ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19/1 19:00 NovaSports
Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19/1 19:00 NovaSports
Αν αύριο χάσουμε θα έχουμε καταφέρει να βγούμε από 19 Ιανουαρίου εκτός από όλους τους στόχους μας.
Νίκη όπως και δηποτε
Νίκη όπως και δηποτε
Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, δεν κρίνεται από μια ήττα ή μία απώλεια βαθμών.
Το απέδειξε περίτρανα η περσινή χρονιά.
Φέτος τα πλέι-οφς θα είναι με 4 ομάδες.
Το μόνο που θέλω για την κανονική περίοδο, είναι να είμαι κοντά βαθμολογικά στον πρώτο.
Έχω σήμερα 7 βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο.
3 νίκες είναι η διαφορά.
Υπομονή θέλει.
Δεν τελειώνει τίποτα σήμερα, δεν κερδίζεται τίποτα σήμερα.
Το απέδειξε περίτρανα η περσινή χρονιά.
Φέτος τα πλέι-οφς θα είναι με 4 ομάδες.
Το μόνο που θέλω για την κανονική περίοδο, είναι να είμαι κοντά βαθμολογικά στον πρώτο.
Έχω σήμερα 7 βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο.
3 νίκες είναι η διαφορά.
Υπομονή θέλει.
Δεν τελειώνει τίποτα σήμερα, δεν κερδίζεται τίποτα σήμερα.
Σαματα εξωωωω?ΑποστόληςΑ έγραψε:Η 21μελής αποστολή ανά θέση:
ΤΕΡΜ: Kotarski, Pavlenka, Τσιφτσής
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Vieirinha, Otto, Sastre, Baba
ΣΤΟΠΕΡΣ: Kedziora, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης
ΧΑΦ: Ozdoev, Schwab, Camara, Pena
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κωνσταντέλιας, Taison, Shoretire, Despodov
ΦΟΡ: Tissoudali, Brandon, Chalov.
Λογικά ο Τσιφτσής θα μείνει εκτός.

Ρε παιδιά, μόνο και μόνο που βλέπω τον Ντέλια στην αποστολή, μου γεννάται αισιοδοξία. Είναι απίστευτο πόσο επιδραστικό είναι αυτό το παιδί για την ίδια την ομάδα αλλά και το σύνολο ΠΑΟΚ.
ΚοταρσκιΑποστόληςΑ έγραψε:Η 21μελής αποστολή ανά θέση:
ΤΕΡΜ: Kotarski, Pavlenka, Τσιφτσής
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Vieirinha, Otto, Sastre, Baba
ΣΤΟΠΕΡΣ: Kedziora, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης
ΧΑΦ: Ozdoev, Schwab, Camara, Pena
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κωνσταντέλιας, Taison, Shoretire, Despodov
ΦΟΡ: Tissoudali, Brandon, Chalov.
Λογικά ο Τσιφτσής θα μείνει εκτός.
Οττο.Κεντζιορα.Μιχα.Μπαμπα
Οζντοεφ.Καμαρα
Ταισον.Ντελιας.Ντεσποτοφ.
Τσαλοφ
Μ αυτην την 11αδα δεν χανω...ουτε καν Χ
-
Μια χαρα 11αδα, μην τρελαινομαστε τωρα...στον παγκο ειναι το θεμα.
Εγω προαισθημα νικης, δεν ξερω γιατι...ισως γιατι παμε με πολυ χαμηλα τη μπαλα..
Εγω προαισθημα νικης, δεν ξερω γιατι...ισως γιατι παμε με πολυ χαμηλα τη μπαλα..
Εγώ να ρωτήσω το άλλο; Πώς και οι στοιχηματικες μας έχουν χρήσει απόλυτο φαβορί; Τόσο χάλια είναι ο οαρης που παίζει και στην καυτή έδρα του;
Είναι σημαντικό να υπάρχει το δίδυμο Κεντζιόρα Μιχαηλίδης.
Με αυτό η ομάδα εξασφαλίζει ισορροπία, ελεγχο του ρυθμού και κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές.
Προφανώς παίζει ρόλο ότι είναι οι παλιοί της άμυνας αλλά ακόμη μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ικανότητα του Πολωνου να κατευθύνει την άμυνα, να ορίσει το ύψος αυτής και σε κάποιες περιπτώσεις να ορίσει ακόμα και το ρυθμό του παιχνιδιού. Όταν είναι ο Λοβρεν παρών τότε η ανασφάλεια είναι έντονη. Ο Κροατης κάνει του κεφαλιού του είτε με τη μπάλα είτε χωρίς. Ο Λοβρεν είναι μόνο για Φιλαδέλφεια όπου ο Ράσβαν, είναι το μοναδικο γήπεδο, στο οποίο παίζει σε χαμηλά μέτρα, είτε να έχουμε μείνει με 10 όπως στο ΟΑΚΑ οπότε αναγκαζομαστε να παίξουμε άμυνα μέσα στο κουτί.
