Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Azrael »

Οτι εγιναν εγκληματα το καλοκαιρι το βλεπουμε πολυ καλα ολοι μας.

Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα!

Κινειται τιποτα ή μπα;
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Δεν ωφελει να ασχολουμαστε με το τι εγινε ή δεν εγινε και με το τι θα μπορουσε να γινει. Εγω λεω να κανετε ολοι μια παυση και να επικεντρωθειτε στο παρων και το μελλον.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TransferMania έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ε μη του το χαλας τωρα, αφου ο Λουτσε δεν ηθελε Γιαννουλη και ηταν οκ με Γκομεζ
Καλα φιλε εσυ εχω παρατηρησει οτι δε σηκωνεις κουβεντα για τον Ρασβαν, μαλωνεις με ολο το φορουμ για αυτο κι ας εχεις αδικο.
Δικαιωμα σου ειναι, αλλα μη με ειρωνευεσαι σε παρακαλω. Δε σου εδωσα το δικαιωμα.
Καμια ειρωνια δεν υπαρχει, σε υπερασπιστηκα. Παρατηρητικος εισαι για νεος στο φορουμ, θα συνηθισεις οπως γραφεις εσυ οτι θελεις γραφω κι εγω. Μη κρινεις αυτα που γραφω, σε σου εδωσα το δικαιωμα, πανε παρακατω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 20 Ιαν 2025, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για μένα καλώς δεν έφεραν τον Μεϊτέ, γιατί δεν έκανε λίγο πίσω στις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ένα ταβάνι στους μισθούς, και καλά έκανε. Επιτέλους θα πω εγώ, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες εσωτερικά. Ο ΠΑΟΚ ίσως μπορούσε να δελεάσει τον Μεϊτέ με συμβόλαιο μεγάλης διάρειας, δηλαδή ένα 4ετές στο 1,5εκ/έτος, μιας που ήταν ήδη το καλοκαίρι 30 ετών (κλεισμένα).

Η γνώμη μου για τα χαφ είναι ότι έπρεπε να αγοράσει τον Μαρίν, 28 ετών Ρουμάνος και θεωρώ ότι έπρεπε να πιέσει ο Ραζβάν σε αυτή την κίνηση. Επίσης είτε να φέρει τον Μίσιτς, που είναι εγγύηση, είτε κάποια επένδυση σε ένα 6άρι κάτω των 27 ετών (γράφτηκαν 1-2 ονόματα και δε θυμάμαι τώρα ποια). Ο Μίσιτς, όπως και ο Μεϊτέ χρειάζονταν αγορά, ίσως με λίγο περισσότερα, αλλά ο μισθός του πολύ πιο λογικός (νομίζω 1εκ ήθελε). Δε βλέπω το λόγο να μην δώσει κανείς τα χρήματα του Τισσουντάλι σε ένα 6άρι ποιότητας. Ο Μπακαγιόκο ήταν πολύ άκυρη επιλογή, ειδικά όταν υπάρχει ο Μίσιτς.

Δηλαδή Θα μπορούσε η ομάδα να ξεφορτωθεί Σαμάτα (υπήρξε πρόταση να φύγει ελεύθερος), να μην φέρει Τισσουντάλι (31,5 ετών αγοράς φορ :lol:) και να φέρει παίκτες εκεί που πονάει. Με ρόστερ στα χαφ Μίσιτς, Καμαρά, Μαρίν, Οζτόεφ, Ζβαμπ κάνεις ή δε κάνεις πρωταθλητισμό; Έπειτα με Χατζηδιάκο αντί Λόβρεν και έναν ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία, ποιοτικό να αντικαταστήσει πραγματικά τον Κούλιε. Μια ακριβή αγορά. Δε γίνεται μόνο να πουλάς και να φέρνεις ΚΑΠΗ.

Φέτος ήταν πολύ εύκολη μεταγραφική περίοδος, με τρελές ευκαιρίες και εύκολες. Ο ΠΑΟΚ απλά αυτοκτόνησε.

