Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
φτωχός συγγενής καταντήσαμε, τίποτα παραπάνω...
παζάρια για 30 και 40 χιλιάρικα από άνθρωπο άσχετο με το ποδόσφαιρο, και οι ανταγωνιστές συνεχίζουν να δυναμώνουν
ήταν η διαρροή ότι δε θα πάρουμε Μαξίμοβιτς για να πάρουμε Μειτέ..
γελάει ο κόσμος, ανίκανοι και άσχετοι
φέρτε τον επόμενο Μπακαγιόκο...από μάτι σκίζετε έτσι κι αλλιώς μυρωδιάδες
πίκρα και θλίψη
ήταν που θα γίνονταν αποδεσμεύσεις και ενίσχυση της ομάδας, ούτε οι ίδιοι δε το πιστεύανε
παζάρια για 30 και 40 χιλιάρικα από άνθρωπο άσχετο με το ποδόσφαιρο, και οι ανταγωνιστές συνεχίζουν να δυναμώνουν
ήταν η διαρροή ότι δε θα πάρουμε Μαξίμοβιτς για να πάρουμε Μειτέ..
γελάει ο κόσμος, ανίκανοι και άσχετοι
φέρτε τον επόμενο Μπακαγιόκο...από μάτι σκίζετε έτσι κι αλλιώς μυρωδιάδες
πίκρα και θλίψη
ήταν που θα γίνονταν αποδεσμεύσεις και ενίσχυση της ομάδας, ούτε οι ίδιοι δε το πιστεύανε
Μς τον μειτε δεν ήταν η διαφορά ποτέ 30-40 χιλιάρικα. Γιατί τα ισοπεδώνετε όλα ρε σεις. Ο παίκτης περίμενε Σαουδική Αραβία, δηλαδή γιατί δεν πήγε πουθενά αλλού καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα που έκανε κ αντί αυτού απλά έκανε προπονήσεις ατομικές. Τ πρόβλημα ήταν η αντικατάσταση που δεν δόθηκαν 30-40 χιλιάρικα. Συνεχίστε τώρα
Τρέλανε μας με κουρμπελη και μακέντα. Πρώην μας αυτοί , πρώην τους και εμείς.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αυτός θα χρειαστεί αρκετό χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι αξίζει (ΑΝ αξιζει) και επομένως δεν βλέπω λόγο να έρθει, αφού όπως είναι τώρα ΔΕΝ θα μπορεί να προσφέρει.van rooy έγραψε:<<Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Σάιβερτερ Μάνσβερκ, του 22χρονου αμυντικού μέσου που ανήκει στον Άγιαξ αλλά είναι διαθέσιμος για δανεισμό. Ο Νορβηγός σταρ ήταν εκτός για 3,5 μήνες με τραυματισμό στον αστράγαλο και επέστρεψε πριν από μια εβδομάδα. Αγοράστηκε από τον Άγιαξ από τη Μόλντε τον Σεπτέμβριο του 2023 για 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μάνσβερκ έχει κάνει 18 εμφανίσεις για τον Άγιαξ, παρέχοντας μία ασίστ.>>
Edit: Με πρόλαβε ο 19χρονος aivas
Το φτωχοί συγγενείς είναι ακριβώς η λέξη που περιγράφει τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Και όταν το ποδοσδφαρικο κομμάτι της ομάδας το τρέχει ο κανένας δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα ναι μεν αλλά. Ο παναθηναϊκός του αλαφούζου με ενεδεχομενη πρόκριση σε τς.λ. θα αφήσει σε μια διετία έτη φωτός πίσω τον ΠΑΟΚ του ιβαν σαββιδη.
- ΑποστόληςΑ
E, όχι δα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι κανείς από τους δύο (Meite, Swiderski) ΑΝ βέβαια τους πάρουν ότι θα τους λύσουν κάποιο πρόβλημα.cartman έγραψε:Τρέλανε μας με κουρμπελη και μακέντα. Πρώην μας αυτοί , πρώην τους και εμείς.
Σωστά πρώην πρωταθλητής εμείς κλπ κλπcartman έγραψε:Τρέλανε μας με κουρμπελη και μακέντα. Πρώην μας αυτοί , πρώην τους και εμείς.
Εγω εχω πει την αποψη μου.Το να εχουν τραγικη εικονα σχεδον ολες οι μεταγραφες, καθως και ο Καμαρα απο τα γκολ σωζεται, αλλα και σχεδον ολοι οι παλιοι παικτες δεν μπορει να αφορα μονο την κακη και ασχετη διοικηση.
Τα προβλήματα του βαζελου στην αριστερή πλευρά καλύπτεται εύκολα με αλχημείες. Τα κενά στον άξονα δεν καλύπτονται ποτέ. Νομος.ΑποστόληςΑ έγραψε:E, όχι δα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι κανείς από τους δύο (Meite, Swiderski) ΑΝ βέβαια τους πάρουν ότι θα τους λύσουν κάποιο πρόβλημα.cartman έγραψε:Τρέλανε μας με κουρμπελη και μακέντα. Πρώην μας αυτοί , πρώην τους και εμείς.
- ΑποστόληςΑ
Οπωσδήποτε θα χρειαστούμε αριστερό μπακ και ένα ακόμη χαφ. Στη συνέχεια στόπερ και φορ. Κι όταν λέω για χαφ, δεν εννοώ βέβαια τον Πέλκα.
Μπενφίκα μόνο τον πουλάει , μειτέ θέλει όσα λεφτά παίρνει στη μπενφίκα.
Ιδού η ρόδος ....
Ιδού η ρόδος ....