Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TransferMania

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από TransferMania »

aivas19 έγραψε:
TransferMania έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ρε φιλε «μην του το χαλας» εγραψα: δηλαδη επετρεψε του να γραψει αυτο που θελει

Αν εσυ παρεξηγηθηκες επειδη καταλαβες κατι αλλο ή θυμασαι επειδη παρατηρουσες το φορουμ στο παρελθον δε σου φταίει κανεις. Δε χρειαζεται να σπαμαρεις το τοπικ

Παμε παρακατω λεμε, μη ζοριζεσαι
Ρε φιλε εισαι καλα? Ποιος ζοριζεται, ειναι συνηθεια σου να προσβαλλεις? Ξεκολλα λιγο, ελεος. Εγω σπαμαρω? Χωρις να σου μιλαω, απαντας ειρωνικα εμμεσα και εισαι προκλητικος.
Δε με ξερεις δε σε ξερω, μην ασχολεισαι με τα γραπτα μου αν σε ενοχλουν. Τελος εδω.
Να ξεκολλησεις εσυ, φιλικα. Τελος εδω
Μα εγω δεν συζητησα ποτε μαζι σου, απο τι να ξεκολλησω? :lol: Ολα καλα φιλε, απλα ασε να πεσει και κατι κατω οσον αφορα αυτους που λατρευεις. Κανεις αλανθαστος δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Φαντάζομαι το ότι ο Μισιτς πχ ζητουσε ακατέβατα 2 μυρια η ότι ο Μαρίν δεν έβγαινε στην αγορά πριν το Γιούρο και μετά από αυτό ανανεωσε και η τιμή του διπλασιαστηκε δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Ο Γιαννούλης δηλαδή δεχόταν να έρθει να μοιραστεί τη θέση με τον Μπάμπα και επιπλέον είναι λογικό μια ομάδα να δίνει πάνω από 2 μυρια για τη θέση του αριστερού μπακ;
Ο Μπρειθγουειτ που αρνήθηκε και το 1.8 του γαυρου ήταν το είδος φορ που ψαχναμε;
Ρε εσυ Τζος...η αληθινη και αγνη απαντηση ενος οπαδου θα ηταν οχι. Γιατι να μας ενδιαφερει; Το αντιλαμβανομαι οτι μια ομαδα πρεπει να εχει ισοροπιες αλλα εμεις απο την πολυ ισορροπια ξεχασαμε να ανεβουμε και μενουμε κολλημενοι.
Δεν ειναι τα παντα μαθηματικα. Παραδειγμα. Τι θα ηταν προτιμοτερο; Να ειχαμε Ελ Καμπι με 2εκ το χρονο και απο πισω τον Γκιτερσο η τωρα που εχουμε 3 φορ του 1εκ εκαστο + Τομας και ειναι σαν να μην εχουμε κανεναν;
Ρε φίλε σε μια ομάδα καλώς ή κακώς τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε μια μεταγραφή τον έχει η διοίκηση. Αυτή θέτει τους όρους με τους οποίους βγαίνει στην αγορά. Το να λέω εγώ ότι θέλω κάτι που η διοίκηση επί της ουσίας έχει πει ότι δεν μπορεί να φέρει τι ακριβώς βοηθάει εκτός από την φθορά μια διοίκησης στην οποία πάρα τα λάθη της χρωστάμε τα πάντα;
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Blackgr4 έγραψε:Ας γράψω και εγώ αυτά που ξέρω.

1)Ο Γιαννούλης είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά με τον όρο να μην του έρθει πρόταση από το εξωτερικό.
Ήμασταν δηλαδή η πρώτη του επιλογή ΜΌΝΟ αν δεν βρει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα.
Ήταν από τους πρώτους παίκτες που συμφώνησε (υπό όρους) ο ΠΑΟΚ. Εννοείται πως τον ήθελε ο Λουτσέσκου.

2)Ο Πέλκας ήταν ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Λουτσέσκου. Ο παίκτης φυσικά και ήθελε να γυρίσει, αλλά ο Γιώργος Σαββίδης αρνήθηκε. Για την ακρίβεια από το 1ο κιόλας meeting είπε στον Λουτσέσκου "ζήτα μου όποιον θες (λες και θα τον έφερνε αλλά τεσπα) αλλά όχι τον Πέλκα".