Το περσινό πρωτάθλημα που ήταν μάγκικο, πέρα από τους οπαδούς, αυτοί που το χάρηκαν πιο πολύ ήταν οι Κυρ Κυρ, οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ, που άμεσα μας κούνησαν το δάκτυλο λέγοντας ότι τα κάνουν σωστά όλα, και για αυτό ήρθε το πρωτάθλημα. Διαλύσαν την ομάδα του νταμπλ, διαλύσανε και την περσινή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 20 Ιαν 2025, 16:09, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

TransferMania έγραψε:Κι εγω το εμαθα απο την ιδια πηγη που μαθαινω τα υπολοιπα και πεφτω μεσα.
Ο Γιαννουλης περιμενε τον ΠΑΟΚ. Εμεις δεν κινηθηκαμε λογω του Ρασβαν.
Ξερω οτι οι τυφλοι υπερασπιστες του δεν το δεχονται αλλα ειναι δικαιωμα τους. Ο Ρασβαν εχει δικιο σε αυτα που ζητησε αλλα εδω εκανε πατατα.
Γιατί να περιμένει ο Γιαννούλης τον ΠΑΟΚ; Ποιος ο λόγος; Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που σου μετέφεραν.
Εμείς τον περιμέναμε και αυτός περίμενε να δει αν θα του έρθει πρόταση από το εξωτερικό.
Τέλος πάντων δεν έχει και τόση σημασία αυτό, αν μπορούσα να ανεβάσω περισσότερες πληροφορίες θα καταλάβαινες αν ξέρω ή όχι τι έγινε.
Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Γερασίμου έγραψε:Μεϊτέ σήριαλ Νο 1926. Φτάνει.
Ο παίκτης τον Μάιο είπε στους υπευθύνους να συμφωνήσουν πρώτα με την Μπενφίκα. Η συμφωνία με τους Πορτογάλους έκλεισε στα 2.000.000. Πάει το πρώτο σκέλος.
Στο δεύτερο, ο Μεϊτέ ζητάει το συμβόλαιο που είχε στην Πορτογαλία στα 1,8 εκατομμύρια. Ο ΠΑΟΚ αντιπροτείνει 1,2-1,3. Θα το σκεφτώ λέει ο παίκτης. Έκτοτε παίζεται ένα σήριαλ του "έρχεται-δεν έρχεται". Την μία μέρα συμφωνεί στα 1,3 και το επόμενο πρωί μας λέει ότι ο μάνατζέρ του εξετάζει προτάσεις μεγαλύτερου ύψους. Ο Σαββίδης θέλει να τον ξεκόψει, αλλά κάνει πίσω στην (σωστή νομίζω) επιθυμία του Λουτσέσκου να του δώσουμε λίγο ακόμα χρόνο. Το αποκορύφωμα επί 2 είναι μία συνέντευξη του Μεϊτέ στην οποία αναφέρει ότι έχει προτάσεις από Σ. Αραβία, Ιταλία και Αγγλία και δεν αναφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά καμία μάλλον απ' αυτές δεν υπήρχε ή ήταν κατώτερη των προσδοκιών του και το ότι τέλος Ιουλίου δηλώνει ότι συμφωνεί και έρχεται, ο ΠΑΟΚ στέλνει άνθρωπο στο αεροδρόμιο να τον παραλάβει και υπαναχωρεί λέγοντας ότι έξετάζει άλλη, μεγαλύτερη πρόταση! Μετά έρχεται η μλκ της ομάδας που λέει στον Λουτσέσκου: Μπακαγιόκο και κανένας άλλος, στον ΠΑΟΚ θα αναστηθεί. Αλλά ακόμα ο παίκτης δεν λέει να μπει καν στην Μ. Εβδομάδα μήπως και φτάσει στην ανάσταση.
Ο Μεϊτέ είχε εσχάτη λύση τον ΠΑΟΚ. Μου άρεσε πολύ η παρουσία του πέρσι, ήταν ο καλύτερος σαφώς χαφ του πρωταθλήματος, αλλά πρέπει να θέλεις να παίξεις σε μια ομάδα και το καλοκαίρι δεν μας το έδειξε. Παίκτες καλύτεροι στην θέση του απ' αυτόν υπήρχαν και φυσικά υπάρχουν, αλλά οι υπεύθυνοι φαίνεται να προτίμησαν εν μέσω καύσωνα τις παραλίες, αντί να κινητοποιηθούν και να αποδείξουν ότι μπορούν και καλύτερα, αλλά τελικά τα σκ@τωσαν και όχι μόνο στον Μεϊτέ, δυστυχώς.
Το θέμα είναι τί γίνεται τώρα που δεν έχουμε τον Μεϊτέ, αλλά φροντίσαμε και φέραμε παίκτη τωρινού επιπέδου χαμηλότερου και από αυτό του Τσιγγάρα. Να δουν οι υπεύθυνοι κατάματα τα λάθη τους, να διδαχθούν και να φέρουν παίκτη αντι-Μεϊτέ και καλύτερο από αυτόν. Η ομάδα έμεινε με δύο ουσιαστικά χαφ, την Πέμπτη θα παίξει κρίσιμο αγώνα με Οζντόεφ-Σβαμπ και αντ' αυτών τον υπό φυγή (αμήν και πότε) Μπακαγιόκο και να παρακαλάμε να μην συμβεί καμιά νέα στραβή.
Το παρελθόν διδάσκει, αλλά όταν αναπαράγεται σαν παρόν, μπορεί να δώσει δυσοίωνο μέλλον.

