Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Δηλαδή ο μπακαγιοκο,ο κολλευ και ο τισουνταλι αν είναι να φύγουν μετά από 2-3 μέρες γτ να παίξουν μπάλα την Πέμπτη;Θυμιανης Κώττας και Σμύρνης πχ που έχουν και κίνητρο.Στο καλό από τώρα ο κάθε μπακαγιοκο τουριστας
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Τι με ενδιαφέρει αν ήταν μέλος της αεχ. Και ο Βιτόλο πήγε να κόψει καρριερα Βιερίνια και ο Ίβιτς έπαιζε Άρη και τόσοι άλλοι προσέφεραν ενώ ήταν πρώην παίκτες ΠΟΚ. Με ενδιαφέρει να κάνω ομάδα και να τους γλενταω . Αντί να έχουμε σκάουτινγκ στο χρυσορυχειο της Σερβίας , εμείς ψάχνουμε Πορτογαλίες κτλ, λες κ εκεί κοιμούνται η Πόρτο κ η Μπενφίκα . Και σου παίρνει η φαμαλικαο τους τόπιτς με 2 κιλά πατάτες , για να τους πουλάει μετά 10 εκατομμύρια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

1.2 έδωσε η φαμαλικαο …
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Δεν ειναι πολλα αδερφε μου. Με το που βλεπει καποιος σερβο ψηλο γρηγορο να ξερει τα βασικα, αυτοματη αγορα. Σωσιας του ματιτς ειναι στο στυλ αυτος
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

xrisitsapa έγραψε:Με Πετκοβιτς και Μισιτς σημερα θα ειμασταν πρωτοι
Ο Μισιτς αν υπήρχε έστω μισή πιθανότητα να έρθει και τον ζήτησε και ο προπονητής, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αποκτήθηκε.
Από τα πιο ολοκληρωμένα χαφ που έχω δει στην ομάδα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

olienin έγραψε:Φέρτε τώρα στο νου, ότι το καλοκαίρι λέγαμε εδώ μέσα για Πέτκοβιτς, μισιτς κ λιβάγια και ορισμένοι εκραζαν. Και πήραμε στη θέση τους το μαροκινό ολόγραμμα, τσαλοφ πιο ακίνδυνο από φρουντζα και τον μπακαγιοκο με τα κιμονό. Υπάρχει άλλο τέτοιο δημόσιο σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Φέρε τους έστω κ τώρα .
Συγνώμη αλλα Μισιτς και Πετκοβιτς είναι τριτοι στην Κροατια με 7 πόντους διαφορα και ο Λιβαγια δευτερός.
Η ομάδα θέλει ενα χαφ καλο βοχ το βοχ ,τι να κάνουμε κοστιζει ,ενα αριστερο στοπερ,ενα αριστερο ή δεξι μπακ και ενα εξτρεμ αφου έρθει ο Πελκας . Μουργκ,Τισουνταλι,Μπακαγιοκο ,Κολευ,Σαματα out. Ας είναι ο γαυρος 9 πόντους μακρια ,δεν χανει ο βαζελος στο Καραισκακη .Φερνεις τα παραπάνω και μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

olienin έγραψε:Δεν ειναι πολλα αδερφε μου. Με το που βλεπει καποιος σερβο ψηλο γρηγορο να ξερει τα βασικα, αυτοματη αγορα. Σωσιας του ματιτς ειναι στο στυλ αυτος
Να φανταστώ ότι ανήκεις και σε αυτούς που δεν είχαν πρόβλημα που συνεργαστηκαμε και με τον Κούγια, ε..?
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Ρε φιλε μου, δε λεει κατι οτι ειναι τριτοι. Ειναι σα να σου λεω οτι ζιβκοβιτς ταισον μπαμπα ειναι 4οι στην ελλαδα. Αν εχεις αξονα μικτη τουριστων, θα ειναι 4οι. Σα μοναδες ειναι παικταραδες, Θα ειχες τωρα κεντρο μισιτς καμαρα, αλλαγες οζντοεφ πενια και πεμπτο χαφ σβαμπ, Μπροστα θα ειχες πετκοβιτς μπραντον και λιβαγια πασπαρτου. Πισω θα ειχες χατζηδιακο κεντζιορα. Συγκρινεται τωρα αυτος ο αξονας με τον αλλον? Κανει η καμερα κοντινο στον καμαρα και νομιζεις οτι θα παραδωσειθ την ψυχη του, σε καθε αγωνα κρεμανε τα χαφ μετα το 70. Μιλαμε για κλαυσιγελο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι ωρα ερχεται ο Πελκινιο?
panpangr77

