Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Θεωρώ αυτοκτονικό να μην έχουμε (ενεργό) 6άρι στο ρόστερ. Το έχω γράψει πολλές φορές οτι όλοι αυτοί οι χώροι που υπάρχουν μπροστά απ τα σέντερ μπάκ, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Στις προπονήσεις βλέπεις επιμονή στην κατοχή και στο repress δεν ξέρω πόσο δουλεύουν σε αμυντική τακτική, αμυντικά στημένα κλπ. Μπορεί αλλά στα μάτς η ομάδα φαίνεται εντελώς αδούλευτη.
Η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ πρέπει απαραιτήτως να είναι 6άρι. Ο Πένια δεν είναι, είναι παίκτης κατοχής μετρονόμος, θα έλεγα πιό κοντά στον Μαουρἰτσιο. Ένα βασικό ταχυδυναμικό 6άρι ζητάμε χρόνια τώρα και δεν έρχεται, ίσως λόγω ᾽᾽συστήματος᾽᾽ Λουτσέσκου, ίσως λόγω ανικανότητας να βρεθεί.
Αν δεν παρθεί τέτοιος παίκτης οι αντίπαλοι θα συνεχίσουν να βρίσκουν χώρους και οι μελλοντικοί Οντουμπάτζοι θα σουτάρουν ανενόχλητοι από τα 20 μέτρα.
Η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ πρέπει απαραιτήτως να είναι 6άρι. Ο Πένια δεν είναι, είναι παίκτης κατοχής μετρονόμος, θα έλεγα πιό κοντά στον Μαουρἰτσιο. Ένα βασικό ταχυδυναμικό 6άρι ζητάμε χρόνια τώρα και δεν έρχεται, ίσως λόγω ᾽᾽συστήματος᾽᾽ Λουτσέσκου, ίσως λόγω ανικανότητας να βρεθεί.
Αν δεν παρθεί τέτοιος παίκτης οι αντίπαλοι θα συνεχίσουν να βρίσκουν χώρους και οι μελλοντικοί Οντουμπάτζοι θα σουτάρουν ανενόχλητοι από τα 20 μέτρα.
6αρι, στοπερ και επιθετικόςMagpies4 έγραψε:Θεωρώ αυτοκτονικό να μην έχουμε (ενεργό) 6άρι στο ρόστερ. Το έχω γράψει πολλές φορές οτι όλοι αυτοί οι χώροι που υπάρχουν μπροστά απ τα σέντερ μπάκ, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Στις προπονήσεις βλέπεις επιμονή στην κατοχή και στο repress δεν ξέρω πόσο δουλεύουν σε αμυντική τακτική, αμυντικά στημένα κλπ. Μπορεί αλλά στα μάτς η ομάδα φαίνεται εντελώς αδούλευτη.
- Montrealiotis
Περιμένουμε, υπομένουμε, αναμένουμε, αλλά μένουμε στα ίδια... Ας πούμε ότι ελπίζουμε όμως....Montrealiotis έγραψε:Περιμένετε…
Επειδή τον έβλεπα σε κάθε ματς από την θύρα 7 που εχψ διαρκείας και όχι από την τηλεόραση, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε smoothcriminal1926..!! Τα ματς που βοήθησε ήταν ελάχιστα και ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι στηρίχτηκε από τον Λουτσέσκου, είναι για να μην μπορεί κανείς να του το προσάψει! Κι επειδή κοντός ψαλμός αλληλούια, τώρα θα δούμε τι ψάρια μπορεί να πιάσει και σε ποιές μεγάλες ομάδες μπορεί να σταθεί... Μεγάλες έτσι, όχι στον Ατρόμητο...!!smoothcriminal1926 έγραψε:Άλλον παίχτη είχαμε εμείς εδώ ; Καλύτερος παίχτης στην Ελλάδα στη θέση του; Και άντε πες αυτός προπονητής του είναι, λογικό να μιλάει έτσι γιάυτόν. Εσείς δεν θυμάστε πέρυσι που όποτε ξεκινούσε ο Τσιγγάρας χάναμε το κέντρο πριν ξεκινησεί το ματς και τον έβγαζε στο ημίχρονο; Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι στη Λαμία. Αν έχει πάρει κάποιος ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο Τσιγγάρας. Για τον Ατρόμητο καλά είναι. Ήμαρτον πλέον...renegade έγραψε:Σόρρυ ρε φίλε αλλά τι λες?Portable έγραψε:Ο Τσιγγαρας που δεν πείστηκε και δεν είναι βασικός ούτε στον Ατρόμητο του Πάμπλο.