3)Ο Λουτσέσκου είχε δώσει εντολή απόκτησης του Μεϊτέ από τον Φεβρουάριο.
3α)Άσχετο, μπορεί και όχι...: Τον Ιανουάριο, είχε έρθει ο Μαξίμοβιτς στο Μακ.Παλ. και είχε ζητήσει περισσότερα από όσα είχαμε συμφωνήσει προφορικά το καλοκαίρι. Έφαγε άκυρο και υπέγραψε στον βάζελο.
Ο ΠΑΟΚ αντί να πάει να πληρώσει την Μπενφίκα, επέλεξε να διαπραγματευτεί. Καλώς ή κακώς αυτό έκανε, έλα όμως που πήγε να κάνει το ίδιο και με τον Μεϊτέ για το συμβόλαιο του.
Ο Μεϊτέ ο οποίος αρχικά είχε πει το οκ στον ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα, έκανε πίσω και περίμενε να βρει καλύτερη συμφωνία. Μπορεί να έφταιγε το οικονομικό που θα έπαιρνε λιγότερα;; Δεν ξέρω.
Μετά είχαμε ένα μπρος πίσω και τελικά ο παίκτης δεν ήρθε ποτέ.

4)Ο Λουτσέσκου είχε ξεχωρίσει τρία ονόματα για τα χαφ. Μίσιτς, Μεϊτέ και Μαριν. ΚΑΝΈΝΑΝ άλλο.
Τελικά του έφεραν έναν πρώην ποδοσφαιριστή (Μπακαγιόκο) πληρώνοντας μάλιστα 1.2 εκατομμύρια συμβόλαιο.

5)Ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει ένα φορ με νούμερα, εμπειρία και συμμετοχικό. Όνομα Μπρέθγουειτ.
Τελικά του έφεραν τον Τσάλοφ..

6)Ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει επίσης άμεση παραμονή του Κεντζιόρα.
Ο Κεντζιόρα μπήκε στις προπονήσεις τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

7)Ο ΠΑΟΚ ήξερε από τον Ιανουάριο του 2024 πως ο Κουλιεράκης θα φέρει πρόταση 10+ εκατομμυρίων.
Έξι μήνες μετά, κατέληξε στον Κόλεϊ...

8)Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει ΉΔΗ να μην φύγει ο Όττο. Όπως διαβάζουμε δεν είναι και πολύ πιθανό να μείνει.

9)Από τη μέρα που πήρε την απόφαση να φύγει ο Μάκης, ο Λουτσέσκου έχασε από τον ΠΑΟΚ έναν πολύ σημαντικό υποστηρικτή του. Αυτό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα.
Να το συμπληρώσω;

Ο Μαξίμοβιτς που ήθελε ο προπονητής, είχε προφορική συμφωνία πέρυσι και στο Μακ.Παλ. είχαν συνάντηση με την Γκοντσάρεβα. Δεν ζήτησε ο παίκτης περισσότερα χρήματα, αυτό που ζητήθηκε είναι ένα πριμ μεταγραφής στους αντζέντες, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες κινήσεις. Το ποσό αν αναλογιστεί κανείς την σοβαρότητα αυτής την ενίσχυσης και τα θέλω του προπονητή ήταν αστεία. Η Γκοντσάρεβα τους έκοψε, γιατί έκρινε ότι η πολιτική της ομάδας πλέον δεν επιτρέπει προμήθειες. Μετα τον προσέγγισε ο βαζελος, πληροφορήθηκε η Γκοντσαρεβα μήπως το σώσει, και δεν απάντησε στο μέιλ ποτέ.

Τέλη καλοκαιριού βγήκε η υπόθεση Χατζηδιάκου, που ο Λουτσέσκου ενέκρινε, και η ομάδα καιγόταν για στόπερ. Ο παίκτης συμφώνησε προφορικά, και είχε κλείσει ουσιαστικά. Η μεταγραφή χάλασε γιατί στο συμβόλαιο που το έστειλαν είχε άλλο αριθμό, πιο χαμηλό από αυτό που είχε συμφωνηθεί. Φυσικά αυτά δεν πρόκειται να τα διαβάσετε από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ που σας κάνουν ρεπορτάζ. Χάλασε γιατί ήθελε λεφτά, γιατί ήθελε θέση βασικού, κλπ κλπ.