Παράθεση: blackgr4, μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Μπρεθγουέητ πήγε να υπογράψει στον γαύρο και ενώ ήταν μέσα στα γραφεία τους, σηκώθηκε και έφυγε. Το ίδιο μπορεί να έκανε και σε μας και να τρώγαμε άλλη μια επικοινωνιακή στραπάτσα.
εγω συμφωνω εν μερη με ολα αυτα αλλα ας αναλογιστουμε γιατι ειμαστε διατεθιμενοι να συζηταμε για εναν παιχτη που δεν μας σεβεται, και ο λογος ειναι απλος, γιατι ο μεσος οπαδος θεωρει ανικανο το παρεακτι του τμηματος σκαουτιγκ να βρει οτιδηποτε καλυτερο και οπως αποδειχτηκε ο μεσος οπαδος ξερει καλυτερα

που ειναι οι 20 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης? που ειναι τα μεγαλα σχεδια με Μποτο και λιστες και δικτυα σκαουτιγκ και δεν ξερω γω τι?

εκει που πηγαν και ολα τα υπολοιπα σχεδια αυτου του τυπου, στα σκουπιδια

θα αναγκαστω να το πω ξανα μετα απο 18 μηνες και ας μην ειναι δημοφιλης αποψη. στον ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββιδη ειμαι "πελατης" και απαιτω οταν ο Ιβαν χρησιμοποιει την ομαδα ως ασπιδα 3 χρονια τωρα για τις υπολοιπες δουλειες του (τουλαχιστον), το χερι να μπει βαθια στην τσεπη και να ενισχυθει η ομαδα και ο πιο πετυχημενος προπονητης αυτου του συλλογου με οτι ζητησει

οτιδηποτε αλλο ειναι κοροιδια και να χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

DaVinci έγραψε:Έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο Ιβάν δεν μπορεί να ακολουθήσει οικονομικά οπως παλιότερα..και σου παίρνουν τους παίκτες που θέλει ο προπονητής σου για να δημιουργηθεί κι άλλο εσωστρέφεια. Ο Μειτέ δεν πρόκειται να παίξει μπάλα φέτος και να βοηθήσει αγωνιστικά τον βάζελο, για άλλο λόγο τον θέλουν.
Ότι μπορεί, μπορεί. Και με το παραπάνω. Το θέμα είναι δεν θέλει. Και το κυριότερο: Γιατί δεν θέλει;
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

