Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
ΠΑΟΚ
Δεν θα πάρουμε Μαξιμοβιτς γιατί θα πάρουμε Μειτε που είναι και καλύτερος και φθηνότερος.
Βαζελος
Μη χαλιέσαι bro, τους παίρνω και τους δύο εγώ.
Σοβαρά τώρα, εάν το μόνο επιχείρημα για να μην έρθει ο ανανάς τώρα είναι ότι είναι ανενεργός, μας χαλάει να έρθει τώρα και να μπει στα π.ο ή να τον έχεις έτοιμο από Ιούνιο για προετοιμασία?
Βέβαια εμείς μπορεί να τον φέρουμε και Ιούνιο να πάμε να διαπραγματευτούμε συμφωνημενη ρήτρα για κάνα 33,3% κάτω...
Δεν θα πάρουμε Μαξιμοβιτς γιατί θα πάρουμε Μειτε που είναι και καλύτερος και φθηνότερος.
Βαζελος
Μη χαλιέσαι bro, τους παίρνω και τους δύο εγώ.
Σοβαρά τώρα, εάν το μόνο επιχείρημα για να μην έρθει ο ανανάς τώρα είναι ότι είναι ανενεργός, μας χαλάει να έρθει τώρα και να μπει στα π.ο ή να τον έχεις έτοιμο από Ιούνιο για προετοιμασία?
Βέβαια εμείς μπορεί να τον φέρουμε και Ιούνιο να πάμε να διαπραγματευτούμε συμφωνημενη ρήτρα για κάνα 33,3% κάτω...
...Σφαγή των ομάδων ανά την Υφήλιο για το ποιος θα αποκτήσει τον πρώην Ανανά...Απο το καλοκαίρι ακόμα ,αλλά η στάση του παίκτη να παραμείνει ενεργός και να είναι μέρος της ομάδας της Πορτογαλίας κατέστη αδύνατη την οποιαδήποτε συζήτηση για την απόκτηση του... 

Με 1,5εκ ρητρα απο οτι γραφτηκε. Με 1,5εκ θα εχουν βαλει στο ροστερ τους το καλυτερο χαφ του περυσινου πρωταθληματος. Not bad
Ξεκάθαρη ήττα αν ο ανανάς τελικά καταλήξει στον αλαφουζιακό...
Απο τήν άλλη, δε ξέρουμε τον λόγο για τον οποίο ποτέ δεν τον αποκτήσαμε.
Το ότι είναι η βασική επιθυμία του προπονητή, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη του προέδρου μας, και παρολα αυτά δε καταφέρνουμε να τον στηρίξουμε έμπρακτα συνεχίζει να ρίχνει λάδι στην fucked up οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος..
Άντε να πάμε παρακάτω επιτέλους γιατί η ζωή φαίνεται να σταμάτησε στον Μεϊτέ..
Απο τήν άλλη, δε ξέρουμε τον λόγο για τον οποίο ποτέ δεν τον αποκτήσαμε.
Το ότι είναι η βασική επιθυμία του προπονητή, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη του προέδρου μας, και παρολα αυτά δε καταφέρνουμε να τον στηρίξουμε έμπρακτα συνεχίζει να ρίχνει λάδι στην fucked up οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος..
Άντε να πάμε παρακάτω επιτέλους γιατί η ζωή φαίνεται να σταμάτησε στον Μεϊτέ..
Ενώ τον Μπακαγιόκο τον διεκδικούσε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, παρέα με όλους τους οίκους μόδας..
-
Πες τα χρυσόστομε!!! Το θέμα δεν είναι ο Χ, Υ, Ζ παίκτης ας είναι όποιος θέλει.Leonardo10 έγραψε:Δεν πήραν τον Μαξίμοβιτς έλεγαν γιατί αποφάσισαν να κρατήσουν τον μειτε, και τώρα θα τους έχει και τους δύο ο 4ος βαζελος. Θέλει προσπάθεια και ανικανότητα να το καταφέρεις αυτό
Όλα θέμα επιλογών της εκάστοτε στιγμής είναι. Το θέμα είναι ότι κάνεις όλο το ψηστήρι για τον Μαξίμοβιτς, κάνεις πίσω τελευταία στιγμή και αποφασίζεις να κινηθείς για Μεϊτέ.
