Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Demir έγραψε:ο ντελιας , ο τζιμας ,ο τζολης, ο κουτσιας ειναι ταλεντα (οπως οι κωστουλας κ μουζακιτης) , που ειναι generational talents.. τους ξετουν ολοι απο 15 χρονων και περιμενουν οτι θα κανουν μεγαλη καριερα.. τον κουτσια τον ανεβασαμε απο τα 16 ,ασχετα που πιστευε στα 18 οτι θα επρεπε να ειναι σχεδον βασικος και δεν δεχθηκε ποτε να κατσει στην ομαδα , στο ροστερ και ολο εψαχνε η οικογενεια του τροπο να φυγει..
αυτη την στιγμη δεν υπαρχει τετοιο ταλεντο σε ΠΑΟΚ β , στην κ 19 ισως ειναι ο μυθου.. αλλα τετοιου μεγεθους παικτης δεν υπαρχει..
φυσικα μπορει και καποιο αλλο παιδι να ξεπεταχτει οπως ο κουλιερακης που παντα ηταν καλος αλλα δεν εβαζε καποιος το χερι του στην φωτια..
πριν 7-8 καποιος απο τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ μου ειχε πει ''αν δεν παιξει ο τζολης στον ΠΑΟΚ ,ας τις διαλυσουμε τις ακαδημιες..''
θελω να πω , οτι γενικα για καποια παιδια απλα ειναι θεμα χρονου.. αν δεν τους βαλει ο χ προπονητης , θα τους βαλει ο επομενος.. αλλα το σιγουρο ειναι το κλαμπ τους πιστευει..
Συμφωνώ Demir με μια βασική προϋπόθεση βεβαια. Μπορεί ο προπονητής να αποφασίζει ποιος παιζει κ ποιος οχι. Αυτονόητο. Αλλα το κλαμπ επιβάλλει απαράβατο κανονα λειτουργίας. Ασχετο με προπονητες κ τεχνικούς διευθυντες που ερχονται κ γ φεύγουν.
8 απο τους 28 του ροστερ μόνιμα απο ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
Τοσο απλό ειναι!!! Δεν πειράζουν κανεναν οι μεταγραφές επιπεδου. Οι παίχτες της οκας που γεμίζουν το ροστερ κ γ@μ@νε τις ακαδημιες ειναι το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

aivas19 έγραψε:Ο Κυριακοπουλος παει χαρτινη. Γιατι δεν μπαινουμε σφηνα;
Αυτή την στιγμή οι 3 του ΠΟΚ έχουν πλεονέκτημα για να προσελκύσουν τα ξενιτεμένα αριστερά μπακ (Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης) γιατί τους παρέχουν την ασφάλεια της φανέλας βασικού. Εμείς ακόμα και να δίναμε παρόμοιο συμβόλαιο οι παίκτες θα ξέρανε ότι θα πρέπει να παλέψουν την θέση με τον Μπάμπα, το καλύτερο μπακ της λίγκας, ενώ εκεί έχουν να ανταγωνιστούν Μλαντένοβιτς, Χατζισαφί και Ορτέγκα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

