Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- 4NIKOS1986
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Δηλαδή ο μπακαγιοκο,ο κολλευ και ο τισουνταλι αν είναι να φύγουν μετά από 2-3 μέρες γτ να παίξουν μπάλα την Πέμπτη;Θυμιανης Κώττας και Σμύρνης πχ που έχουν και κίνητρο.Στο καλό από τώρα ο κάθε μπακαγιοκο τουριστας
Τι με ενδιαφέρει αν ήταν μέλος της αεχ. Και ο Βιτόλο πήγε να κόψει καρριερα Βιερίνια και ο Ίβιτς έπαιζε Άρη και τόσοι άλλοι προσέφεραν ενώ ήταν πρώην παίκτες ΠΟΚ. Με ενδιαφέρει να κάνω ομάδα και να τους γλενταω . Αντί να έχουμε σκάουτινγκ στο χρυσορυχειο της Σερβίας , εμείς ψάχνουμε Πορτογαλίες κτλ, λες κ εκεί κοιμούνται η Πόρτο κ η Μπενφίκα . Και σου παίρνει η φαμαλικαο τους τόπιτς με 2 κιλά πατάτες , για να τους πουλάει μετά 10 εκατομμύρια.
Δεν ειναι πολλα αδερφε μου. Με το που βλεπει καποιος σερβο ψηλο γρηγορο να ξερει τα βασικα, αυτοματη αγορα. Σωσιας του ματιτς ειναι στο στυλ αυτος
Ο Μισιτς αν υπήρχε έστω μισή πιθανότητα να έρθει και τον ζήτησε και ο προπονητής, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αποκτήθηκε.xrisitsapa έγραψε:Με Πετκοβιτς και Μισιτς σημερα θα ειμασταν πρωτοι
Από τα πιο ολοκληρωμένα χαφ που έχω δει στην ομάδα.
-
Συγνώμη αλλα Μισιτς και Πετκοβιτς είναι τριτοι στην Κροατια με 7 πόντους διαφορα και ο Λιβαγια δευτερός.olienin έγραψε:Φέρτε τώρα στο νου, ότι το καλοκαίρι λέγαμε εδώ μέσα για Πέτκοβιτς, μισιτς κ λιβάγια και ορισμένοι εκραζαν. Και πήραμε στη θέση τους το μαροκινό ολόγραμμα, τσαλοφ πιο ακίνδυνο από φρουντζα και τον μπακαγιοκο με τα κιμονό. Υπάρχει άλλο τέτοιο δημόσιο σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Φέρε τους έστω κ τώρα .
Η ομάδα θέλει ενα χαφ καλο βοχ το βοχ ,τι να κάνουμε κοστιζει ,ενα αριστερο στοπερ,ενα αριστερο ή δεξι μπακ και ενα εξτρεμ αφου έρθει ο Πελκας . Μουργκ,Τισουνταλι,Μπακαγιοκο ,Κολευ,Σαματα out. Ας είναι ο γαυρος 9 πόντους μακρια ,δεν χανει ο βαζελος στο Καραισκακη .Φερνεις τα παραπάνω και μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα.
Να φανταστώ ότι ανήκεις και σε αυτούς που δεν είχαν πρόβλημα που συνεργαστηκαμε και με τον Κούγια, ε..?olienin έγραψε:Δεν ειναι πολλα αδερφε μου. Με το που βλεπει καποιος σερβο ψηλο γρηγορο να ξερει τα βασικα, αυτοματη αγορα. Σωσιας του ματιτς ειναι στο στυλ αυτος
Ρε φιλε μου, δε λεει κατι οτι ειναι τριτοι. Ειναι σα να σου λεω οτι ζιβκοβιτς ταισον μπαμπα ειναι 4οι στην ελλαδα. Αν εχεις αξονα μικτη τουριστων, θα ειναι 4οι. Σα μοναδες ειναι παικταραδες, Θα ειχες τωρα κεντρο μισιτς καμαρα, αλλαγες οζντοεφ πενια και πεμπτο χαφ σβαμπ, Μπροστα θα ειχες πετκοβιτς μπραντον και λιβαγια πασπαρτου. Πισω θα ειχες χατζηδιακο κεντζιορα. Συγκρινεται τωρα αυτος ο αξονας με τον αλλον? Κανει η καμερα κοντινο στον καμαρα και νομιζεις οτι θα παραδωσειθ την ψυχη του, σε καθε αγωνα κρεμανε τα χαφ μετα το 70. Μιλαμε για κλαυσιγελο.