Απορώ γιατί αυτό το όνομα ακούγεται τόσο πολύ.
Σε τρία παιχνίδια δεν ξεκίνησε στο πρωτάθλημα βασικός ( δεν βάζω την πρώτη του συμμετοχή που ήταν σαν αλλαγή,αφού είχε πάει στην ομάδα μόλις μερικές μέρες πριν) και στα δύο απ' αυτά έπαιξε πάλι τουλάχιστον 45 λεπτά.
Αν κάποιος παίκτης που ξεκινάει σε 10 σερι παιχνίδια στο αρχικό σχήμα δεν θεωρείται βασικός τότε ποιος θεωρείται βασικός?
Αυτή είναι και η άποψη του τωρινού του προπονητή
Για τον Τσιγγάρα και την προσθήκη του είπε:
«Τον Χάρη τον γνωρίζω από μικρό, τον γνωρίζω από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ως προπονητής του, έπαιξε και στην πρώτη ομάδα. Αλλά θέλω να σας πω πως ο Τσιγγάρας για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα σε αυτή τη θέση και είμαι απόλυτος σε αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτή τη θέση και το πιστεύω και για την Εθνική. Απλά του λείπει ο ρυθμός γιατί δεν έπαιζε και χρειάζεται χρόνο. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει».
Αυτή την άποψη για τον Χάρη δεν θα την είχε ούτε ο αδερφός του.renegade έγραψε:Σόρρυ ρε φίλε αλλά τι λες?Portable έγραψε:Ο Τσιγγαρας που δεν πείστηκε και δεν είναι βασικός ούτε στον Ατρόμητο του Πάμπλο.
Απορώ γιατί αυτό το όνομα ακούγεται τόσο πολύ.
Σε τρία παιχνίδια δεν ξεκίνησε στο πρωτάθλημα βασικός ( δεν βάζω την πρώτη του συμμετοχή που ήταν σαν αλλαγή,αφού είχε πάει στην ομάδα μόλις μερικές μέρες πριν) και στα δύο απ' αυτά έπαιξε πάλι τουλάχιστον 45 λεπτά.
Αν κάποιος παίκτης που ξεκινάει σε 10 σερι παιχνίδια στο αρχικό σχήμα δεν θεωρείται βασικός τότε ποιος θεωρείται βασικός?
Αυτή είναι και η άποψη του τωρινού του προπονητή
Για τον Τσιγγάρα και την προσθήκη του είπε:
«Τον Χάρη τον γνωρίζω από μικρό, τον γνωρίζω από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ως προπονητής του, έπαιξε και στην πρώτη ομάδα. Αλλά θέλω να σας πω πως ο Τσιγγάρας για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα σε αυτή τη θέση και είμαι απόλυτος σε αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτή τη θέση και το πιστεύω και για την Εθνική. Απλά του λείπει ο ρυθμός γιατί δεν έπαιζε και χρειάζεται χρόνο. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει».
Οκ προφανώς στην προσπάθεια ανύψωσης ηθικού του παίκτη ειπώθηκαν υπερβολές από τον Γκαρσία αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις υιοθετούμε
Ο Χάρης είναι ενα πολύ φιλότιμο παιδί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συγκεκριμένο ταβάνι. Ούτε φέτος θα έδινε κάτι παραπανω σε εμας ούτε στον ατρόμητο έτσι οπως παιζει ο ατρόμητος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γενικά δεν καταλαβαίνω την ανακύκλωση (στα σόσιαλ) των ονομάτων όπως του τσιγγάρα και του Τσαούση (πολυ καλο παιδί επίσης αλλα μεχρι εκει για οποιον εχει δει τα ματς του ΠΑΟΚ β).