Έρχεται ο Μεϊτέ, κουμπώνει, γίνεται απαραίτητος. Στο ενδιάμεσο η ζέλα ανακοινωνεί Μαξίμοβιτς και ταυτόχρονα εσύ διαρρέεις προς τα έξω, ότι πας να αγοράσεις Μεϊτέ γιατί όντως κάνει φοβερή σεζόν. Τραβάει το καλοκαίρι όπως τραβάει, έρχεται ο εκτός τόπου και χρόνου Μπακαγιόκο και αντί πριν την πρωτοχρονιά να τον έχεις αντικαταστήσει, έρχεται τέλος Γενάρη για να μάθεις ότι ο Μεϊτέ τελικά που θα αγόραζες, πάει στην ομάδα που πήγε και ο Μαξίμοβιτς.
Άμα μπορεί σοβαρός άνθρωπος να βγάλει άκρη με τα παραπάνω και είμαστε εγώ και κάποιοι άλλοι περίεργοι, τι να πω, μπορεί να είναι και έτσι.
Συνυπολογίστε και τον Ίγκανσον που φεύγει από το πουθενά και αντικαθίσταται από έναν ανύπαρκτο και 1 χρόνο μετά ανακοινώνεται από τον ίδιο πάλι άμεσο ανταγωνιστή.
Δηλαδή τι να λέμε ρε παιδιά, είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά;;;
Είδες κανα ποστ μου για Μπακαγιοκο? Ενημέρωσε μου και έμενα, γιατί λόγο ηλικίας ξεχνάω...Blackgr4 έγραψε:Ενώ τον Μπακαγιόκο τον διεκδικούσε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, παρέα με όλους τους οίκους μόδας..
και οι ρεπορτερ του βαζελου λενε οτι ειναι προχωρημενο.. κριμα πραγματικα
Ο Μεϊτέ μπορεί να ξαναγίνει το καλύτερο χαφ σε 2 μήνες κ του χρόνου. Όπως θα ήταν αν τον φέρναμε το καλοκαίρι. Ο μπακαγιοκο ποτέ. Τώρα αν δεν παραδέχομαι ότι με τη μη αγορά του κρεμασαμε προπονητή κ ομάδα οκ. Απλά λογικά δυναμωνεις κ έναν αντίπαλο αν δέσει εκείgeorge188 έγραψε: Ξαναλέω μιλάω για τον μειτε τώρα. Ο μπακαγιοκο δεν είναι καν παίκτης, ο μειτε τώρα επίσης αμφιβάλω. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ούτε θα ζηλεψω τον μειτε τώρα
-
All in ο Παο για τιτλο. Κριμα, δειχνουμε ανημποροι να ακολουθησουμε το μεταγραφικο παζαρι.
Εχει γινει ολος ο ΠΑΟΚ ενα @#$λο απο το καλοκαιρι εξαιτιας ενος παικτη ,αυτο ξερω εγω...
- smoothcriminal1926
Έχεις δει κάποιον πιο φρες με κιμονό απο τον Μπακαγιόκο; Στολίδι για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και άξιος αντικαταστάτης του καλύτερου χαφ του περσινού πρωταθλήματος....Blackgr4 έγραψε:Ενώ τον Μπακαγιόκο τον διεκδικούσε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, παρέα με όλους τους οίκους μόδας..
Εξαιτίας κάποιων που πήραν την συγκεκριμένη επιλογή τζος.joshua έγραψε:Εχει γινει ολος ο ΠΑΟΚ ενα @#$λο απο το καλοκαιρι εξαιτιας ενος παικτη ,αυτο ξερω εγω...
1-2 κλεισμένα από γαυροβαζελους. Ας ελπίσουμε οι ταρζανιες στη χάρτινη να μας βοηθήσουν για την 3 θέση.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος είναι ο ένας παίκτης? o Μειτε? o Μπακαγιόκο? o Κολεί? o λοβρεν? η ανύπαρκτη αλλαγή του Μπαμπά?