Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
TwoDoubles

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από TwoDoubles »

astral έγραψε:ο Αλμεηδας γιατι ειναι ξενερωμένος με τη διοικηση της αεχ? Του εχουν φερει ενα σωρό παικτες, δεν πουλησαν κανεναν και αποκλειστηκε απο τη νοα. Ποιος του φταιει?
Μετριος προπονητης ποτε δεν με ενθουσίασε αυτο που παρουσίασε
Εν τω μεταξύ ο Μελισανιδης αν θυμάμαι του εκανε συμβολαιο 6-7 ετων μεχρι το 28 η 29 αν δεν κανω λαθος

Τον ακουω τώρα στην Κοσμοτε,κατα 99% θα φυγει απο οσα λεει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

συνεχιζει τις ασυναρτησίες ο Αλμεηδα
Εικόνα

Ακομα δεν καταλαβα ποιος και τι του φταιει
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Διωξτε τον Ρουμανο και φερτε τον Αργεντινο χθες!!111!! :mrgreen:
Κόβω τον τσοπού μου και τον πετάω στα σκυλιά, ότι θα βρεις τουλάχιστον 1000 ΠΑΟΚτσήδες που θα το θέλουν.
:lol: :lol: Τι μου θυμησες ρε αδερφε Μπαρκα τωρα με αυτην την ατακα, να 'σαι καλα!

Ω καλα, θεμα χρονου να αρχισουν να τον ζητανε!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ψινάκης: «Έχω αξιοπρέπεια, δεν λέω σε όλα ΝΑΙ»!

Όλα όσα είπε ο μεθύστακας στην συνέντευξη Τύπου για την δήλωση-βόμβα που έκανε νωρίτερα όπου έθεσε θέμα για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην συνέντευξη Τύπου:

Για τις δηλώσεις που έκανε για το μέλλον του;

Αυτό που έχω να κάνω είναι να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη και αυτό που έχω μάθει στα 30 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο είναι ανάμεσα στους δυο μας. Βρίσκομαι εδώ 2,5 χρόνια και πιστεύω ότι με εσάς είχα ανοίξει τις προπονήσεις, έχω απαντήσει σε μηνύματα που δέχτηκα, εσείς δεν έχετε πληροφορίες δικές μου. Είμαι πιστός στους παίκτες και στο κλαμπ. Αλλά επίσης καταλαβαίνω κάποιους τύπους χειρισμών και το μόνο που επιθυμώ είναι ο καθένας να μιλά για τον εαυτο του και όχι για τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τροπο ο κόσμος ξέρει πως σκέφτομαι το πως αισθάνομαι αν είμαι χαρούμενος αν είμαι στεναχωρημένος. Όποτε είναι κάποια πράγματα που πρέπει να μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη μας. Πάνω κάτω με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε , ξέρω όταν βγαίνει μια πληροφορία. Έχει να κάνει και με την αξιοπρέπεια του κόσμου. Και εγώ δεν εκμεταλλεύομαι τίποτα. Μιλάω για ποδόσφαιρο λέω αν η ομάδα έπαιξε καλά, άσχημα, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σήμερα ήμουν επαγγελματίας, δίνω την ψυχή μου αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια. Είναι θέματα που θα μιλήσω. Πάντα σκεπτόμενος το καλό αυτού του κλαμπ.

Να μας αναλύσεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει:

Αυτό ακριβώς που είπα και πριν. Σέβομαι τον κόσμο, σέβομαι τους παίκτες, σέβομαι τον ιδιοκτήτη αλλά αγαπώ τον εαυτό μου. Έχω αξιοπρέπεια και στη ζωή δεν είναι όλα ναι. Αλλά ήταν πέναλτι… Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Αυτό που θα συζητήσω με τον Venga Venga θα το συζητήσω αύριο. Αν σας ενδιαφέρει τι θα πούμε να κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου και να το συζητήσουμε. Αλλά να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο.

Αν έχεις πάρει τις αποφάσεις σας ή αν από την συνάντηση με τον Τραγουδιστή θα εξαρτηθούν οι αποφάσεις σου;

Έχω να μιλήσω για πολλά σημεία λίγες μέρες πριν συναντηθείτε με τον ιδιοκτήτη μίλησα μαζί του και θα συνεχίσω να εμβαθύνω.

Αδικήθηκε η αεχ;

Υπήρξαν δύο πέναλτι το ένα δόθηκε το άλλο όχι.

Τι μπορεί να αλλάξει στην αεχ που για πρώτη φορά επι των ημερών του είναι έξι βαθμούς από την κορυφή;

Μπορεί να φταίει ο προπονητής που κάνει τις στρατηγικές του. Γιατί οι παίκτες τα δίνουν όλα.