Και οι δύο πάντως, Τσιγγάρας και Τσαούσης, έπαθαν μεγάλη ζημιά με τους τραυματισμούς τους. Πριν ήταν ελπιδοφόροι, με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες αδυναμίες που μπορούσαν να δουλευτούν και να βελτιωθούν. Τα ίδια και ο Λύρατζης και ο Μυστακίδης...
-
Μακάρι ο Πέλκας να έρθει αυτή την εβδομάδα ,να δούμε τι θα κάνουμε και την Πέμπτη και μετά θα έχουμε 8 μέρες για να κλείσουμε στόπερ και χαφ και αν φύγει ο Σαματα,Μουργκ να φέρουν και ένα εξτρέμ . Προσωπικά δεν θέλω να φύγει ο Τισσουνταλι εκτός και φέρουνε κανένα διαστημικό αριστερό εξτρέμ .Μακάρι να βγει και καμία είδηση για παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιο του το 25 και τον κλείσουμε από τώρα για το καλοκαίρι. Γενικά να είναι μια γεμάτη μεταγραφική περίοδος με καλό σχεδιασμό και για του χρόνου.
Όταν παίρνεις τίτλο και αντί να χτίσεις πάνω στην επιτυχία, φορτώνεις την ομάδα με στοιχήματα και τελικά φτάνουμε να ασχολούμαστε με τον Τσιγγάρα και τον Τσαούση.
Τρελό downgrade.
Τρελό downgrade.
- smoothcriminal1926
Και για να ολοκληρώσω τον συλλογισμό μιας και πήρα αφορμή από τον Τσιγγάρα που σχολίασα χθες, παίχτες τύπου Τσιγγάρα και Τσαούση δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό. Τσιγγάρας άπειρες ευκαιρίες και όσο φιλότιμο παιδί και να είναι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι έξτρα ( ούτε στον Ατρόμητο δεν κάνει τη διαφορά ούτε πέρυσι για τα ρεπό του Σβαμπ). Το ίδιο και ο Τσαούσης που έχει πάρει ευκαιρίες και ακόμα και φέτος που έχω δει ματς ΠΑΟΚ Β, τον έχουν κάνει κουδούνι κάποιοι στην 2η κατηγορία... Που θέλω να καταλήξω; Ναι, θέλουμε να έχουμε στην ομάδα Έλληνες τόσο για το ελληνικό στοιχείο όσο και για πρακτικούς λόγους για να βγαίνουν οι λίστες. Αλλά δεν πρέπει να βάζουμε το συναισθηματικό να μπαίνει στη μέση ( ''καλό παιδί'', ''φιλότιμο'','' ΠΑΟΚτσάκι'' ). Άποψη μου, είναι ότι η ομάδα πρέπει να έχει 4 Έλληνες ως ενεργά μέλη του ροτέισον, όχι απαραίτητα ως βασικοί, που θα μπορούν να προσφέρουν. Τέτοια κίνηση είναι ο Πελκίνιο αν ολοκληρωθεί. Παίχτης του ροτέισον, όχι βασικός που μπορεί όμως να προσφέρει. Παίχτες τύπου Τσιγγάρα όσο και να τους αγαπάμε, δικά μας παιδία κτλ πως να το κάνουμε ρε φίλε, δεν κάνουν. Άρα με ερχομό Πέλκα, στο ενεργό ροτέισον έχεις 3 ( Μιχαηλίδης, Πέλκας, Ντέλιας ) και σε βάθος χρόνου (1 -2 χρόνια ) σίγουρα θα μπει κιάλλος απο τις ακαδημίες.
Λέγοντας όλα αυτά ας μην ξεχάσουμε το πιο σημαντικό. ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ
Λέγοντας όλα αυτά ας μην ξεχάσουμε το πιο σημαντικό. ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ
Σίγουρα θα υπαρχει καποιος ψυχολογικος ορος γι'αυτο. Βασικα υπάρχει, αλλα δεν μπορω να τον θυμηθώ.
Φέρνουμε τους Γκόμεζ-Θυμιανη, ξαφνικα αναπολουμε Ραφα-Τσιγγαρα. Επειδη εφτασα στο σημειο να εχω Σαματα, ο Κουλουρης φανταζει κανονι.
