9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
burbu

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από burbu »

Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
Βλέπω παραβλέπουμε τις θετικές ενέργειες και κρατάμε μόνο τις αρνητικές
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

giliopoulos έγραψε:
renegade έγραψε:Αυτός ο παίκτης με άλλον προπονητή έχει 20 γκολ για πλάκα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι ονειρα βλεπετε ρε παιδια πραγματικα
Βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, τι ακριβως βλεπετε. Ο τυπος ειναι μια καταστροφη ουτε σουτ κανει ουτε για κεφαλιες πηδαει ουτε γρηγορος ειναι.
Τι 20 γκολ να κανει.. μονο με 15 πεναλτι μπορει να κανει 20 γκολ. Οπως ειχε περυσι στην τσσκα
15 γκολ τα 9 με πεναλτυ!!! Παιζει ο θωμαρεης με τον γιωργη να μην ειδαν καν αυτο το στατιστικο και σου λενε ειναι μπομπερ φερτον
Παραληρημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

burbu έγραψε:Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
Όταν φεύγει η ομάδα σε πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση και δεν μπορείς να δώσεις μια εύκολη πάσα για το γκολ, ε γμ το κέρατό μου! Δεν χρειάζεται να είσαι ευφυία για το κάνεις.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

με εχει τρελανει.. μονιμα απο την αρχη ενω θα υποδεχτει καλα, θα κανει σωστη κινηση στον χωρο .. μετα 8 στις 10 πασες ειναι λαθος.. ακομα και οι γενικα ευκολες .. χθες κανεις μαγικο ανοιγμα στον ντελια.. και μετα και πριν εχεις 3 λαθη τρομερα.. επιπλεον σε ενα γυρισμα του ντεσποτοφ προλαβαινει την μπαλα , αλλα το τελειωμα ειναι σαν διωξιμο στοπερ..
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
burbu έγραψε:Δηλαδή να φύγει οα παίκτης επειδή χθες έπαιξε ένα δεκάλεπτο που έπαιξε χθές, και είχε 2 επαφές με την μπάλα, η μία έβγαλε ευκαιρία για γκολ,και η άλλη δεν έδωσε πάσα στον οζντοεφ?
Όταν φεύγει η ομάδα σε πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση και δεν μπορείς να δώσεις μια εύκολη πάσα για το γκολ, ε γμ το κέρατό μου! Δεν χρειάζεται να είσαι ευφυία για το κάνεις.
Αντιθέτως όταν βγάζει πάσα με κολλημένο τον αμυντικό εκεί που κανένας δεν περιμένει, χρειάζεται ευφυία
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ παίχτη απο την Ρωσσία που να έπαιξε μπαλάρα εκτός πατρίδας του.
Μπορεί να κάνει μαγικά στην Ρωσσία, αλλά εδώ ΔΕΝ.
Ρώσσος και γκολτζής είναι δύο αντίθετα.
Ακόμη και τότε ο Μπελάνωφ που ήταν ο πρώτος σκόρερ ή στο παγκόσμιο ή στο πανευρωπαικό-δεν θυμάμαι καλά-πήρε μεταγραφή και εξαφανίστηκε.
Τζάμπα τα λεφτά.
ΜΑΚΡΙΑ απο Ρώσσο. Πόσα εκατομύρια πρέπι να θαφτούν, για να το καταλάβουν μερικοί;
:evil:
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

rouki έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να βρώ παίχτη απο την Ρωσσία που να έπαιξε μπαλάρα εκτός πατρίδας του.
Μπορεί να κάνει μαγικά στην Ρωσσία, αλλά εδώ ΔΕΝ.
Ρώσσος και γκολτζής είναι δύο αντίθετα.
Ακόμη και τότε ο Μπελάνωφ που ήταν ο πρώτος σκόρερ ή στο παγκόσμιο ή στο πανευρωπαικό-δεν θυμάμαι καλά-πήρε μεταγραφή και εξαφανίστηκε.
Τζάμπα τα λεφτά.
ΜΑΚΡΙΑ απο Ρώσσο. Πόσα εκατομύρια πρέπι να θαφτούν, για να το καταλάβουν μερικοί;
:evil:
Μαλον ολοι συμφωνουμε σ αυτο. Εκτος απο τους Ρωσους ιδιοκτητες της ομαδας..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

burbu έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Αντιθέτως όταν βγάζει πάσα με κολλημένο τον αμυντικό εκεί που κανένας δεν περιμένει, χρειάζεται ευφυία
Αν είναι μία πάσα στις δέκα, το λες και τύχη.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Το ότι δεν γράφει κανένας για σένα σήμερα, κατά την άποψη μου είναι δείγμα της αμηχανίας που προκαλείς σε αυτούς που θέλουν να σου δώσουν και άλλες ευκαιρίες και της καλοσύνης των υπολοίπων.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Έσπασε , κράτησε,κατέβασε , μοίρασε . Γεμάτη παρουσία . Άχαρος ο ρόλος του πρέσινγκ στον συγκεκριμένο .
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Στο γκουλ του Ντελια αυτος τον οδηγει σε λαθος. Δεν ηταν κακος ο τσαλοφ. Απλα δεν θα πρεσαρει στα επιπεδα του μπραντον ποτε. Εχει αλλα καλα.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Τσαλοφ γερά…
Ξέρει εκατό κιλά μπάλα παιδιά θα ξεμπουκωσει και αυτός πλέον σιγά σιγά
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εκτος απο την συμμετοχη στο δευτερο γκολ...μεχρι τοτε εψαχνες να βρεις εστω και μιση καλη ενεργεια...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Κερδισε κάποια φάουλ, δεν του δόθηκε ένα, μετά από κλέψιμο στην άλλη πλευρά του γηπέδου βγάζει ασιστ έτοιμο γκολ στον Βούλγαρο που δεν έκανε καν τελική, πιεζει την κατάλληλη στιγμή δεν ξέρω αν ακουμπάει και την μπάλα για το γκολ του Ντέλια, έσπασε μπάλες...ΩΣ ΕΚΕΙ
Δεν ήταν πάλι μες τις φάσεις, έχασε εύκολα μονομαχίες με τον Μαυρουλη να τον πετάει εκτός, σε φάση αντεπίθεσης κάνει ένα τελείωμα που δύσκολα θα ανησυχουσε, στο 30 έδειξε ότι ψόφησε από το pressing ,ενώ δεν ξέρω τι παθαίνει κάποιες φορές είναι λες και μπερδεύει τα πόδια του.
Δεν είναι στα 2 φορ που θα έδιωχνα τώρα αφού Σαματα και Τισουνταλι ειναι ακόμα χειρότεροι αλλά δεν είναι και το φορ που θέλω για πρώτο δευτερος.
Το value for money που λέμε εδώ δεν υπάρχει όταν παίρνει 1.3 και δώσαμε και 3 μύρια δεν θέλω απλά να είναι 4 στα 10 αλλά τουλάχιστον 8 στα 10
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγώ θα τον έδινα και τΖαμπα σε άλλη ομαδα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”