμε με κάθε κόστος, τους δεύτερους τους φάγαμε με το έτσι θέλω και τους παίχτες με την ειρωνεία από κερκίδα και παντού. Γι αυτό είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα για παίχτες και προπονητές.nikvasil έγραψε:Προφανώς τα νεύρα μας είναι τεντωμένα και έχω μπει με διάθεση να ειρωνευτώ οποιονδήποτε δημιουργεί κλίμα και έχει μπει στο Paokmania μόνο για να κράξει και να το παίξει έξυπνος εις βάρος της ομάδας.
Φυσικά και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος που είμαστε στο -9, που έχουμε αποκλειστεί από το κύπελλο, που δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε, που δεν έχουν πιάσει οι μεταγραφές, που .... που... που...
αλλά ρε διάολε μια φορά να μπω σε αυτό το forum μετά από ήττα ή στραβό αποτέλεσμα και να δω ένα κλίμα στήριξης της ομάδας, ΜΙΑ ....
Δλδ εάν ασχολιόντουσαν αυτοί που κράζουν με την πρώτη ευκαιρία και σε άλλα αθλήματα τι θα γινόταν ;;;
Έχουμε τον καλύτερο πρόεδρο της ιστορίας μας, τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας μας, διανύουμε την καλύτερη 15ετία της ιστορίας μας και μπαίνουμε στο forum και διαβάζουμε ότι @@@ μπορείς να φανταστείς...
Λοιπόν τα CVs στον ΒΕΝΓΚΑ ...
και τα λεφτά σας στις μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ...
Τα φιλιά μου από την Ασπρόμαυρη αθήνα που πασχίζουμε κάθε μέρα να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και για ποιον λόγο γίναμε ΠΑΟΚ...
Πάμε στο παρών που δεν έχουμε πλέον τέτοια προβλήματα. Ακόμη και ο ευεργέτης ιδιοκτήτης όμως, ο πολυνίκης προπονητής και οι πρωταθλητές παιχταραδες κάνουν νερά. Εκεί λοιπόν υπάρχει ο οπαδός. Όχι μόνο για το ζήτω.
Ασπίδα στην ομάδα θα μπούμε κι ας νομίζουν όλοι πως θα γλιτώσουν με τα φιλαράκια τους τα αρδακια να σιγονταρουν τον κυρ κυρ. Η μεν διοίκηση οφείλει να συμμαζευτεί και να λειτούργησει ως εταιρεία κι όχι σαν καφετερια, ο δε προπονητής πρέπει να καταλάβει ότι εδώ δεν μπορεί να βγάζει τα νευρακια και τις ανασφάλειες του και να κάτσει να δουλεψει. Να σταματήσει να μιλάει και να δουλέψει.
Κυρίως να πάψει να λέει ψέματα. Γιατί λίγους μήνες μετά την περιβόητη συνεντευξη τύπου, αν βάλεις κάτω ένα ένα όσα είπε και όσα από τότε κάνει, θα δεις ότι δεν άλλαξε τίποτα στην ομάδα. Ούτε το λεπτό που κάνει τις τυποποιημένες αλλαγές. Απολύτως τίποτα. Επικοινωνιακά τρικ στον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κανείς.
Όσο για παίχτες, όταν κάποιοι Τάισον και Σβαμπ βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος απαιτώντας και πετυχαινοντας να παίζει πάντα, ακόμη και λάσπη να είναι, σε βάρος της ομάδας και χαλάει και τα αποδυτήρια με αυτή τη συμπεριφορά, ενώ ο δεύτερος δεν θέλει να αποδεχτεί ότι τελείωσε ποδοσφαιρικά και πρεπει να του κάνουμε εμείς ψυχοθεραπεία αντιμετώπισης κατάθλιψης τελειώματος καριέρας στην πλάτη της τρέλας μας, θα την ακούνε μπας και καταλάβουν αλλιως ότι ήρθε η ώρα.
Στηρίζεις λοιπόν κάποιον που έχει ανάγκη στήριξης και όχι κάποιο που σε κοροϊδεύει ή βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Αν τους χειροκροτησεις όλους αυτούς να είσαι βέβαιος πως τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ. Κι αυτοί σήμερα είναι εδώ, αύριο θα ειναι αλλού. Εμεις θα μείνουμε εδώ με τα απόνερα του εγωισμού τους και θα ματώνει η ψυχή μας, όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου όπως πάμε.
Μπορεί εσύ να έχεις λιγότερες απαιτήσεις ή να είσαι ευτυχής. Εγώ δεν είμαι ρε φίλε. Όταν πάψω να απαιτώ θα πάψω και να ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να σε αλλάξω όμως. Δέχομαι αυτό που είσαι. Εσύ γιατί δεν δέχεσαι αυτό που είμαι, αλλά ονειρεύεσαι ένα φόρουμ που μετα από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα και 4η θέση και τέρμα το πρωτάθλημα και και και, θέλεις να μπαίνεις εδώ και να είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα; Δηλαδή τα φιλαράκια σου στην Αθηνα μετά από κλαρίνα μπαίνουν σε φόρα των ομάδων τους και περνάνε καλά; Ή δεν μιλάνε για αγωνιστικά; Οπότε τι ζητάς τελικά εδώ; Να γίνουμε οι χαζοχαρουμενοι της παρέας;
Δεν ξέρω το λόγο που έγινες ΠΑΟΚ, όπως γράφεις, αλλά σίγουρα δεν έγινες ΠΑΟΚ για να τρώς σφαλιάρες και να χειροκροτας. Εδώ μας κάθονταν βαριές οι σφαλιάρες με τους γουμενους και τους Φρίγκερ. Τώρα θα τις καταπιούμε;