Ο Μιχα, ναι, σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να του βρούμε πολλά αλλά αυτή τη στιγμή το δίδυμο Κεντζιόρα Μιχαηλίδης, ειδικά στην Ελλάδα, είναι το λειτουργικοτερο για το σύνολο. Αυτό σε συνδυασμό μετο ότι η ομάδα πήρε ανάσες με κάνει αισιόδοξο ότι θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
Τώρα αν ο Μπάμπα φάει καμιά κόκκινη, η μπάλα φύγει μέσα από τα χέρια του Κότα ή ο Μιχαηλίδης γυρίσει πλάτη σε καμιά βαθειά μπαλιά ή ο Μορον βάλει κανένα μαγικό σαν το περυσινό, όλα αυτά είναι στιγμές που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και που δεν έχουν σχέση με τη γενική εικόνα.
Με αυτό η ομάδα εξασφαλίζει ισορροπία, ελεγχο του ρυθμού και κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές.
Προφανώς παίζει ρόλο ότι είναι οι παλιοί της άμυνας αλλά ακόμη μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ικανότητα του Πολωνου να κατευθύνει την άμυνα, να ορίσει το ύψος αυτής και σε κάποιες περιπτώσεις να ορίσει ακόμα και το ρυθμό του παιχνιδιού. Όταν είναι ο Λοβρεν παρών τότε η ανασφάλεια είναι έντονη. Ο Κροατης κάνει του κεφαλιού του είτε με τη μπάλα είτε χωρίς. Ο Λοβρεν είναι μόνο για Φιλαδέλφεια όπου ο Ράσβαν, είναι το μοναδικο γήπεδο, στο οποίο παίζει σε χαμηλά μέτρα, είτε να έχουμε μείνει με 10 όπως στο ΟΑΚΑ οπότε αναγκαζομαστε να παίξουμε άμυνα μέσα στο κουτί.
Ο Μιχα, ναι, σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να του βρούμε πολλά αλλά αυτή τη στιγμή το δίδυμο Κεντζιόρα Μιχαηλίδης, ειδικά στην Ελλάδα, είναι το λειτουργικοτερο για το σύνολο. Αυτό σε συνδυασμό μετο ότι η ομάδα πήρε ανάσες με κάνει αισιόδοξο ότι θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
Τώρα αν ο Μπάμπα φάει καμιά κόκκινη, η μπάλα φύγει μέσα από τα χέρια του Κότα ή ο Μιχαηλίδης γυρίσει πλάτη σε καμιά βαθειά μπαλιά ή ο Μορον βάλει κανένα μαγικό σαν το περυσινό, όλα αυτά είναι στιγμές που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και που δεν έχουν σχέση με τη γενική εικόνα.
- kataramenos5
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον ροουζ που θα παίξει λογικά δεξί μπακ . Εχουμε ξεκάθαρο μις ματς . Πρέπει να φορτώσουμε αριστερά με Μπαμπα Ντελια Τάισον .
Μπροστά δεν χρειάζεται να πω ότι αφού θα βάλει μιχαηλιδη και θα παίζουμε με μεγάλες χρειάζεται ο Τσαλοφ και όχι ο Μπράντον.
Και για τον Θεό αν προηγηθούμε βάλε 3ο χαφ να κρατάει μπάλα .
Μπροστά δεν χρειάζεται να πω ότι αφού θα βάλει μιχαηλιδη και θα παίζουμε με μεγάλες χρειάζεται ο Τσαλοφ και όχι ο Μπράντον.
Και για τον Θεό αν προηγηθούμε βάλε 3ο χαφ να κρατάει μπάλα .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο ροουζ είναι εκτός.
Μάλλον ο καινούργιος τους θα παίξει δεξιά.
Μάλλον ο καινούργιος τους θα παίξει δεξιά.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!panpangr77 έγραψε:Ντεπουτο Πενια αυριο ,στο τελος να ξεκουράσει Ντελια και να κρατήσει το 2-0.
Δεν το βλέπω, το εύχομαι όμως.
- kataramenos5
Αντε ΠΑΟΚτσακια παμε δυνατα.
Πιστη στην ομαδα.Μη χαλατε το καρμα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Πιστη στην ομαδα.Μη χαλατε το καρμα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