Το ιδιο πραγμα που συμβαίνει και με την πολιτικη. "Αφου δεν υπάρχει κανενας καλυτερος, θα ψηφισω αυτους που μου έχουν ρημάξει ΗΔΗ τη ζωη. Ε, τι ακανς..."
Ας αναρωτηθει ο καθενας μας ξεχωριστα πως θελει να δει την ομαδα μας. Θελουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητη ή έναν ΠΑΟΚ που θα συμπληρωνει την 4αδα;
Φέρνουμε τους Γκόμεζ-Θυμιανη, ξαφνικα αναπολουμε Ραφα-Τσιγγαρα. Επειδη εφτασα στο σημειο να εχω Σαματα, ο Κουλουρης φανταζει κανονι.
Το ιδιο πραγμα που συμβαίνει και με την πολιτικη. "Αφου δεν υπάρχει κανενας καλυτερος, θα ψηφισω αυτους που μου έχουν ρημάξει ΗΔΗ τη ζωη. Ε, τι ακανς..."
Ας αναρωτηθει ο καθενας μας ξεχωριστα πως θελει να δει την ομαδα μας. Θελουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητη ή έναν ΠΑΟΚ που θα συμπληρωνει την 4αδα;
- Amsterdamer_87
Ε Ναι !!!ektoras έγραψε:Τραγικές επιλογές να φύγουν Τσιγγάρας και Ράφα και να έρθουν στη θέση τους Γκόμες και Θυμιάνης....
Από κει και πέρα στο ράδιο ο Τσόρμπα είπε υπήρχε και η περίπτωση Ιβάνουσετς αλλά έχει υποχωρήσει αφού έρχεται ο Πέλκας, ενώ για το Μάνσβερκ ότι έχει προταθεί, ότι θα γίνει κίνηση για χαφ ΄περιμένοντας να φύγει ο Μπακαγιόκο αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση να προσωρήσουν για το Νορβηγό.
Ποιος Ιβάνουσετς τωρα,σιγα τον παιχτη..
Αφου φερνουμε τον Πελκα !!!
υγ Κανα παιχτη ουσιας θα φερουμε ???
Θα μας κουφάνετε με τα σχόλια για τον Τσιγγάρα. Δεν έχασαν το κέντρο με Λαμία επειδή μπήκε ο Τσιγγάρας, μια χαρά είχανε το κέντρο όταν περνούσανε στους ομίλους conference, θυμάμαι χαρακτηριστικά νομίζω μια περίοδο στην πρώτη χρονιά Λουτσέσκου που μπήκε ο Τσιγγάρας και σταμάτησαν τα άκυρα γκολ σε αντεπιθέσεις (αυτά που τρώμε πάλι δηλαδή).
Ενώ για το τι έγινε πέρυσι σόρρυ αλλά εμένα με μοιάζει για στα ίσια αναξιοκρατία. Τι έγινε τότε, δεν έπαιζε για καιρό, τον βάζει μαζί με 8 αλλαγές σε αγώνα κυπέλλου με Παναθηναικό, είναι 0-1 στο ημίχρονο, τον βγάζει κατευθείαν στο 45' (που σπάνιως το κάνει) και σχεδόν τα ρίχνει σε αυτόν, και από τότε δεν ξαναπαίζει.
Να πεις το 0-1 από Παναθηναικό να είναι κάτι απίστευτο και δεν ξανάγινε να πω εντάξει, μετά όμως χάσαμε έτσι 800 φορές, φάγαμε και 4 από γαύρο, δεν είδα να εξαφανίζονται άμεσα παίκτες;
Ενώ για το τι έγινε πέρυσι σόρρυ αλλά εμένα με μοιάζει για στα ίσια αναξιοκρατία. Τι έγινε τότε, δεν έπαιζε για καιρό, τον βάζει μαζί με 8 αλλαγές σε αγώνα κυπέλλου με Παναθηναικό, είναι 0-1 στο ημίχρονο, τον βγάζει κατευθείαν στο 45' (που σπάνιως το κάνει) και σχεδόν τα ρίχνει σε αυτόν, και από τότε δεν ξαναπαίζει.