Μισιτς και Πετκοβιτς είναι με τραυματισμούς ολη την χρονια δεν παίζουν ,ο ενας έχει παιξει το 1/3 των παιψχνιδιών και ο άλλος τα 1/2 ,ειναι σε πολυ κακη χρονιά. Και τελοςπαντων τους ειδαμε στην Τουμπα 5 φαγανε.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Mīngus έγραψε:
Ο Μισιτς αν υπήρχε έστω μισή πιθανότητα να έρθει και τον ζήτησε και ο προπονητής, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αποκτήθηκε.
Ο Μίσιτς ήταν ο πιο dominant μεσος που έχω δει στον ΠΑΟΚ, από το 2000 και μετά.

Δεν κρίνω το εάν κάναμε λάθος που δεν τον πήραμε, δε λέω καν πως ήταν ο καλύτερος μέσος που είχαμε, λέω πως τέτοιες κυριαρχικές εμφανίσεις επί σειρά αγώνων όπως αυτές που έκανε το 2019/20 δεν έχω ξαναδεί.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:
olienin έγραψε:Δεν ειναι πολλα αδερφε μου. Με το που βλεπει καποιος σερβο ψηλο γρηγορο να ξερει τα βασικα, αυτοματη αγορα. Σωσιας του ματιτς ειναι στο στυλ αυτος
Να φανταστώ ότι ανήκεις και σε αυτούς που δεν είχαν πρόβλημα που συνεργαστηκαμε και με τον Κούγια, ε..?
Τον σιχαινομαι, αλλα ξερω και ποιους εχω απεναντι. Τρια σωματεια συνωνυμο της βρωμιας. Βαρεθηκα να ειμαι ο καθαρος και να με πηδανε παρασκηνιακα. Οταν φανε τις αφαιρεσεις βαθμων και τα σφαγεια που μου εχουν κανει 50 χρονια, τοτε δε θα θελω κανενα κουγια. Στην ουσια, το νομικο μας επιτελειο ηταν της σφαλιαρας, αλλιως δε θα χρειαζονταν ο συγκεκριμενος. Προβλημα ειχα, αλλα δε θα απολογηθουμε κ σαν ΠΑΟΚ σε κανεναν.
panpangr77

Μακάρι την Πέμπτη να κερδίσουμε ,λίγες πιθανοτητες εχουμε λογω κέντρου αλλα μακάρι ,να γίνου αυτα που πρέπει με προστειθεμενη αξια την Ευρώπη ώστε χαφ,εξτρεμ και στοπερ να ειναι απο το πανω ράφι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mīngus έγραψε:
Το εχουν πει της Φορτσα, ηταν ακριβος και 30 χρονων
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Για 2,5 χρόνια η επικείμενη συμφωνία με Πέλκα με 650 χιλιάδες το χρόνο συν bonus γράφει το sdna...καλό deal
Εν τω μεταξύ το sportdog αναφέρει:
Την ίδια στιγμή ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση στόπερ, έχοντας προχωρήσει την υπόθεση του Ματέους Βιετέσκα, της Κάλιαρι, με τον Πολωνό να είναι έτοιμος ακόμα και την προσεχή Τρίτη (21/1) να είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει, υπάρχοντας πάντα εναλλακτική, ενώ έχει εντοπίσει και ένα αμυντικό χαφ, από την ευρωπαϊκή ομάδα που έχει διαβατήριο Λουξεμβούργου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”