FreeWatcher έγραψε:
dragon έγραψε:Από τύχη έπαιξε κάποτε ο Κυριάκος στο βαζελο. Το να είναι στην ομάδα κ να προπονείται ο παίχτης αντί κάποιου άλλου κ να μπολιαζεται δεν είναι τύχη. Εκτός αν έτσι από τύχη έπαιξαν κ κωστουλας , μουζακιτης στο γαύρο. Δεν έπιασε μεταγραφή ο γαυρος φέτος κ έτσι μπήκαν. Αν λοιπόν ντελιας, Κουλιεράκης μπήκαν από τύχη τότε το ίδιο τυχαία μπήκαν κ τα γαυροπουλα. Αλλά όχι ο Μεντιλιμπαρ δίνει ευκαιρίες στους νέους κ ο Λουτσέσκου ειναι εμμονικος κ γουστάρει 30+. Ας έβγαινε ο γουιλιαν κ ο ολιβειρα πχ κ βλέπαμε
Μπέρδεψες τα φόρουμ φίλε μ?
Τι μας νοιάζει εδώ για το γάβρο???
Εγώ θέλω στον ΠΑΟΚ να υπάρχει προγραμματισμός.
Οταν έχεις Ντελια Κουλιε να μη φέρνεις για βασικούς Κουαλιατα Νασμπεργκ.
Όταν εχεις Τζιμα να μην φερνεις Σαματα Τισουνταλι Τσαλοφ.
Το τι συμβαίνει στο γαβρο στα @ρχιδι@ μ, με το συμπάθειο.
Στο παοκμανια νόμιζα ότι γράφω. Εκεί που έχω διαβάσει για τον καλό Μεντιλιμπαρ που προωθεί νέους , τον δάσκαλο αλμειδα κ τον μάγο γιοβανοβιτς. Δε σε θυμάμαι τότε να γράφεις για μπερδέματα εκτός αν σε παρεξήγησα οπότε συγνώμη.

Από τον σωστό προγραμματισμό ως στην τύχη υπάρχει τεράστια διαφορά. Από το δεν υπάρχει προγραμματισμός μέχρι ότι ο λουτσεσκου δεν γουστάρει τους νέους υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Ο τζιμας δεν θεωρήθηκε έτοιμος στα 17 κ 18 του να είναι βασικός στην ομάδα που πάει για πρωτάθλημα ( κ το παιρνει) γιατί το πιθανότερο ήταν να καεί κ να μην προσφέρει στην ομάδα αυτό που θα μπορεί όντας έτοιμος( τον να τον πετάξεις μέσα έτσι απλά αυτό είναι μη προγραμματισμός) Εφόσον λοιπόν δεν μπορούσε, λογικα, να δοθεί φανέλα βασικού στον 17 χρόνο ή 18 χρόνο Τζίμα ο σωστός προγραμματισμός είναι να δοθεί σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο, ελάχιστη πίεση κ συνθήκες να γίνει καλύτερος. Αυτό δεν λέγεται τύχη.

Όπως ότι έπαιξε ο Κουλιεράκης κ ο Ντέλιας δεν ήταν τύχη. Κάπως ανέβηκαν εκεί. Προγραμματισμός είναι λέξη που ναι δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αλλά σε άλλους τομείς. Όπως στα βιβλιαρια πχ ή στους ξεκαθαρους ρόλους ή στο σκαουτινγκ κλπ

Ο κουτσιας που βιαζόταν είδαμε. Το ίδιο κ ο τζολης που "εχασε" 2_3 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Σάβ 18 Ιαν 2025, 14:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

cartman έγραψε:Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς το χαρτί στην υπόθεση Κυριακοπούλου. Αυτοί δίνουν συμβόλαιο βασικού αφού και εγώ παίζω αριστερό Μπακ εκεί, ενώ εμείς συμβόλαιο αναπληρωματικού αφού έχουμε Μπάμπα.

