9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
Βλέπω παραβλέπουμε τις θετικές ενέργειες και κρατάμε μόνο τις αρνητικές
-
Παραληρημα.giliopoulos έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑrenegade έγραψε:Αυτός ο παίκτης με άλλον προπονητή έχει 20 γκολ για πλάκα
Τι ονειρα βλεπετε ρε παιδια πραγματικα
Βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, τι ακριβως βλεπετε. Ο τυπος ειναι μια καταστροφη ουτε σουτ κανει ουτε για κεφαλιες πηδαει ουτε γρηγορος ειναι.
Τι 20 γκολ να κανει.. μονο με 15 πεναλτι μπορει να κανει 20 γκολ. Οπως ειχε περυσι στην τσσκα
15 γκολ τα 9 με πεναλτυ!!! Παιζει ο θωμαρεης με τον γιωργη να μην ειδαν καν αυτο το στατιστικο και σου λενε ειναι μπομπερ φερτον
- ΑποστόληςΑ
Όταν φεύγει η ομάδα σε πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση και δεν μπορείς να δώσεις μια εύκολη πάσα για το γκολ, ε γμ το κέρατό μου! Δεν χρειάζεται να είσαι ευφυία για το κάνεις.burbu έγραψε:Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
με εχει τρελανει.. μονιμα απο την αρχη ενω θα υποδεχτει καλα, θα κανει σωστη κινηση στον χωρο .. μετα 8 στις 10 πασες ειναι λαθος.. ακομα και οι γενικα ευκολες .. χθες κανεις μαγικο ανοιγμα στον ντελια.. και μετα και πριν εχεις 3 λαθη τρομερα.. επιπλεον σε ενα γυρισμα του ντεσποτοφ προλαβαινει την μπαλα , αλλα το τελειωμα ειναι σαν διωξιμο στοπερ..
Αντιθέτως όταν βγάζει πάσα με κολλημένο τον αμυντικό εκεί που κανένας δεν περιμένει, χρειάζεται ευφυίαΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν φεύγει η ομάδα σε πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση και δεν μπορείς να δώσεις μια εύκολη πάσα για το γκολ, ε γμ το κέρατό μου! Δεν χρειάζεται να είσαι ευφυία για το κάνεις.burbu έγραψε:Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
Ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ παίχτη απο την Ρωσσία που να έπαιξε μπαλάρα εκτός πατρίδας του.
Μπορεί να κάνει μαγικά στην Ρωσσία, αλλά εδώ ΔΕΝ.
Ρώσσος και γκολτζής είναι δύο αντίθετα.
Ακόμη και τότε ο Μπελάνωφ που ήταν ο πρώτος σκόρερ ή στο παγκόσμιο ή στο πανευρωπαικό-δεν θυμάμαι καλά-πήρε μεταγραφή και εξαφανίστηκε.
Τζάμπα τα λεφτά.
ΜΑΚΡΙΑ απο Ρώσσο. Πόσα εκατομύρια πρέπι να θαφτούν, για να το καταλάβουν μερικοί;

Ακόμη και τότε ο Μπελάνωφ που ήταν ο πρώτος σκόρερ ή στο παγκόσμιο ή στο πανευρωπαικό-δεν θυμάμαι καλά-πήρε μεταγραφή και εξαφανίστηκε.
Τζάμπα τα λεφτά.
ΜΑΚΡΙΑ απο Ρώσσο. Πόσα εκατομύρια πρέπι να θαφτούν, για να το καταλάβουν μερικοί;

Μαλον ολοι συμφωνουμε σ αυτο. Εκτος απο τους Ρωσους ιδιοκτητες της ομαδας..rouki έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ παίχτη απο την Ρωσσία που να έπαιξε μπαλάρα εκτός πατρίδας του.
Τζάμπα τα λεφτά.
