embuji έγραψε:Κονιασπορ εστειλε προταση για μουργκ λεει το 24. ΜΑΚΑΡΙ.

embuji έγραψε:Κονιασπορ εστειλε προταση για μουργκ λεει το 24. ΜΑΚΑΡΙ.
Μακάριembuji έγραψε:Κονιασπορ εστειλε προταση για μουργκ λεει το 24. ΜΑΚΑΡΙ.
Ο μονος Ανταμ Σμιθ που θυμαμε ειναι ο ''πατερας'' της πολιτικης οικονομιας...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η παιχτάρα ο Ivanusec πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του αρκετά για να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Ο Mannsverk είναι παλιά μου παιχτάρα στο FM! Αν ο (τότε) Mannsverk του FM μοιάζει όντως με το πώς είναι σήμερα, τότε μιλάμε για πολύ χρήσιμο παίκτη στο κέντρο.
Αν έρθει ο Κίτσιου, θα κάνω τα στραβά μάτια ακόμα και αν φέρουν για σέντερ φορ τον Adam $mith (πρώην του μπασκετικού ΠΑΟΚ).dragon έγραψε:Μπάρκα αν σου φέρει κιτσιου θα κάνεις τα στραβά μάτια?
Ποιος Di Maria ρε, αυτός είναι 60 ετών! Α ρε Lucescu με τα γηροκομεία σουdanirifle έγραψε:οσοι περιμένατε ντι μαρία, ξυπνήστε
Ε 26+22=48, μια χαρά!aivas19 έγραψε:ΥΓ2: ο Ιβανουσετς ειναι 26 και ο Μανσβερκ 22. Πως γινεται να τους προτεινε ο προπονητης αφου εδω μεσα λενε οτι θελει μονο 31<;
Τι πήρε αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ από έναν τόσο σπουδαίο παίκτηΣουριναμέζος έγραψε:Την επόμενη σεζόν είτε θα είναι στην ομάδα είτε θα πάρει η ομάδα 20+ εκατομμύρια από αυτόν. Δεν το λες σαν να μην ανέβηκε
Κανένας δεν σου εγγυάται όμως οτι αυτός ο σπουδαίος παίχτης θα σου δώσει κάτι αγωνιστικά, ειδικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα φορ στον ΠΑΟΚ. Οπότε 20+ δεν τα λες και άσχημα.renegade έγραψε:Τι πήρε αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ από έναν τόσο σπουδαίο παίκτηΣουριναμέζος έγραψε:Την επόμενη σεζόν είτε θα είναι στην ομάδα είτε θα πάρει η ομάδα 20+ εκατομμύρια από αυτόν. Δεν το λες σαν να μην ανέβηκε
Το... Μπουρκ θα κολλουσε πειρσσοτερο σε αυτην την περιπτωσηektoras έγραψε:Δύσκολο το βλέπω να θέλει να φύγει ο Μπουργκ να πάει να παίξει στην Τουρκία...θα μείνει και θα παλέψει για τη θέση του...πιστεύω ότι έπεσε η ψυχολογία του επειδή δεν μπήκε στην Ευρωπαική λίστα...
Πάντως με τον τραυματισμό Ζίφκοβιτς δεν περισσεύει παίκτης μεσοεπιθετικά
Συμφωνώ και εγώ, εκτός του Κόλει. Έχω ακόμα τις ελπίδες μου.vs40 έγραψε:Από το ροστερ πρέπει να φύγουν τα βαρίδια.
Κολεϊ, Γκόμες, Μπακαγιοκο, Μουργκ, Τισσουνταλι, Σαματα. Για καθε χρόνο μαζι με την εφορία μας κοστίζουν περίπου 8εκ,ίσως και παραπάνω! Δε βάζω καν το Λοβρεν γιατί δεν παίζει να φύγει.
2 χρονιές στις πλάτες σου όταν κουβαλάς τα βαρίδια πουλάς μια ταλενταρα σου για να ρεφάρεις.
Τον Ακπομπ θα τον θέλατε αν έφευγαν ως εκ θαύματος οι Τισσου και Σαματα;
Μου κάνει εντύπωση εσύ που είσαι υπέρ των μικρών να θέλεις να φύγει ο Γκόμεζ.vs40 έγραψε:Από το ροστερ πρέπει να φύγουν τα βαρίδια.
Κολεϊ, Γκόμες, Μπακαγιοκο, Μουργκ, Τισσουνταλι, Σαματα. Για καθε χρόνο μαζι με την εφορία μας κοστίζουν περίπου 8εκ,ίσως και παραπάνω! Δε βάζω καν το Λοβρεν γιατί δεν παίζει να φύγει.
2 χρονιές στις πλάτες σου όταν κουβαλάς τα βαρίδια πουλάς μια ταλενταρα σου για να ρεφάρεις.
Τον Ακπομπ θα τον θέλατε αν έφευγαν ως εκ θαύματος οι Τισσου και Σαματα;