- kataramenos5
-
Μισιτς και Πετκοβιτς είναι με τραυματισμούς ολη την χρονια δεν παίζουν ,ο ενας έχει παιξει το 1/3 των παιψχνιδιών και ο άλλος τα 1/2 ,ειναι σε πολυ κακη χρονιά. Και τελοςπαντων τους ειδαμε στην Τουμπα 5 φαγανε.
- TylerDurden
Ο Μίσιτς ήταν ο πιο dominant μεσος που έχω δει στον ΠΑΟΚ, από το 2000 και μετά.Mīngus έγραψε:Ο Μισιτς αν υπήρχε έστω μισή πιθανότητα να έρθει και τον ζήτησε και ο προπονητής, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αποκτήθηκε.xrisitsapa έγραψε:Με Πετκοβιτς και Μισιτς σημερα θα ειμασταν πρωτοι
Δεν κρίνω το εάν κάναμε λάθος που δεν τον πήραμε, δε λέω καν πως ήταν ο καλύτερος μέσος που είχαμε, λέω πως τέτοιες κυριαρχικές εμφανίσεις επί σειρά αγώνων όπως αυτές που έκανε το 2019/20 δεν έχω ξαναδεί.
Τον σιχαινομαι, αλλα ξερω και ποιους εχω απεναντι. Τρια σωματεια συνωνυμο της βρωμιας. Βαρεθηκα να ειμαι ο καθαρος και να με πηδανε παρασκηνιακα. Οταν φανε τις αφαιρεσεις βαθμων και τα σφαγεια που μου εχουν κανει 50 χρονια, τοτε δε θα θελω κανενα κουγια. Στην ουσια, το νομικο μας επιτελειο ηταν της σφαλιαρας, αλλιως δε θα χρειαζονταν ο συγκεκριμενος. Προβλημα ειχα, αλλα δε θα απολογηθουμε κ σαν ΠΑΟΚ σε κανεναν.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Να φανταστώ ότι ανήκεις και σε αυτούς που δεν είχαν πρόβλημα που συνεργαστηκαμε και με τον Κούγια, ε..?olienin έγραψε:Δεν ειναι πολλα αδερφε μου. Με το που βλεπει καποιος σερβο ψηλο γρηγορο να ξερει τα βασικα, αυτοματη αγορα. Σωσιας του ματιτς ειναι στο στυλ αυτος
-
Μακάρι την Πέμπτη να κερδίσουμε ,λίγες πιθανοτητες εχουμε λογω κέντρου αλλα μακάρι ,να γίνου αυτα που πρέπει με προστειθεμενη αξια την Ευρώπη ώστε χαφ,εξτρεμ και στοπερ να ειναι απο το πανω ράφι.
Το εχουν πει της Φορτσα, ηταν ακριβος και 30 χρονωνMīngus έγραψε:Ο Μισιτς αν υπήρχε έστω μισή πιθανότητα να έρθει και τον ζήτησε και ο προπονητής, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αποκτήθηκε.xrisitsapa έγραψε:Με Πετκοβιτς και Μισιτς σημερα θα ειμασταν πρωτοι
Για 2,5 χρόνια η επικείμενη συμφωνία με Πέλκα με 650 χιλιάδες το χρόνο συν bonus γράφει το sdna...καλό deal
Εν τω μεταξύ το sportdog αναφέρει:
Την ίδια στιγμή ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση στόπερ, έχοντας προχωρήσει την υπόθεση του Ματέους Βιετέσκα, της Κάλιαρι, με τον Πολωνό να είναι έτοιμος ακόμα και την προσεχή Τρίτη (21/1) να είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει, υπάρχοντας πάντα εναλλακτική, ενώ έχει εντοπίσει και ένα αμυντικό χαφ, από την ευρωπαϊκή ομάδα που έχει διαβατήριο Λουξεμβούργου.
Εν τω μεταξύ το sportdog αναφέρει:
Την ίδια στιγμή ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση στόπερ, έχοντας προχωρήσει την υπόθεση του Ματέους Βιετέσκα, της Κάλιαρι, με τον Πολωνό να είναι έτοιμος ακόμα και την προσεχή Τρίτη (21/1) να είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει, υπάρχοντας πάντα εναλλακτική, ενώ έχει εντοπίσει και ένα αμυντικό χαφ, από την ευρωπαϊκή ομάδα που έχει διαβατήριο Λουξεμβούργου.