Πέρα ότι πρέπει να δώσεις λεφτά αγοράς για αναπληρωματικό αριστερό μπακ ενώ δεν έχεις βασικό στόπερ και 6αρι.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά αφού η χάρτινη φεύγει από την μέση, εγώ θα πήγαινα στον Λυκογιαννη ,όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά μπορεί να καλύψει 2 θέσεις και αριστερό μπακ και σέντερ μπακ ,οπότε μπορείς να του εξασφαλίσεις αρκετό χρόνο. Απ όσο γνωρίζω είναι και γηγενής. Το συμβόλαιο του τελειώνει τώρα το 25 αλλά δεν ξέρω τι χρήματα ζητάει η Μπολόνια για πρόωρη αποδέσμευση
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Για αριστερό μπακ που λέτε πιστεύω πας σε φθηνή λύση για δεύτερο. Και σε 1-2 χρόνια που ο μπάμπα θα χαιρετήσει (αν όχι νωρίτερα) κινείσαι για Γιαννούλη.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μπορείς να πας και για Μπαλογιάνη ή να περιμένεις το καλοκαίρι να φέρεις τον Γιαννούλη. Δεξι μπακ ανάλογα με τι θα κάνει ο Όττο που αν έχω καταλάβει από τα συμφραζόμενα, το καλοκαίρι την κάνει για Ισπανία.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Πάντως για τα πέρι λίστας, κάτι που αρκτετοί αγνοούν (γιατί ποτέ δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα) είναι ότι από τις 8 θέσεις γηγενών μόνο οι 4 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παίκτες που δεν προέρχονται από τις δικές σου ακαδημίες. Οπότε αν έχεις για παράδειγμα 8 Έλληνες που όμως προέρχονται από άλλες ελληνικές ακαδημίες πάλι δεν θα μπορείς να τους δηλώσεις όλους (εκτός φυσικά αν τους βάλεις σε spot ξένου).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η φετινή λίστα του βάζελου στην οποία κόπηκε ο Λημνιός γιατί είχαν συμπληρωθεί οι 4 θέσεις γηγενών από άλλες ακαδημίες (Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λοντίγκιν, Κώτσιρας)
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Πέλκας , Τζίμας, Ντελιας,Μιχαηλίδης, είναι γηγενείς από αμαδημια

embuji

Δημοσίευση από embuji »

Μαυρο Χιονι έγραψε:O Πένια δεν είναι χαφ; Τι στο διάολο;
Απο τα 2,5 χαφ πηγαμε στα 3,5. Νομιζω θελουμε κιαλλο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

καλα ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει εδω και 2 χρονια, δεν ανεβαινει κανενας παικτης, ουτε για προπονησεις..
προφανως και το ιδανικο ειναι 16 παικτες τοπ αλλοι 2-3 ροτεισον και 5-6 απο ακαδημιες στο ροστερ..
αυτο πρεπει να ειναι ο στοχος..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

cartman έγραψε:Πέλκας , Τζίμας, Ντελιας,Μιχαηλίδης, είναι γηγενείς από αμαδημια

σωστά +1 εκ τών Μοναστηρλή/Μπαλωμένο στον ρόλο του τρίτου τερματά
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Demir έγραψε:καλα ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει εδω και 2 χρονια, δεν ανεβαινει κανενας παικτης, ουτε για προπονησεις..
προφανως και το ιδανικο ειναι 16 παικτες τοπ αλλοι 2-3 ροτεισον και 5-6 απο ακαδημιες στο ροστερ..
Τζιμας Κουλιεράκης Ντέλιας κωττας κ τσαουσης ( που ακουω) τι είναι? Πόσοι περιμένετε ότι θα βγαίνουν? Δεν ξέρω αν ανέβηκε κ κάποιο τέρμα
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Τζίμας μόνο ανέβηκε (σαν να μην ανέβηκε). Κώττας δεν ανέβηκε ποτέ. Οι υπόλοιποι είχαν ανέβει πιο παλιά.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Κανονικά πρέπει υποχρεωτικά 1-2 παίκτες να ανεβαίνουν και να κάνουν μόνιμα προπονήσεις με την Α ομάδα, όπως κάνουν στην Αγγλία.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

dragon έγραψε:
Demir έγραψε:καλα ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει εδω και 2 χρονια, δεν ανεβαινει κανενας παικτης, ουτε για προπονησεις..
Τζιμας Κουλιεράκης Ντέλιας κωττας κ τσαουσης ( που ακουω) τι είναι? Πόσοι περιμένετε ότι θα βγαίνουν? Δεν ξέρω αν ανέβηκε κ κάποιο τέρμα
τασουσης ειναι 24 .. ανεβηκε πριν 4-5 χρονια με λυρα-τσιγγαρα γενια 2000
2 χρονια τωρα δεν ανεβηκε κανενας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”