Να πεις το 0-1 από Παναθηναικό να είναι κάτι απίστευτο και δεν ξανάγινε να πω εντάξει, μετά όμως χάσαμε έτσι 800 φορές, φάγαμε και 4 από γαύρο, δεν είδα να εξαφανίζονται άμεσα παίκτες;
- ΑποστόληςΑ
Μια και ελάχιστοι μιλούνε για μεταγραφές στο παρόν τόπικ να αναφέρω κι εγώ μερικά πράγματα:
1. Ο Θυμιάνης, όσο τον έβλεπα στον Πανσερραϊκό που έπαιζε σαν αριστερό στόπερ ήταν πολύ καλός. Την ΑΕΧ ο Θυμιάνης την ισοφάρισε μόνος του με δύο γκολ, καθώς μάλιστα μετά το 1-2 ο Πανσεραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες.
2. Τον Κουλούρη δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο γιατί δεν μπορεί να παίξει απέναντι σε κλειστές άμυνες, αλλά κυρίως γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα υποσχόμενα φορ που έρχονται από πίσω:
2.1. Γιάννης Γκιτέρσος (23.05.2005) παίκτης που μου άρεσε όσο και ο Τζίμας. Τα τελυταία δύο έτη που ανέβηκε στον ΠΑΟΚ Β δεν έχει πάρει παρά ελάχιστους αγώνες (πέρυσι ανεξήγητο το γιατί, φέτος είναι στη σκιά του Ουρτάδο). Καλή τεχνική, καλή τρίπλα, καλό σουτ, χρειάζεται αγώνες για να πάρει ρυθμό.
2.2 Δημήτρης Χατσίδης (14.06.2006). Μου θυμίζει Oliveira στα καλά του. Καλό κοντρόλ, σχετικά εύκολο κατέβασμα μπάλας, και δύσκολο χάσιμο του ελέγχου. Μπορεί να μην βάζει πολλά γκολ, κάνειε όμως όλες τις άλλες δουλειές και φυσικά τρώει πολύ ξύλο.
2.3 Ανέστης Μύθου (22.05.2007). Σκοράρει με κάθε τρόπο (σουτ, πέναλτυ, κεφαλιές). Θα αφήσει εποχή κι αυτός.
Για να μην πάω στο 2008 και 2009.
1. Ο Θυμιάνης, όσο τον έβλεπα στον Πανσερραϊκό που έπαιζε σαν αριστερό στόπερ ήταν πολύ καλός. Την ΑΕΧ ο Θυμιάνης την ισοφάρισε μόνος του με δύο γκολ, καθώς μάλιστα μετά το 1-2 ο Πανσεραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες.
2. Τον Κουλούρη δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο γιατί δεν μπορεί να παίξει απέναντι σε κλειστές άμυνες, αλλά κυρίως γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα υποσχόμενα φορ που έρχονται από πίσω:
2.1. Γιάννης Γκιτέρσος (23.05.2005) παίκτης που μου άρεσε όσο και ο Τζίμας. Τα τελυταία δύο έτη που ανέβηκε στον ΠΑΟΚ Β δεν έχει πάρει παρά ελάχιστους αγώνες (πέρυσι ανεξήγητο το γιατί, φέτος είναι στη σκιά του Ουρτάδο). Καλή τεχνική, καλή τρίπλα, καλό σουτ, χρειάζεται αγώνες για να πάρει ρυθμό.
2.2 Δημήτρης Χατσίδης (14.06.2006). Μου θυμίζει Oliveira στα καλά του. Καλό κοντρόλ, σχετικά εύκολο κατέβασμα μπάλας, και δύσκολο χάσιμο του ελέγχου. Μπορεί να μην βάζει πολλά γκολ, κάνειε όμως όλες τις άλλες δουλειές και φυσικά τρώει πολύ ξύλο.
2.3 Ανέστης Μύθου (22.05.2007). Σκοράρει με κάθε τρόπο (σουτ, πέναλτυ, κεφαλιές). Θα αφήσει εποχή κι αυτός.
Για να μην πάω στο 2008 και 2009.