Η τοποθέτηση για το μέλλον του ήταν σε συνάρτηση με το ματς ή κάτι που το σκεφτόταν από πριν;

Σέβομαι τον κόσμο της Ελλάδας. Είναι ένας τόπος που αισθάνομαι καλά. Αισθάνομαι ότι με σέβεται ο κόσμος της αεχ και οι φίλαθλοι των υπολοίπων ομάδων αλλά τη ζωή μου την οδηγώ διαφορετικά. Είμαι ευγνώμων σε αυτούς που μου δίνουν δουλειά σε μια άλλη χώρα. Έχει τεράστια σημασία για εμένα. Με την δουλειά μου προσπαθώ να ανοίξω δρόμους για να έρθουν κι άλλοι Αργεντίνοι. Έτσι είναι ο δικός μου σεβασμός. Είμαι προπονητής είμαι ένας αναλυτής, ζω και αναλύω τους παίκτες, αναλύω ποδοσφαιρικές ομάδες, αναλύω τους δημοσιογράφους, αναλύω τους διοικούντες και κάνω ανάλυση στον εαυτό μου. Όταν μιλάω δεν μιλάω γιατί έχασα ένα παιχνίδι, ήθελα να κερδίσω για να πω τα ίδια. Κοιτάζω το μέλλον, το να κοιτάω μόνο μέχρι την μύτη μου δεν έχει νόημα. Είμαι συνηθισμένος να βλέπω αυτό που έρχεται. Πιστεύοντας στα εργαλεία που έχω και πάντα θεωρώντας αυτά που έπρεπε να κάνω για να βελτιωθώ. Όταν κάνω μια αναλύσω για αυτά που λέω είναι γιατί τα έχω αναλύσει Για να επιβεβαιώνω ότι υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που δίνουν πληροφοφορίες το έχω τσεκάρει. Αν είναι δημοσιογράφοι που ακολουθούν την ομάδα τότε να υπερασπιστούν το κλαμπ και όχι να βγάζουν πράγματα που δεν πρέπει να βγουν. Τώρα φυσικά και δέχομαι δημοσιογράφους που είναι Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί να τα κάνουν. Είμαι 51 ετών και είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια. Μερικές φορές η αλήθεια πονάει. Αλλά μερικές φορές είναι καλό να τα λέμε.

Η συνάντηση ποτέ θα γίνει;

Σήμερα θέλω να κοιμηθώ. Αύριο θα δούμε…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Δευ 20 Ιαν 2025, 00:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Κal4 έγραψε:
έχει φύγει η μπάλα
Είχαμε τα χανούμακια, τώρα έχουμε και τα γαυράκια.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μην τρωτε προλογο απ'τις δηλωσεις αυτες..
Πιωμενος ειναι..
Περιμενετε να δουμε τι θα πει Αυριο που θα ξενερωσει..
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Τι ειπε
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Φετος δεν εχει οαρη λαμια στα πλευ οφ

Γιαννακης πηγε στον γαυρο και ο Μπαλτακος δεν ειναι προεδρος της επο.

Σε 2 διοργανωσεις απτον Αυγουστο και ηδη πανε για τριτοτεταρτοι. Βαλε και τον γραφικο ραλιστα για κερασακι στην τουρτα

Με αλλα λογια πηδαει απτο καραβι πρωτος
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Είπε ότι ο αοιδός του επέβαλε να βάλει κανονική ενδεκάδα στην Τούμπα.
Και κάτι για πληροφορίες που βγαίνουν από τα αποδυτήρια!!
Θα έχει πολύ πράμα στην συνέχεια.

Πάντως έπνιξαν και ένα πέναλτι, λαβή του τερματα του βαζελου στον παίκτη της αεχ, αφού πρώτα του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

O Dragowski κάτι έχει, δεύτερη ανεξήγητη σερί μαλακία, μετά την κόκκινη τις προάλλες.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Daskalos_4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Διωξτε τον Ρουμανο και φερτε τον Αργεντινο χθες!!111!! :mrgreen:
Κόβω τον τσοπού μου και τον πετάω στα σκυλιά, ότι θα βρεις τουλάχιστον 1000 ΠΑΟΚτσήδες που θα το θέλουν.
:lol: :lol: Τι μου θυμησες ρε αδερφε Μπαρκα τωρα με αυτην την ατακα, να 'σαι καλα!

Ω καλα, θεμα χρονου να αρχισουν να τον ζητανε!
Για τμήματα του ερασιτέχνη σχετικά με τις πολεμικές τέχνες θα ήταν χρήσιμος.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Γνωστός μου βαζελος λέει πως έχει πρόταση από Τουρκία και κάνει μ@λ@κιες για να τον σουτάρουν !
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Στο μεταξύ, βαζελοαρδ του sdna μιλάει για επιθετικό φάουλ του Βίντα για να δικαιολογήσει ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Δηλαδή πόσο κρετίνος!
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπήκα από περιέργεια να το δω. Δε θα θυμάμαι να έχω ξαναδιαβάσει τέτοια γελοιότητα σαν κι αυτή που έγραψε το πορτοκαλί.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εάν ισχύει αυτό ο διαιτητής θα έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ- κατοχή μπάλας ο βαζελος- βίαιο φάουλ σε νεκρό χρόνο άρα κόκκινη και συνέχεια με εκτέλεση του φάουλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”