ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
2
2%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
3
3%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
1
1%
Οζντόεφ
11
11%
Ντεσποντοφ
5
5%
Κωνσταντέλιας
69
72%
Τάισον
1
1%
Τισουνταλι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσαλόφ
1
1%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πενια
1
1%
Σορετιρε
2
2%
 
Σύνολο ψήφων: 96

ektoras
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: Τετ 22 Δεκ 2021, 00:40

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ektoras »

Όλα τα λεφτά είναι το παιιχνίδι της Πέμπτης...με νίκη παίρνουμε την πρόκριση...κερδίζουμε αρκετά χρήματα, όραμα, πόντους για το ευρωπαικό μέλλον της ομάδας και της χώρας που θα μας φέρνει σε καλύτερη θέση τα καλοκαίρια...
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8087
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το πρωταθλημα δεν έχει χαθεί.Την Πέμπτη πρέπει να κερδίσουμε θα ειναι πολύ δυσκολο.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Δημοσιεύσεις: 1761
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2020, 09:35

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η ισοπαλία αυτή πιο πολύ με ήττα μοιάζει. Μην ξεγελιόμαστε και κυρίως μην ξεγελιώνται Λουτσέσκου και Σαββίδης ότι όλα καλά, δεν χάσαμε σε ντέρμπυ κ.λπ
Ο χρόνος τρέχει για να γίνουν οι κινήσεις που έχουν αποφασίσει. Μόνο αν πρόκειται για σοβαρές κινήσεις ενίσχυσης με προοπτική, τότε να πούμε αντε να περιμένουμε και να ελπίζουμε.
Άβαταρ μέλους
omerta76
Δημοσιεύσεις: 2699
Εγγραφή: Δευ 05 Ιαν 2015, 15:36
Τοποθεσία: Ελλαδα

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από omerta76 »

figurehead4 έγραψε:
omerta76 έγραψε: Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να κράζεις ρε φίλε....δηλαδή που τη βρίσκεις τόση αρνητικότητα;

Ναι έβγαλε τον Ντεσπόντωφ γιατί με Τάισον, Μπάμπα και Ντέλια δημιουργούσε υπεραριθμία από τα αριστερά και ήθελε να χτυπήσει εκεί το παιχνίδι. Τώρα αν εσύ δεν γουστάρεις τον Τάισον, πρόβλημα σου.
Τι σε ενοχλεί ρε φίλε; Αυτή είναι η άποψη μου κι αν δεν σου αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι. Γράψε εσύ τα δικά σου για υπεραριθμίες με τον άλλον που περπατούσε από το πρώτο ημίχρονο για να δείξει ότι αντέχει 90 λεπτα και όλα καλά. Γράφεις την οπτική σου κι εγώ τη δική μου.
Σε φόρουμ είστε ρε, θα διαβάσετε και κάτι αντίθετο. Σιγά μην τα βλέπουμε όλοι το ιδιο
Βρε δεν πας να γράφεις ότι θέλεις...την τόση εμπάθεια με την ομάδα και τους παίχτες που την βρίσκεις απορώ.
tsaousila1234
Δημοσιεύσεις: 206
Εγγραφή: Παρ 16 Αύγ 2024, 21:32