Όλα κάτω από το χαλάκι, και φταίει ο Λουτσέσκου για τα πάντα.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Νομίζω ότι το κλείδωμα έχει ήδη αργήσει :D
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Φαντάζομαι το ότι ο Μισιτς πχ ζητουσε ακατέβατα 2 μυρια η ότι ο Μαρίν δεν έβγαινε στην αγορά πριν το Γιούρο και μετά από αυτό ανανεωσε και η τιμή του διπλασιαστηκε δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Ο Γιαννούλης δηλαδή δεχόταν να έρθει να μοιραστεί τη θέση με τον Μπάμπα και επιπλέον είναι λογικό μια ομάδα να δίνει πάνω από 2 μυρια για τη θέση του αριστερού μπακ;
Ο Μπρειθγουειτ που αρνήθηκε και το 1.8 του γαυρου ήταν το είδος φορ που ψαχναμε;
Ο Μίσιτς, ο Μάριν, ο Μπρέθγουειτ και όσοι ανέφερα εγώ, ήταν στις λίστες που δόθηκαν στον προπονητή του ΠΑΟΚ για να διαλέξει παίκτες. Δεν τις έφτιαξε ο ίδιος τις λίστες. Κάποιοι πληρώνονται γι' αυτό.
Αν ήταν ακριβοί, ζητούσαν συμβόλαια μεγαλύτερα από αυτά που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ ή ήθελαν να μείνουν στα πρωταθλήματα τους, ας έφτιαχναν λίστες με άλλους.
Είναι τουλάχιστον γελοία η επιχειρηματολογία κατά των διαθέσιμων επιλογών κρίνοντας πως ήταν ανέφικτες για τους χ-ψ-ω λόγους.
Για να εμφανίστηκαν μπροστά στον προπονητή, ΚΆΠΟΙΟΣ - ΚΆΠΟΙΟΙ, έκριναν πως υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνουν οι μεταγραφές.
Επίσης:
Ο Μίσιτς ήθελε να έρθει τρέχοντας. ΚΑΙ τον Μίσιτς τον έκοψε ο Γιώργος Σαββίδης. Όχι για οικονομικούς λόγους.
Για τον Μάριν ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν το πήρε απόφαση να πάει να διαπραγματευτεί σοβαρά.
Ο Μπρέθγουειτ, είχε ενημερώσει για τις απαιτήσεις του, καμία σχέση το 1.8 και ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει.
Δεν ξέρω γιατί χάλασε στο τέλος η συμφωνία. Πάντως το συνολικό κόστος για τον Ρώσο Τσάλοφ είναι πολύ μεγαλύτερο.
Πάντως έτσι στα γρήγορα που το έψαξα, στη Γκρέμιο παίρνει κοντά στο 1.2. Ούτε 1.8 ούτε 3.6.
Μπορεί βέβαια να ζήτησε signing fee και ο ΠΑΟΚ να μην μπορούσε να το δώσει. Εδώ κολλάει και το Ρώσος δίπλα στον Τσάλοφ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

TransferMania έγραψε:
Οχι δεν υπαρχει καν κουβεντα για Μειτε απο Ρασβαν για Ιανουαριο. Εχει ξεχαστει το θεμα του απο Σεπτεμβριο.
Το προβλημα ειναι η συνεννοηση μεταξυ τους, ο Ρασβαν ζητησε αλλο ενα χαφ με προοπτικη γιατι θα εχουμε ξεκαθαρισμα το καλοκαιρι. Αλλα οι καλες ηλικιες ειναι ακριβες και καπου εκει κολλαει η οικονομολογος μας.
Η CEO οικονομολόγος μας παρακαλώ που φέτος έχει καταστρέψει την ομάδα...βασικά και τα προηγούμενα χρόνια το ίδιο έκανε, αλλά της έκατσε το Πρωτάθλημα, βγήκε και αυτή σε κανά δύο βιντεάκια στους πανηγυρισμούς και όλα καλά
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

Ολοι ειμαστε στην τσιτα και μπαινουμε εδω να διαβασουμε καναν παπα και βλεπουμε διαφωνια πανω σε διαφωνια πανω σε διαφωνια. Ηρεμια μαγκες. Ο "να χαρω να χαρω να χαρω" πως παει; Εχουμε εξελιξεις;
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

TransferMania έγραψε:
Αλλα οι καλες ηλικιες ειναι ακριβες και καπου εκει κολλαει η οικονομολογος μας.
Αν ηταν οικονομολογος θα ηξερε τι θα πει επενδυση. Νομιζω ειναι πιο πολυ λογιστρια
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

1)Ο Γιαννούλης είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά με τον όρο να μην του έρθει πρόταση από το εξωτερικό.
Ήμασταν δηλαδή η πρώτη του επιλογή ΜΌΝΟ αν δεν βρει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα.
Ήταν από τους πρώτους παίκτες που συμφώνησε (υπό όρους) ο ΠΑΟΚ. Εννοείται πως τον ήθελε ο Λουτσέσκου.

2)Ο Πέλκας ήταν ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Λουτσέσκου. Ο παίκτης φυσικά και ήθελε να γυρίσει, αλλά ο Γιώργος Σαββίδης αρνήθηκε. Για την ακρίβεια από το 1ο κιόλας meeting είπε στον Λουτσέσκου "ζήτα μου όποιον θες (λες και θα τον έφερνε αλλά τεσπα) αλλά όχι τον Πέλκα".