aivas19 έγραψε:
TransferMania έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ε μη του το χαλας τωρα, αφου ο Λουτσε δεν ηθελε Γιαννουλη και ηταν οκ με Γκομεζ
Καλα φιλε εσυ εχω παρατηρησει οτι δε σηκωνεις κουβεντα για τον Ρασβαν, μαλωνεις με ολο το φορουμ για αυτο κι ας εχεις αδικο.
Δικαιωμα σου ειναι, αλλα μη με ειρωνευεσαι σε παρακαλω. Δε σου εδωσα το δικαιωμα.
Καμια ειρωνια δεν υπαρχει, σε υπερασπιστηκα. Παρατηρητικος εισαι για νεος στο φορουμ, θα συνηθισεις οπως γραφεις εσυ οτι θελεις γραφω κι εγω. Μη κρινεις αυτα που γραφω, σε σου εδωσα το δικαιωμα, πανε παρακατω
Δε χρειαζεται να ειμαι και παλιος, σε καθε σελιδα βλεπω τα γραφομενα των μελων. Εγω δεν εκρινα τιποτα απο σενα, απαντησα στον Black και εσυ εγραψες για μενα.
Ξεχνας πολυ ευκολα φαινεται.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για πες ρε τρανσφερμανια για να μην σε παρεξηγουμε τι θέλει αυτόν το Γενάρη ο λουτσεσκου κ τι θα γίνει?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TransferMania έγραψε:
aivas19 έγραψε:
TransferMania έγραψε: Καλα φιλε εσυ εχω παρατηρησει οτι δε σηκωνεις κουβεντα για τον Ρασβαν, μαλωνεις με ολο το φορουμ για αυτο κι ας εχεις αδικο.
Δε χρειαζεται να ειμαι και παλιος, σε καθε σελιδα βλεπω τα γραφομενα των μελων. Εγω δεν εκρινα τιποτα απο σενα, απαντησα στον Black και εσυ εγραψες για μενα.
Ξεχνας πολυ ευκολα φαινεται.
Στον black απαντησα προς υπερασπιση σου. Μην μπερδευεσαι και μη ζοριζεσαι
TransferMania

Blackgr4 έγραψε:
TransferMania έγραψε:Κι εγω το εμαθα απο την ιδια πηγη που μαθαινω τα υπολοιπα και πεφτω μεσα.
Ο Γιαννουλης περιμενε τον ΠΑΟΚ. Εμεις δεν κινηθηκαμε λογω του Ρασβαν.
Ξερω οτι οι τυφλοι υπερασπιστες του δεν το δεχονται αλλα ειναι δικαιωμα τους. Ο Ρασβαν εχει δικιο σε αυτα που ζητησε αλλα εδω εκανε πατατα.
Γιατί να περιμένει ο Γιαννούλης τον ΠΑΟΚ; Ποιος ο λόγος; Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που σου μετέφεραν.
Εμείς τον περιμέναμε και αυτός περίμενε να δει αν θα του έρθει πρόταση από το εξωτερικό.
Τέλος πάντων δεν έχει και τόση σημασία αυτό, αν μπορούσα να ανεβάσω περισσότερες πληροφορίες θα καταλάβαινες αν ξέρω ή όχι τι έγινε.
Προχωράμε.
Κανενα προβλημα, κουβεντα γινεται. Αλλη πηγη εσυ αλλη εγω.
Ο Γιαννουλης παντως αρνηθηκε την αεχ για μας. Αυτο ειναι δεδομενο και δε σηκωνει αμφισβητηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

dragon έγραψε:Για πες ρε τρανσφερμανια για να μην σε παρεξηγουμε τι θέλει αυτόν το Γενάρη ο λουτσεσκου κ τι θα γίνει?
Χαχαχαχα περιμενα να δω ποιος θα ειναι ο 1ος που θα λυγισει και θα ρωτησει. Αρωστακια..
Για την ιστορια...οριακα με προλαβες :D :D
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Τον Μάριν που όλοι επιθυμείτε, πέραν από Εθνική Ρουμανίας, τον έχετε δει σε κανά παιχνίδι;;; Τίποτα σπουδαίο και όχι σίγουρα όχι το εξάρι που φαντάζεστε.
Για να προλάβω τους κακεντρεχείς, σίγουρα καλύτερος από όλα τα χαφ που έχουμε
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Δεν ωφελει να ασχολουμαστε με το τι εγινε ή δεν εγινε και με το τι θα μπορουσε να γινει. Εγω λεω να κανετε ολοι μια παυση και να επικεντρωθειτε στο παρων και το μελλον.
TransferMania

Aivas, δεν ηταν καμια υπερασπιση και μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα.
Γραφεις 'Μην του το χαλας". Πως ειναι ακριβως υπερασπιση αυτο?
Εισαι φανατικος οπαδος του Ρασβαν και καλα κανεις, αλλα οι αληθειες δεν ειναι υπο αμφισβητηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”