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

επιθετικος γιοκ τιποτα , τι να λεμε τωρα. ο κανενας . ας παιζει ο παοκ χωρις σεντερφορ ας βαλει και τριτο χαφ
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6725
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Βελτιωμένη η ομάδα σε σύγκριση με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά ως εδώ. Κόντρα στον πεθαμένο ρούλη που στα δύο προηγούμενα ματς έκανε μία σοβαρή φάση όλη κι όλη και αυτή που πιθανώς να ξεκίνησε από φάουλ, έπρεπε περισσότερα και να φύγουμε με το τρίποντο.
Πολύ αγχωμένη έδειξε η ομάδα επί 25΄ πιθανότατα λόγω της τραγωδίας με τον Βόλο. Βελτιώθηκε μετά, πλαγιοκόπησε στο α΄ με τον Ντεσπότωφ που έβγαλε καλές μπάλες στην περιοχή τους αλλά παίζαμε χωρίς φορ και δεν γεμίζαμε την περιοχή. Μια και αναφέρομαι στον Κύριλλο, μόνο κακός δεν ήταν και κυρίως στο α΄ ήταν ο μόνος που απειλούσε και αναγκάστηκε ο Ουζουνίδης να βάλει βοήθεια τον Σιφουέντες στον Φρίντεκ, γιατί ο Τσέχος τους, έχασε αυγά και πασχάλια. Στο β΄ και από αριστερά δημιούργησε φάση για τον Ντέλια που πρόλαβε στο τσακ ο Νταρίντα νομίζω. Αυτό που του χρεώνω έιναι το ότι στις 3 φάσεις στις αρχές του β΄ λειτούργησε χωρίς μυαλό και ατομικά.
Αμυντικά δεν μας δημιούργησαν φάση από συνδυασμένο παιχνίδι, παρά μόνο από μια καραμπόλα Μιχαηλίδη-Μπάμπα και από ένα λάθος του Ράχμαν.
Σφυγμό είχε η ομάδα σήμερα, αλλά δεν είχε εγκεφαλική λειτουργία. Τα κενά σε άμυνα, κέντρο και φορ και σε ανάσες σε 1-2 παίκτες φωνάζουν, αποτέλεσμα των εγκλημάτων του καλοκαιριού. Ας διορθωθούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τώρα. Το πρωτάθλημα χάθηκε, όχι βέβαια σήμερα, αλλά από τις αδικαιολόγητες απώλειες στην Τούμπα σε 4 τουλάχιστον ματς. Στόχος πλέον η δεύτερη (ίσως λίγο δύσκολος) αλλά και η τρίτη θέση, η οποία αν ένας από τους δύο πρώτους κερδίσει το κύπελλο, οδηγεί στο Europa League.
Мир
Δημοσιεύσεις: 7183
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:44
Τοποθεσία: London

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Мир »

gika έγραψε:
Мир έγραψε:Δεν βάλατε Κουτσιανικούλη στην ψηφοφορία και μπερδεύτηκα ποιον να ψηφίσω.

Μερικοί δεν έχουν καταλάβει από το εύκολο κράξιμο σε Κουλιερακη πέρσι και πρόπερσι που ήταν όλη η αμυνα μας, το συνεχίζετε με τον παίκτη με την μεγαλύτερη προσφορά στην επιθετική δημιουργία. Δεν σχολιάζω καν την προσφορά βάση συμβόλαιου/υπεραξία/μηδενικό κόστος μεταγραφής, αλλά δεν είναι λύση η απαξίωση.
Επειδή σε εμένα αναφέρεσαι..

Το πρώτο ημίχρονο του Κωνσταντέλια σήμερα ήταν επιπέδου Κουτσιανικούλη, χωρίς ίχνος υπερβολής. Τράκαρε με παίκτες στο 1 με έναν, πατούσε την μπάλα, ή πάσαρε πάνω σε αντίπαλο με αποτέλεσμα να βγάλουν τουλάχιστον 2 επιθέσεις με την άμυνα μας ανοργάνωτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε γιατί του πήγε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πήγαν σε πιο άμεσο και "απρόσεχτο" παιχνίδι οπότε και ο Κωνσταντέλιας βρήκε άδειους χώρους και έδωσε νέα highlights με αποκορύφωμα τις δύο συνεχόμενες τρίπλες. Βέβαια, στο "καλό" του ημίχρονο, έχουμε να θυμόμαστε μία πάσα πιο μπροστά από εκεί που έπρεπε αντί για τα πόδια του Ντεσπότοφ, μία βουτιά για δήθεν αγκωνιά μέσα στην περιοχή και ένα σουτ με δύναμη σαν να πάτησες το Χ στο φιφα.