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι μία πάσα στις δέκα, το λες και τύχη.burbu έγραψε:Αντιθέτως όταν βγάζει πάσα με κολλημένο τον αμυντικό εκεί που κανένας δεν περιμένει, χρειάζεται ευφυίαΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν φεύγει η ομάδα σε πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση και δεν μπορείς να δώσεις μια εύκολη πάσα για το γκολ, ε γμ το κέρατό μου! Δεν χρειάζεται να είσαι ευφυία για το κάνεις.burbu έγραψε:Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
Το ότι δεν γράφει κανένας για σένα σήμερα, κατά την άποψη μου είναι δείγμα της αμηχανίας που προκαλείς σε αυτούς που θέλουν να σου δώσουν και άλλες ευκαιρίες και της καλοσύνης των υπολοίπων.
Έσπασε , κράτησε,κατέβασε , μοίρασε . Γεμάτη παρουσία . Άχαρος ο ρόλος του πρέσινγκ στον συγκεκριμένο .
Στο γκουλ του Ντελια αυτος τον οδηγει σε λαθος. Δεν ηταν κακος ο τσαλοφ. Απλα δεν θα πρεσαρει στα επιπεδα του μπραντον ποτε. Εχει αλλα καλα.
-
Τσαλοφ γερά…
Ξέρει εκατό κιλά μπάλα παιδιά θα ξεμπουκωσει και αυτός πλέον σιγά σιγά
Ξέρει εκατό κιλά μπάλα παιδιά θα ξεμπουκωσει και αυτός πλέον σιγά σιγά
Εκτος απο την συμμετοχη στο δευτερο γκολ...μεχρι τοτε εψαχνες να βρεις εστω και μιση καλη ενεργεια...
-
Κερδισε κάποια φάουλ, δεν του δόθηκε ένα, μετά από κλέψιμο στην άλλη πλευρά του γηπέδου βγάζει ασιστ έτοιμο γκολ στον Βούλγαρο που δεν έκανε καν τελική, πιεζει την κατάλληλη στιγμή δεν ξέρω αν ακουμπάει και την μπάλα για το γκολ του Ντέλια, έσπασε μπάλες...ΩΣ ΕΚΕΙ
Δεν ήταν πάλι μες τις φάσεις, έχασε εύκολα μονομαχίες με τον Μαυρουλη να τον πετάει εκτός, σε φάση αντεπίθεσης κάνει ένα τελείωμα που δύσκολα θα ανησυχουσε, στο 30 έδειξε ότι ψόφησε από το pressing ,ενώ δεν ξέρω τι παθαίνει κάποιες φορές είναι λες και μπερδεύει τα πόδια του.
Δεν είναι στα 2 φορ που θα έδιωχνα τώρα αφού Σαματα και Τισουνταλι ειναι ακόμα χειρότεροι αλλά δεν είναι και το φορ που θέλω για πρώτο δευτερος.
Το value for money που λέμε εδώ δεν υπάρχει όταν παίρνει 1.3 και δώσαμε και 3 μύρια δεν θέλω απλά να είναι 4 στα 10 αλλά τουλάχιστον 8 στα 10
Δεν ήταν πάλι μες τις φάσεις, έχασε εύκολα μονομαχίες με τον Μαυρουλη να τον πετάει εκτός, σε φάση αντεπίθεσης κάνει ένα τελείωμα που δύσκολα θα ανησυχουσε, στο 30 έδειξε ότι ψόφησε από το pressing ,ενώ δεν ξέρω τι παθαίνει κάποιες φορές είναι λες και μπερδεύει τα πόδια του.
Δεν είναι στα 2 φορ που θα έδιωχνα τώρα αφού Σαματα και Τισουνταλι ειναι ακόμα χειρότεροι αλλά δεν είναι και το φορ που θέλω για πρώτο δευτερος.
Το value for money που λέμε εδώ δεν υπάρχει όταν παίρνει 1.3 και δώσαμε και 3 μύρια δεν θέλω απλά να είναι 4 στα 10 αλλά τουλάχιστον 8 στα 10
- theodorsalonika