3α)Άσχετο, μπορεί και όχι...: Τον Ιανουάριο, είχε έρθει ο Μαξίμοβιτς στο Μακ.Παλ. και είχε ζητήσει περισσότερα από όσα είχαμε συμφωνήσει προφορικά το καλοκαίρι. Έφαγε άκυρο και υπέγραψε στον βάζελο.
Ο ΠΑΟΚ αντί να πάει να πληρώσει την Μπενφίκα, επέλεξε να διαπραγματευτεί. Καλώς ή κακώς αυτό έκανε, έλα όμως που πήγε να κάνει το ίδιο και με τον Μεϊτέ για το συμβόλαιο του.
Ο Μεϊτέ ο οποίος αρχικά είχε πει το οκ στον ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα, έκανε πίσω και περίμενε να βρει καλύτερη συμφωνία. Μπορεί να έφταιγε το οικονομικό που θα έπαιρνε λιγότερα;; Δεν ξέρω.

4)Ο Λουτσέσκου είχε ξεχωρίσει τρία ονόματα για τα χαφ. Μίσιτς, Μεϊτέ και Μαριν. ΚΑΝΈΝΑΝ άλλο.
Τελικά του έφεραν έναν πρώην ποδοσφαιριστή (Μπακαγιόκο) πληρώνοντας μάλιστα 1.2 εκατομμύρια συμβόλαιο.

5)Ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει ένα φορ με νούμερα, εμπειρία και συμμετοχικό. Όνομα Μπρέθγουειτ.

Ο Κεντζιόρα μπήκε στις προπονήσεις τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

7)Ο ΠΑΟΚ ήξερε από τον Ιανουάριο του 2024 πως ο Κουλιεράκης θα φέρει πρόταση 10+ εκατομμυρίων.

8)Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει ΉΔΗ να μην φύγει ο Όττο. Όπως διαβάζουμε δεν είναι και πολύ πιθανό να μείνει.

9)Από τη μέρα που πήρε την απόφαση να φύγει ο Μάκης, ο Λουτσέσκου έχασε από τον ΠΑΟΚ έναν πολύ σημαντικό υποστηρικτή του. Αυτό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα.
Σορρυ αλλά όλα αυτά είναι ξεκάθαρη αντιπολίτευση και πριόνισμα στον προπονητή, έτσι το βλέπω εγώ.
Εαν δεν έρθουν παίκτες τώρα πάει να πει ότι η προετοιμασία θα μας βρει με άλλο προπονητή και η σεζόν έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TransferMania έγραψε:
aivas19 έγραψε:
TransferMania έγραψε: Ρε φιλε εισαι καλα? Ποιος ζοριζεται, ειναι συνηθεια σου να προσβαλλεις? Ξεκολλα λιγο, ελεος. Εγω σπαμαρω? Χωρις να σου μιλαω, απαντας ειρωνικα εμμεσα και εισαι προκλητικος.
Δε με ξερεις δε σε ξερω, μην ασχολεισαι με τα γραπτα μου αν σε ενοχλουν. Τελος εδω.
Να ξεκολλησεις εσυ, φιλικα. Τελος εδω
Μα εγω δεν συζητησα ποτε μαζι σου, απο τι να ξεκολλησω? :lol: Ολα καλα φιλε, απλα ασε να πεσει και κατι κατω οσον αφορα αυτους που λατρευεις. Κανεις αλανθαστος δεν ειναι.
Ουτε εγω μαζι σου, στον black απαντησα. Κοψε τις εικασιες με τις λατρειες κτλ δε σε προσεβαλα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τον μισιτς γιατί δεν τον ήθελε (πάλι) ο Γιώργης;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από aivas19 »

bane1980 έγραψε:

Σορρυ αλλά όλα αυτά είναι ξεκάθαρη αντιπολίτευση και πριόνισμα στον προπονητή, έτσι το βλέπω εγώ.
Εαν δεν έρθουν παίκτες τώρα πάει να πει ότι η προετοιμασία θα μας βρει με άλλο προπονητή και η σεζόν έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Μα αμα ειναι πριονισμα στον προπονητη ας φερουν αλλον. Τι περιμενουν; Και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Φερε αλλον στο μπατζετ που σε παιρνει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Hermann έγραψε:Τον μισιτς γιατί δεν τον ήθελε (πάλι) ο Γιώργης;
Ο Βασιλοπουλος ειπε οτι τον θεωρησαν ακριβο (αγορα και συμβολαιο) και χωρις μεταπωλητικη αξια. Το ιδιο και ο Πετκοβιτς
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εμενα πιο πολυ για πριονισμα στον γιωργη μου φαινεται :lol: :lol: :lol:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Kaizen έγραψε:
TransferMania έγραψε:
Αλλα οι καλες ηλικιες ειναι ακριβες και καπου εκει κολλαει η οικονομολογος μας.
Αν ηταν οικονομολογος θα ηξερε τι θα πει επενδυση. Νομιζω ειναι πιο πολυ λογιστρια
:lol: :lol: :lol: Πως την πετσόκοψες έτσι!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”