Αν κρίνουμε τον Κωνσταντέλια σαν ένα παιδάκι των ακαδημιών που στέκεται στην πρώτη ομάδα, οκ, έκανε καλή εμφάνιση. Αν τον κρίνουμε με βάση το πόσο τον κοστολογούσαμε το καλοκαίρι, είναι για δημόσιο λιθοβολισμό. Φανταστείτε μόνο κάποιος "Μπότο" να είχε δώσει 15 εκατομμύρια να μας φέρει παίκτη σαν τον Κωνσταντέλια τι θα λέγατε.

Τέλος πάντων, το πρόβλημα το φετινό ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει στον Ντέλια. Η ομάδα είναι αλλού για αλλού, τα ξαναείπαμε. Αγωνιστικά ασύνδετη τελείως με τον καθένα να παίζει για την πάρτη του. Προπονητής να παίζει κλωτσομπούνια με αντιπάλους, πρόεδρο να μιλάει για το καλύτερο ρόστερ της εποχής του, διοικητικά στελέχη (όσα ξέμειναν) να μην σκαμπάζουν από μπάλα.

Χάλι μαύρο.
Δεν αναφέρομαι επί προσωπικού, παρά πολλά άτομα σχολίασαν επί του συγκεκριμένου.

Το θέμα είναι ότι δίνεις 3εκ για τον χ Κουαλιατα ή ανανεώνεις τον Μουργκ επειδή θυμήθηκε να παίξει επειδή έληγε το συμβολαίου του, μετα ζητάμε να ρέστα από παίκτες της ακαδημίας ή παίκτες που έχουν προσφέρει χωρίς να ματώσει οικονομικά η ομάδα.
Εδώ ο γαύρος την ψιλιάστηκε και γέμισε με παίκτες από τις ακαδημίες τους, εμείς κοιτούσαμε να διώξουμε τον χ Χατζηστραβο επειδή δεν έχει ωραίο επώνυμο για καριέρα ή να διώχνουμε παίκτες που μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις στα ακραία μπακ για να φέρνουμε το οποίο λαχείο.

Επίσης, το πόσο προσφέρουν οι ξένες ομάδες για μεταγραφή δεν το θεωρώ κριτήριο για κράξιμο εκτός αν κάποιος εκβιάζει για να φύγει (οικοδόμος), δηλαδή οι χάρτινοι τι πρέπει να κάνουν με γκαρσια/πινέζα που ήταν και παικες που δαπάνησαν λεφτά για να τους πάρουν;

Εμάς το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε μπατζετ 102κ+ στα αζήτητα συν το κόστος απόκτησης. Γενικά πλην Κοτασκι δεν έχουμε σταύρωση επιτιχημενη μεταγραφή από από άλλη ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 19 Ιαν 2025, 21:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6725
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γερασίμου »

vs40
Ούτε στο ντέρμπι με τον βάζελο στην Τούμπα δεχθήκαμε γκολ. Να μην αδικούμε την ομάδα!
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6058
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από vs40 »

Γερασίμου έγραψε:vs40
Ούτε στο ντέρμπι με τον βάζελο στην Τούμπα δεχθήκαμε γκολ. Να μην αδικούμε την ομάδα!

Σωστά και σε εκείνο το ματς παίξαμε καλά, και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πάλι στο φορ θυμάμαι ηταν η κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28948
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:Έτσι ακριβώς είναι.Η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της.

Πείτε μου για ποιον λόγο ο Οζντοεφ να παίρνει πάνω από 200 χιλιάρικα;
Τι ακριβώς κάνει για να δικαιολογεί το παχυλό συμβόλαιο του;

Επι της ευκαιρίας,έχει κανείς πρόχειρα το νούμερα του Οζντοεφ σε ασίστ και γκολ φέτος;
Δηλαδή σήμερα και γενικά φετος ο οζντοεφ είναι το πρόβλημα; το πιο σταθερό χαφ είναι φέτος.
Άβαταρ μέλους
figurehead4
Δημοσιεύσεις: 2202
Εγγραφή: Δευ 19 Ιουν 2023, 20:22

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από figurehead4 »

nikvasil έγραψε:Με τόσους προπονητές στο PAOKmania που θα είχαν πάρει πάνω από 3 πρωταθλήματα σε 6 χρόνια στη σούπερλίγδα είναι μεγάλος χαλβάς αυτός ο Σαββιδης που δεν διώχνει τον τυχάρπαστο που έχουμε στον πάγκο να προσλάβει έναν από εδώ και με τα λεφτά που θα περισσέψουν να φέρει και κάνα παίχτη της προκοπής.

Ιβαν ξύπνα, διώξε τον Luce και πάρε έναν από δαύτους.
Φοβερή τοποθετηση. Ακύρωσες σε 3 γραμμές το λόγο ύπαρξης ενός φόρουμ στο οποίο έκανες εγγραφή και μπήκες για να γράφεις άραγε τι αν όχι την άποψη σου, σε θέματα που δεν κατέχεις επαγγελματικά; Αντε πάμε να φύγουμε όλοι τώρα για να γράφουμε μόνο σε fora που έχουν να κάνουν με τις δουλειές μας. Ή μάλλον να μείνουμε και να γράφουμε αυτοι ξερουν καλύτερα, προπονητές, διοικούντες, σκαουτερς, δικηγόροι, γιατροί, γυμναστές κτλ. Γαμάτο θα γίνει το φόρουμ.
Εγώ όμως μπορώ να μιλάω για Σαββίδη, Γκοντζαρεβα, Κυρ Κυρ τουλάχιστον; Έχω τα ανάλογα πτυχία.
Μπορώ;

Παρακαλώ να βρεθεί ένας προπονητής παιδιά να μου εξηγήσει το παραπάνω και με την ευκαρια γιατί έπαιζε με Μπίσεσβαρ, Καντουρι πρόπερσι και φέτος με Σβαμπ και Μουργκ. Μην πεθάνω με την απορία ως ανίδεος.
Toxicity
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Κυρ 19 Ιαν 2025, 22:02

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Toxicity »

Η χρονιά τελείωσε, ας το χωνέψουμε. Τόσο μπορεί αυτή η ομάδα, 4η θέση ψιλοάνετα και καμιά μαγική βραδιά πυροτέχνημα στο Γιουρόπα Λιγκ. Πονάω που το λέω, αλλά δεν φαίνεται αναστρέψιμη η κατάσταση. Γυρίσαμε στην πόλη μας. Μακάρι προσωρινά.
renegade
Δημοσιεύσεις: 17553
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

Montrealiotis έγραψε:Ρε σύ gika εσύ μάλλον είσαι πιο άμπελος και από εμένα. Πόσες πάσες, δύσκολες, πάρε βάλε έβγαλε σήμερα; 3-4; Αν τα φορ και οι επιθετικοί μας εκτελούσαν σήμερα θα είχε πόσες ασίστ. Και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός, απλά δεν ήταν καν μέσα στην περιοχή φορ.
Πέρα από την πάσα στον Τισου ( που δεν ήταν εύκολο ,όσο και αν κάποιοι χτυπουνται) ,ποιες άλλες έβγαλε σε σωστό χρόνο?
Άβαταρ μέλους
kallstrom
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Σάβ 16 Μαρ 2024, 21:43
Τοποθεσία: Amsterdam

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kallstrom »

Οι δηλώσεις του Ντέλια στο post game δείχνει με ακρίβεια την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός οργανισμός ΠΑΟΚ..
Όσο και να απολαμβάνεις το παιχνίδι αγόρι μου και άσχετα με το ότι σε έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας, δε γίνεται να απαντάς στις ερωτήσεις ότι δεν σε επηρεάζει η απουσία του προπονητή από τον πάγκο..
Εκτός και αν υπάρχει στρατόπεδο εντός ομάδας που θεωρεί δίκαια την τιμωρία του και δε θέλουν να πάρουν θέση υπέρ του..
Αλλά τι να κάνουν και οι παίχτες όταν η ομάδα "μιλάει" μόνο με διαρροές..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 4534
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Στον Ντεσποτοφ και άλλη μια τουλάχιστον που μου διαφεύγει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”